Fly

hejsi, åkte ju till mallan igår och va där hela kvällen, käkade middag, blåbärspaj och kolla tv/film. Sov även kvar där för det kändes så jobbigt att åka hem hihi. Idag har jag jobbat några timmar, gick iallafall snabbt. Ska snart göra fika, sätta på en film och bara mysa. Imorgon skulle jag behöva åka till stan eller skärholmen för att handla lite nödvändigt, får se vad det blir för något. Ska hinna med att sola också hade jag tänkt. Gymma skiter jag nog i, det är så tråkigt utan Emma, saknar henne också, men vet att hon har det grymt bra, jag är avis!

Kom på att det är Mars månad imorgon, tiden går så jävla snabbt. Aja en nu lön är ju ihop arbetad hihi. Juste imorgon ska jag plugga också, duktig va? ...



min nya polare, Johan aka "Ronald" haha seriöst, skönaste killen!

Söndag

jobbet igår rullade på snabbt, fick sluta lite tidigare så det var skönt, sen hälsa jag på syrran på sängjätten där hon börjar jobba igen. Sen blev det att skynda hem, kolla hockeyn i 2 perioder ungefär sen kom malin och cessan, sen hämta vi upp jerran och mötte annie vid coop och så handlade vi mat till kvällen, påvägen hem hyrde vi film också. Sen blev det myspys hela kvällen och en massa prat!

Det var så jävla skönt att sova ut idag, sen jag gick upp har jag bara legat i soffan framför TV'n. Ska byta om nu och fixa mig lite sen ska jag hem till malin och mysa, massa myyyys och längtar till onsdag nu hihi.




kuuul

hahaha ÄLSKA att jag gjorde av med typ 70 spänn igår, jag klarade mitt mål! hahah bäst. Så jävla kul att jag och malin var bajsfulla och inte ens köpte ett skit typ? fast sen försvann hon, de va inge kul :(( hahahh

dööööööööööööööö

det har tagit mig en timme att käka frulle, skiten vill liksom inte ner. Nej full var man ju igår, föör full. Dock ska det alltid vara en jävla människa som förstör för mig, hade skit kul tills han börjar som alltid. Liksom varför ens komma dit jag är? dra åt helvete med dig! vill fan aldrig mer se dig... kul att min morsa ba "skit i den där jävla idioten" hahaha bästa! nej men seriöst du är fan keff och kom på nu att du är visst "ÄCKLIG"!

Men jag vill typ be om ursäkt till alla människor som verkligen bryr sig men sanningen är att jag förstör ju för er, ni drabbas ju lika mycket av det här, att varje jävla gång få hålla på och prata med den dit och den andra dit. Men tack för att ni bryr er! förstår om ni inte vill gå ut med mig mer.. ni slipper mig i mars månad haha. Nej nu måste jag byta om och gå till jobbet. Längtar till ikväääääll <3

Stressad

Städa rummet [x]
Skicka in historian [x]
Packa och välja kläder till ikväll [/]
Duscha [x]

Nu ska jag fixa mig och packa ner allting, har också hunnit käka lite lunch så jag håller mig mätt i många timmar hihi. Den där jävla historian blev ju inte bra, men det skiter jag i just nu. Mitt rum är skinande rent nu också vilket känns kanoners. nej nu måste jag skynda. Vi hörs imorgon! ha en bra dag/kväll

FREDAG

Har fettttt ont i magen, tulle mig, hoppas det går över! Gick upp vid 8 och kollade klart på The walking dead, så nu är det bara att vänta på att säsong 2 kommer. Har precis gjort klart historia uppgiften, dock blev den fett kort? finns liksom inte så mycket att skriva, aja skickar i den innan jag drar efter klockan 1. Nej nu måste jag sätta igång med allt så att jag hinner..

Städa rummet [ ]
Skicka in historian [ ]
Packa och välja kläder till ikväll [ ]
Duscha [ ]

Och lönen kom 00:00 inatt så förde över alla pengar då på en gång så att jag inte kan komma undan med det där. Ikväll får jag 120 kr att spendera på krogen haha, ska vara sparsam. WIE!


grön vecka

avslutade denna vecka men en hel grön vecka, ska fortsätta så nu! fan får ångest över att tänka på allt plugg som väntar, vill ju bara kunna njuta av loooovet. bajskorv..


Sportlov

Yes, idag fick jag som sagt sportlov och det är galet skönt. Dock blir det rätt mycket plugg/jobb för min del, men det behövs väl. Ska jobba 5 dagar sen på onsdagen är det kryssning som ska bli as kul! Gnaget torkade ikväll så det sög, men det var kul att kolla ändå, var länge sen jag var där så det var på tiden, måste få med mig pappa på någon match typ nästa vecka hihi.

Morgon dagens planer blir att först gå upp tidigt, för att städa mitt rum (lever typ i en papperkorg), sola om jag hinner, jävligt tvek på det asså, sen måste jag duscha och fixa med allt sånt, klockan halv 2 ska jag ta bussen mot stuvsta för klockan 2 ska jag vara i hagsätra för då ska Jessica slinga mitt hår, ska ta med mig allt till kvällen sen för kanske blir det så att jag åker hem till malin sen eftersom att jag nog inte kommer hinna hem, eftersom att jag ska vara i björkängshallen vid 19! fullspäckad dag. Imorgon är det löning också, men allt kommer försvinna på en gång nästa, eftersom jag ska färga håret hos frissan, betala tillbaka malin pengar, sätta in pengar på emmas konto eftersom att hon ska köpa converse till mig, betala jonas pengar, betala dricka, så 2000 kr försvinner ju på en gång :((( tuuuur att man fortfarande får studiebiddrag i slutet på månaden sen, men just 3 månader kvar :O

NU: the walking dead!

The walking dead

Har snart kollat klart första säsongen av the walking dead, det är as spännande och jävligt äckligt med alla döda männiksor som vandrar omkring haha! Måste skriva klart en fråga på "tretton dagar" också, men kanske gör det sen ikväll, sen äre bara att skicka in skiten. Köpte present till sandra idag också, skönt att ja det gjort. Och imorgon ska det firas hihi.

Såg nu på AIK:s hemsida att aikspelare kommer vara runt på coop's butiker i stockholm imorgon, hade ju varit perfekt att åka till västberga, i och med att det ligger precis vid pappas jobb också, då hade jag inte behövt vara själv, men jag ska ju till frissan klockan 14 så det hinner jag nog inte med, men OM jag gör ska jag kriga dit haha. Nej nu måste jag börja fixa mig litegrann, har sett ut som en vandrande zombie idag, med skrot kläder och inget smink. Börjar bli neeeeervös!



mööööjjs va? haha

BB

Nu börjar big brother som jag ska kika på, ska försöka sova tidigt idag, trots att jag har sovmorgon imorgon då känner jag att det behövs. Imorgon har jag bara 1 lektion sen är det LOV. Efter plugget ska jag till forum och fixa present till Sandra som ska firas på Fredag!

Ligger under täcket med mjukiskläder och duntofflor, ändå fryser jag. Hatar att det är så kallt!


onsdag

Sitter på bussen hem helt utsvulten (typ drömde hela resan om en god middag), kommer hem och inga päron är hemma = ingen mat. Så nu har jag tryck i mig frukost nummer 2 denna dag, aldrig att jag skulle ställa mig och laga middag. Så jag blev an aning besviken! Iallafall dagen gick typ snabbt och småtting träningarna var inte allt för jobbiga. Ikväll blir det CHHHIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!

kör en lista:

Vilken årstid tycker du bäst om?
sommar

Brukar du sjunga i duschen?
ja typ jämt

Vilken sport tycker du är roligast att se på tv?
HOCKEY!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
vennnnne, aldrig hänt mig iallafall

Laddar du hem musik och film från internet?
ja alltid haha bus

Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?
Resa, shoppa och spara

Tänker du mycket på ditt utseende?
Det gör man väl..

Vad får dig att slappna av?
Ligga i sängen med datan och en kopp te

Är du skyldig någon pengar?
Yes 3800 kr om man ska vara exakt! (egypten resan)

Är du mörkrädd?
nej det är jag inte

Tycker du matte är svårt? Matte C är svårt!

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?
nej verkligen inte, det gäller att matcha rätt

Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling?
pengar lätt!

När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon?
Beror helt på vad man gjort kvällen innan och om man ska jobba

På vem/vad avreagerar du oftast din ilska?
familjen...

Hur många gånger har du fuskat på ett prov?
har aldrig hänt ;)

Hur länge varade ditt längsta förhållande?
1 år 4 månader

Har du piercing?
öronen

Vart skulle du helst vilja ha piercing?
nej tror inte de..

Bråkar du och dina syskon ofta?
ibland brakar det lös

Vem är den viktigaste personen i ditt liv?
ALLA mina vänner!

Läser du ofta böcker?
nej mest om jag måste

Vad föredrar du för sorts filmer?
jag gillar all film

Vad slösar du mest pengar på?
kläder och alkohol

Vill du gifta dig?
ja om jag hittar någon att göra det med

Vill du ha barn?
yeees

Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma?

ja oftast, är nog en vanesak

Vilka länder har du varit i?
egypten, spanien, kreta, cypern, mallis, frankrike, italien, tyskland, holland, österrike, tjeckien, finland, norge, danmark, thailand, abu dhabi.. har säkert missat något land?

Vilka ställen har du bott på?
Segeltorp, Gamla kyrkvägen och slåttervägen!

Vilka husdjur har du haft innan?
Hamster

Solar du ofta?
2 gånger i månaden kanske?

Är du bra på att laga mat? Jadå, mamma säger de

Var badar du helst?
havet/poolen

Vad dricker du för alkohol?
cider, vin

Vad använder du för droger?
inga hihi

Vilka djur är du mest rädd för?
hundar

Vilken musikstil tycker du bäst om?
gillar det mest

Vilka språk kan du?
Svenska, Engelska och lite tyska (that was not german) HAHA

Har du någon gång skadat dig allvarligt?

nja..

Vilken kändis är hetast?

meeen gud finns as många hehe dreggel

Gillar du att dansa?
ja fast jag är sämst, vill va BRA

Är du flygrädd?
nja, vid landning mest bara

Vad tycker du om rökförbudet på krogen?
är det rökförbud? haha

Hur vig är du?
inga kommentarer

Vad dricker du helst när du är törstig?
vatten

Vilken är din favoritglass?
Ben&Jerry's

Vad har du för personlighet?

typ glaaaaad, vet ej

Vad äter du helst när du ser på film?

godis

Vad heter du i mellannamn?
Emma

Är du en morgon eller kvällsmänniska?
kvälls

Vilken hårfärg har du naturellt?
mörkblondt

Biter du på naglarna?
händer?

Är du beroende av något?
vennne

Hur ofta motionerar du?
inte ofta längre........

animal

Tar tillbaka allt dåligt jag skrev sist för AIK vann med 4-1 och jag längtar ännu mer till torsdag nu när jag och alex ska se fbk bli krossat på hovet haha! sover självklart i AIK t-shirten inatt haha, nej det bara blev just den denna natt. Måste visa en låt som jag hittade idag, har letat länge.. as bra :)


bajsi

alltså jag är hungrig igeeeeen? haha ofta. Nu gjorde fitt brynäs mål också det är typ 13 minuter kvar av matchen. KÄMPA GNAGET! va ska jag se för film fram tills big brother börjar då? men craaap.

uppdatering: JAAA David Engblom gjorde mål, och grabben fyller dessutom 33 år idag. Grattis! (min kusse nathalie fyller också idag, grattis till dig me hihi)

Danza Kuduro

Soft skoldag, dock gick provet inte så jävla bra men det var som tur var bara ett G prov så det klarar man nog(?) Efter skolan åkte jag och alex till älvsjö och kolla UF mässan, sen till huddinge och leda viktskolan. Självklart fick jag stå och dansa i mitten i en stor ring framför alla barnen, JÄVLA ALEX! jag dör typ och alexia står typ och gråtar av garv haha men tiden gick snabbt vilket var skönt. Ikväll ska jag bara sooofta, har inge mer plugg innan lovet nu.

Har varit och sagt hejdå till emma som åker till USA imorgon, något avis är man ju. Hon ska iallafall köpa skor till mig, bebben då. Ha det bäst nu! kommer sakna dig <3

Ki Dit Mié

jag är så jävla irriterad och har varit det hela jävla natten sen jag vaknade kl.1 inatt av ett sms, det är så jävla kuuuul att bli anklagad för massa saker, som man dessutom inte ens sagt! Säg en jävla anledningen till varför jag skulle säga så som dig? TÄNK LITE.. herregud. En sak är iallafall säker att jag tar inte mer skit av sig längre. Vi är fan inte bra för varandra, alltid slutar det upp på samma sätt. Nu är det hejdå, på riktigt.

dessutom har jag på något jävla vis ställt klockan för tidigt ska käkar frukost nu, kom på det nyss, försent att gå och lägga sig igen. Ska till bussen om en timme. JIPPI. Fan vilken dålig dag...

Burlesque

Fan orkar inte plugga, kan typ bara hälften av skiten. Vill gå upp till sängen och kolla på Burlesque (igen) den är verkligen grym så om ni inte sett den, seeee den. AS BRA! Måste hoppa in i duschen också innan sängen, ska bli skönt att få så sova lite längre imorgon. Nej ska kriga med plugget lite till...


Christina Aguilera – Express - Burlesque Original Motion Picture Soundtrack
Christina Aguilera – Show Me How You Burlesque - Burlesque Original Motion Picture Soundtrack


Måndag

Det känns alltid så himla skönt när måndagarna i skolan är över, helt klart jobbigaste dagarna. (vi börjar 8.15) Efter skolan hämtade pappa mig i älvsjö, fast jag fick vänta i typ 25 minuter på han, men det gjorde inte så mycket, sen åkte vi till kvantum och handlade massa mat. När vi kom hem gjorde jag dinner till oss, morsbert är i lägenheten i stan och fixar eftersom det snart är dags att sälja den.

Har precis hällt i mig en kopp kaffe för att piggna till, håller nämnligen på att plugga inför naturprovet som är imorgon. Det är det sista vi har innan lovet, det känns förjävla skönt! Dock har vi huuur mycket som helst efter lovet. Känner på mig att mars månad kommer bli lugn, d.v.s. mycket plugg och inget festande. Bäst för min plånbok också, sen kommer ju alla skivor i april/maj så nej mars ska bli en sparsam månad, punkt slut.


Måste bara säga att ibland saknar jag detta väldigt mycket


söndag

HAHA en från mitt gamla jobb är med i BB, fett kul, lovar att han kommer vinna skiten! kollar wallander nu, borde fan sova men nej ska kolla lite till. Det är bara 4 dagar kvar till lov, känns lite sjukt. Det går sååå snabbt! palla gå upp typ 6 imorgon... fan


grym kväll

Hade verkligen en toppen kväll igår, middag (as god mat) krök och laroy. TACK EMMA & GRATTTTTTIS BABY, nu kan vi gå ut tillsammans, lagligt haha. Hade bestämt att martin skulle hämta oss så det var jätte skönt, vid halv 3 tiden fick vi nog så det blev stopp på donken innan han kom. Måste kolla mitt konto! Marre lämna mig hos dennis sov där och mamma hämtade mig vid halv 5. Är jäääääääätte hungrig, har inte ätit något än.. aja mamma gör middag. Sen ska jag köpa godis eller b&j, har inte bestämt än hihi. Och sen ska jag plugga, bajs :)



igår @laroy

Not giving up on love

Har 1 ½ timme kvar på mig tills jag ska vara helt klar, men har lite ångest för vet inte vad jag ska göra med mitt hår. Långt eller kort? vågigt, rakt, lockigt, uppsatt eller utsläppt? Vill liksom göra något annarlunda, trött på att alltid ha bara vanliga lockar. Aja får se hur jag.. ni lär ju få senare. om jag hinner!



kanske bara ska köra som på nyår? FAN vennnnnneee

Heartbeat

Blev lite ändrade planer igår kväll, mötte upp en vän och gick hem dit och sov istället. Blev lite stressigt till jobbet men hann precis. Fick stå i DT hela tiden och ta beställning/ta betalt, så tiden gick snabbt och det är hur chill som helst, vilket gjorde att jag orkade vara lite extra trevlig mot alla och dessutom vara extra snabb så att cheferna blev glada, så fick sluta en timme tidigare, så jävla skönt. Kom hem för 10 minuter sedan och ska börja fixa mig nu. Ikväll kör vi emsson (haha fan va länge sen jag använde de smeknamnet), hon blir 18 år 00:00 och innan de blir det massa mys med middag och krök, sen beger vi oss in till stan och laroy, kommer bli en toppen kväll!




Baby ta hand om er nu!<3



står alltid vid din sida! love you

tycker om när jag betyder något för dig

Gick snabbt och jobba så det var bajs skönt. Har kollat lite TV och ätit middag sen jag kom hem. Ska hoppa in i duschen snart, sen göra te och kolla film. Har laddat ner ännu fler filmer så har några som ska ses under helgen, bla fight club (ja missade att den gick på tv idag), wall street money never sleep. Annars så har jag inte så mycket mer att berätta. pöss

are you leaving?

usch min kropp är verkligen skum, tror jag måste ta en värktablett.. orkar inte resa mig från sängen knappt och om typ 2 timmar måste jag gå till jobbet. Om mindre än 50 dagar har vi vår student skiva, hade helt glömt bort det, tur att alexia kom på att alla middagsgäster måste betala in snart för maten. Det får fixas nästa vecka! Alexia har också fixat gratis plåtar till AIK - fbk på torsdag, fett bra :D


Fredag

Har kännt mig så konstig i kroppen hela veckan, ni vet när man börjar bli sjuk, kroppen är hängig, gör ont och nacken är stel. Haha fattar ni? typ så har jag kännt hela veckan. Men jag är ju inte sjuk? Har iallafall lite träningsvärk i axlarna från gymmet igår, haha snacka om att jag har blivit otränad. Hur som helst, någon jävel ringde imorse vid 10 så längre än så fick jag inte sova. Ska nog hoppa in i duschen nu, sen blir det att slå in presenter, städa rummet och plugga litegrann. Vid 16 måste jag kila till jobbet. Slutar 21 ikväll. SUG kuk..

har lagt upp den här låten redan, men gör det igen. Blir galen på att den inte finns på spotify, bara någon jävla kareoke version. Aja jag diggar!


Ulrik Munther

slår lady gaga så hårt, mycket bättre än orginalet. På the voice sa dom att han är svensk?


17/2

Han tillsammans med viktor fasth blev dagens hjältar. Love you! Nästa match är på lördag, håller alla tummar och tår. Ska bli väldans skönt att få sova ut imorgon, det var flera dagar sedan det hände. Ska jobba imorgon också, ser inte fram emot det dock. Nu håller jag på att ladda ner massa filmer så ska väl kika film nu. Vi hörs lite senare eller ikväll.

Tänker på dig och familjen C! <3

Born this way

Har varit i hälsoforum hela förmiddagen eftersom att vi hade frilufsdag, sen blev det thaigården och sen tillbaka till gymmet för lite solning. Har precis laddat ner Burlesque som jag tänkt att jag ska kolla på nu, sen ska jag göra klart alla instuderingsfrågor och ikväll är det AIK - Frölunda som MÅSTE ses! skulle varit med på innebandyn på pappas jobb vid 4 men de va så många som skulle va me så fick inte :(



bäääääääääääääääääääst <3

00:00

Hehe i över 2 jävla timmar ikväll har jag och mamma krigat med släktträdet och morfars släkt, 80 personer kom mer upp på trädet än innan, så nu är jag uppe i hundra stycken och då har jag inte kommit långt alls på farmors/farfars släkt. Aja skitsamma veeem bryr sig, tyckte ba att det var lite kuuul. Friluftsfittdag imorgon som känns jävligt jobbigt, men jag ska kriga till gymmet och ta närvaro, fast kommer ändå få sjukanmäla mig eftersom att jag inte ska till eriksdal på eftermiddagen. Aja har ju typ heeelg nu och jag längtar så till lördag 16:15 för då slutar jag jobbet och allt fix inför kvällen börjar. Nej ska sova nu för är bajs trött hela tiden, hatar att var det.

och din dumma lilla korv, saknar lite vääärme, komsi!

Check

(För igår och idag)

Betalat kryssningen [x]
Anmält mig och betalat till högskoleprovet [x]
Köpt present till Emma [x]
Småtting träning [x]
Göra klart släktträdet (historia) [ ]
Svara klart på instuderingsfrågorna till Nk B [ ]
Ladda upp bilder på datan sen helgen [ ]
Hämta vinet jag lämna kvar hos patten [x]

Känns sin jag gjort en massa nyttigt idag, har även hunnit kolla på skol-DM i fotboll med Norell och Alex eftersom att våra skolor möttes. Våran skola gick vidare hihi. Go walthers! Skönaste var att vi åkte dit med rektorn och att hon köpte godis till oss. Aja nu ska jag göra klart släkt trädet (på mammas sida) som kommer bli långt i och med att hon hämtat en pärm hos mormor med massa bra saker. Sen senare ikväll blir det film mys, frågan är om man ska gå på friluftsdagen imorgon?


snart helg(!)

orkar inte dra dagen direkt, men hade en lektion och sen vare ba och dra till viktskolan och leda, 350 kr till klirr i kassan. Något annat positivt var att jag fick mvg på min naturkunskaps inlämning om genetik. Känner dock en aning press nu att jag måste prestera bra på provet efter lovet. Onsdag imorgon vilket betyder snart helg och småttingträning. Men ska bara gå på matten imorgon sen blire och kolla lite fotbolls DM och sen träna barnen. Ska sova nu. Heeeeejdå


AIK 120 år!

Idag fyller den bästa klubben i världen 120 år, GRATTIS! Däremot jävligt synd att torska på straffar mot det vidrigaste laget i hela världen.. hatat mot djurgården/djurgårdare är fan det största, speciellt alla som ska hålla på och vara så jävla jobbiga, väx upp, förstår inte grejen med att dom alltid ska vara jobbigast? Och dif är bara så jävla glada över att dom inte torskade mot AIK, för det hade faktiskt varit pinsamt för dom. aja surt som fan men vad gör det. AIK, förevigt trogen! Och alla ni som påstår att ni förstörde vårat firande? bullshit. Och tifot var sjukt bra! Allt var verkligen as bra, bara en liten detalj som saknades och det var ju att få alla dom där 3 poängen, istället blev det 1, men vi får vara nöjda med det. Och sen en sak till.. blir såååå jävla irriterad på jävla snobb/fjortis brudar som ba "djurgården, bäst i stan" man ba men jahaaa och du har kollat på några andra matcher än denna, har du varit intresserad förut, gått på några matcher, typ ens kollat på matchen? NEEEEEEEEEEEEEEJ så käften

Okej ni tycker väl såklart att detta var väldigt tråkigt att läsa, men det bara tvungen att skriva det för jag har sån damp just nu, riktig jävla damp. Förlåt det är väl bäst att sluta.

What if?

var på som sagt på möte i huddinge och sen dirr till gymmet, körde kondition 40 minuter sen lite rygg, mage och rumpa. Sen dess har jag inte gjort mycket mer än att ligga i sängen med datan och sen en dusch också. Pluggat? nej inte ett skit, tänker inte göra provet så. börjar känna mig rätt trött så är väl bäst att sussa. Jag är såååå nervös för imorgon.

Jason Derulo – What If



glad tjeeej. Söta jessa tog denna på mig i lördags <3

Alla hjärtans dag

Aa alla tjatar ju om denna dag så jag får väl göra det med, känns faktiskt lite konstigt i och med att jag "firat" denna dag med någon varje år 4 år tillbaka. Men inte i år, nu får jag vara själv haha. Nej men all kärlek till mina vänner och familj <3

Om en timme ska jag åka till huddinge och ha ett möta, tar nog runt en timme sen blir det gymmet med Emma. Idag känner jag mig pepp på att köra mycket kondition, svettan ska rinna haha. Under denna timme jag är hemma nu ska jag packa gymkläder, käka middag och plugga. Jag har nämnligen naturkunskaps prov imorgon och jag har inte pluggat ett skit. frågan är när jag ska hinna? typ inatt hehe, jag som ville ha en chill kväll men massa film, men nej.

time to sleep

känner hur död jag är men kan typ ändå inte sova. Ska stänga av datan och försöka få lite sömn hihi. Blir en lång dag imorgon. Ska fan upp as tidigt, fett jobbigt. åh är nervös till tisdag, derby. Har kollat massa klipp från tidigare matcher, på tisdag avgörs vilka som är bäst i stan. haha töntig jag är! aja natttiii. bjuder på en låt, as bra :D

Riva Starr – I Was Drunk - Radio Edit

Here I go again

Igår var en stressig dag, men mycket rolig. Började dagen med att dömma två innebandy matcher i flempan, 200 kr på 1 timme, gick väl helt okej för att vara första gången. Åkte hem och chilla en stund innan det var dags att rulla till jobbet. Självklart fick jag jobba över så kom inte hem förens efter halv 5 och en timme senare skulle jag vara på väg till bussen så det var väldigt stressigt, men jag hann. Väl hemma hos patten var det mycket trevligt med god mat och en massa dricka, fick sen skjuss in till stan av hannas pojkvän och hans kompis. Meningen var ju att vi skulle till magenta men en massa strul gjorde att vi valde att inte gå dit. Slutade med att jag följde med Jenny och CO till Softbar. Tänkte gå vidare sen till tjejerna men Lobby lockade inte så mycket och jag var rätt runt om fötterna så det var bäst att stanna kvar. Väl där kom även Isak, Dennis, Runmon och Ogge så hängde väl mest med dem hela kvällen. Min syster kom också förbi en stund innan hon skulle vidare. Vid 3 kom Marre med bilen och körde hem oss, fett skönt! Sen sussa jag och D här hemma as packade. Känns som att typ alla var bajs fulla igår? haha

Vi har legat i sängen hela dagen princip. Jag gick upp vid 2 och gjorde frukost till oss på sängen. Han gick iallafall hem vid halv 6 och nu har jag precis käkat middag. Ska väl skicka in den där jävla historian som jag inte gjorde i fredags. Sen är jag tyvärr så jävla lat att jag inte pallar plugga denna kväll. Funderar på att sticka iväg och köpa godis, så jävla sugen men får se om jag pallar. Snart är det ju solsidan och sen ska vi se en film som verkar skitbra. Soft att jag verkligen inte kommer kunna sova denna kväll. AAAAJA



rune och jaaag :) sweeet

TACK ANNIE OCH PATRICIA FÖR EN TOPPEN KVÄLL, TRÅKIGT DOCK ATT JAG INTE VAR MED ER SEN :/<3

I was drunk

Sitter och väntar på att päronen ska kolla klart på något tråkprogram så vi kan kolla Let's dance som pappa spelat in. Ska nog sätta på en film så länge. Har massa och fixa med till imorgon också, kommer bli en stressig dag. Så allt måste verkligen ligga framme så jag kan fixa mig snabbt. Har inte bestämt vad jag ska ha på mig helt så måste bestämma det ikväll. Nej ska kolla film nu, bajs på er



fick lust att gå ut och gå? haha cp ja är ibland...... (ska inte göra det alltså)

Down on me

Jag och Emma började med PW i 30 minuter och därefter armar, mage, rygg, insådalår. Sen smög vi in i solariumet (som alltid, så naaajs) och så skulle jag ta stå solariumet, efter 2 minuter sturrar hela skallen så går ut någon minut för det var så jävla varmt. Sen ställer jag mig där igen, ren jävla pina, trodde jag skulle sprängas. Börjar må illa och tillslut tvungen att gå ut och sätta mig på golvet utanför solariumen, trodde helt seriöst att jag skulle spy? aldrig hänt så förut och aldrig varit med om ett så varmt solarium. Så var det med den solningen haha. Aja när jag kommer hem krigar jag vidare och skottar uppfarten som tog 1 hel jävla timme. Sen har mamma beställt tid hos hudterapeft till mig, va alltid på sån när jag var yngre men vill gå tillbaka nu känner jag och fräscha till lite haha, var fanns ingen ledig tid förens i maj.

Nu ska jag duscha, sköööönt!

HATA SNÖ

Herregud vilket snökaos! fan nästan så att man inte ens vill kriga till gymmet (som tar 2 min) haha. Fan man lär ju typ blåsa bort. Självklart så sket jag i väckarklockan imorse och sov vidare, aja får lägga mig tidigt ikväll. Om två timmar ska jag möta Emma på gymmet, så ska plugga lite, skicka in arbeten och sånt. Eh hade inget intressant att berätta. BAJS PÅ SNÖN BARA!



allt va ju nästan borta, nu ser det likadant ut som för 2 månader sen. suck!

Half of my heart

Halva mitt hjärta vill en sak, medans den andra halvan vill en annan. Det finns inget som kan styra. Det som sker, det sker. Frågan är bara när man är redo för att säga stopp?

långa nätter

Imorgon har jag endel saker att göra som att träna, fixa lite dricka till helgerna som kommer, plugga litegrann och sen blir det att bara mysa hemma hela kvällen då det blir en LÅNG dag på lördag. Fick nämnligen ett samtal om att det akut behövdes en innebandy domare till Lördag morgon i flemingsberg. Ska döma två macher, 2x15 långa, 100 kr per match. Nej men seriöst så jobbigt kan det ju inte vara. Däremot väldigt jobbigt att första matchen börjar 08.45(!!!) sen blir det 4 timmars jobb till från 12-16. Men det går snabbt och sen har jag kvällen att längta till hihi.

Såg precis klart "love and other drugs" mycket bra film om ni frågar mig. GAAAH Jake Gyllenhaal är snygg, aldrig tänkt på det innan. Nej har ställt klockan till imorgon (trots att jag är ledig) så det är väl bäst att sova nu.


Gör det igen

Mammi gjorde pannkisar till oss idag, mumsi va gott. Minns inte om man ska svara på 2/3/4 frågan på uppgiften "tretton dagar" så vet inte om jag är klar eller inte. Väldigt frustrerande, och ingen i min jävla klass vet? smart aaas hela bunten! Nu börjar iallafall hockeyn, fast det är inge kul att kolla Sverige när inte dom bästa av dom bästa är med. Men det är ju landskampen ikväll med FOPPA. Det får jag inte missa. Han var min största idol som liten haha. Senare ikväll ska jag kolla på "Love and other drugs"!




up up & away

fan tappade suget till att plugga så pallar inte mer!





haha ÄLSKA att alex typ har disco i bakgrunden :D

The end is never the end

har ni sätt så bra, my love fortsätter! (förövrigt så längtar jag till tisdag = derby)
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/elitserien/aik/article8544435.ab


Historia B, VG/MVG hemtenta [x]
Historia B, inlämning (13 dagar) [ ]
Naturkunskap B, lapprapport [x]

SKÖÖÖÖNT?
ska fortsätta och plugga nu. Vi hörs senare.


On the floor

Har hunnit rätt långt på historian vilket är skönt, egentligen är det ju inte svårt. Det som är svårt är typ att ändra/bygga om meningarna så att inget fastnar i urkund för det vore ju lite fail. Ska göra lite till nu innan det är dags att sova sen gör jag klart den imorgon! ska kriga till skolan imorgon(iallafall) och göra klart labben med alex, rätt skönt iof. Sen fortsatt plugg hemma. Min syster ville att jag skulle följa med ut ikväll, det är ju dom här nya onsdagarna, något slags sammarbete mellan woken, laroy och whiteroom. Aja jag pallade iallafall inte och sen kan jag inte slösa cash. Längtar väldans mycket till Lördag, tror det kommer bli super!

Småttingträningarna var typ roliga idag haha, så sköna ungar, mycket skratt blev det iallafall. Måste säga att det är ett väldigt lättförtjänt jobb, mycket braaaa! Tänkte slänga in en låt som jag diggar grovt, pitbull är beeest.


studiedag

Sov ända till 11 idag och det var skööönt. Tog sen en lång dusch och gjorde lyxfrulle. Har pratat lite med min chef och det löste sig nu med mitt schema, fick en annan tid så att jag kom upp till mina 32 timmar som jag SKA jobba varje månad. Sen har jag fått mars schemat också, såg bra ut! Nu ska jag plugga tills det är dags att åka till småttingträningen som börjar vid 5.



åh får två veckor sedan, var man här. yatzy <3 haha

fuck mitt jobb

alltså helt seriöst får DAMP! dom har tagit bort mina söndags pass denna månad som jag skulle ha jobbat. Vafan behövde dom, okej kanske rätt skönt nu på söndag i och med att jag ska fira Annie och Patten på lördag, men skulle ändå bara jobbat 4 timmar. ÅH har skickat ett mail till min chef nu, han ger mig för lite timmar än vad som står i mitt avtal? vafan ska man göra då?

Av längtan till dig.

Satt och lyssnade på någon jävla program från Sveriges radio om kalla kriget, haha somna ju nästan av tråkighet så nej. Imorgon blir det iallafall uppsats skrivning för hela slanten (bara för det kommer jag inte göra ett skit). Haha kollade på "Toy Story 3" igår, ofta jag nästan börjar böla, sorgligt där ett tag ju. Skön film iallafall. Sen i måndags såg jag "i skuggan av värmen" med Joel Kinnaman, den va också bra! eh ska sluta leka nån jäva film expert, tjarå

If you ever come back

Hade bara naturkunskap idag som var galet tråkig eftersom att vi hade typ 2 timmars genomgång. Tur att vi har datorer <3 Iallafall efter skolan gick jag till forum och köpte en jacka och ett linne som jag troligtiv ska ha på mig i helgen. Har dock inte bestämt om jag ska ha jackan kvar, men troligtvis. Mötte upp Alexia i slussen sen och så kollade vi lite i liljeholmen, sen åkte vi till storängshallen för att vara ledare på viktskolan, haha söta ungar! i 7 veckor ska vi hjälpa till där, bra med cash. När jag kom hem så käka jag lite middag och så hade mitt nya busskort kommit. Awesome! familjen kollar på "love and other drugs" där nere men jag pallar inte, kollar den imorgon eller nått. Är ju faktsikt ledig, men imorgon ska jag vara duktig och träna/plugga.

nej nu blir det äppelkaka, te och TV. mys



jackan är inte fin på den här bilden, sitter mycket bättre på!

försovit mig

heeeeeej! vaknade för 10 minuter sedan och bussen går NU. blir att ta nästa istället. Hehe så 5 minuter sent kommer jag idagrååå. Men ska gå mot bussen nu så tjarå!

fråga stjärnorna

Blev så glad när jag logga in på facebook och såg att sandra (förhoppningsvis) byter tid på sin middag! bra gjort hihi. ska faktiskt vara duktig och börja skriva lite på historia hemtenan och inlämningen ikväll. Imorgon ska jag synda och shoppa två saker. Mår fan dåligt över att pengrna försvinner men jag MÅSTE verkligen gaaaah. Men sen blir det absolut inget mer denna månad, förutom födelsedagspresenter. Vet vad jag ska köpa till Emma när hon fyller 18 år, det är mindre än 2 veckor kvar helt sjukt!

Imorgon börjar viktskolan också som jag och alexia ska vara med på, vi ska då inte vara med i själva skolan (även om jag skulle behövt haha) men vi ska vara ledare. Har dock inte fått någon info, men det löser sig nog. Har en lektion kvar till helg, lite sjukt.



haha muppen själv, har ju brillor när ja pluggqar om ni missat de! körde självlockar idag också, skönt hhii

jag ger upp

Blev prommis och solning med Cessan efter middagen. När jag kom hem blev det dusch. M&P har lite damp på mig för vi fick beställa nytt SL kort Heheheh oups. Skulle sätta mig och plugga nu men då sätter pappa på musik i datarummet på högsta volym. taaackar. Asså ger fan upp med plugget, ska läsa psykologin sen ska jag kolla film. det får helt enkelt bära eller brista. Får kirra fusk lapp i värsta fall haha! GO LOLLO :D



typ jag! elleeeer?

Forever and A day

bajsarsnett på jävla kalla kriget och historia B! fattar fan noll haha. Klockan 17 börjar ju Chelsea - Liverpool så ska väl kolla lite på de och se hur det går för min favvis Torres. Efter middagen ska jag och Cessan gå och sola. Har längtat efter (fejk) SOL.

skulle inte banga på den här brännan.


Standing soldier

dagens att göra lista:
- plugga till historia provet [ ]
- plugga till psykologi läxförhöret [ ]
- fixa naglarna [x]
- städa rummet [ ]
- sola? [ ]

Det är väl det jag tänkt göra denna söndag. Vill verkligen sola, fan all färg är borta och fjällar på ena armen. Men får se hur det blir, om jag hinner så ska jag göra det hihi. Måste prata med min lilla vän Emma (som snart fyller 18 :D) men det jag ska prata med henne om är vilka tider vi ska träna. Måste komma igång igen! men nu måste jag plugga. tjenis

The social network

Jag har nog haft den tråkigaste lördagen ever! men nästan alla instuderingsfrågor är besvarade, har endast några som jag inte fattade kvar, men jag har ju hela dagen imorgon på mig också. Nu ligger jag i sängen med en kopp te, ska fortsätta kolla på the social network. Hinner kolla typ 10 minuter varje kväll sen blir jag döds trött haha men idag borde jag nog kunna se klart filmen. Säger väl godnatt nudå..


Lördagsplugg..

OCH ja ni hörde rätt! okej jag har inte börjat än men snart så hehe. Idag skulle jag jobbar från 11.45 - 16.15 men snäll som man är kigade jag vidare i 1 timme och 45 min. Hehe lite mer cash! har nog aldrig haft ett så fet sug efter pengar som nu, finns så jävla mycket jag vill köpa, men ligger back 2800 kr. (egypten resan) Men det vare fan värt! Aja var bajs hungrig när jag kom hem så käka som fan hihi, sen har jag och pappat fixat med allt med internetbanken och sedan har jag aktiverat mitt nya VISA kort. Ska börja plugga snart dåra, tänka ladda upp med lite läsk och något gott så jag pallar. Har dessutom lovat att skicka mina instuderingsfrågor till Filip i klassen när jag är klar så jag antar att jag måste göra klart ALLT ikväll. Seriöst har varit på krogen/fest varje helg sen jag fyllde år. Vafan häääänder? haha. tyck synd om mig, literåååååå..



AIK vann idag, beeebisar <3

Baby please don't go

Du kan få mig att må bäst den ena sekunden till att få mig att må sämst den andra. FAN, det var ju såhär det INTE skulle bli.

tråkigt

Klockan börjar närma sig 12 och jag är trött. Jobbade som sagt till halv 10 idag, kändes först som att det skulle bli världens segaste pass pågrund av att det var helt dött. Men det rullade på rätt bra ändå. Har kollat TV med päronen sen jag kom hem och föressten är huset är fullt av berusade 20 åringar som snart lämnar huset förhoppningsvis haha. Ska gå upp och kolla klart "the social network" i sängen. Vill ut och ha kuuuuul och typ fixa sig fin, känner mig så jävla ofresh. men neeej. Fast nästa helg då jävlar, då ska två fina tjejer firas! säger väl godnatt från mig.


Fredag

Var fett depp efter matchen igår, det gick ju åt helvete och det var störningar i sändningen så jag gav upp och sket att kolla på sista perioden. Duscha istället och gick sedan hit där jag är nu. Det lilla mongot ligger och sover, hur kan man sova så mycket är frågan? aja har iallafall gjort frukost och äter framför datan nu. Börjar jobba kvart i 5 så behöver inte gå hem än, kul att jag jobbar till halv 10 ikväll. Och lördag 12-16 resten av helgen måste jag plugga. nej går ner till korven nu. heeeejdå


Common Denominator

Sitter här och sliter med plugget, det går otroligt långsamt. Fan historia är verkligen booring men det är bara att kämpa på. Har iallafall gjort lite kaffe som jag dricker så jag blir lite piggare i huvudet. Tog bort rättskunskap idag så nu har jag fullständigt program istället för utökat som var meningen (ni vet allt för att höja snittet, haha syrran har lärt mig). Kan slänga in mitt schema sen så ska ni få se!



fan va fort färgen går bort, måste sola imorgon!!!!!!!!!!



& här är mitt schema. Bajs sämst att jag bara har arbetspass (eget arbete = kan lika gärna plugga hemma) på torsdagar, men seriöst ska fan inte klaga för det här är chill, har några här hemma som är avis!

pluggtime!

har varit hemma ett litet tag nu, har laddat upp för historia plugg, båda datorerna står uppe, alla papper ligger framme så nu är det bara att lära in sig skiten. Ikväll är det AIK - Skellefteå så ska be pappa köpa hem matchen, är fan besatt. Nu ska jag bara kolla "bakom masken - Viktor Fasth" sen råplugg hihihihi



banan haha?

torsdag

Sov 9 timmar inatt, men är ändå trött haha, något fel är det på mig för denna vecka har jag verkligen sooovit. Men nej inte märks det någonstans. Hur som helst ska rulla till bussen nu, har en lektion i skolan vilket är "arbetspass" alltså eget arbete, helt meningslöst att mina torsdagar ser ut så. Det kommer nog bli rätt många "sjukanmälningar" denna dag under våren. Aja nej ska jag hem och plugga historia. ha en bra dag!

en lång onsdag

gick upp vid halv 8 imorse, gick i skolan från 9-16 sen åkte jag och alex direkt till småtting träningen, skönt på ett sätt att vara igång och att veta att vi tjänar cash, men samtidigt väldigt jobbigt för ungar gör en galet trött. Vid 8 hade iaf damlaget semifinal mot djurgården som vi åkte och kollade på, vi såg inte sista perioden men hörde att dom torskade. Måste verkligen plugga hela helgen, ska dessutom jobba nästan 10 timmar denna helg. Men jag är verkligen i så stort behov utan en fet lön så det är bara att slita på. Jag och mamma räknade ut att jag kommer att få betala in ca 1050 kr för att jag betalat för lite skatt. Men hade nästan räknat med att betala mer så ska väl inte klaga. Nej ska kolla på the social network nu och sen sova. älskar att jag har sovmorgon!

fett länge sen jag prata med min kusse! :O


tröttis

Sov nästan 10 timmar inatt ändå så är jag verkligen helt död. Men hur som helst så hade jag två timmar natur idag, därefter lunch och sedan mötte jag upp mamma på birger jarls gatan för att fixa en massa på banken. Skönt att ha gjort det! jag och syrran är hemma själva och hon gjort mat till oss. Ligger framför TVn nu och jag orkar inte plugg. orkar inte. Ge mig lite motivation någon nu tack.



miss you, vi är sämst på att träffas haha :(