lyckat

Borde sova nu men håller på och fixar med en massa, men snart ska jag krypa ner i sängen. Kryssningen vart verkligen lyckad, hade fan as kul. Måste göras om! Träffade massa roligt folk och stötte på bland annat Michelle och Mickis som man inte träffat på år och dar. Togs inte så mycket bilder för min kamera på mobilen är sämst och batterierna på min kamera dog. Men vi började iallafall med att lämna alla saker i hytten sen direkt upp till taxfreen och köpa massa dricka. Vi fixade oss och sen kom några killar från skolan förbi ett litet tag i vår hytt. Sen gick vi upp till stora scenen och kollade sean banan och lite sånt. Där träffade jag på ralle också, vi har tydligen massa gemensamma vänner o så har jag sätt han spela innebandy tidigare. Var iallafall ganska mycket med han hela kvällen, vid 3 tiden? drog vi upp till discot där vi var tills det stängde. Tror inte jag gick och la mig förens vid 8 på morgonen. Blev inknuffad i en dörr så har bajs ont i man ena armbåge. Aja det var en mycket lyckad resa och värt varenda öre!

Ikväll har jag ätit god mat, var ju utan mat i 24 timmar så det var jävligt gott att äta. Sen har jag kollat VSFS och JVM. Duktiga små pojkar!



jag och alexia, färdig fixade i hytten!



haha vi och blattarna! tro inte att det bara går blattar i min skola, men nästan haha.
Stolt blondin eller vad? :)

Kryssning nu!

Om typ tio minuter åker jag och pappa och hämtar upp Alexia sen ska vi bara stanna på vägen och käka något och sen bär det av! ska bli riktigt skoj och det är ju en massa folk man känner som ska åka. Ska fan inte göra något dumt nu haha, vi hörs imorgon!


Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

Sådär nu har jag bytt namn ytterligare på en medresenär haha, anton kunde ju inte följa med nu! sen har jag fixat skjuss till värta hamnen och packat upp alla saker så nu ska jag börja packa ner alla nya saker och börja platta håret. Nu kommer syrran hem, hon har också varit borta några dagar!



snyggggggaaa hahaha!

Trea i storvretacup

ja det blev torsk i semifinalen med 5-1, jävligt sugit men jag var rätt glad ändå, nu har jag ju tre medaljer från storvreta hihi. (och fler lär det ju inte bli). Kom hem kvart i 10 tror jag, har sovit i tre timmar för jag var verkligen död. Och jag har aldrig haft så här jävla ont i mina vader, frågan är om jag klarar av att gå i mina höga skor ikväll. Aja annars får jag köra på några andra. Ska fixa ihop lite lunch nu, vi käkade ju halv 8 imorse senast. Sen måste jag packa upp alla träningssaker och sen börja packa ner nytt igen. Nu börjar jag bli riktigt taggad!



från i helgen, heheh fan leker ja? dööö

kvartsfinal, nästa!

ligger på rummet med alexia och sara. Vi vann matchen idag med 14-0 så vi är klara gruppsegrare hihi. Vi möter storvreta i kvartsfinal i allianshallen klockan 6. Bärjar bli riktigt nervös haha! aja ska väl börja byta om och fixa mig om en halvtimme. håll tummarna för oss nu!



efter förra matchen!

va gör vi? NU KÖR VI

nu åker vi på match igen! vi har kvartsfinal vid 6 ikväll, då gäller det. Vi har ju redan vunnit gruppen så nu blir det mest latjolajban haha!

vinst

tänkte bara säga att vi vann andra matchen med 10-2 så vi är klara för A slutspel men vi har en till match i gruppen imorgon vid halv 2. Sen börjar det på allvar. Ska upp och käka frulle vid 8 imorgon bitti så måste sova nu. Natti

jag har

Vi har samling vid 9 igen och har precis käkat middag. Ska fördriva lite tid och göra en lista. Både jag och alexia ligger o nördar med våra datorer haha!

Jag har:

[ ] Pussat en hund
[ ] Åkt skridskor i kungsträdgården
[x] Sovit med kläderna på
[x] Ljugit för mina föräldrar
[x] Varit i Thailand
[x] Fångat en snöflinga på tungan
[x] Haft sex med fler än 3 personer
[ ] Haft sex med fler än 10 personer
[x] Gråtit till en barnfilm
[x] Försovit mig
[ ] Skrytit om din bil till polare
[ ] Klappat en giraff
[x] Gått i bikini på offentlig plats
[x] Tittat på soluppgången
[ ] Bråkat med en lärare
[x] Fler än 5 par jeans
[x] Sovit över hos någon den här månaden
[x] Varit svartsjuk
[ ] Hoppat fallskärm
[ ] Ätit hummer
[x] Raggat på en okänd person
[x] Haft flera olika hårfärger
[ ] Badat i månskenet
[x] Kysst någon av samma kön
[ ] Läst en bok den här månaden
[ ] Svarta underkläder på mig just nu
[ ] Duschat idag
[x] Druckit coca cola
[ ] Varit i USA
[x] Sett en kändis
[ ] Drömt om kungen
[x] Tittat på stjärnorna med någon du brytt dig om
[x] Varit otrogen
[x] Varit magsjuk
[x] Garvat åt vissa punkter på den här listan

live från uppsala!

Ligger på hotellrummet nu och har precis käkat lunch. Vi vann matchen imorse med 5-0 och vårat andra lag (94erna) vann med 6-2. Nu ska jag, sara och alexia åka till gränby centrum och sen vidare till fyrishov och kolla på hampus, ulrik och lite annat folk. Vi har match ikväll vid 23 haha. Blir en sen kväll!



as ful bild haha, jag imorse hehehe

färdigpackat

sådär ja nu är jag klart med allt, bara lite små skit som ska packas ner imorgon. Min data följer med så kommer blogga varje dag hihi. Låter som jag ska vara borta hur länge som helst? kommer fan hem på onsdag. Nej nu borde jag sova, ska upp klockan 7. Åker med Sara upp så det blir nog en rolig färd upp till Uppsala. Vi hörs imorgon!



yeeeey 2 år sedan! då blev det guld (spelade slutspelat med damerna) sover med alexia i år med wiho hihi.

Dag 22 – Det här upprör mig

Det finns sjukt mycket som kan göra mig upprörd. Bland annat egoistiska människor, bortskämda ungjävlar, folk som inte visar respekt till sina föräldrar osv. Haha äh nej ska inte skriva mer!

baksmälla

idag mår jag fan inte bra! Vi var på metro hela kvällen igår, men det var rätt kul eftersom att det var så många man kände där. Åkte hem vid 4 tiden(?) med alla killar och sov sen hos en "gammal bekant" (haha okej det där lät fel men ni fattar nog). Somna inte förens vid 6 tiden skulle jag tro och gick upp vid 15 tiden idag. Åkte med min syster till skärholmen vid 5 tiden och shoppade loss snabbt som attan. Kom iallafall hem med ett par jeans för 200 kr(!!), nytt smink, lösnaglar och lösögonfransar och ett par svarta uggisar från I.C.U tror jag märket hette. Aja nu får jag inte köpa mer förens i Januari månad, skönt att man får studiebidraget snart också ju!

Ikväll ska jag träffa Emma, får se vad vi hittar på för något. Måste packa ikväll också, herregud hur ska jag hinna haha. Men det går nog hyffsat snabbt, mer träningssaker som ska med ju. Vi hörs ikväll



snyggingar va? haha!

utgång


Juldagen

Kom precis hem från mediamarkt med pappa, kom hem med massa bra saker, bland annat en bärbar data till mami, jag fick en laptop väska också, mycket bra hihi. Aja nu blir det att åka och handla mat med päronen, sen ska jag hinna sola också. Utgång ikväll?



hahahah

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Bara för att det var dag 21 så måste jag ta dagen den 21 december i år. Då var det begravning och det var min första "riktiga" begravning jag var på. Har varit på min gammelfarmors men henne kände jag knappt. Det var så himla fint men samtidigt väldigt jobbigt. Vi var bara 5 personer där, det var bara vi som Mormor ville ha där. Hela begravningen började med den här låten, få fin, nästan så tårarna kommer nu också..


Dag 20 – Den här månaden

Har varit en månad med mycket blandade känslor. Men överlag har den väl varit helt okej. Har haft en massa i skolan så det kändes väldigt skönt att gå på lov. Har inte spelat någon innebandy, men på måndag är det dags igen haha. Fan den här frågan var ju as tråkig..

 


blä

Krigade upp imorse till jobbet, tror ni påsen liggar kvar där eller? neeej blir så jävla irriterad. Den är helt borta. Nu måste jag köpa nytt imorgon, as jobbigt ju! inte konstigt att mina pengar bara försvinner jämt, 500 kr åt helvete..

Gott nytt jul

Har haft en jätte mysig julafton! och fått en massa fint, mycket nöjd. Håller på att fixa med mitt löshår, imorgon ska det klippas så det går in med mitt vanliga hår, nu är det jätte långt! Kul att jag måste kriga upp vid typ 8 imorgon bitti för att gå till jobbet och kolla om min påse KANSKE är kvar där. bajs va jobbigt. Aja har inte så mycket annat att berätta. Måste börja packa imorgon fan! längtar galet till nästa vecka hihi


mössan

nu åker vi till farmor & farfar! denna söta mössa från amoress fick jag av mina päron (alla har den men whatever hihi)


julafton

har på mig en svart klänning som jag fick i julklapp förra året!

GOD JUL!

Har haft en as mysig morgon, mamma väkte mig vid kvart i 10 så åt vi gröt hela familjen. Kvart över 10 kollade vi på sista avsnittet av julkalendern :') pyret haha! Sen har vi öppnat packet, eftersom att vi inte ska fira julen här hemma så orkar vi inte släpa med oss massa julklappar så vi öppnade allt nu, men ska ju få julklapp av farmor & farfar ikväll! Har iallafall fått en massa fint, tack världens bästa <3

Nu ska jag fixa klart mig för om lite mer än en timme åker vi till Grödinge och farmor & farfar! ha en bra julafton. Puss

sömnbrist

Herregud vilken dag! I skärholmen fick jag med mig nytt smink, lösögonfransar och lösnaglar. Knatade sen till jobbet och slet på ända till 23:10! Nu har jag jobbar klart för 2010, underbart. Hade så jävla ont i mina fötter när jag gick hem. När jag varit hemma ett tag upptäcker jag att min påse med alla mina nyinköpta saker är borta! Fan, blir så trött på mig själv. Gick tillbaka halva vägen till jobbet dessutom för att se om jag tappat den men inget spår av något påse så förhoppningsvis är det kvar på jobbet. Så får åka dit när dom öppnar på juldagen (imorgon är det ju stängt) Skulle kännas jävligt jobbigt om det är helt borta 500 kr åt helvete!

har bestämt outfit till julafton och kryssningen nu! Nu ska jag sy klart mitt löshår sen blir det sängen. Skulle behöva sova halva dagen imorgon, men så blir det inte. Ska försöka kriga upp till julkalendern, viktigt! det är faktiskt spännande nu, tycker årets julkalender har varit bra! (yes jag är fortfarade 8 år)



våran fina julgran! och nu ligger det massvis med julklappisar under hihi

idag

Tänker på allt som jag har framför mig nu, julafton, storvreta, kryssning och nyårsafton. Det kommer bli en galen vecka framöver! Börjar jobba om 2 ½ timme och innan det hade jag tänkt att försöka hinna åka till skärholmen och sola. Eh kommer inte hinna! haha kanske om jag går till gymmet nu? aja vi får se haha! Var glada ni som är lediga idag, själv slutar jag 22 ikväll. Lagom kul!



alltid, förevigt!
AIK:s bästa enligt mig, Bång#20 och sandberg#21

Dag 19 – Detta ångrar jag

Något jag ångrar är att jag valde att sluta satsa på dom två sporterna jag var bäst i. Spelat i statslaget i både innebandy och hockey, spelat i högsta serierna Riksserien (hockey) och Elitserien (innebandy). Speciellt i hockeyn så vet jag att jag hade nått långt om jag bara velat! Men det finns faktiskt fler saker jag ångrar, och det är alla misstag jag gjort under 2010. Hur jag har behandlat vissa människor och framför allt sårat. det är något jag kommer att få sota hela livet för. Men alla gör misstag, antar jag..

you are all that I need


Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Jag borde kanske skriva min 18 årsdag här? men nej så var inte fallet. Annars så har väl alla mina födelsedagar i stort sätt varit väldigt bra. Två stycken har jag firat i Thailand. Får väl säga att min 17 årsdag vart väldigt lyckad, var med (nästan) alla mina favoriter hemma hos Malin. Några dagar senare hade jag middag för alla närmsta vänner!



dagen jag fyllde 17 år!

This years love

Var i skäris med mami imorse och köpte klart den sista julklappen, hittade även ett par leggings till mig själv som jag kollat tidigare på. Tog dom sista i min storlek så hade väldigt tur! Sen vare jobb från 11.45 - 19.00 och det gick bra idag med och pernillas kommentar idag "Louise jag låter dig göra lite andra saker idag, du ska lära dig precis allt, du ska bli en av de bästa" haha hallå? som att jag vill bli de eller? ja donken for life.. Så fort jag hittar något bättre drar jag!

Jag sprang hem från jobbet, kunde ju inte missa derbyt. Men det gick sämst. Torsk. Var först meningen att jag skulle kolla matchen med massa grabbar haha men skulle ju gått halva matchen innan ja ens var i stan och sen skulle det kanske blivit utgång, men nej, otagg på det och låter pengarna helldre gå åt annat. Nu ska jag slå in alla julklappar och imorgon bitti ska jag tydligen klä granen? Funderar på att åka in till stan ett tag för att hitta något nytt till kryssningen. Och köpa en massa annat som lögögonfransar osv. eftersom att nästan allt till nyår även måste vara klart innan måndag. Klockan 14 börjar jag iallafall jobba, och ska kämpa igenom 9 timmar. Heja mig


inte en dag utan dig

Fastnade framför finalen av "ung&bortskämd", det var mycket bra att Daniel vann tycker jag! måste verkligen gå och lägga mig nu. vi hörs imorgon människor!


Isn't it obvious that I love you?

Det gick snabbt att jobba som tur var, och pernilla var skiftledare vilket var bra för mig, fick göra de roliga sakerna hihi. Imorgon ska jag och mamsen till skärholmen på morgonen, måste köpa klart den sista julklappen och lite andra saker. Mina pengar bara försvinner, idag brände jag 900 spänn, ovärt.. Aja sen blir det jobb 11.45 - 19.00 sen raka vägen hem och kolla derbyt. Frågan är om man ska ut imorgon eller inte?

Nu måste jag nästan gå ner och göra en macka och te, åt liksom middag vid 3? inte konstigt att jag är hungrig. behöver en händig (eller snarare teknisk) man här som kan hjälpa mig med min nedladdade film. Åh blir galen!



min älskade gamla hockey bästis hörde av sig till mig idag. Hon har kommit med i Junior VM och ska representera Sverige. Om jag är stolt. Maria och jag satt praktiskt taget ihop under ett tag. Vi va jämt med varandra, i och med att vi tränade varje dag typ. nej men hockeyn va verkligen våra liv. Efter hela 10 år, jag slutade, hon fortsatte och se hur långt hon har kommit. Hon flyttade förra året till Örnsköldsvik och spelar nu för Modo. Stoltare än mig kan ingen vara. Jag och pappa åker nog och kollar på någon match nu efter nyår när J-vm spelas, i stockholm faktiskt!

Dag 17 – Mitt favoritminne

Fan vilken svår fråga. Det finns så himla mycket, men om man blickar tillbaka från bara detta år så är det helt klart sommaren. Magaluf resan är ju något jag alltid kommer minnas. Första resan utan päronen liksom! Annars så var dagarna på Öland jätte mysiga. Speciellt när jag åkte ner dit med mina föräldrare så åkte vi in till borgholm jag, dennis och våra föräldrar, sen gick vi på ulf lundell konserten. Det var mysigt!






Hallelujah

Nu är jag hemma, begravningen var jättefin! jobbigt också såklart, men det är på något sätt skönt att det är över. Mamma, pappa och min morbror hade valt jättefina låtar också, vet att Mormor tyckte om det! Efteråt åkte vi och köpte mat sen gick vi upp till mormors lägenhet och åt tillsammans. Men nog om det..



Idag var sista dagen i skolan innan jullovet, känner verkligen att ett lov sitter fint just nu. Ska verkligen bli skönt. Inte för att det blir så många "slapp" dagar men ändå. Skönt att komma ifrån skolan. Hade lite betyg snack med min bildlärare och om jag gör 2 bilder till så får jag mvg i etitisk verksamhet! ska göra dom på lovet hade jag tänkt. Sen hade vi musiktävling med klassen och dagen avslutades med samling i aulan med hela skolan. Och gud så pinsamt, blev utsädd till året "mina stjärna" för goda studier och för bra prestation i innebandyn, så fick en julklapp men har inte öppnat den än. Den som hade fått mest röster och blev the big star var Alexander Dypbukt och det var väl inte så konstigt liksom! han är ju tydligen grym så. sen att jag röstade typ 6 röster på mig själv är en annan femma fast jag fick ju faktiskt massa röster från andra också haha! Ska gå till jobbet om en timme, hoppas kvällen går väldigt fort! Köpte nytt löshår idag också, eftersom jag slingade håret var det andra för ljus och det var dessutom alldeles för kort!


Love you long time

är i någon jävla konversation med massa killar från 2an på msn alltså, dom där killarna alltså, herregud säger ja bara, jobbbbiga är bara förnamnet! nej dags att lämna dom och skriva lite blogg istället va? imorgon är sista skoldagen och det känns jävligt skönt. Men imorgon är även en dag jag inte längtat till, det är nämnligen begravning imorgon! känns som att man börjat bearbeta allt och lägga det bakom sig men nu ska alla dessa känslor komma upp igen. Imorgon är ett sista farväl!

Annars så är det löning imorgon och jag ska jobba på kvällen. Datan dör nu, godnatt..


Dag 16 - Min första kyss

Om jag ska vara ärlig så minns jag inte riktigt när min första kyss var. Men det kan mycket möjligt ha varit på elverket (pinsamt). Eller? aja skitsamma vem bryr sig! haha


Rostig kärlek

skolandagen var chill, nu är det fan typ lov. Har bara bild lektion imorgon bitti sen avslutning. På svenskan imorse kollade jag julkalenrna också chilla bara, på naturkunskapen gjorde vi en tävling som nog jag och alexia kom sist på haha. Sen fick jag veta resultet från provet jag skrev i fredags - mvg yes! Efter lunchen kollade vi på film! slutade vid 4 och pappa hämtade mig i fruängen och så stannade vi och handlade lite mat på vägen hem. Ska snart åka till huddinge och kika på träningen. Känns bäst att åka och visa sig innan storvretacup som är om en vecka! Behövde inte jobba idag, så skönt, var ändå bara ett pass på 2 timmar. Vi hörs ikväll!



bara och börja tagga nu för om en vecka spelar jag INNEBANDY igen i den här hallen, fyrishov i uppsala!


Längesen

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal
Jag var äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decennier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika skäl
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse
Att jag satt något spår
Som har haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Jag var ung du var yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perrongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logiskt eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korresponderas
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras
Du flyttade utomlands någon annanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
För passionen vi kände kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
Det består i en takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Nu är det mitt tåg och dags för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

?

Everything will be okey in the end.
If it's not okey, It's not the end.


Dag 15 – Mina drömmar

Mina drömmar? finns sjukt många. Bland annat, skaffa ett bra jobb, få barn osv. Den här "utmaningen" börjar bli sjukt tråkig haha..

söndagen

Idag var jag i stan och köpte klart nästa alla julklappar har bara en kvar som jag ska köpa på tisdag eller nått. Det var jätte lite folk där, säkert för dom där bomb hoten som alla snackar om. Är inte speciellt insatt man jaja. Kollade nyss klart på beck - levande begravd. Den va fan läskig haha! ska snart kolla på kommissare späck, det är 15% kvar tills den där nerladdad. Jag kände för att stunta i att göra hemtentan för högre betyg i religionen. Får väl bara ett G då!!! gud så dåligt (det enda som är okej att få G i är typ engelska och matte C för det är svåra grejer!) men jag hatar religion så skyller på det. Aja det är en 50 poängskurs så jag överlever nog. Och dessutom så var det ju mycket viktigare att kolla film denna kväll än att plugga. Matte C provet gör jag efter lovet så jag har inge mer plugg nu. Men imorgon ska jag jobba, fan va tråkigt hihi.



shit va kort mitt hår va här! de va faktiskt fint.. men tråkigt. Och det uppsakttades inte av vissa att jag klippte av typ 1,5 dm haha! men till sommaren är det nog lika långt igen..

men inga går till min dörr..

Bion igår var riktigt rolig.. Due Date! se den om ni vill skratta haha. Kom i säng runt 1 tiden och det är tidigt för att vara mig, men sov enda till klockan 12 idag. Ska sätta på mig kläder och sedan rulla in mot stan för att köpa lite julklappisar. Har ren jävla åååågest av att jag måste plugga hela kvällen. Ska jag skita i hemtentan?

Ska försöka hinna sola idag också, behövs om man säger så. och vad fa-an ska man sätta på sig idag? behöver uppdatera garderoben en aning.



saknar sommar och hoffmaestro! i sommar SKA jag gå på en konsert. kärlek

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

+ svarta byxor, uggs och goose!


Dag 13 – Den här veckan (som kommer)

Veckan är ju slut nu så drar planerna för nästa vecka!
söndag (imorgon) - In till stan och plugga!
måndag - skola 8.15 - 15.30 jobba 19.00 - 21.00
tisdag - skola (avslutning) 8.15 - 10.15 begravning. jobba 19.00 - 22.00 (LÖNING)
onsdag - jobb 11.45 - 19.00 träna innebandy efter?/utgång? DERBY AIK - dif!
torsdag - jobb 14.00 - 22.00
fredag - julafton, firar hos farmor och farfar
lördag - juldagen (träffa andra i släkten?)
söndag - samma som dagen innan. PACKA till storvreta och kryssningen!

Dag 12 – I min handväska

En vanlig dag i skolan så här jag detta i väskan

- Data + laddare
- Mobil laddare
- Plånbok
- Iphone
- vantar
- Smink
- Almenacka

typ de? vem bryr sig? haha

pic's från igår

hade inte så många hehehe


biomys

Det var verkligen koas i skärholmen, så jävla mycket folk. Vi fick leta parkering i minst en halvtimme. Men hittade massa bra saker och har bestämt julklapp till alla nu, bara vissa saker som jag måste köpa i stan så ska åka in imorgon och fixa det! Fick med mig två saker till mig själv också, riktiga kap. Ska visa bilder! Har inte börjat plugga än, måste göra det imorgon. Funderar starkt på att skita i att göra matte C provet på tisdag och göra det efter lovet istället. Vi får se! ikväll blir det bio med älsklings Emma. Vi ska se Due Date. Men nu ska jag fixa till mig lite, vill bara ha julafton nu så jag får mina fina mössa hihi (okej alla har såna man gillar ändå)





fick dessa två för endast 150 kr st. Älskar rea hihi!

Lördag!

åker till skärholmen nu med syster och julhandlar! senare ska jag nog träffa John, sen blir det god middag med familjen och ikväll ska jag träffa min bästis. Bra dag!


julklapps shopping

Det var jätte mysigt hos familjen nilsson, synd att tiden gick så fort. Åkte in med Madde, Maria och Emelie till stan, medningar var att jag skulle möta upp några på nype, men åkte till metro istället där alexia, sara, jessica och paula var mm. Det var bara en grej, jag hade glömt mina extra skor hemma, alltså dom skorna jag skulle ha på krogen, så jag gled runt i uggs på metro. ni kan ju tänka er hur det såg ut haha! aja det var väl inte direkt någon som tänkte på det egentligen!

kom hem vid 4 tiden så är rätt trött idag! Ska åka och köpa julklappar idag. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska köpa till alla. Måste tänka ut det. Nu ska jag gå ner och äta frukost så jag kommer iväg snart. Juste jag slingade håret igår, det blev ljuuuuust typ haha!


frukost

Sitter och käkar frukost nu, idag blev det kaffe till mackorna. Måste vakna till i huvuet haha! Bussen går om en kvart. Ska bara skriva provet sen åker jag in mot stan, ska ringa nu efter 9 och se om det finns någon ledig tid vid 12 tiden idag. Aja finns inte så mycket att skriva förutom att provet kommer gå sämst.. orkante haha, seriöst garvar åt mig själv, vad fan har hänt med min studiemotivation, helt borta. Inte likt mig..

the beginning <3

Lyssnar på Black Eyed Peas nya skiva på spotify och har liksom fastnat. Förstör mitt pluggande ju. Haha kommer faila så hårt på provet imorgon för inget går verkligen in i hjärnan. Tänker bara på lovet och hur mycket jag längtar dit. Fan! nej men lär ju sitta uppe halva natten ungefär. Funderar på att dra till frissan imorgon? får se hur jag gör. Blir en surprise helt enkelt. Får se om jag hinner med träningen imorgon, sola måste jag iallafall göra och köpa de första julklapparna om jag hinner. Klockan 6 går bilen mot Rotebro och lillajulafton med fam. Nilsson!

Black Eyed Peas – Love You Long Time


slänger in lite annan skön musik också! TYP TAAAAGGA hihi. bra va?

Lucenzo feat Big Ali – Vem Dançar Kuduro - Radio Edit

Eddy Wata – La Bomba - Radio Edit

Medina – Addiction (Radio Edit)

Rihanna – Cheers (Drink To That)

September – Kärlekens tunga

David Guetta – Louder Than Words (Feat. Niles Mason; Radio Edit)

det får räcka...
det här är lollo som signar ut, SLUT!

Cry for you

Skriver ett litet snabbt inlägg i plugg pausen. Kom till skolan imorse och skulle ha opponering till projektet och så var våran handledare sjuk så det blev ingen, det blev alltså 5 timmars håltimme istället. Försökte plugga litegrann, men spårade ut och blev inget ut av det. Drog till forum med alexia, hampus, martin, ulrik och filip istället och käkade sallad på slice. Haha asså vet inte hur mycket jag garva åt dom, så jävla koko! men roligt var det. Sista lektionen hade vi bild så gjorde klart mitt självporträtt. Fan blev inte nöjd! nu kanske sevak och poja ska med på kryssningen också, haha fast tvekar en aning eftersom dom tänkt att boka sviten för 3200 kr haha!

Har precis pratat i telefon med min faster och innan det cessan. Imorgon har jag fan as mycket att göra. Har iallafall fixat julklapp till "lilla julafton" imorgon kväll. snart kommer mamma och pappa hem med mat så ska plugga vidare!





HAHA martin asså! vem fan sätter sig och käkar glass på en bänk i 10 minus grader och storm??? så jävla skön han är haha!

problem

jobba på söndag? inte jobba på söndag? plugga på söndag? eller jobba på söndag?

fan kan inte bestämma mig! blir galen haha. Behöver cashen, men behöver tiden till att plugga. Måste bestämma mig ikväll. Imorgon blir nog en bra dag i skolan. Vi har opponering klockan 8 på morgonen och ska ge kritik till en annan projekt grupp och dem ska göra samma sak till oss! Vi ska presentera allt och sådär för dom. Sen blir det att fortsätta jobba på projektet fram till klockan 12 tiden och då är det lunch. Efter lunch har vi bild med Björn. Bästa! men ligger efter som fan, måste ta hem och rita under lovet. Nej fan ska ju plugga varför skriver jag hääär? dumhuve. bajs



den här ska jag rita på min affisch! heheheh dröm och glöm..?

"pluggar"

ehm denna kväll har jag suttit på samma plats i 4 timmar, eller gick upp och gjorde kaffe en gång. Men annars så har jag suttit här och "pluggat". Tar lite väl många pauser och får lite för lite gjort. Bara hoppas jag fått in det jag gjort i alla fall. Har ju som tur är morgondagen på mig att plugga också.

Ekman säger:
ja pluggar genetik   
Grillinho säger:
genetik?
Ekman säger:
ja?   
Grillinho säger:
låter som ett ämne som innehåller giftiga gaser som gör att ett helt land kan gå under..
aldrig hört talas om

HAHAHA, har nog lite mer koll än vissa andra iallafall!

Dag 11 – Mina syskon

Jag har en storasyster vid namn Emelie. Finns nog inte någon bättre syster, även fast vi bråkar ganska ofta så vet du att du är den bästa jag har och jag vet att jag alltid kommer ha dig vid min sida. Skulle kunna skriva en hel bok om allt vi gjort tillsammans, och det orkar jag tyvärr inte göra. Men du vet, och de är det viktigaste! Du har hjälpt mig igenom så mycket och det ska du ha ett evigt tack för! det här är den andra snygga halvan av mig, min underbara syster <3



vi är så lika, men ändå så olika. Både till utseende och till sättet!

skolan

sitter i skolan och gör inget. Sitter vid kafeterian med Una, Alexia och Hampus. Har haft lite betyg snack med svenska läraren och han är dum i huvudet, inget mer med det! ska snart åka till Stuvsta och ha avslutning med mina småttningar. Jag och alexia har ju bakat och ska fixa saft och pepparkakor innan! mysigt va haha. Och ikväll måste jag plugga massa. Så jävla tråkigt men måste verkligen få bra betyg på det.

ge mig jullov

Nu har jag svarat på alla instuderingsfrågor till provet. Ska läsa igenom allt i boken ikväll också, tänkte jag, får se hur det blir med det! Har dessutom bakat både kakor och muffins, duktigt va? Ringde hem till farmor ocg farfar också och sålde en billott till dem, nu har jag sålt 5 stycken. Seriöst det är ju  typ ingen som vill ha dom där lotterna, hatar dom! Har betalat kryssningen nu också, vi tänkte avboka en hytt eftersom att vi blev färre nu än väntat med det löste sig genom att Grillis tar ena hytten med en vän, vem det blir är inte klart än! Kommer bli galet kul alltså, längtar. Sara från mitt lag ska dit med sina kompisar också och massa från våran skolan (alla blattar typ haha). Aja jullovet verkar bli helt fullspäckat.

22/12 - Jobba från 11-19. Derby på kvällen!
23/12 - Jobba från 14-22
24/12 - Julafton
25/12 - Juldagen
26/12 - Annandag jul
27-29/12 - Storvretacup i uppsala
29-30/12 - Kyssning
31/12 - Fira nyår med en massa brudar!
1/1 - Inget planerat
2/1 - Jobba hela dagen
3-6/1 - Inga planer. Förbereda projektet (?)
7-8/1 - Träningslägret (vårat projekt)

Nu ska jag läsa i naturboken. gud så kul..

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

nej om jag vetat om att denna skulle komma idag hade jag självklart tagit ett kort. Och när jag kom hem så bytte jag till mjukis kläder. Iallafall idag hade jag på mig, svarta jeans och höga svarta stövlar till det, övertill hade jag ett svart linne med en stor mysigt rosa kofta över! inte något speciellt direkt..

Tisdag

Ännu en helvetes dag i skolan som äntligen är avklarad. Idag blev det historia, natur och arbetspass (projekt). Sen jag kom hem så har jag bakat, för imorgon har jag och alexia avslutning med våra småttningar och då ska vi bjuda på fika! Har jätte ont i huvudet, men måste försöka plugga nu ändå.. fan va jag bara vill vara en vecka fram i tiden nu! jullovet kommer bli as bra tror jag wiho!



två är seeen! på nyår

Godnatt

Lite planer för nyår börjar dyka upp, tänkte faktiskt på det idag om hur det skulle bli, därför blev jag väldigt glad över ett meddelande som dök upp på facebook under kvällen. hihi sötisar!

Natur/svenska uppsats. Check!
Filosofi uppsats. Check!

ska börja svara på alla instuderingsfrågor till naturprovet nu, sen blir det PH och julkalendern i sängen.
Uppgång vid 6 imorgon igen och går till 4. Skolan dödar mig!

Dag 09 – Min tro


Can't get over

pluggade hela dagen i skolan från 08:15 - 15:30, när man kommer hem ja då är det första man måste göra att sätta på datan, öppna skolböckerna och börja plugga igen. Har verkligen inget liv just nu och kommer inte ha under hela veckan. Hur som helst, vi satt hela filosofin och jobbade på projektet. Det är så jävla mycket att göra och fixa. Blir 3 timmar jobb till med det imorgon, om mindre än en månad ska allt vara klart och vi ska ta hand om en massa ungar i en hall. Aja skönt att bitarna börjar falla på plats och jag tror det kommer bli riktigt bra!

Våran matte lärare är verkligen kononers, till viss del, han är nämnligen väldigt lätt att övertala. Vi ska få välja att göra provet nu på onsdag eller nästa tisdag så nu hinner jag verkligen plugga på naturprovet och förmodligen klara matte provet. aja ikväll blir det att göra klart natur/svenska inlämningen, filosofin och börja plugga till naturprovet. Förlåt men det mesta handlar om plugg just nu för det är mitt liv inom den närmsta veckan.





snöööögg lollis in school, i min egna värld som vanligt! hehe

Dag 08 – Ett ögonblick

Denna var väldigt svår! får nog ta och skriva ner flera.. tror iallafall att störa ögonblick jag har är från alla framgånger inom idrottandet. (det är sådant som man verkligen minns) Inom innebandyn är det när jag gjorde mitt första mål i elitserien mot IKSU. Egentligen spelade jag inte med damlaget under den tiden, men var med på två matcher för dennis ville ha med mig? Fick en bra pass ut på vänsterkanten och satte bollen i kryllan ungefär haha (okej det där lät jävligt självsäkert, inte så menat!) ett annat är när jag fick sms från statslagstränaren Tony och det stog "grattis du ska vara med att försvara stockholms guld i SM" något i den stilen. Fan vad vi alla hade krigat för att komma med, vi tränade varje fredakväll i eriksdal och det var så skönt att få komma med bland stockholms 20 bästa 92er. Hela helgen och SM-guldet var också en upplevelse för sig.

Inom hockeyn är det helt klart Guldet vi vann i mitt-i-cupen i globen. Och vi vann över AIK som alltid hade varit så överlägset inom tjejhockeyn och så kom vi lilla fjuttiga segeltorp och vinner hela skiten haha! Dom som var med vet precis hur jag menar. Vi hade verkligen det bästa laget man kan få, saknar det så mycket!




since you been gone

Efter att ha jobbat på globen idag så vill jag jobba där jämt, seriöst gud så trevliga männiksor. På mitt jävla jobb så är det enda skiftledarna gör är att klaga. Här var det verkligen helt annorlunda och tiden gick jätte snabbt. Aja men det skulle vara najs att få jobba där typ en gång i veckan.

Åkte hem med Juliana från jobbet också, skönt brud det där haha! när jag kom hem käkade jag middag och sedan dess har jag suttit med min natur/svenska uppsats och det är nästintill klar nu, ska bara skriva klart genomförande och abstrakt. Nu är det dags att börja plugga på religions provet som är imorgon. Den här vecka som kommer har vi "pluggvecka" i skolan. Mitt schema är verkligen hemskt. Och dessutom så har jag hur mycket att plugga som helst. Tur att jag är jobb ledig i alla fall. Men har ändå massa andra saker att göra som att köpa julklappar, slinga håret, sälja billotter, betala kryssningen osv. Fan min tid räcker inte till.. aja ska plugga ett tag nu, skriver sen innan ja ska sova!



heeeeej döda mig....


Söndag

Godmorgon på er! Gick upp redan vid halv 10 imorse, har suttit och kollat julkalender och jobbat på mitt natur/svenska arbete ett tag. Börjar bli klar snart. Är uppe i 11 sidor nu och ska skriva till lite saker så lite längre blir den nog. Ska göra klart den ikväll och då blir det även en massa annat plugg också som måste göras. ska ta bussen mot fruängen om några minuter så måste egentligen stänga av datan. Jobbar som sagt i globen idag, slutar vid 18 så är hemma till 19 tiden. Ska möta upp juliana från mitt jobb i liljeholmen, så får som tur är sällskap. Vi hörs ikväll!



jessa är hemma från thai nu också :)<3

U Smile, I Smile

Har varit hos emma ikväll och kollat sista avsnittet av "så mycket bättre" gillar verkligen de programmet, hoppas det kommer en ny säsong kanske i vår? Efter det kollade vi på sex and the city filmen som kom efteråt. Sen jag kom hem har jag planerat lite saker inför kommande vecka, samt börjat plugga lite till religionsprovet som är på måndag! Har nog aldrig kännt mig så här stressad inför allt plugg som väntar, jag är ytterst tveksam på om jag verkligen kommer hinna med allting. 3 prov och 3 inlämningar ska göras denna vecka. Imorgon ska jag upp vid 9 tiden redan och börja plugga redan då, vi 12 tiden måste jag åka och jobba. sen är jag hemma vid 19 tiden igen.



skulle döda för att få vara här nu!

hjärtats ensamma slag

När jag rannsakar mig e mitt liv som ett skämt
jag grips av panik för jag är själv i det här
har svårt att se ljus i bara hell och misär
vem fan väljer det här, goda ord kostar inget
så jag säger dig nu, jag förvaltar dig i minnet
en del av mitt liv, som för evigt förblir
kanske saker förändras då allt har sin tid
men nu sitter jag här, både härjad och svag
natt blir till dag, allt jag hör är bara slag för

Jag lyssnar till hjärtats ensamma slag

Allting e tomt nu städad och klart
på väg mot ett nytt liv men vet inte vart
fast i gamla takter precis samma fart
har förträngt allt det dåliga, jag minns bara bra
dina sidor, vårt sätt, symbios vi blev ett
för den hösten vi mötes va livet perfekt
problemfria stunder så långt från konflikter
men sanningen den finns där så fort jag blir nykter
ja sanningen den finns här, i väggar och rum
jag var ung och dum, vill säga nått men blir stum
för jag drog dig bakom ljuset i samband med ruset
nu är du borta för gott och jag står själv här i huset

gråten i halsgropen!

jag hatar att allt är som vanligt här hemma, jag är nummer 2 igen! kommer alltid vara det, när det gäller allt! tror ingen förstår heller..

Dag 07 – Min bästa vän

En vän som alltid stått vid min sida och som jag känt sedan barnsben är Emma Grip. Hur vi började känna varandra är egentligen rätt komiskt. Våra pappor körde cross tillsammans som små och våra mammor började prata med varandra på tunnelbanan. hur som helst, det är en väldigt lång historia som jag inte orka berätta haha. Våra familjer varit på massa semestrar tillsamans och gjort massvis med roliga saker ihop. Jag och emma har träffats utan att våra föräldrar gjort det också. Vi har så himla roliga minnen tillsammans och gjort så sjuka saker ihop. Jag har alltid kunnat prata med Emma om allt för hon förstår alltid. En himla bra vän att bolla bland annat ideér och problem med. Vi har ju också haft våra nergångar med bråk och tider då vi inte umgåts någonting. Men det är nog en sak som också fått oss att komma varandra närmre. Vi bor också väldigt nära varandra vilket är himla skönt. Vi är inte såna som ringer till varandra och pratar varje dag men när vi väl ses då kan vi prata i timmar. Och jag vet alltid att om jag vill ringa så det bara att göra det. Emma är en himla bra vän som jag vill ha med mig hela livet! ikväll ska jag hem till henne och mysa, vilket jag ser fram emot väldans mycket. Emma är min bästa vän. Samtidigt som jag har hur många andra och helt underbara vänner. Ni alla tillsammans är mina bästa!



fin bild på oss va?

lördag

Har jobbat idag och pratat lite med schema chefen. Anledningen till att jag fått så lite tider är att det har börjat jobbat en del nya människor, det är viktigt att dem lär sig allt och får mycket tider i början, precis som jag fick. Jag va inte direkt ensam om att inte fått många tider. Imorgon ska jag jobba i globen, några till från mitt ställe ska också dit så det kommer nog gå bra. Efter som jag ska till storvreta och på kryssning i mellan dagarna så har jag satt upp mig på jätte mycket tider innan julafton. Jobbar 20, 21, 22 och 23 december, rätt långa tider dessutom. Aja nog om jobbet. Ikväll ska jag hem till Emma och bara ta det lugnt, borde egentligen stanna hemma och plugga för igår gjorde jag inget, men nej så jävla tråkigt. Får fixa det imorgon efter jobbet! ha en bra lördag



(hemsk bild haha) någon frågade vart jag köpt min jacka: den är från red devil (bakom NK) men jag köpte sista jackan men det kanske kommer in fler, vem vet :)

AIK <3

AIK gjorde precis 5-2 mot timrå hemma på hovet! <3


Louder than words

kollar lite på innebandy-VM med dadi. lutar nog att jag stannar hemma ikväll. måste spara pengar ändå så det blir väl bäst. det är nog middag snart. Pratade precis med malinmus från thailand. Vill inte heller vara i Sverige!



bara ja som saknar dessa tider och sommar?

önskelista

har inte pluggat ett skit! fan va dålig jag är. Ska tydligen inte jobba på söndag nu så har hela dagen ledigt då iallafall vilket är bra. Kul att jag kommer få typ 5 kr i lön i januari. Får ju inte jobba något. Ska snacka allvar med dom imorgon. Håller på med min önskelista till jul. I år så finns det inget "en kamera" eller "en mobil" utan bara en massa små grejer som kläder, nya löparskor och lite sånt. Roligare än att bara önska sig pengar.

Igår kom jag verkligen på att jag måste börja SPARA pengar. I sommar vill jag bara dra ifrån det här landet vilket betyder att en massa pengar måste sparas. I höst har jag lyckas bränna otroligt mycket onödiga pengar på ingenting? i november brände jag 4000 kr och vad köpte jag? inte mycket, vad tar allt vägen liksom. fan är sämst på sånt här, måste ta hjälp av sandra alltså! hon om någon kan spara. Efter studenten kan man ju inte heller glida runt och få lite små slantar för att man går i skolan, då är det jobb på heltid som gäller. blääää

Dag 06 – Min dag

Dagen är ju inte slut men jag berättar vad jag har haft för mig hittills. Började med att gå upp vid halv 8 idag. Tog bussen hemifrån vid kvart över 8 och mötte sen upp Una på tunnelbanan. Sen åkte vi till sjöstadshallen där våran skolan anordnat en luciaturnering, vollyboll som alltid. Haha var kul att kolla på alla, i år slapp man ju iallafall skämma ut dig inför alla eftersom jag inte var med. Vår klass åkte ut i semin. Men vi är ändå bäst! När allt var klart vid 12 åkte vi och käkade, sen vidare hem. Nu är jag hemma och ska börja med plugget. Får se vad som händer ikväll om man antingen ska ut eller bara vara hemma.



otroligt snygg klass (förra året) den enda jag saknar i år är Marcus Marten! kom tillbaka fan..

Dag 05 – Vad är kärlek?

Det här är kärlek för mig

















Skulle kunna skriva en lång jävla text. Låt bilderna tala för sig själv istället. (Alla är inte med på bilder)
Min familj/släkt, mina alla underbara vänner, innebandy, AIK

fyra, en fyra

Va visste inte med på TV idag haha, det kan bli på lördag eller 3 andra gånger när det är lotto dragning. Ni är nog rätt förvirrade just nu men jag ska förklara. Damlaget i huddinge är med på lotto på TV4 och alla spelare och ledare har ett varsitt nummer. Jag fick nummer 4 så fick stå framför en kamera med partyhatt och säga "fyra, en fyra" precis som dom gör på lotto ni vet? Så när det är lotto dragning framöver och boll nummer 4 kommer trilla ner från den där bland saken då kommer jag komma upp i 3 sek och säga sådär. Haha fan va muppigt. Ber till gudarna att mitt nummer inte kommer!

Hur som helst, ska börja plugga nu tänkte jag. Får se hur det går, och imorgon är det vollyboll turnering i skolan som man måste gå på. Så det blir att kriga till sjöstadshallen 9 imorgon bitti. Heja S3C! haha och nej i år är jag inte me ;)

torsdag

Jag och alexia fick precis för oss att boka kryssning haha så nu är det gjort, crazy! jullovet blir verkligen fullspäckat. Har fan inte pluggat något idag i skolan, jag och alexia gjorde bara ett kontrakt som hela klassen ska skriva på till studentskivan. Internet har varit knas idag också. Men gjorde jätte mycket på projektet. bra brudar! aja blir väl att tagga hem nu och plugga. Och ikväll ska jag vara med på TV missa inte ;)

tillängnad till malinmus

KAXIG! (vem ska jag dela pinne med nuu? :O)


det här är min kärlekssång

Har skrivit 4 sidor nu på naturen/svenskan, det går ju framåt iallafall! ska fan bli klar till imorgon, eller nått. Nu ska jag gå ner och göra te och mysa upp mig sängen framför PH. Snart är denna skolvecka över. Imorgon ska jag kriga i skolan haha, nej men har massa att göra på projektet. Sen ska jag göra klart min och malins filosofi och jobba på uppsatsen på arbetspasset.

hoppas du får det bra i thai malin, kommer bli tomt utan dig! ba lämna mig i kylan haha :(<3


en gång var du allt

Denna dag har varit as lång. Började med att åka till universitet för att spela match med skolan mot västerås. Stortorsk. Vi var 8 spelare, säger väl det mesta? Sen åkte vi till slussen och käkade subway. Skoldagen slutade med redovisning om Jehovas vittnen haha! Efter skolan åkte jag och alexia till huddinge och var med på tomtesmyg med våra småttingar. Drack lite glögg och käkade peppisar. Sen kom vi på att det var UF mässan i huddinge gymnasiet så vi drog dit. Träffade massa folk där. Bland annat Jessica och Emelie så vi kollade på alla presentationer med dom. Kom hem vid kvart i 8 och då käkade jag middag. Ska plugga litegrann nu tänkte jag. Om jag känner mig rätt så kommer jag inte plugga något alls. Men vi får se..



fick julklapp av våra småttingar. sötisar <3

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Åt min frukost i innebandyhallen, det blev macka med ost och skinka samt en banan. Till lunch slog vi till på subway eftersom att vi var i slussen. Och middagen idag var pannkakor. kuuuuul och veta? nej tänkte väl de..

100

1. Dryck: Glögg
2. Telefonsamtalet: Mamma
3. SMS: hemligt
4. Sång du lyssnade på: Shout out louds - fall hard
5. Gången du grät: förra veckan

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: yes
7. Har någon varit otrogen mot dig: vet inte
8. Varit kär: yes
9. Förlorat någon speciell person: ja tyvärr
10. Varit deprimerad: nästintill fan
11. Varit så trött att du somnat sittandes: haha jadå

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Många
16. Fått ditt hjärta krossat: ja något jag aldrig trodde skulle ske
17. Skrattat så att du har börjat gråta: många gånger
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: ja absolut
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: ja
21. Kysst en kompis: eh ja

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: vet inte, är inte inne på msn så ofta
23. Hur många barn vill du ha: 2 är rätt lagom
24. Har du några husdjur: nej tur
25. Vill du ändra ditt namn: nej
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: helt ärligt jag mådde inte bra (var inte bakis)
27. Vilken tid vaknade du idag: 07:15
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: kolla tv
29. Någonting som du längtar till: bättre tider?
30. Senaste gången du träffade din pappa: just pecis
31. En sak du skulle vilja ändra om i ditt liv: vet inte
32. Vad lyssnar du på just nu: inget
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jakob? ja det har jag nog
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att jag har massvis med plugg

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Louise Ekman
37. Singel/upptagen: Singel
38. Stjärntecken: skorpion
39. Kille eller tjej: B-ruuuuuuuud
40. Grundskola: Segeltorpsskolan
41. Gymnasie: Nacka Enskilda
42. Högskola: vi får se
43. Hårfärg: Blond
44. Långt eller kort: kort
45. Längd: ca 170 cm
46. Vad gillar du gällande dig själv: vettefan
47. Piercings: Öron
48. Tattoos: inte ännu
49. Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
51. Operation: inga operationer här
52. Piercing: Öronen
53. Tatueringen: Ingen ännu
54. Bästa vän: Natta
55. Sporten du spelade: Hockey
56. Husdjur: Tingeling (hamster)
57. Vaccination du minns: thai
58. Konsert: Destiny child
59. Förälskelse: -
60. Alkohol du drack: cider

JUST NU:
61. Äter du: Inget
62. Dricker du: Inget
63. Är du på väg att: Skriva svaret på den här frågan
64. Lyssnar du på: Inget
65. Väntar du på: att listan ska bli slut

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Ja klart.
67. Vill du gifta dig: om det känns rätt
68. Karriär i åtanke: vet inte.. någon jag trivs med och vill göra hela livet.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Ögon
70. Kramar eller pussar: Båda
71. Kortare eller längre: Längre
72. Yngre eller äldre: Äldre
73. Romantisk eller spontan: båda
74. Snygg mage eller snygga armar: svååårt
75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar
76. Känslig eller inte: Båda behövs
77. Ragg eller förhållande: beror på
78. Bråkstake eller tveksam: Blandning

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Ja
80. Gjort något sjukt spontant: Ja
81. Tappat glasögon eller linser: Ja
82. Haft sex på första dejten: Nej
83. Krossat någons hjärta: Ja
84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja
85. Har du blivit arresterad: Nej
86. Dissat någon: Ja
87. Gråtit när någon dött: dum fråga...
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): haha ohjaaa

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Jadå
91. Kärlek vid första ögonkastet: vet inte
92. Himlen: vill göra
93. Tomten: Nej
94. Att kyssas på första dejten: ja
95. Änglar: önskar jag gjorde

SVARA ÄRLIGT: 
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Absolut!
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Min familj
100. Att posta det här är din 100 sanning: nja, allt är typ sant.

säg mig var du står

Eh ja nu har jag skrivit 2 hela sidor och det får fan räcka för ett tag. Nu går jag ut på promenad med Cessan istället. Längtar till senare ikväll. Paradise x 2 + Julkalendern + i form med anna anka + pensionärsjävlar haha mys! nej ska klä på mig myskläder nu och sen tralla iväg.



collage förra veckan!

trött på snor

jag har snytit mig säkert 1000 gånger idag. Typ 5 rullen för dagen som tog slut precis. Men det som är irriterande är att det bara är löst jävla vatten snor. okej sorry ni vill nog inte lyssna mer. Efter typ as lång tid haha gjorde jag klart religionen som ska redovisas imorgon och nu har jag (ÄNTLIGEN) börjar på naturen. Hehe blir nog klar idag eller inte. Kommer få kriga in i slutet. Men jag har börjar och det är huvudsaken. Förhoppningsvis blir det en liten prommis ikväll, jag känner att jag måste ut. Har suttit inne hela dagen och träna kan man ju inte heller göra med dena här förkylningen. Senare ikväll ska jag bara ligga i sängen och kolla massa bra program. hihi längtar! nu är det käääk



tänkte lägga in en bild på min dröm. Finns nog ingen mer perfekt och han verkar vara så jävla gullig. Boobi vill bara ha en bra och snygg hockeypojke!

ledig tisdag

Åh är redan trött på utmaningen haha, det blir så jävla långt när man ska skriva jämt haha. Gick upp för en timme sen. Har ätit frukost och ska börja pluggandet nu. Bajsar däremot snett på fucking religionen. Mina frågor är typ omöjliga att svara på för jag ska ta ställning till vad vi svarat på dom andra fårgorna och dom fårgorna gör inte jag så får gissa mig fram.. bra va? nej! aja och måste börja med naturen sen. Segare än mig kan man nog inte vara. Mamma är iallafall hemma och kollar så jag jobbar så måste ju göra det hehe..

Dag 03 – Mina föräldrar

Min mamma heter Jeanette. Hon är väldigt omtänksam av sig och det viktigaste för henne är alltid att jag och min syster har det bra och andra viktiga personer i hennes omgivning. Hon ställer upp för andra, kanske lite för mycket ibland. Jag personligen tycker att hon måste börja tänka lite mer på sig själv än andra haha. Min och mammas relation är bra. Den har blivit mycket bättre under det senaste året. Jag har en tendens av att ofta bli väldigt irriterad över allt tjat och alla dessa frågor som man inte orkar lyssna på. Jag kan prata med min mamma om nästan allt vilket är skönt. Däremot är mamma rätt snål haha. Mamma gillar inredning och att hålla på i trädgårn. Det är väl mest där ute hon är under sommarhalvåret haha. Och hon säger till pappa vad han ska göra så får han göra jobbet ungefär.. haha

Min pappa heter Göran. Han är rätt blyg av sig men ibland kan munnen gå ett kör, han är nog lite känd från vänner och bekanta av att vara han som drar roliga skämt och berättar roliga historier. Jag är nog rätt lik min pappa, både till utseende och beteende då även jag är en sådan som är rätt blyg för nya människor man när jag väl lärt känna dom pratar jag hela tiden ungefär. Pappa har rätt svårt för att säga nej när det handlar om saker, både till sig själv och till oss i familjen. Han kommer gärna hem med en ny TV apparat och det händer nästan varje år att han köper en ny motorcykel då han tröttnar fort på den han redan har. Så en aning prylgalen är han nog, fast ska tillägga att vi en sådan familj som sparar. jag och min syster får köpa allt för egna pengar! Pappa är väldigt händig, han kan det mesta liksom. Allt inom el och alarm, bygg, måleri. Ja ni fattar. Både jag och pappa är väldigt idrottsintresserade, hockey är nummer ett för oss båda.

Mina båda föräldrar för mig dom bästa man kan ha. Dom är lite knasiga båda två. Det är väl därför jag själv inte är fullt normal eller något? haha. Bästa mamma och pappa! <3


lista

Vad blir ditt namn baklänges? esiuol
Skulle du vilja vara längre? nöjd
Skulle du vilja väga mer? nej verkligen inte..
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du hade någon? tror man blir mest ledsen..
Kan du röra på öronen? eh va?
Kan du slicka dig på näsan? nästan haha
Kan du kolla i kors med ögonen? japp
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? kan nog men det lär bli svårt
Kan dina vänner lita på dig? Ja!
Kan du sjunga? haha nejnej
Kan du tänka dig att pierca naveln? ja kanske
Kan du vara i en affär utan att shoppa om du har pengar? jadå
Har du någonsin haft sex med någon? ja
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? nerå har tråkigt ändå
Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja

Har du ljugit på någon fråga hittills? nej
Vem är dina bästavänner? dom vet vilka som är!
Vem älskar du? min familj och alla mina vänner
Vem pratade du senast i telefon med? Alexia
Vem har du en liten crush i? ingen
Vem är snyggast i världen? just nu ligger Daniel Bång högt upp på listan
Vem kysste du senast? det håller jag för mig själv.
Vem kan berätta allt för dig? dom som vill haha
Vem kan du berätta allt för? Dom vännerna jag litar på
Vem hatar du?
eeeeh hemlis
Har en dröm gått i uppfyllelse? Yes
Tycker du att sengångare är söta? nej
Har du någon gång testat karate? nej
Första sporten du gick på? Gymnastik och hockey haha!
Vad längtar du mest till just nu? julen, samt åka från Sverige!
Hur gammal har du tänkt bli? så länge jag mår bra och är frisk så iallafall över 80!
Vilken tv-serie är bäst? har inget bra svar på det tyvärr..
Vad åt du senast? Mackor
Vad är du mest rädd för i hela världen? att bli ensam
Snyggaste läraren? finns ingen snygg haha
Är du mörkrädd? Nej
Har du någon gång haft på dig ett par trosor? nej aldrig...
Har du gråtit i skolan nån gång? ja säkert
Vilket land vill du åka till? England, USA
Vad ska du göra NU? svara klart..
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja eller vi pratade igår..
Har du sett din bästa vän gråta? Ja
Har du fått någon komplimang idag? ja
är du polare med grannarna? nej (tuuuur)
Vilka språk talar din mamma? Svenska och engelska om hon måste
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? idag
Gay? nej
Suger det här? hehe jobbigt ju..
Har du varit på stranden? ja miss<3
Har du haft en stalker? eh joo!
Minns du din/dina musiklärares namn? nej haha inte konstigt att man bara fick G, fyfan va dåligt..
har du varit på ett party? OM ja har....
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? nej typ hej jag vill dö?
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror? har som tur är ingen bror
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "haha okej går det bra? ne jag ligger i soffan och lyssnar på musik :)<3"
Vem är den senaste kändisen du tog på? minns inte..
Vad ska du göra efter det här? lägga mig i sängen och glo TV


hockeymåndag

Kom hem från skolan för en timme sen. Skolans internet är knas och funkar inte och eftersom vi nästan bara jobbar med datorerna så ställdes naturlektionen in och så fick vi ha historia med D klassen så vi slutade redan vid halv 1 idag. Jag och Malin gick och käkade lunch ändå och sen åkte vi hem. Inte gjorde man mycket på svenskan heller. Satt ute i sofforna med malin, hampus och martin vilket resulterade till inget jobb haha. Kollade på julkalendern och så istället hihi! Ska gå på AIK - Fbk ikväll med pappa och syster. Glömde säga att jag var och kollade på Huddinge - Djurgårn igår. Djurgården vann med 8-4 men jag fick träffa Svenne där och det var roligt. Vet inte om jag ska duscha nu eller sen ikväll? får se hur jag gör. Ska iallafall göra klart religionen idag. Imorgon börjar jag på naturarbetet. Nu kommer det verkligen vara plugg VARJE dag framöver. Bara gilla läget och se fram emot jullovet.


Dag 02 – Min första kärlek

Lite svårt det här, ser inte riktigt min första pojkvän som min första kärlek eftersom att det inte höll speciellt länge och inte var speciellt seriöst. MEN min första pojkvän var Nyman och det var under vintern när jag gick i 8an som vi blev tillsammans. Det höll inte speicllet länge två månader kanske? och det vet nog inte riktig kärlek direkt. Men just då trodde jag själv att jag var kär men nu efteråt så var det nog inte så. Var nog mest glad över att ha en pojkvän eller något. Hur som helst. Ett år senare ungefär träffade jag John, hade sett han spela innebandy och det var genom det som vi fick kontakten. Var och kollade på Huddinge IBS i tomtbergahallen med Malin och sen någon dag efter skrev han till mig på pa. Och sen någon månad senare blev vi tillsammans. Det höll i 1 år och 3 månader. Jag och John har fortfarande kontakt och brukar prata lite då och då. Det som är så bra med honom är att jag alltid vet att jag kan ringa honom om något är jobbigt mm. Han ställer alltid upp och sån har han alltid varit. Är glad att jag John fick vara min riktiga första kärlek eftersom vi hade en väldigt fin tid tillsammans samtidigt som vi skildes åt som vänner. Vi har väldigt många minnen tillsammans, som helst klart kommer finnas kvar hela livet!


Canada Goose Montebello Parka


...ja tillslut köpte jag en canada goose. Först var det tänkt att jag skulle köpa en mycket tunnare jacka, va väldigt inne på att köpa en från Gant. Men jag insåg tillslut att det går fan inte i denna kyla. Min boomerang var jag så jävla trött på så att jag nästan hade lust att klippa sönder skiten. När denna jacka hängde inne i butiken, min storlek, min färg (marinblå), modellen jag tycker är den finaste, det var ju liksom ett tecken haha. Alla goose jackor är ju fan nästan slut överallt. Modellen är Montebello Parka och en blandning av en kort och en lång modell. Kan tycka att dom långa modellerna är lite för långa så den här var bra. Nu är man däremot nästan pank. Har bara 2000 kvar nu som ska gå till julklappar. Det har blivit dags att sova nu, ska bra kolla på julkalendern haha, den är ju braaa! Mamma väcker mig 6 imorgon bitti. Fatta att hon går upp och väcker mig när hon är ledig. Snäll mamma jag har, hon gör allt för att jag ska kriga hehehe.  


Dag 01 - Presentera mig själv

Dom flesta som läser vet nog redan vem jag är men gör en snabb liten presentation om mig själv. Lousie Ekman är mitt namn och fyllde för lite drygt en månad sedan 18 år. Bor med min familj i en villa i Segeltorp. Älskar min familj mest över allt annat och är dem bästa jag har. Går skolan i Nacka Enskilda, många frågar mig ofta hur det kommer sig att jag började där. Jag gick från början i Huddinge gymnasiet men efter bara någon månad bytte jag. Anledningen var att jag trivdes inte i huddinge och Malin och Alexia gick på nacka enskilda och dom tyckte det var bra. Dessutom var det ett snarligt program! jag är riktigt glad att jag vågade byta, det var när gymnasiet började som jag tog tag i skolan och verkligen började plugga och det har lönat sig. Nu är jag inne på sista året och har nog aldrig varit så skoltrött som nu men det är inte långt kvar! På min fritid umgås jag med alla mina underbara vänner, tränar, jobbar mm. Jag har alltid varit en tävlingsmänniska och tränat väldigt mycket. Det är alltid lagsport jag hållt på med dessutom. I 10 års tid höll jag på med hockey. Det var verkligen mitt liv under dessa år. Tränade man inte kollade man på matcher/träningar. Hängde på västeräng/visättra. Åkte allmis och massa mer. Laget jag spelade i var der bästa och aldrig har jag upplevt en sån lagkänsla som det var mellan oss. Dessa tider kommer verkligen vara minnen för livet. Men många slutade och lusten började senare försvinna, vilket var väldigt synd då jag faktiskt var bra på det jag gjorde. Istället började jag spela innebandy, det var något nytt för mig med ett nytt lag vilket fick mig att hitta tillbaka glöden för träning och att träffa massa roliga lagkamrater. Spelade först med huddinge f92, senare slogs vi ihop med junisarna. Efter 3 år fick jag en plats i damlaget som spelar i den högsta serien för damer. Där var jag kvar i lite drygt ett halvår sen saknade jag det gamla och gick tillbaka till junisarna. I våras spelade jag SM med stockholms stadslag och vann guld vilket är min största merit inom innebandyn, storvreta gulden var också stora såklart! Nu har jag tagit en paus från innebandyn då lusten har försvunnit. Efter jul får jag se om jag fortsätter och slutar helt. Som ni kanske förstår har sport och lagidrott alltid varit en stor passion i livet för mig. Något som dessutom betyder mycket för mig är - AIK. har alltid varit så. Kärleken till det laget är stort. Mina vardagar går ut åt att träna, gå i skolan, plugga, gå på matcher, jobba, träffa vänner mm. På helgerna blir det mycket utgångar och jobb. Jag är nöjd med mitt liv, det finns liksom inte så mycket att klaga på egentligen. Visst känner man ibland att allt jobbigt vissa tider. Men det är en del av livet. Jag har inget för framtiden planerat. Vet inte vad jag ska göra. Vad jag ska plugga. Det återstår att se. Längtar till studenten samtidigt som det känns väldigt skrämmande.

NU BLEV DET BAJS LÅNG ÄNDÅ! jajaaa


Söndag

vaknade imorse vid 8 tiden, att min chef ringer men självklart så svarar jag ju inte. den här helgen skulle jag ha varit i London (och dom på jobbet tror att jag är där) så jag är på semester därför svarade jag inte haha! Gick upp sen vid halv 11 igen och käkade frulle, åkte med mamma och pappa till Länna för att kolla på vinterjacka. Hittade ingen där så vi åkte till stan, först var vi i mormors lägenhet och packade lite saker och sådär. Iallafall på NK var det helt utplockat så det var sämst men va inne på red devil och där hittade jag faktiskt en jacka som fick följa med hem. Ska visa er senare! jag har hela tiden hållt på och velat om vilken jag ska köpa och nu blev det den jag hade tänkt mig från allra första början. Nu ropar mamma så måste kila ner..

utmaning

Cessan bad min göra den här 30 dagars utmaningen. Ska alltså skriva om en viss sak varje dag. Ska försöka så gott jag kan. hihi

 

Dag 01 – Presentera mig själv

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


dkny

Denna lilla skönhet fick jag av min syster! tack boobi. älskar den


Landsortsgrabb

har ändå gjort rätt mycket idag känns det som även fast jag inte mått speciellt bra. Har varit ute och gått med syster, sen drog vi en solning också (Är helt röd nu). Sen till kvantum för att handla lite. Har ätit jätte god middag och varit bänkad framför TVn för att kolla hockey. As spännande ju. Blev en pinne för mina pojkar! Nu ska vi tydligen äta efterrätt också. Känner nu att jag är helt varm. Tror att jag har feber. fyfan

thanks

fick precis en försenad födelsedagspresent/tidig julklapp av min syster! (visar er senare) åh så fin, tack syster <3

fredagen

igår krigade jag och malin sönder på dagen, gick (en mil kändes det som) i snöstorm. Sen vare hem och städa, sen vidare till gymmet. Efter middagen kom malin hit och så fixade vi klart oss, sen körde min syster oss till jessica svan där vi var några tjejer och förade. Tog taxi in till kungsan och vi var på entourage i kanske en timme men drog sen vidare till Lobby. Tog tuben hem vid 4 men såklart hade ju nattbussarna slutat gå, fick hjälpa ett litet fylla hem. Tog 45 minuter att gå från fruängen till tallåsvägen haha brukar ta 5 minuter. Imorse kom min syster och hämta mig. Vi ska snart ut och gå! hurtiga systrar



snygga bruuudar på entourage

kärlek slutar alltid med bråk

för 39 dagar sedan var allt helt annorlunda. det var som det alltid varit. det finns inte ens ord som kan beskriva hur mycket jag saknar det och dig. Blir så jävla arg på mig själv att jag ens skriver det här. Men ibland måste man. Sedan dess har allt varit jobbigt och jag menar verkligen allt. Som tur är så har jag fortfarande världens bästa vänner även fast en av dem viktigaste inte finns kvar. Men jag har bara mig själv att skylla. Jag försöker bara hålla mig borta, så längt borta som det bara går...

Get outta my way

Idag var jag i skolan och det var kuligt. Jag var koko hela dagen, det kan väl malin iallafall hålla med om? haha. Tränade på gymmet vid 5 med emma. Åt middag med mamma och pappa. Sen bara suttit här. Ska sova tidigt idag för imorgon ska jag "träna" innebandy.. länge sen jag ens var i en hall. Funderar på morgon promenad också? blir iallafall gym vid 3 tiden. Nu är jag igång igen <3


Jag är så stolt över min mamma som klarar av att alltid vara så himla stark! kärlek till dig

lista

Min bästa vän är min Emma, men har många bra <3

När jag borstar tänderna så är det tråkigt

När jag lagar mat blir det oftsast gott

Jag är rädd för att bli ensam

Den värsta känslan är bland annat den jag har nu

Den bästa känslan är lycka

Jag är bäst på allt, eller inte..

Jag är sämst på att finns mycket

Jag lyssnar på väldigt få personer lyssnar på alla som är värda att lyssna på!

Jag pratar oftast väldigt mycket

Jag tycker om
att umgås med mina vänner, shoppa och träna

I somras var allt mycket lättare

Sist jag grät var inatt, igår.. aa hela tiden?

När jag vill tänka vill jag vara själv eller prata ut om allt med någon

Just nu tänker jag på att jag har missat massa i skolan..

Idag har jag varit med mamma och emelie, promenerat mm.

Ikväll ska jag träffa Cecilia!

Imorgon kommer jag gå till skolan och sen försöka få plugg gjort

Om jag var ett djur skulle jag vara eh inget?

Min mobiltelefon är bäääst

När jag vaknar på morgonen vill jag inte gå upp..


I sit and wait