sjuk igen

Lovet började med att jag var sjuk och det slutar på samma sätt. Jag skrev ju imorse hos John att jag hade ont i magen. Jag la mig ner på hans säng och mådde helt plötsligt skit! tillslut fick jag springa till toan och spy. dadi kom och hämtade mig och sen jag kom hem vid 4 så har jag sovit, mår mycket bättre nu. Har inte så ont i magen och febern har gått bort, men har fortfarande huvudvärk. Åh, varför blir jag sjuk hela tiden? blir galen. Har inte spytt något mer vilket är bra och skönt. Men jag hoppas på att allt är bra till imorgon, då kanske jag ska på bio med mamma och plugga. Skulle åka skridskor med John också haha, men får se hur det blir med det.

Sitter och tittar på melodifestivalen på datan, samtidigt som magen kurrar. har fan inte ätit någonting idag "/ Vi har ju gäster där nere, vilket är as jobbigt. Vill bara gå ner och käka, fast de är kanske inte så smart. Får se hur jag gör med maten. Nej skriver bara en massa skit så ska sluta. Tack och hej!



åh balle va gott. jordgubbar, äpple, mango och kiwi.
Det vattnas i munnen...

Lördag

Sitter hos älskling och ska snart dra mig hem. Jag har as ont i magen, vet inte riktigt vad jag har gjort. men jag får som kramper nästan hela tiden. Kan kanske berå på allt godis jag proppa i mig igår? När jag kommer hem ska jag duscha och fixa mig, även plugga lite om jag hinner, skolan börjar ju snart igen vilket betyder att jag har 3 prov att göra "/ Min faster och hennes man, kanske min kusin kommer på middag ikväll, sen ska jag träffa emma tror jag! Nej nu måste jag dratta så att jag kommer hem någon gång. Kanske skriver lite hemma sen.

min fredag

Vi hade ingen tränare igår på träningen eftersom att både Erik och Andreas är i Falun och hejar på 94erna som spelar SM, dom är där och ska försvarar deras guld. Lite coolt! Hur som helst så hade vi ingen träningen därför var det inte alls många där, jag tror vi blev 7 st allt som allt. Många satt mest i gymmet och snacka men jag orkade inte sitta där och inte göra någonting så jag sprang allt som allt 25 varv, vilket blev en halv mil. Sprang i rätt lungt tempo så det var inte speciellt jobbigt men skönt ändå! Mötte upp baby efteråt och så gick vi till coop och köpte lite gott, jag köpte en stor påse med naturgodis för det var jag värd. Sen satt vi framför tv och lata oss hela kvällen.

Imorse åkte vi in till stan vid 12, J köpte ett par chinos (as snygga) och jag bytte min bikini till en större storlek (råkade få med mig en storlek mindre hem igår), sen köpte jag även en skjorta från Lindex. Vi käkade lunch i kungshallen (idag igen jag vet) och självklart åt jag Ceasarsallad. Vi åkte hem vid halv 6 tiden och när jag kom hem åt jag middag med familjen och sen dess har jag bara chillat. Mamma och Pappa är och tittar på Emmas pappa Anders och hans band som skulle vara med i någon tävling, synd att man inte är 18 så kan kunde följa med.

Nu ska jag ringa baby, ha en trevlig helg people!



en stan outfit haha
trasiga jeans: miss sixty
t-shirt: gina
skinnjacka: H&M
Skor: Converse
halsduk: ?


en dag i stan

Idag har jag varit i stan med Emma och Cecilia. Åkte in med Emma vid 11 tiden och strosade runt. Vid lunch så kom Cissi in och vi åt sallad i kungshallen. riktigt smarrigt! Kom hem med en jeans jacka och den efterlängtade bikinin, samt en ny mascara. Vi åkte hem vid halv 4 och gick sedan hem från fruängen. Nu börjar vår känslorna komma tillbaka igen, det blev faktiskt riktigt varmt ett tag när solen tittade fram. wihi. Jag har iallafall haft en riktigt trevlig dag med mina vänner. Nu håller papi på med maten och efter att jag käkat ska jag åka på träning, idag ska jag träna kondition!



Jeansjackan: 298:-
Bikini: 98:- 129:-

min dag

Tror ni jag var och solade idag eller? nej, det var jag alldeles för lat för. Däremot så har jag varit riktigt duktig idag och ränsat i garderoben, städat mittrum och i köket. Föressten så fick jag det en aning stressigt till träningen eftersom att jag inte hade en aning om att den var framflyttad till halv 7, så vi klockan 6 satt jag framför tvn och tittade på the hills när jag går in på lagets hemsida och ser att det är samling om 30 minuter. Så det var bara på med träningskläderna, upp med håret i en knut och sedan springa iväg till bussen. På bussen träffade jag Cecilia, alltid trevligt med sällskap. Trots att det vart stressigt så kom jag i tid och träningen gick helt okej för att vara min första på 2 veckor. Fick vara back också vilket jag aldrig är, men det gick helt okej det med haha.

Imorgon ska jag åka in till staden för shopping med Emma. Känns som att det var jättelänge sen jag shoppade, är jätte sugen på att köpa vårkläder. Pappa satte in mitt studiebidrag så nu har jag rätt mycket cash. Dock så måste jag betala för allt jag beställt från hm, vilket är typ 800 kr. Men det löser sig, det gör det alltid!

Nu ska jag dricka upp mitt te och kolla runt bland lite bloggar, sen tänkte jag sätta på en film och sova. Så med detta säger jag godnatt!


H&M, 498 :-

Imorgon kanske jag sätter på mig min nya skinn jacka, köpte den för drygt en månad sen men har inte använt den än eftersom att det varit rätt kallt. Längtar iallafall tills det blir mildare väder och jag kan använda den.


onsdag

jag tog en riktig sovmorgon imorse, gick inte upp förens vid 12. Det är rätt ovanligt för att vara mig. Men jag verkligen helt död igår kväll, måste varit efter träningen. Sen jag gick upp har jag ätit frukost och suttit och tittat på The City. Lovade mami att städa i köket idag så det hade jag tänkt att göra nu, sen får jag se om jag orkar med rummet också. Men senare ska jag i alla fall gå till fruängen och sola. Det behövs verkligen, senast jag solade var nog innan nyår. Ikväll är det innebandy träning, det har jag längtat efter!



skulle inte tacka nej till den här brännan ;)

fettisdagen

Nu är jag hemma och har precis ätit. Men jag har verkligen tappat min aptit, så fort jag tänker på maten som vi åt i Lördags  vill jag bara spy (jag mådde illa hela lördagskvällen) och det var liknande mat idag så jag fick helt enkelt inte ner allt "/ Men jag åt en av mina scones istället så att jag skulle bli lite mer mätt. Jag är trött på GI mat, trots att det ger resultat.

Det gick riktigt bra med träningen, känner inte av någonting från förkylningen så nu ska jag börja träna på riktigt igen. Idag blev det 1 timme bodypump och efteråt sprang jag 4,5 km mer hann jag inte eftersom att jag hade en buss att passa. Imorgon blir det innebandy träning, första gången på 2 veckor *happy*

Ikväll ska jag troligvis träffa Cecilia och Jessica, vet inte riktigt vad vi ska jag göra än. Idag är det föressten fettisdagen då man äter semlor, jag älskar semlor. Men ingen semla för mig inte, jag åt ju min igår!


träna?

Kollade och såg att det fanns platser på body pumpen, jag är så sugen på att träna. Body pump är ju inte så ansträngande konditions mässigt men ändå extremt jobbigt för hela kroppen. Så nu har jag trots att jag inte känner mig 100 % kry bokat, det är ju bara att avboka om jag senare känner att jag inte orkar. Synd att sandra jobbar så vi inte kan träna tillsammans, men vi får göra det i helgen eller så eftersom att vi inte har några matcher! Nu tror jag att jag ska gå och baka nyttiga scones. Måste ringa pappa och be han köpa hem grönt te också för de är slut. Jag kommer ändå hem till halv 7 så jag kan ändå hitta på något trevligt ikväll, perfekt!


tisdag

Efter att jag hade varit och tittat på träningen igår så gick jag hem till baby. Vi väntade på att han skulle få låna kryckor av en kompis. Han har nämnligen fått en ordentlig stukning och kan knappt gå på foten. tulle min bebis! Men i alla fall, sen åkte vi hem hit och mös framför tvn hela kvällen med semlor så klart, muuums!



Följde me John till bussen sen tog jag en långpromis, eftersom att jag inte riktigt känner mig helt frisk än så är promenader den ända träningen jag orkar med. Men jag tänkte se efter ifall det finns något ledigt pass ikväll annars så blir det väl bara att vara hemma eller träffa tjejerna kanske? måste ju passa på nu under lovet.

Eftersom att min syster åt upp min smoothie som jag hade gjort och tänkte äta till lunch så får jag väl ta och göra ny lunch.
vi hörs senare people!

första dagen på lovet

Har precis duschat och ska sätta igång med frukosten snart. Dagens planer blir att vi 2 tiden åka till um. Vid halv 6 är det träning, jag vet inte än hur det blir med den, om jag ska vara med eller bara titta på eller inte ens åka dit. Jag vill så gärna börja träna igen, nu på lovet har man verkligen tid för träning och då är jag sjuk. Aja promenader är ju bättre än inget, men det känns inte speciellt kul att gå ut nu när det är en halv meter snö. Fast ändå lite mysigt men får se hur det blir med allt. Nu ska jag iallafall gå och göra en god smoothie, mums!


söndag

nu är jag hemma i värmen och slipper snöstormen där ute. Så här mycket snö har vi nog inte haft på hela vintern. Jag som trodde att våran var på väg, haha det får vi nog vänta på ett tag till. Ikväll blir det att stanna hemma och mysa med familjen. Mamma ska baka semla till oss, så det blir väl en semla till för min del...

Juniorernas match: 5-2
Damernas match: 4-1

Var i huddingehallen med John, Sandra och Alexia. Men matchen var rätt tråkig så vi åkte till storängshallen och kollade på damerna istället som idag mötte Rönnby, dock så blev det en förlust och även den sista hemma matchen för iår. Man känner verkligen att det börjar dra ihop sig. Jag menar vi juniorer har 3 matcher totalt kvar om jag minns rätt. Skönt var det i alla fall att Juniorerna vann idag, två vinster till och vi är uppe i ettan!


22 februari

Ligger i babys säng, helt sjääälv :((( Han drog vid 8 för han skulle på match. Men kommer igen vid 12, asså fatta klockan 12 :O vad ska jag göra nu i sisådär 2-3 timmar. Ska i alla fall snart gå och äta upp min fruktsallad som blev klar sen igår kväll. jummi! vid 2 eller nått ska jag och John gå till huddingehallen och titta på min match.
jag ska inte spela match idag.

Föressten så suger ni på att kommentera i bloggen :(
fan va allt är tulle mig just nu!!!



 


shoes

sådärja, sitter vid datan nere nu istället.
Ska bara lägga upp trebilder sen klä på mig någonting och dratta till huddinge
så här ser skorna ut på. Dock så får jag inte ha dom när jag är med John för med skorna är jag heeela 180 cm och så lång är inte min bebis haha, plutten.

 

möööh, fett krokiga ben haha och långa fan *blink*!



man ser typ ingenting

jag hade iallafall på mig ett vitt linne, svart kjol, brunt skärp i midjan och till det guldiga smycken & på bilden dom nya skorna men dom fick inte följa med hem till emma!

till min syster

du suuuuuuuger på att skriva blogg
SKRIV

dagens

Dagens vill: bli helt frisk och kunna spela match imorgon :(
Dagens klädsel: hotpants och stor t-shirt
Dagens smink: inget :]
Dagens frisyr: knut på skallen
Dagens händelse: åt första och (den sista) semlan för i år
Dagens planer: åka hem till John och myspysa
Dagens saknad: sommar och sol
Dagens korkade: storasyster *fniss*
Dagens dryck: grönt te som jag har lärt mig att dricka! (stoooolt)
Dagens humör: bra, trött på att vara sjuk dock

lördag

Dunkar britney och har prövat lite sommarkläder, ge mig sommar säger jag bara! ungefär 3 månader kvar till värmen kommer, får vi hoppas hihi. Igår äntligen så hämtade pappa vårat hm packet som kommit, fast  3 saker ska komma senare. Men jag fick ändå 4 saker nu, bland annat dom höga skorna som jag beställde. Jätte sköna att gå i, dock lite för stora, det var för att jag beställa i storlek 40 för att vara helt säker på att jag skulle kunna ha dom, tror att 39 skulle vara för små så det var ändå bra. Bättre med för stora än för små, det går ju alltid att lösa. Jag ska lägga in bilder på dom sen när datan där nere blir ledig. Ska även visa hur jag såg ut igår. Mamma och pappa ska ut och äta med alla på pappas jobb ikväll så jag och syster skulle få äta några rester från igår, var inte så sugen på det så jag smsa John och fråga om vi kunde äta tillsammans istället. Så nu ska han bjuda mig på middag och jag fick bestämma maten. Tack baby!


unusual you
 

Kill the lights

Om du vill

Om du vill
ska jag låtsas att allting är som det ska
Om du vill
Ska jag le och säga att allt är bra


Alone

Klockan är efter 10 och jag är redan hemma. Jag kände mig inge vidare så jag gick hem. Det blir även rätt jobbigt tillslut och sitta där men dunkades huvudvärk och feber medan alla andra är lite virriga i skallen, dansar runt och är dunder glada. Men det var trevligt vid middan och super god mat! Jag har precis renbäddat sängen och ska väl snart gå och lägga mig och titta på en film.



Jag känner mig väldigt nere, inte bara för att jag är sjuk utan rent allmänt.
Känns som att jag har en del att fundera över.


20 februari

Idag mår jag faktiskt lite bättre. Förkylningen är väl den samma, men febern är borta och jag känner mig lite piggare. Min tränare ringde mig för ett tag sen, undrade hur jag mådde och om jag kunde spela på söndag. Vi bestämde att jag får en plats, men om jag känner på söndag att det inte går så får någon annan spela. Andreas sa att vi skulle ha några reserver så det blir nog bra. Jag sa att jag annars kunde spela några byten eller möjligtvis en period. Men jag vill inte bestäma någonting nu, vem vet jag kasnke mår ännu sämre imorgon eller så kasnke jag vaknar upp och är helt frisk, så ja somsagt jag vill inte bestäma någonting i förväg, men jag har en plats ifall jag känner att jag orkar.

Storasyster sprang iväg till bussen för några minuter sedan. Så nu är jag själv hemma igen. J ringde mig nu och undrade om jag ville äta lunch med honom. Så han ska snart åka hit och sen ska vi åka vidare till donken. När jag kommer hem ska jag börja fixa mig för ikväll, men jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig, problem! ja adet löser sig som alltid. Nu ska jag klä på mig, ha en bra dag.

det är bara tio dagar kvar till mars, ännu ett steg närmare våren wihi.

föressten så ska jag visa er bilder på hur jag vill ha mitt hår.
Men det får vli i eftermiddag. Puss


Grattis Emma

Idag fyller min bästavän 16 år

   
  
  

(hata mig inte för bilderna haha)

vi har kännt varandra i över 10 år nu och vi har gjort så mycket sjuka grejer ihop!
skulle kunna lägga in hur mycket bilder på oss som hellst & världens roligaste film som vi gjort. Under 3 år så var det ändå vi gjorde när vi sågs att spela in film. haha! Vi var även i Frankrike tillsammans 02, har massa roliga bilder därifrån men hittade inga på datan. Men dom är ändå för fula för att visas. Ska hem till emma ikväll på middag med alla tjejer!


Ännu en gång, Stort Grattis till dig och hoppas du får en kanon dag!

Make you feel my love

When the rain
Is blowing in your face
And the whole world
Is on your case
I could offer you
A warm embrace
To make you feel my love

When the evening shadows
And the stars appear
And there is no one there
To dry your tears
I could hold you
For a million years
To make you feel my love

I know you
Haven't made
Your mind up yet
But I would never
Do you wrong
I've known it
From the moment
That we met
No doubt in my mind
Where you belong

I'd go hungry
I'd go black and blue
I'd go crawling
Down the avenue
No, there's nothing
That I wouldn't do
To make you feel my love

The storms are raging
On the rolling sea
And on the highway of regret
Though winds of change
Are throwing wild and free
You ain't seen nothing
Like me yet

I could make you happy
Make your dreams come true
Nothing that I wouldn't do
Go to the ends
Of the Earth for you
To make you feel my love

världens bästa pojkvän

Pappa gjorde en riktigt god middag och en ännu smarrigare efterrätt med apelsin och glass. Efter middan hoppade jag in i duschen, när jag var klar så ropade pappa på mig och sa att jag hade fått en väldans massa sms, de va bejbi som hade något pågång så jag ringde upp och han bad mig gå ner. Då ser jag att han står där ute på gatan. hihi, hur gulligt som helst. Han som är sjuk och allt, hade åkt till segeltorp för att överraska mig. Jag blev superduper glad! det gjorde verkligen min dag och jag känner mig nog allt lite bättre ;) Dock så stannade han inte så länge, lite mer än en timme. Men jag blev bara glad att han kom. Min ältin <3



en blond sötis! och med tröjan han fick av mig i 17 års present, skit snygg he-he :)

Jag stannar hemma imorgon också och vilar upp till kvällen, det är ju bara en innebandyteori lektion. Tänkte försöka gå ut och gå en liten sväng imorgon för att piggna till lite, men det kanske ger motsatta effekt. vi får väl se! Nu ska jag ringa till min tullebulle och sen sova. Godnatt


tv-tittande

Sitter och tittat på the hills. Har redan sätt dom avsnitten som går men det är ändå kul att titta. Sen är det life of ryan wihi :) snart kommer pappa hem också. vi ska äta grekisk sallad, men han skulle stanna på vägen hem och köpa nybakat bröd. Mamma skulle inte äta hemma och syster jobbar så de är bara pappa och jag hemma ikväll. Klockan 20 är det du är vad du äter, det ska jag titta på :) nu är det life of ryan...

 

torsdag

hej på er, även den här dagen har spenderats nerbäddad i soffan framför tvn. hur tråkigt som hellst! Men snart börjar top model och efter det sex and the city. Jag får ångest över att jag inte tränat sen i söndags, i vanliga fall brukar jag träna varje dag. Jag vill bara ut och röra på mig. Är jätte sugen på att gå ut och promenera men jag vet att det inte är någon bra idé så jag får väl fortsätta ligga här i soffan :( min mage kurrar också, men jag orkar inte fixa någon mat. får vänta till middagen som är om typ 2 timmar. fyyy! Imorgon har emma middag eftersom att hon fyller 16 :) hoppas verkligen att jag bli bättre så att jag kan komma, måste fixa present till henne också. Hur som hellst så ska jag iallafall försöka gå dit och äta och allt sånt, sen får jag se hur jag mår, om jag stannar och följer med vidare ut. Jag vill inte bli mer sjuk igen och ligga inne hela lovet. Om 5 minuter börjar top model :) hörs senare ikväll <3


läggdags

jag vet att klockan bara är halv 10, men jag tänkte ändå gå upp till sängen. Jag ska kolla på mästarnas mästare på datan. Sen ska jag faktiskt sova. Jag har precis sjukanmält mig för imorgon, så ingen skola imorgon heller. Så man kan ju säga att jag har lov nu. Men ni ska veta att jag 100 gånger hellre skulle vilja vara frisk och gå till skolan imorgon och få dom två proven överstökade, istället får jag vänta i typ 2 veckor på att göra dom. Finns inte så mycket att göra. nu ska jag kämpa mig upp för trappan, jag lovar e att det är en riktig kamp att komma upp för den, jag får vila efter varje strappsteg. haha känner mig helt handikappad. Nej men nu ska jag gå upp. sovgott

18 februari

ligger i soffan med laptopen i knät. Går ingenting bra på tv, men tittar lite på Miami Ink. Sjukt att man kan tatuera så bra som dem gör, allt bli helt perfekt. Skulle själv kunna tänka mig en tauering. Men bara något litet som symboliserar något speciellt.

Ska göra klart min svenska fördjupning, jag ska bara skriva ett abstrakt eller en sammanfattning som man också kan säga. Tror dock att mitt arbete kommer fastna i urkund eftersom att hela texten från början var kopierad helt från en sida men jag har försökt göra om så mycket som möjligt så jag får hålla tummarna. Ska skicka in idrottsinlämningen också, påtal om idrott så fick jag omdömet i den förra uppgiften vi gjorde. VG, det bästa man kunde få. Bra jobbat Mallan!

nej nu ska jag göra klart det här och sen kika vidare på TV. Blir ingen skola imorgon heller, vilket leder till att jag kommer ha 4 prov att göra vecka 10. fy så jobbigt! föressten så var min pappa jodens gulligaste och åkte till min skola och hämtade min tyskabok. tack världens bästa dadi :)

sommar

  
  

lunch

nu är klockan snart 1 så jag tänkte käka lite lunch, tacopaj sen igår, underbart gott!
Jag har det så tråkigt och har suttit och lyssnat på en och samma låt i 30 minuter snart, den börja faktiskt bli bra

Lorentz & M.Sakarias - Mayhem

tacopaj var det, tjao!


lista

Vad heter du? - Louise
Vill du ha barn? - ja
Hur många? - 2 eller 3 st
Vad ska den/dom heta? - finns så många namn
Hur vill du bo? - antingen i en stor lägenhet eller i en ville
vad ska du bli när du blir stor? - någonting roligt. Jag har ju alltid velat bli polis haha!
Vad vill du ha för bil? en stor och fin
Vad är din favoritmat? thai eller tacos
Vad är din favoritfärg? svart, vit, grå, marinblå
Vem är din idol? - dadicool
Vem kan dig utantill? Ingen vet allt.
Vem kan du utantill? jag vet inte, haha
Vem har du känt längst? Av dom jag brukar umgås så är det nog Cissi
Vem pratade du senast med på telefon? John
Vem fick du senast sms av? Una
Pratar du med den du senast kysste? ja, baby
Är du kär? Ja det är jag

Hope and glory



För dom som inte såg melodifestivalen i Lördags så tänkte jag bara lägga in Måns Zelmerlöws bidrag. Han gick till final också och hans låt va faktiskt bra. Jag var helt förälskad i honom under idol tiderna och lite av de sitter kvar än, hihi. Det här kommer iallafall bli en radioplåga i vår yeeey!

I Will Be

I will be all that you want and get my self together
Cause you keep me from falling apart
All my life I'll be with you forever
To get you through the day and make every thing OK


uttråkad

har legat framför tvn hur länge som helst. Inget bra på tv och jag är så hungrig att jag inte är hungrig längre, har ni fått så någongång? jag har legat här och väntat på tacopaj sen klockan 5! Mamma har massa kompisar här och dom har nån aloevera grej, så de är nån brud som berättar om massa produkter eller skit och dom blir aldrig klara och jag får aldrig mat. försöker plugga också men jag pallar inte, mitt huvud pallar inte. Jag kommer aldrig orka åka till skolan imorgon heller. Min tyskabok :( nu kom jag på vad jag ska göra, titta på andra avenyn. tjohej

sjuk

Jag kände redan på vägen till skolan att jag inte mådde bra. Men det kändes onödigt att åka hem på en gång om jag ändå hade åkte ända till Nacka så jag var me på skridskolektionen iallafall och vad jag hört så är det bättre för betyget om man var med så det var ju bra! Men jag ringde mamma efter, köpte med mig en varmchoklad och åkte sen hem. Nu sitter jag här hemma. Det var fel på tunnelbanan hem så fick sitta och vänta inne i tunnelbanan när dte var helt mörkt i typ 10 minuter, inte kul. sen frös jag häcken av mig också. Men nu är jag som sagt hemma och ska nog lägga mig framför tvn ett tag. känns inte så bra att jag missar genomgången till vad som ska vara med på tyska provet på torsdag men vafan får väl fråga någon imorgon om vad som ska vara med, om jag går till skolan. Men det måste jag nästan eftersom att tyska boken ligger i skåpet :O inte bra. aja det löser sig. Nu ska jag göra varmoboy :) föressten så är både jag och baby är hemma idag och är sjuka haha...

förkyld

Jag kände redan igår på matchen att jag började känna mig dålig. Idag bröt förkylningen ut. Snorig och ont i halsen. Därför kändes det bäst att inte träna idag. Då hann jag ju även plugga lite extra. Så nu (efter att ha fått göra om allt arbete) har jag gjort klart datakunskapen. Ska göra lite matte nu tror jag. Fattar inte ett skit av det där och har prov på Torsdag. Ska sova tidigt ikväll också så att jag inte blir mer sjuk. Dumma John som smittat mig, men jag får skylla mig själv för ja kan inte låta bli att pussa å honom hihi :) Imorgon har vi skridskor på idrotten, haha kommer nog bli skitkul. Var föressten och lämnade hockey hjälmar till una och alexia, tog en liten promenad efter det också. föressten, i morgon är det hat tisdag, de är då jag slutar så sent. Men vafan 3 skoldagar ska jag nog klara av. Nej matte var det. PUSS


fuckit

jag hade gjort klart hela MVG uppgiften på datakunskapen och så på något knasigt sätt så råkar jag ta bort allt. Allt jag hade suttit och gjort hela eftermiddan försvann. Så jävla typiskt mig. åååh för damp, nu måste jag göra om allt. bläääää.
tack och hej :(

söndag

då var det söndag igen och en jobbig vecka väntar med mycket plugg. Men son tur är har jag nu varit duktig och nästan gjort klart både idrottsinlämningen och svenskafördjupningen. Alla hjärtans dag blev väl inte riktigt som tänkt eftersom att John blev sjuk så ja, men det var mysigt ändå. Han fick iallafall en stor röd ros av mig. Idag hade jag match mor bajen, vi förlorade matchen och med hur mycket kan vi ta en annan gång. haha. Nej nu ska gå snart gå en kvällspromenad med Cecilia. jag skriver nog några rader innan jag går och lägger mig. see you later :)

alla hjärtans dag

Imorse fick jag sova ut. Gick ner och åt en frukt, sedan begav jag mig ut på en lång morgon promenad. Skönt var det, fast det är verkligen så tråkigt att gå själv. Nästa gång får jag ta med mig någon. När jag kom hem hade pappa lagt fram massa gelehjärtan på köksbordet. haha han är lite gullig ibland min pappa. Nu har jag precis ätit en god frukost och ska nu hoppa in i duchen. Fick ett  gulligt sms av min pojke för en stund sen. Längtar till ikväll då vi ska träffas. nej nu måste jag gå och duscha så jag får någonting gjort idag. Ha en bra alla hjärtans dag, har ni ingen pojkvän att fira dagen med, gör det med era nära och kära :)


ändrade planer

Jag ligger i sängen och ska snart sova. Kvällen senderades hemma hos Cecilia med alla tjejer. Planerna för imorgon har ändrats, jag åker inte med till stan, tråkigt nog. Jag vill verkligen träffa mormor. Men jag måste plugga och fixa några små ärenden. Jag orkar inte stressa. Ska börja min dag med en lång promenad. Sedan plugg, som måste bli klart, har en massa gamla uppgifter som ska skickas in också. Skärpning! måste också säga att jag varit riktigt onyttig idag. Men vafan ibland måste man få unna sig något gott. Godiset på coop i huddinge kostar bara 3.90 kr/hg. Då var man ju nästan tvungen att köpa med sig lite? Men jag ska börja skärpa mig igen, för den här veckan har jag busat till det allt för mycket.
Nej nu måste jag sova. Godnatt på er


fredag den trettionde

Idag har jag varit med min älskling. Vi båda var lediga idag så vi åkte till Ikea och kollade runt en massa. John ska göra om sitt rum så vi hittade massa saker som skulle vara fint där inne. Kommer bli super fint där sen känner jag på mig. Efter ikea så kollade vi runt i lite i kungens kurva, hitta lite grejer jag blev kär i så det måste köpas när studiebidraget kommer. Sen bestämde vi oss för att åka tillbaka hem till John och mysa ner oss i soffan och kolla på film. Jag var super trött och somnade haha. Nu har jag precis äta middag och ska snart bege mig till Cissi för att bara ta det lungt. Imorgon är det alla hjärtans dag som alla vet, först ska jag antagligen med syster och mamma in till stan för vi ska möta upp mormor och fixa lite grejer. Sen på kvällen ska jag vara med John. Vi ska inte fira dagen något speciellt. Vi firade ju 1 årsdagen för en vecka sen så vi är nog bara hemma och tar det lungt. Fast vi pratade om att kanske gå på bio men vi får se. Bara jag får vara med honom blir jag glad. Imorgon måste jag även plugga.
Allt från mig, vi hörs! puss

veckans sista lektion

har bara en matte lektion kvar sen slutar jag, wiho. sen är det helg för imorgon är det studiedag. fett skönt. Men jag ska nog ändå träna imorgon, sen ska jag hitta på något med john på dan eftersom att han också är ledig och på kvällen ska jag träffa emma som jag inte träffat på 3 veckor. Ska hem och plugga sen, ska göra klart så mycket som möjligt eftersom att jag har hur mycket plugg som helst nästa vecka. Sen ikväll är det fysträning. Kanske sover hos john sen eller så sover han hos mig. saknar min tulle bajs mycket. Nu är det dags för matte :(


besviken

jag glömde att nämna det förut men jag hade match ikväll. U-match mot Täby IS. Dom hade med sig halva sitt elitserie lag. Vi förlorade med 4-10. Jag tycker att matchen var tråkig och. Jag spelade jätte dåligt. Men enligt min tränare så var det en av mina bästa matcher defensivt, försvarsmässigt. Missuppfatta mig inte, rubriken har inget med inlägget att göra. Dags att gå upp till sängen. Börjar klockan 8 imorgon bitti. Godnatt på er.

L


  


en ny favorit

Veronica Maggio. En ny favorit. Alla hennes låtar är så sjukt bra och sköna.


tisdag & onsdag

Hann inte skriva något igår, ledsen för det. Gick i skolan rätt så sent, sen var det bara hem och äta, hämta träningskläderna och sedan åka vidare till huddinge hallen för träning. 1 timme body pump och 45 minuters vattengympa. Min kropp är rätt så död idag kan jag säga. Efter träningen mötte jag upp john och sen satt vi och kollade på Tv resten av kvällen.

Började Onsdagen med ännu mer träning, innebandy. Fast så jobbigt var det inte. Sen drog vi tillbaka till skolan och hade två lektioner sen va dagen slut. skönt! Försöker plugg lite, men det går inte bra alls. Fast jag vet vad jag ska skriva om på fördjupningsarbetet i svenskan som ska vara klart om en vecka, suck.



haha sweet

godmorgon

sitter i köket och äter frukost. Måste börja fixa mig nu för bussen går om 30 minuter. Idag har jag 4 lektioner och slutar halv 4, rätt så jobbig dag eftersom att jag slutar så sent. Ikväll ska jag träna med sandra, body pump och vattengympa. Måste slänga i mig det här nu och börja fixa mig snabbt nu. vad ska jag ha på mig? aja det löser sig! ha en bra dag :)



pb kväll

Mina sovplaner gick åt helvete för jag kom på att det är prison break ikväll. Jag som skulle sova klockan 10, fast jag ska inte klaga för det är Prison Break, tjoho! Träningen gick helt okej, har tröttnat en del känns det som, men jaja nog om det. Jag ska hoppa över idrotten imorgon tror jag, vi ska ha dans och min grupp suger. dessutom så är jag helt själv eftersom att Malin och Una är på bio med deras tyska, måste alltså vara helt själv hela förmiddan. Men jag börjar då 10:30 så det är najs. Nu ska jag tjocka mig och plugga.

slänger in några bilder från i helgen


skriver inge mer ikväll så, godnatt på er

en tråkig lista

1. Är du singel nu? nej
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? ja, varför ha ett kort?
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? hehe ja
4. När hade du sex senast? hmm... fredags *fniss*
5. Har du kört oskyddat nån gång? yes
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? hm.. naej
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? haha, men JA
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? nej
10. Haft sex på fyllan? nej
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? när jag var yngre
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? ja!
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? nej fy
14. Somnat gråtande pga kärleken?  mmmhh
15. Varit otrogen? aldrig
16. Ångrade du dig? -
17. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 1 år och en vecka :)
18. Har du någonsinn varit kär? jag är nuuu!
19. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? säkert
21. Har du nån bästa vän? japp
22. Är du ofta med dina vänner? inte dom utanför skolan, med innebandytjejerna träffar jag ofta, dom andra blir det mest på helgerna :/
23. Vad brukar ni hitta på? allt roligt
24. Bästa minnet med nån vän? haha sååå många!
25. Säg namnen på några riktigt bra vänner? ni vet vilka ni är :)
26. Kan du vara dig själv med dina kompisar? jaklart
27. Har du hatat din bästa vän? nej
28. Litar du på din bästa vän? det kan jag
29. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? nej de tror jag ej
30. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? ja
31. Vart bor din bästa vän? segeltorp
32. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? vi är tjejer så ja
33. Har du ljugit för någon kompis någongång? har väl hänt
34. Har någon kompis ljugit för dig någongång? ja
35. Ljuger du för dina vänner ofta? nej
36. Vilken kompis var du senast med? i fredags var jag med massa kompisar
37. Har du många kompisar i din klass? ja-adå:)
38. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Mallan, Alexia och Una
39. Tre stycken vänner som du känt sen du var liten? Cissi, Malin och Emma
40. Du fick en puss av? John
41. Sov med dig i samma säng? John
42. Du delade ett riktigt skratt med? kommer inte ihåg, skrattar 24 *as garv*
43. Du gick på bio med? Alexia och Malin
44. Du höll i handen? Johniboy :)
45. Du gick på stan med? Mallan
46. Delade en pizza med dig? Felicia
47. Du ringde? John
48. Skickade ett sms till dig? John
49. Du kramade? John, haha mkt john nu
50. Gjorde dig lite besviken? vettefan
51. Gjorde dig mycket besviken? vettefan
52. Du skrev med på msn? Cissi
53. Du snackade skit om? allt och alla
54. Du åkte bil med? Curry, LS och Malin
55. Gav dig en komplimang? madre
56. Du kollade på film med? John
57. Du åt med på resturang? John
58. Betalade något åt dig? John bjöd på middag :)
59. Grät inför dig? minns inte


måndagsbarn

Sitter och lyssnar på Maggio, fett bra jao. Har gjort klart film uppgiften nu, har även börjat lite på historian. Får göra klart den senare ikväll, ska även försöka göra datakunskapen, om jag orkar. duktiga jag! Måste skynda mig till träningen nu, byta om lite sådär. Älsklingen hittade mina innebandyskor som jag glömde i storängshallen i torsdags, hihi bästaste beeejb! föressten så fick vi skolkläderna idag, ska sätta på mig dom nu

Veronica Maggio - Måndagsbarn

sista lektionen

Måndagen är snart slut. Vi har data kunskap nu, slutar om 30 minuter men min data där vilken minut som helst buhu. Alexia är i fjällen så vi är alltså bara 3 tullisar i skolan, och vi åt thaimat idag till lunch :) Efter skolan ska jag hem och plugga lite och sen åka till träningen vid 5. Föressten så sov jag bäst inatt, somnade vid halv 11 och gick upp halv 7. Ska gå och lägga mig tidigt idag med. Nej min data dör nu men vi hörs senare. Puss

ny vecka

Vi vann matchen med 3-1.
Endast 4 seriematcher kvar för säsongen - om vi vinner alla som är kvar går vi upp till div1

Veckans träning
Måndag - innebandyträning
Tisdag - Egen träning
Onsdag - Skolträning, U-match på kvällen (om jag ska spela)
Torsdag - Fysträning
Fredag - Ledig från skolträning, Egen träning
Lördag - ledigt?
Söndag - U-match (om jag ska spela)

Kom på att vi ska redovisa historian imorgon, ska kolla igenom vad jag ska säga. Har bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt idag. Är verkligen jättetrött efter helgen + att jag börja klockan 8, uppgång vid kvart över 6. Orkar inte med skolan, en hel veckan har jag framför mig, som tur är så har vi inga prov den här veckan. Men nästa vecka blir ett helvete. 2 prov och 1 inlämning. Men sen är det faktiskt lov. Positivt. Tiden går sjukt snabbt. Den här veckan lär mina kläder från h&m komma, längtar verkligen.

Det är beck på TV, flickan i jordkällaren. Jag har den filmen hemma så jag har ingen lust att kolla. Ska fixa i ordning för imorgon nu tror jag och sedan lägga mig i sängen och försöka sova. Den här veckan blir det skärpning med maten och träningen. Har varit allt för slö i helgen och all mat jag har proppat i mig, fy skäms på mig. Ny vecka, nya tag!

helgen

ledsen för dålig uppdatering

I fredags så firade jag och John 1 år, det var verkligen jättemysigt. Han hade planerad och fixat allt så bra. Först mötte han upp mig vid centrum sen bjöd han mig på middag på Primo, hur gott som helst. Sen hyrde vi en rulle och bara mös hemma hos honom och han hade städat och gjort jättefint i hela lägenheten, så gullig. tack baby för en toppen kväll <3

Igår tog jag med John på en morgonpromenad haha, sen köpte vi med oss frukost. Sen hade John match i tullinge så jag följde med han dit och tittade, Kändes som jag satt där i hundra år. Kom hem vid 4 tiden och började städa mitt rum som såg ut som jag vet inte vad. Började fixa mig lite efter det, åt thaimat och sen drog jag, syster och cissi hem till John där vi började kröka lite, fick sen skjuss av hans kompis till skogås där Glim hade hyrt lokal. Började as kul och det var jättetrevligt. Men självklart så kom det folk som inte var bjudna och det blev bråk. Polisen kom och alla fick dra. Som tur vi så fick vi skjuss hem av jonas pappa så det var jätteskönt. Cissi åkte hem till segeltorp och jag baby och syster hem till John. Somnade helt död i Johns säng och vaknade ännu dödare typ. Sen drog vi tre och käka kebab. göttgött.

Nu är vi hemma här och ska kolla på hockeyn.
Jag ska börja fixa mig lite för matchen också.
Älvsjö - Huddinge

äntligen fredag

känner mig så duktig, jag har varit och tränat, först blev det vattengympa och sen simmade jag några längder. Efter badet solade jag i några minuter, somnade för att det var så skönt. Sen började jag GÅ hem. Håller på att göra en omelett nu, så himla gott! Sen ska jag städa mitt rum, gå över till cissi en sväng och sedan börja fixa mig. Ikväll ska jag och John fira våran 1 års dag, kommer bli ur mysigt. Som ni förstår så hoppade jag över innebandy träningen imorse, men den var tydligen bara i 30 minuter så det var väl bara tur att jag inte gick. Imorgon blir det innebandy tittade, träning och partaj. Jag håller på att dö av hunger, nu blir det mat. Ha en super duper fredag, det ska jag ha. Puss på er


grattis sandra

Idag fyller min vän Sandra år, träffade henne idag på träningen och hon hade bakat chokladbollar som hon bjöd på, hur gulligt som hellst! hoppas du haft en toppen dag iallafall och vi får ta och träna tillsammans någon dag :]

jag är död

skidresan var kulkul, vill åka mermermer skidor! slutade kvart i 11 idag så jag och mallan drog in till staden, stannade i 5 timmar typ :O men jag fick iallafall med mig lite grejor, jag lägger upp bilder imorgon när jag har tid. Idag på fysträningen var typ den ända gången som jag tog i, är fett död nu och ska sova snart. Pallar inte innebandy imorgon bitti, mamma sa att jag fick hoppa över den och träna själv på gymmet så kanske ska göra det istället. Jag har fan varit på nästan alla träningar så en borde man få hoppa över hihi. Nu ska jag ringa baby och sen sussa, jag är som sagt död....

Säfsen

Allt är inprincip färdigt nu, jag har varit och handlat, packat ner alla grejer och lagt fram kläder. Men mina dyra fina skidglasögon är borta, får ta mina gamla istället då, funkar det med. Känns inte så kul att man ska upp så tidigt imorgon, men det är det ju lätt värt! Ska gå och göra mig i ordning för natten snart, men först ska jag göra mackor till imorgon och ta upp tvättkorgen. Sen ska jag krypa ner i min ensamma säng och kika på andra avenyn. Föressten så har jag klippt luggen, så nu har jag snelugg igen - nästan. Den hade blivit så himla lång och sliten så nu känns det jätte skönt.
tack och hej, sov gott tullisar :)


3 februari

jag blev helt plötsligt väldigt deppig
fast jag lovade mig själv att inte bli det
jag visste redan innan hur det skulle bli

nog om det, för jag orkar inte bry mig! ska åka och handla till imorgon nu med papi, längtar verkligen nu. Skönt att åka bort från vardagen ett stund, okej det är en dag men iallafall förjävla skönt att slippa plugget. Och som grädden på moset så har vi även halvdag på torsdag vilket är underbart skönt!

   

Romme 07 & 08

nu ska jag åka till kvantum, ha det bra!

happyhappy

För dom som inte förstod inlägget tidigare idag, så betyder det att jag och John har idag varit tillsammans i ett helt år, känns lite overkligt på något vis, tiden har bara rusat iväg, men samtidigt så har det här året varit det bästa någonsin. Det var tråkigt att vi inte hade tid att träffas idag, vi båda hade träning. Men vi har bestämt att fira det i helgen istället och jag tror att han ska överraska mig, men jag vet inte haha. Vi får se vad som händer!



Jag älskar dig, världens bästa pojkvän <3



I mars, den 12e närmare bestämt så ska mamma, pappa, lotta och christer (familjekompisar) kanske åka på en liten skitresa från torsdag - söndag. Och jag får följa me om jag vill, det tackar man ju inte nej till så om dom åker så hänkar jag antagligen på och kanske John om det går och om han vill. Kommer isåfall bli jättemysigt hihi



Alexia sa att vi kanske skulle få våra skolkläder imorgon som vi beställt, hoppas verkligen på det. Vill ha min tröja och mjukisar till Säfsen som vi ska åka till med skolan på Onsdag, kommer bli galet najs haha!
Om 10 minuter börjar prison break, cissi smsa förut och sa att det här avsnittet skulle vara jättebra så nu är jag super taggad, men först ska jag gå och platta håret och packa klart idrottsgrejerna till imorgon. Puss på er

måndag

sitter och äter mellis/middag inför träningen.
min buss går om en kvart så måste packa klart allt nu.

skolan gick hyffsat snabbt, ska försöka mig på mvg-uppgiften på datakunskapen senare ikväll. Klockan 22:00 är det föressten prison break, det får jag absolut inte missa. Ska äta klart här nu och så skriver jag efter träningen. Puss

1 år

idag är en stooooor dag hihi

time for bed

huddinge IK förlorade igår mot IKSU med 4-1, idag vann dom mot Ö-vik med 7-3
Johns huddinge ibs åkte ur SM igår dom me mot pixbo.

Idag har jag kollat innebandy, gått runt lite i huddinge C och varit med bejbi. När jag kom hem så gick jag en långpromenad med Cissi behövdes verkligen efter all skit mat efter helgen, heheh...

är helt slut just nu, ligger och kollar på andra avenyn
fucking skola imorgon, suck. nu ska jag kolla klart och sen sova.