seg söndag

Fy vilken seg dag, har verkligen inte gjort någonting alls. Nu vill jag bara ha nästa helg! Middag hos Annie som fyller 18 jääävla år den 10 februari och sen efteråt har patricia och jessica sin lokalfest in tha frunk, grymt. Nu ska jag kolla om det är någonting bra på TVn som man kan sysselsätta sig med hela kvällen. puss



tänkte bara visa, dessa skönheter fick jag för 199 spänn!


sista januari

Herregud tiden går så snabbt. Imorgon är en ny månad. Bara 11 månader kvar till 2011 Hehe! Aja Vi torska imorse mot Telge, 4-1 blev slut resultatet. Men det tanke på att dom kom 2 i SM förra året och lär ta hem allt i år eftersom att inte RIG får vara med i år så måste vi ju ändå vara nöjda med det. Statslagstränaren var där också såg jag efter matchen, synd att man inte var så bra haha, fast eftersom jag redan är klar för träningstruppen och uttagningarna fortfarande pågår så behöver jag inte oroa mig. SKÖNT

Har verkligen inga planer för dagen, skönt fast ändå tråkigt. Blir raastlös av att inte göra något. Vi har väl inge plugg(?) så liksom hallå vad ska jag göra. Får fan komma på något (a)!



snyggon

Dags för sängen

FAN va jag vill ha den här pälsjackan. Helt perfekt!
Känns dock inge kul att köpa vinter kläder nu. Jag vill ha våååår
har som sagt redan börjat fylla garderoben wiiiho



Ska upp klockan 7 imorgon bitti. Problemet just nu är att jag inte har någon skjuss till matchen.
Mamma och pappa har inte kommit hem än så får väl vänta till dom kommer så vi kan lösa det här.
Vet att pappa har hockeymatch imorgon bitti, ber till alla gudar att han inte ska ha bilen (a)

SEMIFINAL REGIONSSLUTSPEL
HUDDINGE IK - TELGE SIBK
Matchstart: 09.30 Västergårdshallen


David Guetta ft. Estelle - One Love


Tabell DJSM Grupp C

 LagSM V O F GM IM P
1. Täby IS IBK 2  1 1 0 13 - 7 4
 
2. Huddinge IK 2 1 1 0 9 - 5 4
 
3. Vendelsö IK 2 0 0 2 6 - 16 0


Så surt att vi kommer två på grund av målskillnad. Men vi är vidare och det är huvudsaken!
Imorgon möter vi Telge. Matchstart 09:30! (Klickar ni på lagen kommer det fram spelare, poäng och hela skiten).
Syster och William är och köper mat. Eftersom att man ska upp imorgon vid 7 så blir det nog att stanna hemma ikväll. FAN VA TRÅKIGT!

hörs ikväll!

gick kanon i skäris, fixade det vi skulle och så fyndade jag tskor för 200:-

Nu ska jag få skjuss till huddinge, där bli jag sedna upphämtad av Johan (tränare) och så åker vi till Wasa sporthall i södertälje. Täby vann imorse mot vendelsö med 10-4. Tror det kan bli rätt jämt mellan oss, men vi ska fan vinna! Dem lever på sina 3 elitserie spelare. En av dem är Korsbäck som går i min skola. Hon är grym! Nej nu ska vi jag berömma motståndarna här haha. Aja vi hörs ikväll när jag kommer hem. Har ingen aning om vad jag ska hitta på. Så vi får se!

kankse gråter jag sen

Nu ska jag börja fixa mig för att sedan åka in till staden för att möta upp Cessan och fixa lite saker. Kommer hem rätt tidigt, vid 2 tiden skulle jag tro(?) har ju match sen. Nej men jag har inte tid att sitta här. Vi hörs!

D

Du vägrar lyssna på mig. Jag förstår dig. Jag skriver det här för att jag vet att det finns en chans att du läser. Det är allt jag vill. Att du ska läsa den här texten som jag skriver till DIG. Hata mig om du vill. Men det som hände har hänt - Det går aldrig att spola tillbaka någon tid. Trots att det är min störta önskan just nu. Jag ångrar allt. Jag står för mitt misstag och min klumpighet. Det jag gjorde var fel. Så jävla fel. Jag förtjänar inte dig. Du underbara människa. Du ska ha någon bättre. I dina ögon kommer jag alltid att framstå som en idiot. Hade du gjort samma sak mot mig. Hade jag inte stannat. Jag hade vänt mig om och gått min väg. Och jag vet att du kommer göra det. Jag sårade dig. Jag högg dig i ryggen. Jag har dödat ett hjärta. Jag svek en människa som litade på mig. FÖRLÅT - 1 ord. 6 bokstäver. Det är allt jag kan säga just nu. Jag begär inte att du ska förlåta mig. Jag tror inte att du kommer göra det. Jag vill bara att du ska veta.  

För mig betyder du mycket, oavsett vad.


 


Fucked-up


vinterviken

Bara för de så måste jag lägga in det här klippet i bloggen :') åh <3


Dumbom

Nu är arbetet in skickat. SMÄMST men vafan skiter i just nu. Nu ska jag njuta av plugg ledigt heeela helgen. Bajen torska mot Telje ikväll med 8-0 haha synd. Nu ska jag ta fram colan, lite chirre och bara chilla galet. Föressten så är Mia här ikväll hon hälsar på, hon är galet skön. Åker ju till fjällen med hennes familj, kommer bli grymt haha!



fan va ju fick lust att se på vinterviken just nu. så jävla söt film. Ska kolla youtube NU!



Haha skönaste låten, hitta i Majsans blogg. KUNG
Lyssna sönder den här i 6an. De var tider det :') hockey var livet, tränade hela tiden, körde allmis 24 och hade världens bästa lag, umgicks jätte mycket med Carro Collin och så var jag "kär" i Tim haha!


6-2

Yes vi vann matchen med 6-2 mot vendelsö. FETT SKÖNT! Vi är troligvis redan klara för söndagen nu, imorgon öter vi Täby IS där de kommer vara med 4 st tjejer från elitserielaget. Blir tufft må jag säga. Men den formen vi är i just nu så är vi svår slagna haha! förklarade nog lite fel i förra inlägget, det är alltså 24 lag kvar just nu (i hela Sverige). Efter denna helg kommer det bara vara 1 lag från varje region kvar (vi spelar i region öst). Alltså 4 stycken. Tror jag? aja skit samma pallar spekulera när vi inte ens gått vidare haha.

Nu ska jag skriva klart geografi skiten ska in om typ en halvtimme så måste skynda lite!
Imorgon ska jag till stan en snabbis sen vid 4 är det samling i södertälje igen för match.


snodd från alex blogg hihih


Nu kör vi!

yes jag hann. Är klar med allt. Ska klä på mig och gå mot bussen om 5 min!
Hann med allt annat som jag skulle idag också. Shoppade, fina saker, visar er sen. Var i skolan och blev nästa klar med allt, gör resten ikväll. Duktig jag är :) hörs ikväll PÖSS


stress

kom hem för ungefär 15 minuter sen. Står och lagar mat nu. Samtidigt som jag skriver blogg, packar, gör en skiva. Galet stressad just nu. Om en halvtimme måste jag gå till bussen. Johan hämtar mig i huddinge vid halv 6 sen bär det av mot södertälje för SM, 4 av 12 lag från sthlm ska gå vidare till slutspel. Vi har redan gått vidare från det första gruppspelet så vi får se hur det går ikväll. Vinner ikväll spelar vi på söndag också, förloar vi måste vi vinna matchen imorgon. Annars ere byebye! Men det känns som att vi kommer klara det här, det har gått bra för oss senare tiden och alla verkar galet taggade haha. NU JÄVLAR :D fan nu brändes mina köttbullar!!!!

Gomorron

Yeees nu drar jag in till staden, kollar lite kläder och softar. Åker till school sen en snabbis och fixar klart det sista på geografin och svenskan som är en vecka sen BRA. Behöver liksom lite hjälp från några smartisar så bäst att fråga lärarna då kände ja! okej fett snäll jag va som skrev för nu måste jag kuuuuta till burren. PÖSS!

Gotta be ur man

okej brabra lojsan, ska börja skriva VG/MVG delen nu till inlämningen. BRA! kommer bli klar inatt eller ja men ska till skolan imorgon så får väl göra resten där om jag inte blir klar. GALET taggad till SM i helgen, synd bara att man är fett förkyld och grejer men det löser sig. Jag lär ju inte dö ifall jag spelar en match lite sjuk Hhehehe. Måste fan tröst shoppa imorgon, galet trött på livet. Antar att jag blir lite galadare då? PS. mallan fan vilket sött inlägg, fan va du måste slitit alltså, haha SÖT

för att det lät så bra

Nere vid Zinkensdamm en juninatt, gick jag och undrade var jag hade vart.
På Hornsgatans öde stråk mötte jag dej. Vi gjorde sällskap hem. Vi gick hem till mej
Sällan visad ömhet, brann som en glöd i mej
Och ett barn i trasor, skrek efter bröd i dej.
Solens första strålar kom genom rutans skumma glans
och en koltrast satt och sjöng på ett tak någonstans.
Och jag sa: Jag tycker om dej, Och du sa: Jag tycker om dej.
Det var väl bara nåt som vi sa, som vi sa för att det lät så bra.

NU

NU -Pluggtime fram till klockan 6! STÖR EJ
förlåt för allt. hata mig om du vill

So Cold

Ligger i sängen och har precis skickat in mitt CV till tre ställen, man kan ju hoppas man får något svar men tvivlar starkt. Ska börja ta tag i jobb skiten snart, när jag får lite tid över så fixar jag det! Men nu ska jag börja kolla resor till i sommar vi tjejer träffades ju igår så vi pratade lite grann. Alltså det här kommer bli grymt, måste hitta ett bra ställe bara sen jävlar! Ska skriva klart min geografi idag, är fett sugen på B&J som vanligt. Tulle mig.

MÅSTE BLI FRISK!

Här är laget som är uttaget till på fredag. SM slutspel i Södertälje. Vill verkligen vara med! :/ kör jag fredag och vi vinner så kan jag förhoppningsvis vila lördag eftersom att vi redan är vidare då. Men vi får se ska ringa Andreas imorgon.
.
Nelly 
Svante 

Serena (dam) 
Hanna 
Sara 
Karro 
Mini 

Elin N 
Mickis 
Lärka (94) 

Liiv (dam) 
Lollo 
Nikolina (dam) 
Petra 
Alexia 
Angelica (94)
Nu blir det sängen!

Sleigh Ride

Okej sorry för damp inlägget innan. Det har löst sig nu, dadicool betala halva summan av lottskiten så har fortfarande 1500 och leva på denna månad som tur är! puuuh Ska snacka med Jessica någon dag och fråga om hon har lust att slinga mitt hår för det behövs verkligen. Är så trött på mitt hår! Blir ingen skola imorgon heller.. känns verkligen som att jag behöver en till dag hemma. På fredag måste jag däremot åka till skola och göra en massa saker. Kommer ju i alla fall inte kunna gå på innebandyn. Det är ju lagom bra att min mentor ska vara pappa ledig i 2 veckor så han inte kan fixa min sjukanmälan. Kommer ha 20% skolk efter denna här veckan. KUL! fast kommer vara ledig från hälsopedagogiken i 2 veckor. NAJS. Damerna vann DM-semin mot Täby vilket betyder att Huddinge är andra bästa damlaget i sthlm. Ångra min ska inte byta klubb pffh ;)

hatarhatar

har helt glömt att betala in dom där jävla bilotterna, så fick ett jävla damp mail. vem fan köper billotter liksom? för hundra spänn? inte en jävel i alla fall ingen som jag känner. ingen vill köpa förra året knacka jag dörr i timmar och ingen ville köpa. Därför försökte jag inte ens i år. Mamma och pappa vägra hjälpa till och min lilla släkt på 3 pers typ ville inte ha. kuuuuul. Ah där försvann mitt studiebidrag för februari månad. PANK i över en månad. känns braHATAR. ska fan byta klubb!


Go hard or go home

Nu har jag varit duktig och börjat skriva på inlämningen. En sida snart skrivet! (fett stolt)
Ska käka middag snart antar jag sen vidare hem till Mallan men måste fixa mig innan också, ska bli fett kul att träffa alla tjejer, tror att det bara är helena som inte kommer :/ ska höra när vi skulle komma så att jag inte blir sen. Tjingen. Krossa Tullinge ikväll brudar!

ryck upp dig!

Fan ligger här helt deprimerad i sängen, inte kommit igång med ett skit idag. Den enda nytta jag gjort är att jag fick damp och pallade inte ligga inne så gick en promenad i typ en halvtimme. Ofta liksom men sån är jag! Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag, sen ska jag börja med geografin! Haha jävla tjat på den där skiten alltså.
baaaaby

Onsdag

Filmer igår var Goodi. Men jag höll nästan på att somna för att jag var så trött haha. Måste ju säga att det är JW som gör hela filmen, utan han så hade det inte varit mycket till film. Nej men ni fattar vad jag menar! Alltså han är så jävla snygg, är fan helt kär alltså. Så jävla snygg som "stekare" och när han var i fängelset och rakat av sig håret. Muma säger jag bara!

När jag kom hem gick jag och la mig på en gång nästan kände redan då att det inte skulle bli någon skola för mig idag. Så förkyld som jag är nu har jag inte varit på länge, blev ju liksom frisk men nu har det blivit värre än innan. Känns verkligen piss. Får se om jag går imorgon, har en lång dag med många viktiga lektioner men samtidigt så vill jag verkligen bli frisk så att jag kan spela i helgen. Som det ser ut nu så kommer det nog bli svårt. Får fixa fram några mirakel piller eller något! haha.
Ligger i sängen nu, ska försöka skriva klart min geografi idag så att jag har den gjord. Våre grymt skönt! Efter middagen ska jag hem till Malin på lite födelsedagsfika. Mys!

GRATTIS MALIN

Stort grattis till Mallan som fyller 18 jävla år idag! vet hur länge du längtat efter det här
Hoppas verkligen att du får en toppen dag och så ses vi ikväll! PUSSPÅREJ
jag följer fan med dig ut på krogen snart, jag tar systers legg. kommer bli grymt jö! haha

26 januari

Har precis ätit middag med mami. Pappa dissar oss ikväll så vi får gå själva på bion. Fan skiter i att plugga ikväll. Mitt huvud klarar inte av det just nu!

IMORGON ÄR EN STOR DAG! hihihi Mallan oj så du längtat, 5 timmar kvar nu! <3


birthmark




I made the mark on February 1st between me and you you can call it birth the beginning of our universe remind me of alicia keys verse

i'm falling foor you

I wish I had an opportunity to not do what I did to hurt you now I’m here living with regrets. I know that it was my fault, I know that I got caught, so please don’t loose your thoughts of me loving you and you loving me
I’m on the highway swerving I aint drunk but I’m about to hit the curb'n looking at the calendar getting nervous just a few more days to the first soul. This the day it all began one place that it came together more than a ring or a tattoo wish your birthmark that reminds of you. So let’s get on an airplane go back to where we began to that point which is days apart that stamp right next to your heart,

to your heart to your heart to your heart to your heart to your heart
to your heart to your heart to your heart to your heart to your heart
to your heartt o your heart to your heart to your heart to your heart to your heart

Get the calendar go to august 3rd first words stay we heard our first words
first argument gotta let it go cuz it could possibly affect what our future holds
flipping pages now famous thinking back I aint seen you in ages wishing that I coulda made it less painless brings me back right back to the same as

I know that it was my fault, I know that I got caught, so please don’t loose your thoughts of me loving you and you loving me. I’m on the highway swerving I aint drunk but I’m about to hit the curb'n looking at the calendar getting nervous just a few more days to the first soul. This the day it all began one place that it came together more than a ring or a tattoo wish your birthmark that reminds of you. So let’s get on an airplane go back to where we began to that point which is days apart that stamp right next to your heart,

to your heart to your heartto your heart to your heart to your heart
to your heart to your heart to your heart to your heart to your heart
to your heart to your heart to your heart to your heart  to your heart to your heart

January February March April May June July august is just another day, September October November trying to find a way in December to mark my calendar to meet again . If only we can go to that place where me and you know, there’s no faith fronting cheating even lying, the time has come where we stand face to face
This the day it all began one place that it came together more than a ring or a tattoo wish your birthmark that reminds of you. So let’s get on an airplane go back to where we began to that point which is days apart that stamp right next to your heart,

to your heart to your heart to your heart

That step right next to your heart

to your heart to your heart to your heart to your heart to your heart
to your heart to your heart to your heart to your heart to your heart
to your heart to your heart to your heart to your heart to your heart

That step right next to your heart



OTUR!

kan man ha mer otur än oss?

Jensen Södra - Nacka gymnasium 9-0
Walthers Nacka - Nacka gymnasium 13-3
Walthers Nacka - Jensen Södra 2-3

Det stog 2-2 i sista matchen när det var ca 1 minut kvar och dom gör mål. Hade det blivit lika så hade vi vunnit eftersom att vi hade bättre målskillnad än dem i första matchen. Så surt men vafan finns ju inget att göra. Hade vi haft alla spelar som vi kunde och en målvakt hade vi varit bäst, typ! haha. Men det värsta är att jag mår skit, har feber, huvudverk och fett ont överallt. Antar att det inte blir skola imorgon men vi får se, kan hur som helst inte gå på innebandyn och sen har jag bara en lektion. MEN ikväll blir det bio. Snabba Cash. LÄNGTAR!

har inte pluggat ett skit, fan va jag suger!

kuligt

Kuligt att man blivit bjuden till Patricias och Jessicas 18-års fest. Kommer säkert bli sjukt kul! synd att man har match dagen efter, samling halv 10 i huddinge. Hahah vafan skiteri! Nej men ska väl gå och göra frukost nu, sen PLUGGA! fan va jag skjuter upp allt. inte okej!

HAHA vet ni? william sitter i köket och syr, alltså jag dör. OFTA liksom :D


Mange Schmith


Godmorgon

Idag har jag studiedag. Ni undrar säkert varför jag är uppe så tidigt. Anledningen är för att jag inte kan sova. Jag mår skit. Min hals mår skit, lika så min näsa som bara rinner hela tiden. Jag hade knappt gått till skolan idag om det inte hade varit för att vi skol-DM i innebandy idag. Hur kommer det här sluta egentligen? kommer säkert bli värre och sen sjuk resten av veckan. Pallar inte vara sjuk. ÅHHHHH

Jaja, Feclicia kommer och hämtar mig och Alexia vid halv 1. Najs med skjuss!
första matchen är vid klockan 2, är fan nervös för det här nu. VI SKA FAN VIDARE hihi

Måste plugga geografi innan jag drar, ska väl börja hämta alla grejer och sätta igång så jag blir klar någongång. LÄNGTAR TILL IKVÄLL <3


fireflies

Galet skönt skoldag. Började 10 och fick sluta vid kvart över 2. Det är ovanligt för att vara min skola. På onsdagar kommer jag däremot denna termin bara ha 1 lektion efter innebandyn på onsdagar. Me like! Men tydligen ska va ha 4 lektioner matte i veckan? vafan det är bara en 50 poängskurs. Kan inte råför att halva skolan suger på matte liksom? gör fan ändå inget på lektionerna (a).

Äter mellis/middag nu, ska väl byta om och sådär snart bussen till träningen går kvart över 5. Har lyckats bli förkyld igen. Men det är nog inte så farligt men jag ska iaf dit sen får vi se hur mycket jag är med och kör. Vill ju inte bli mer sjuk till imorgon!

Lyssna på den här låten. BRA

Owl City - fireflies


fjällen bokat

Yes nu har vi bokat fjällen! Vi åker tillsammans med familjen Nilsson till sälen söndag - torsdag. Tror det är den 14-18 mars vecka 11. Missar en skolvecka tjing! Ska bli kuligt i alla fall. Tänkte börja litegrann med geografin nu tänkte jag. Har ingen ork känner jag!

Du är en del av mig

Satan va skönt. Vinst med 4-2. Gjorde dessutom 2 mål och fixa en straff som Svenne fick lägga. Så kan ju inte vara annat än nöjd? Det går riktigt bra just nu. Tänk att allt kan gå över från att först vara nere på botten till toppen. Det är rätt sjukt att så fort jag gick ner och satsa allt på juniorlaget så går det bra, riktigt bra, när det tidigare hela säsongen gått riktigt pissigt. Betyder nog att jag trivs bra med laget jag tillhör just nu, tror ni inte?!
Nu ska jag sova i någon halvtimme, känner mig lite sjuk. Blev inte många timmar sömn inatt, inte natten innan heller. Vid 13 börjar Huddinge HJ's kvartsfinal i Huddinge hallen så jag ska dit med Alexia och kika. Damerna har match idag också, vid 14 närmare bestämt. Ikväll blir det plugg, längtar inte!
happy

gametime

Äter frukost med mami, om typ 20 minuter ska vi på match. Möter råsunda. Det finns bara vinst. Inget annat! hoppas jag kan köra hela matchen. känner mig inte hundra. men det ska nog funka. Jag ska packa snart. sen draaar vi. hoppas vi hittar. mamma som bil förare är ingen hit. haha!
var rätt skänt igår att bara umgås med familjen och såklart massa andra. Vi var 3 familjer som sågs. Känner fortfarande av att jag va ute i fredags! Idag blir det plugg och innebandy tittande. Bion tar vi på tisdag tror jag hihi

After the love

Min familj har lämnat mig igen. Varför drar alla bara? nej men jag tror dom kollar på ny bil. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig litegrann. Fy vilken meningslös dag! Inte gjort ett piss jö. Bjuder på två bilderå! (från igår)




When the sun comes down


Shut it down

Hahah jävla fylle inlägg igår, jag mår inte skit. Vettefan varför jag skrev så, var väl just i stunden!

Aja idag ska jag inte göra någonting, kanske ska börja skriva på min geografi men känner inte någon ork. Håller på och övertala mamma och pappa om att gå på bio imorgon och det ser ljust ut. Jag måste vara den enda som typ inte sätt snabba cash än? nej men typ. MÅSTE SE! har ju match imorgon också så pallar inte plugga då (a). Ska käka glass nu, fetto jag blivit haha.



ikväll ska jag hem till den här sötingen! haha


leva om

kan man få leva om sitt liv? jag vill inte känna så här. Mår skit skit skit

blööööö

jag kom precis hem. har varit med massa folk i stureby. jag mår åthelvete just nu, godnatt. avslutade kvällen med en tummbrödrulle med mina pinglor som ja tog taxi me <3

Du min vän i livet

Yey helt meningslös dag. Kom liksom 2 spelare till (tjej)träningen, bara att dra igen då och Sebban var jag lagom glad liksom. Får visa att vi är bra på Tisdag då måste det bli megakross mot Nacka gymnasium och Jensen! Åkte till skolan med Maggis efteråt, snackade med mentor och så fick jag med mig matchtröjorna hem. Tyvärr så måste vi ha orange tröjor eftersom att killarna har dom vita och alla andra färger fanns det bara typ 5 stycken av. aja vi blir nog skit snygga, problemet är bara att dom luktar rövhål men snäll som jag är ska jag tvätta dom för jag vägrar sätta på mig en rövhålströja..
Det gick prima att jobba, när jag var klar gick jag och köpte "lunch" klockan 5 på tempo. Haha men jag hade glömt bort att äta, så blir det lätt för mig haha. Ska snart äta (igen) fast middag denna gång. Men har lovat att göra salladen så ska börja med det nu. Ikväll får jag se vad som händer, hör av mig sen!
Är klar med svenskan(!!!) fast mamma ska bara läsa igenom den och rätta lite fel sen skickar jag in den. FAST den skulle varit inne vid 3 idag? men jag har iallafall gjort den, skitsamma om den blir lite sen..
haha sjukt ful men tanken som räknas jö!

godmorgon

Har precis käkat frullis, ska gå och klä på mig nu eller ja sätta på mig träningskläderna. Förhoppningsvis så ska jag jobba efter träningen så jag åker direkt dit. Blir väl typ näst sista gången jag jobbar där :/ så nu måste jag fixa nytt jobb. Ska skriva om mitt CV här någon dag!
Idag bjuder jag på denna sköning!

Just say yes

Sköntskönt. Nästan klar med skiten, gör det sista uppe i sängen! Ännu skönare är de att det är helg imorgon, det här är väl det som händer, inge kul direkt

Imorgon:
Innebandyträning i skolan 12-14
Jobba 15-17
Kvällen(?)

Lördag:
Dag(?)
Middag i Täby på kvällen

Söndag:
Innebandy match mot Råsunda
plugga :(

..ja jag ska spela på söndag, orka med samling klockan 08:00 borta åt helvete. Tur i alla fall att Alex ska spela, mycket ruligare då ju! Nej men tackar för mig nu tjingeling (tänker på min döda cp hamster Tingeling när ja skriver så där HAHA)

Godnatt

Okej vadå stressad eller vad? Har fan rätt mycket kvar känns det som även fast jag skrivit hur mycket som helst känns det som. Aja jag får gå upp lite tidigare och skriva klart om jag inte hinner ikväll. Blev grymt sugen på en B&J, min nya drog? Får väl nöja mig med vanlig vanilj glass till mitt natt plugg 8)

Seriöst här har man fixat så att vi tjejer ska få ha innebandyträning innan DM, men det slutar med att hälften av alla inte ens kommer dit. Haha great! Sebban kommer vara lack imorgon, kommer väl få köra fys. Går ju inte direkt att träna till DM när vi är 5 stycken som ska vara med. BAJSARSNETT



Lady GaGa - Dance in the Dark <3

hejdå på ett tag

Det gör så jävla ont, att se dig må som du gör och allt på grund av mig. Förlåt för allt. Jag är så ledsen över att det är så här, men jag känner ändå en lättnad över att vi pratat om det och kommit fram till en lösning. Pallar inte skriva något om det här egentligen, så bäst jag lägger ner. Hejdå!


fan

Jag måste skriva klart min svenska, kommer få sitta inatt med den där jävla skiten. Vem fan bryr som om "övernaturligt och överjordiskt i litteraturen"? seriöst inte en jävel förutom våran tråkiga lärare! Nu ska jag gå och göra middag, själv, eftersom att min familj övergivit mig? nej men man börjar fan undra. Sen ska jag sola med Cecilia. MÖJS!



kan inte någon fixa mig såhär brun? fyfan är blekfet nu


Crawl

Har fastnat vid den här låten :')



CHRIS BROWN - CRAWL


dagen

Skyndade iväg till skolan imorse, kom typ några minuter över 8 men jag är grym ändå! dagen har annars gått snabbt. Kom sist på leken i naturskapen idag, fett bra grupp som bestod av mig, Una, Hampus och Stork! haha var iallafall sista naturkunskaps lektionen, nu slipper man det hela våren, skönt som fan. Jag skiter i att göra mvg-provet, nöjer med ett VG, det är fan bra tycker jag dåra. Satt kvar i skolan och väntade på att Unas tyska skulle sluta så jag slapp åka hem själv. Skrev på min svenska uppsatts medans och så gjorde jag lite andra trevliga grejer! mhihi

Nu ska jag gå och göra Oboy och skriva klart min svenska.



barca'09 ta mig tillbaka. Vill inte vara kvar här


Life sucks

Hatar att känna så här. Jag vill inte att det ska vara såhär, snälla du måste förstå mig... förlåt <3
nu ska jag försöka sova! natti :'/

Mormor 72 år!

okej det var någon classmate som ville skriva hej i bloggen, en pojke vid namn Robin.. haha!
kom nyss hem från mormor som fyller 72 år idag <3
måste börja plugga nu, inte kul ;/ vi hörs senare!

hej :)

helloooo :)

piss på er

Fett smart jag är som åker till slussen efter skolan för att åka hem, men sen säger mamma att jag ska vara hos mormor vid halv 5, vadå fett onödigt att åka hem liksom. Så jag åkte tillbaka till skolan och här sitter jag nu helt alone. Men jag skriver min svenska uppsats, hinner ju knappt plugga mer idag än det här därför jag alltså åkte tillbaka istället för att kika runt på stan. Börjar tvivla på om jag ska göra ekologi provet på fredag för att få MVG. Alltså seriöst jag fattar typ noll av natur, speciellt ekologi. Förstår inte hur jag kunde få VG på provet ens men ja.. jag har ju i alla fall än inte hunnit plugga något än, så det blir bara imorgon i så fall. Dessutom kanske vi tjejer som ska köra DM nästa vecka ska ha innebandy träning på fredag. Nej men jag spekulerar bara lite här om hur jag ska göra. Rätt ointressant för er att läsa liksom!
Alltså jag känner verkligen noll motivation till allt, orkar ingenting längre. Okej innebandyn orkar jag med och saknar. Har inte spelat sen i fredag :( Förutom innebandyn känns ALLLLLLLLLT piss. Piss på er!

en toppen dag

..okej förutom att jag missade bussen imorse och fick gå till fruängen vilket i sin tur ledde till att jag kom försent en kvart så har dagen varit underhållande! hade galet kul med una och robin under naturkunskapen, robin är fan helt sjuk haha sköning. Efter skolan åkte jag till globen, mötte upp dennis. Vi kollade lite affärer sedan blev det en exklusiv middag på donken, därefter satt vi och vänta på att matchen skulle börja ett jävla bra tag och sen kom födelsedags barnet Isak som fyller 18 idag! AIK vann matchen med 4-1, fettttt med bra alltså! Mina pojkar är bäst. BÅNG gjorde sista målet också, muma. Sen kom Janne och hämta oss och sen dess har jag pluggat lite, ska gå och tvätta bort sminket och sedan kolla på paradise innan jag somna eftersom att jag missade det. Smart jag är haha glömde att det var idag (a)! HÖRS IMORGON. NATTI <3

idrottsgalan

Ligger i sängen och kollar på idrottsgalen med boobi. Men snart ska jag hoppa in i duschen och dennis ska gå hem :/ men snart är det paradise hotel tjoho! har fan inte pluggat ett skit även fast jag sa det.. blir så sur på mig själv. KUK

Pluggtime

nu ska jag sätta igång med lite plugg tänkte jag!
idag ska jag skriva klart så mycket som möjligt på Svenska inlämningen för vg/mvg. Vill bara ha en gjord för den är verkligen hur jobbig som helst, känns inte ens som man fattar vad man skriver men vi kör på de! Dessutom hade jag tänkt att läsa igenom kapitlet om ekologi så man kan börja snappa upp lite grejer man glömt bort. Tror att jag inte har så mycket mer än det att göra denna vecka(?)
Längtar till nästa vecka då vårterminen börjar och det blir nytt schema..


I Lost Myself In Us

You said that im the only one
You said that im your number 1
Now your gone and I feel numb
Tell me where do we go wrong
You are my best friend and boyfriend
Now its seems like you're my worst friend
I gotta do soul searching
Without you im a whole different person
I aint acting like I used to
I don't feel loved like I used to
It was your love I was used to
Why do I had to lo-lo-lo-lose
Your love your love your love
Your love is what it was
You make me feel alive ive ive ive

sick

Gick på idrotten i morse, käka lunch på Slice med tjejerna och hade sen en matte lektion på 40 minuter sen fick min skoldag vara slut. Det är otroligt jobbigt att vara jätte förkyld i skolan, man kan ju inte gå och snyta sig hela tiden. Halsen gör ont och det kliar hela tiden, så jag ringde mamma och åkte hem tillsammans med Una. Känns bättre att missa lite idag och sen vara frisk resten av veckan. Imorgon går jag nämligen till klockan 4 och efter det blir det middag ute någonstans och efter det AIK - Leksand på hovet. Mys!
Fick veta mitt betyg idag i idrott B - mvg! dessutom fick jag veta hur jag låg till i Naturkunskapen, eftersom att jag och Malin lyckades få mvg på våran inlämning om global uppvärmning (FETT BRA VI ÄRÅ) så har jag en chans att kunna få mvg om jag skriver om mitt Ekologi prov som jag då måste få megabra på. Är det värt det? Att sitta hela veckan och plugga ekologi eller ska jag nöja mig med ett vg? tåls att tänka på i alla fall! 
Nu ska jag gå upp och lägga mig i sängen och kolla en film. Ikväll ska jag försöka plugga litegrann så jag får några saker överstökat. Skulle vara riktigt skönt. Hoppas eran dag blir bättre än min. Puss

"Jorge och JW"

gillargillargillar!


tråk

Namn 7 - Amanda Green
Är han/hon kul? - jadå
Har du kramat personen? - säkert
Minnen av personen? - spelade i samma hockey lag, skön brud

Namn 9 - Ampa
Var träffades ni första gången? - när hon började träna mig i hockey
Fullständigt namn: - minns ej haha!

Namn 14 - Anna Wiman
Flicka eller Pojke? - flicka
Är ni nära vänner? - nej men vi spelade i samma lag i damlaget
Har du pratat med personen i telefon? - nej bara på sms tror jag

Namn 15 - Annie Frylmark
Hur länge har ni känt varandra? - vi har känt varandra sen vi började i samma klass i 6an 
Kan du berätta hemligheter för personen? - Ja det är klart 

Namn 35 - Dennis Tränare
Är hon/han vacker? - hahah ja fett vacker jao
Känner du honom/henne bra? - ja det gör jag väl
Är han/hon upptagen? - nej singel tror ja, fast han har 2 barn

Namn 50 - Grillis
Har du sänt personen ett sms? - Japp
Är det en tjej? - nej
Går personen i samma skola? - Nej men vi gjorde

Namn 56 - Herr Nilsson
Är ni släkt? - Nej
Hur är han/hon till sättet? - jävligt rolig, skön grabb
Känner du honom/henne bra? - nej men vi gick i samma klass

Namn 83 - Kevin
Hur gammal? - 93a
Bor? - nacka
Hatar du personen? - nej

Namn 93 - Maria Lindh
Har du besökt personen? - yes men länge sen
Är han/hon trevlig? - mycket trevlig
Vad börjar hans/hennes namn med? M

Namn 122 - Pappa
Har du sett personen full? - haha ja
Är personen äldre än du? - äldre

Namn 129 - Per
Är han /hon vacker? - haha inte min smak
Minne av personen? - årskurs 6-9 i segeltorpskolan
Har du hennes/hans msn? - Aa

Sista namnet - Öhman
Gillar du henne/honom? - ja snäll kille
Har ni varit tillsammans? - Haha vi var på G för hundra år sedan

17 januari

Hela dagen hittills har varit riktigt seg, inte gjort ett piss. Har legat i min säng nu ett jävla bra tag. Har pratat i telefon med min fina vän Cecilia också. Hade jag inte varit så pass sjuk som jag är så hade jag lätt gått ut och sprungit för att rensa tankarna. Bland det skönaste man kan göra, bara springa i någon timme tills kroppen inte orkar längre. Men istället ligger jag bara här! tänker på allt möjligt, vrider och vänder på allt. Nej men ni fattar nog inte ens vad jag menar så lägger ner, dessutom har jag jordens värk i magen, inte kul.. hörs senare!

söndag

Stannade kvar hemma hos Cessan hela kvällen, vi drog bara ut på en liten prommis. Men det var nog helt ärligt bra att jag stannade inne eftersom min förkylning bara är värre. Kan knappt andas, halsen gör skit ont och snoret rinner 24. Men aja kvällen slutade ju inte direkt som man hoppats. Antar att det är bättre nu, men efter allt som hänt så vet du hur jag känner och allt bli inte bra på 1 dag, det kommer ta ett tag för mig och snälla ge mig den tid jag behöver!

Sov länge idag, skönt! nu kom mamma och pappa hem också, vi tänkte käka semlor nu. Mumsigt!
ikväll är det Johan Falk - vapenbröder DAGENS HÖJDPUNKT


heyrå

okej ska dra mig mot cessan snart bara fixa mig litegrann och packa ner some stuffs.
Hahah fett kul bild


nymöblerat

Har fått in Emelies gamla sängram i mitt rum nu, snyggt. Kände för en förändring och möblerade om. Blev mycket bra. Får se hur länge jag har kvar det så här. Mamma och pappa har kommit på en cool idé till mitt rum. Vi ska bygga en byrå låda inne i väggen, låter säkert stört men det kommer bli as ballt. Ska fortsätta städa detta jävla hus medans jag funderar på outfit till ikväll hmm..


-

Break the tules
stand apart
ignore your head
and follow your heart


It's a game of give and take


Lördag

Skönt med en helt ledig dag, ingen skola, plugg eller träning. Dock måste jag hjälpa till och städa hela huset. Men jag ska få syrrans gamla säng in i mitt rum så lite större säng blir det nu förhoppningsvis, men nu får inte mitt sängbord plats så måste köpa ett mindre haha, aja men det löser sig!  Jag har jättejätte ont i halsen och hosta, känns inge vidare men jag överlever nog. Ikväll hoppas vi på att lite roligheter dyker upp, galet TAGGAD alltså



snygging


Mohaha!

Ångrat att du haft sex med någon? - Ja tyvärr 

Är du oskuld? - Nej
Någon gång haft sex med samma kön? - Nej
När hade du sex senast? - det vill ni allt bra veta va? haha
Vem hade du sex med senast? - Dennpan
Haft sex på offentlig toalett? - Naj
Haft sex i duschen? - Ja
Haft sex i snön? - nej *burrrrr*
Haft sex på öppen plats? - Nja
Drömt sexdrömmar? - Ja haha!
Blivit påkommen när du haft sex? - Typ
Haft sex i en bil? - Nej
Strulat med någon av motsatt kön? - Ja
Slickat någon? - fyfan nej
Haft sex i någon annans säng? - Japp

Haft sex på stranden? - Nej
Vem tog din oskuld? - Tim
Hur många oskulder har du tagit? - 2
Har/haft kk? - hahaha ja
Haft sex med någon annans flick / pojkvän? - Hmm halvt dom va på g...
Tänkt på någon annan när du haft sex? - Ja
Haft sex i någons förälders säng? - Ja
Haft sex i sjö/hav/pool? - Nej
Haft sex med någon kompis bror / syster? - Nej usch
Haft sex i en säng de varit andra? - Nej haha
Stönat ikapp med någon? - haha va

Somnat under sex? - Nej
Haft sex när det är andra i rummet? - Japp
Varit med någon som är äldre än dig? - Jadå
Varit med någon som är yngre än dig själv? hmm.. nä


Statslaget F17

Idag fick jag ett mail om att statslagstränarna gjort en bedömning om att de vet ungefär vad jag kan och anser att jag inte ska behöva gå på fler uttagningar utan går direkt till "träningstruppen" som kommer vara på 30 spelare där 4 av dem är målvakter. Asså ni vet inte hur glad jag blev, trodde knappt jag skulle gå vidare till nästa uttagning och så går jag ändå hit. Är alltså med utav dem 26 bästa spelarna i stockholm där ungefär 10 utav dem är forwards. Men truppen ska ner till ungefär 20 stycken skulle jag chansa på. Men kommer iallafall bli galet kul att få träna med alla dessa duktiga tjejer! Nelly målvakten från junisarna har också gått vidare direkt, jossan gick vidare till nästa omgång, håller alla tummar för henne, sara däremot åkte ut! Aja nu vet ni hur läget ligger till och jag är mega super glad!

Matchen ikväll vann vi med 3-2 så jävla bra, krossa högdalen! Ledig resten av helgen SKÖNT


LYCKA

GALET GLAD, JAG BERÄTTAR IKVÄLL EFTER MATCHEN! Wiho <3


Alive

tjohej yogan gick ju rätt bra, men inget för mig direkt. Ovigast på jorden som sagt! åkte med till huddinge C efteråt eftersom jag precis hade missat min buss, köpte med min en B&J så den ska jag njuta av ikväll. Imorgon blir det först hälsoforum med Alexia klockan 9, sen vid 12 ska vi kolla på killarnas skol-dm kuligt!

tänkte bjuda på superduper bra låt.
Varse.. nu va jag väl snällis? - jag visste väl de :)


You're my number one




Yoga

Fick med mig lite smått och gott från Forum Nacka! nu ska jag äta en macka och sedan ta bussen till kungsklippeskolan, det är där vi ska ha yoga och det är Mickis syster som ska hålla i allt. Nej man har fan inge mer och skriva. HÖRS!



söta vi ärå :D


skolan

Sitter och kollar på en tråkig jävla film om evolution på naturkunskapen. Efter skolan ska jag till forum och kolla lite kläder. Ikväll ska jag köra Yoga med laget haha, kommer nog bli skit kul. Måste fan ta med kameran! Jag som är ovigast på hela jorden tyyyp. Slutar om en halvtimme yeho! föressten så var min tyskalärare inte alls sur på mig, men nästa provtillfälle är innan sportlovet, fast om jag lär mig en glosa om dagen blire ju toppen haha :)



Imorgon har den premiär :D någon som vill se med mig? (a) <3
JOEL KINNAMAN SÄGER JAG BARA!


frågan är..

varför jag sitter uppe än? hihi 


upp och ner

AIK VANN IDAG TJOHEJ! <3 Hemma från träningen, har duschat och ätit smarrig smörgås. Jag vill inte gå på tyskan imorgon bitti, kommer få sån jävla skäll imorgon av Andreas min tyska lärare så kommer väl pissa på mig eller något. FYFAN! Aja jag ska väl tacka för mig och dra mig upp mot sängen och TV'n. Juste ja, blev ingen shopping idag, imorgon däremot då jävlar phff.. dessutom ska jag betala tillbaka min syster 1 lax, känns ju sådär. Man ska INTE låna pengar! haha Ne men hejsvejs Godnatt sötisar.

 

MAHAH!


Lättnad

Vilket lättnad.. jag har precis pratat ut med min tränare. Det kändes verkligen jätteskönt, klumpen i magen jag har gått runt med har liksom släppt nu om ni förstår hur jag menar. Han höll med och förstod mig till 100 procent. För er som inte vet så har jag nu valt att ta en "paus" från damlaget ett tag. Får se hur länge det blir, men eftersom att min motivation till innebandy just nu inte är på topp så känns det bäst så här fram till den kommer tillbaka. Det är ändå ett elitserie lag och har man träning en dag tar det verkligen upp hela kvällen. Dessutom åker vi runt i hela landet för att spela matcher och jag känner just nu att jag inte riktigt vill det här så pass mycket så att jag vill åka med upp till (som nu i helgen Umeå) för att sitta bänk eller möjligtvis spela några byten. Det finna så mycket andra grejer jag också vill hinna med. Jag har pratat väldigt mycket med Jossan om det här, hon är ju den enda "riktiga" kompisen i damlaget eftersom att vi är dem yngsta och jämnåriga. Det känns jättejobbigt att lämna henne själv, men jag vet att hon ändå klara det! Vi har lovat att försöka ses så mycket som möjligt ändå. Dennis sa att så fort jag kämmer mig redo igen är det bara att komma ner. Han sa att jag verkligen skulle satsa på att försöka komma med i statslaget, får se hur det blir med det. Men det skulle verkligen "pusha" en om man gick vidare och till och med får komma med i träningstruppen. Men nu vi ni hur det ligger till. Som jag sa till Jossan så kanske jag inte riktigt var redo att gå upp än, ett år till i juniorlaget kanske hade varit bäst för mig? men vem vet. Nu ska jag prata med Andreas (junior tränaren) också så blir det här jättebra!

Idag blev det cheesburgare till lunch eftersom att inte matkorten funkade, pappa kommer snart hem med Donken igen. Inte bra för mig med donken 2 gånger på en dag :/ men ska ju köra dubbelträning ikväll så tränar bort alla kalorier igen (a)!


onsdag

Inte mycket gjort i skolan idag heller fast jag jobbade bajsbra på svenskan, blev klar först av alla mhihihi. Fick reda på mitt slutbetyg i natur och friluftsliv. Det blir ett vg där, på något sätt känns det som att jag inte är nöjd, för det är liksom inte en svår kurs. Men orkar inte göra om en massa för ett högre betyg, dessutom är det bara en 50 poängskurs så! Idag ska jag och Alexia köra 45 minuters Core på gymmet innan träningen, duktiga vi är då! Nu måste jag göra klart en liten uppgift i naturen, sen blir det käk. Kommer hem ikväll vid halv 11 så vi hörs då eller imorgon. Längtar inte till första lektionen imorgon :( kommer dö..

Måste smsa min damtränare idag också, suck :/


innebandyträning

Äter frukost, men är typ klar nu! ska packa väskan och sedan springa till bussen. Har alltså innebandy nu på morgonen, längtar till klockan kvart i 11 för då är träningen slut :))))

dags för träning

tjohej! min "hemliga plan" till tyskaprovet var alltså att inte ens göra det. så lätt var det! Nu blir det råplugg fram tills när jag får göra det sen (Måste få mvg på det). Annars har skoldagen gått snabbt men var jätte onödig, inte gjort ett piss, förutom att jag, alexia och una fick sitta kvar efter samhällslektionen och få skäll. tummen upp för oss mohah. Nu ska jag stoppa i min lite käk och sedan ta bussen till huddinge för spinning med Sandra. Den här veckan tränar alla gratis på gymmet, mycket bra för mig eftersom att jag inte kommer åt mina pengar på kortet. Mallpi var inte i skolan idag :( vi hörs sen sötisar



ska sätta på mig mina snygga byxor nu haha! riktigt slimmade ;)


12 januari

Godmorgon! Gick upp hyfsat tidigt imorse trots att jag börjar tio över nio. Tar bussen kvar över eftersom att Dennis ska hem innan sin hockey så tar en kvart tidigare buss. Igår torska vi med 4-2. Men vi var faktiskt bättre än dom så det sög ju, gjorde ett mål så rätt bra. Lyckades få med mig pojken också så det var toppen :) Nu ska jag gå och klä på mig sen väcka boobi! Ha en bra dag då..
missade PH igår :(((

match

Dadi fixar käk medans jag sitter här. Har ingen motivation till plugg överhuvudtaget, jag har en plan för tyskaprovet. Men den är hemlig just nu bus. Måste gå och byta om nu, match ikväll ni vet. Försöker få med mig min pojkvän. Går inte så bra *SAD* ikväll är det PH tjohej fan va allt känns bra just nu, ville bara säga det. Helt seriöst ena dagen bölar man, dagen efter har man aldrig varit lyckligare. KNAS


11 januari

japp en till skoldag avklarad, segt att man åkte till idrotten vid 8 och så va läraren sjuk. Håltimme till 12 dåra, men det gick rätt snabbt eftersom att man har så ruliga vänner hihi! är helt kär i thaimaten som mallan lärt mig att äta muma. Kem hem för ett tag sen, hade sällis med una på tuben och träffade hålan på burren. mysis


I really miss you

Statslagsuttagningen gick sådär, men ska jag vara ärlig så fattade jag inte vad vissa gjorde där? riktigt kassa samtidigt som några var jätte duktiga såklart. Men somsagt det var omgång 1, det kommer vara ca 3 st omgångar till sa Tony (statslagstränaren). Om 2 veckor får man brev hem om man gått vidare. Det kommer hela tiden in nya tjejer också, alla var inte där idag pågrund av sjukdom och att dem hade matcher med egna laget och sådär. Men av typ 70 stycken så ska det blir 30 kvar därav 4 är målisar. Alltså jäkligt hårt, samtidigt är folk redan klara för träningstruppen (dem som var med 91orna förra året är liksom direktkvalifserade). Aa men det var kul iallafall, fick spela med Josefine från Täby, 93 tjej som pratar verkligen hela tiden men det gick bra!

Håller på och pluggar tyska, men jag ger snart upp. PALLAR INTE

Längtar så jävla mycket till våren, helt galet. fuck vinter! är jätte hungrig också, pappa håller på med maten men det ser inte speciellt gott ut asså :S


nästa helg

..fifan va ja längtar dit! har redan en massa planer hoppas nån vill vara me på dom bara, brukar gå rätt snett haha! iallafall såhär ligger det till på fredag klockan 6 har jag match med juniorerna i div1. De är det enda på hela helgen :D så nu fan ska ju ut!


I curse the day you were born

Jahaja fett kul lördakväll dåra. Har suttit framför TV'n och datan i stort sätt hela kvällen. Idag har jag inte heller lyckats plugga ett skit. BRA! Det är något med mig och språk. Att plugga engelska och tyska kan jag verkligen inte. Jag öppnar boken och pluggar i 10 minuter sen får jag inge mer gjort. Det har verkligen alltid varit så. Jag har alltid haft svårt för språk. Det är därför jag tycker det är så tråkigt också. Eftersom att jag hade läst tyska innan i 2 år innan jag började gymnasiet så gled jag igenom steg 1 på ett bananskal. Nu i steg2 börjar det däremot bli svårare, det kommer nya saker som jag aldrig gjort eller hört talas om och då kommer det här problemet igen. Jag kan inte plugga, det blir tråkigare och jag fattar inte. Nej men shit bara en massa babbel vem fan vill läsa liksom? Jag har precis druckit upp mitt te och ätit en liten kvällsmacka. Idag gjorde jag föressten middagen till mig, syster och mamma. Gjorde en super god ceasarsallad. Mumsi. Ska gå och sova snart så jag är pigg till imorgon. Jordens viktigaste dag - statslagsuttagning. Finns inte ens chans att jag kommer gå hela vägen men det ska bli kul hur se hur långt jag klarar mig kvar. Skriver säkert imorgon innan jag och dadi åker. Gnatt!



ska fan börja använda högaskor mer. Man får så jävla mycket snyggare ben i det, helt seriöst asså och jag tycker det är sjukt fint att vara lång, kanske inte längre än killen dåra men ni fattar och inte typ 190 cm haha. Mena inte att jag hade snygga ben på bilden eller så haha men där har jag iallafall höga skor. Måste lära mig att gå bättre i det bara :)


kill me!

Seriöst mitt liv suger hästballe. Varför har jag suttit här själv hemma 2 dagar i rad nu? jag orkar inte kämpa för det här längre. Ger upp. Lever mitt egna liv nu. Gör precis som jag vill och skiter i ALLA andra. Hejdå!


langar lista

ÄR DU (just nu):
[ ]Jätteglad
[x]Kär
[ ]Glad
[x]Trött
[ ]Vild
[x]Lugn
[x]Nervös
[x]Uttråkad
[x]Irriterad
[ ]Ledsen
[x]Besviken
[ ]Arg
[ ]Sjuk
[x]Stressad
[ ]Förvirrad
[ ]Sårad
[ ]Olyckligt kär

HAR DU:
Folköl i kylen: säkert
Något husdjur: nej tack och lov
Någon favoritmat: masssa
Någon flick/pojkvän: japp
Puder på dig: nej
Några framtidsplaner: ja kanske
Någon sjukdom: nej inte vad jag vet
Gymkort: snaaaart
Några kärleksproblem: ibland
En homosexuell kompis: ja typ
Någon favoritlåt: massa
Duschat idag: ska efter det här
Någon vän som spelar I ett band: äh nej?
Några MVG: japp
Något beroende: njaa
Fikat idag: nopp
Något favorit märke: vene massa
Nagellack: ja hel utslitet
Någon vän som bor i ett annat land: nej

VILKEN:
Tidning läser du: veckorevyn när jag är hos Cessan
Buss åker du oftast: 443, 710, 207, 703, 707
Frisyr har du: utsläppt
Dag fyller du år: 30 oktober
Årstid föredrar du: sommar
Stad du är uppväxt i: stockholm

VAD:
Gör du nu: har det skit tråkigt
Vill du arbeta med: vet inte, funderar på polis?
Är roligast just nu: att emelie fått en säng som typ inte går upp i trappan haha
kläder du har på dig: hotpants och hood
Har du för smink: inget
Har du för storlek i skor: 39
Läser du för bok: ingen
Ska du göra nu: duscha, plugga

RANDOM:
Kallt ute: som fan. -20 just nu typ
Idrottar du: ja innebandy
Sista du åt: omelett
har du en gitarr: nej den har vi slängt
Mario eller sonic: vettefan
Har du bra hörsel: normal?
Tittar du mycket på tv: bara ph typ
När spydde du sist: höstas
Senaste spelade dataspel: aldrig
Har du bra betyg: rättså
Vad har du för mattebetyg: mvg

Yesterday

Ska väl snart börja plugga litegrann, har tyskaprov på tisdag. Jätteviktigt prov och jag har glömt bort nästan allt under lovet så blir stenhårt plugg idag. men fyfan va tråkigt. Vill göra något kul men vafan allt känns jävligt tråk just nu. Längtar till imorgon + måndag!



lycka till på matchen :)


dissad

Vi har gäster här hemma, madde var här ett tag sen skulle hon vidare. Skulle träffa dennis nu lite senare men han svarar inte. Snacka om att jag känner mig dissad. KUL. tack.. får sitta här och ruttna. Jag som har klänningen på mig som jag fick av han och allt. Föfan skiteri LaaAAAaAaaAccckkkkkar


byebye

Fett bra att jag tappat bort min dataladdare till skoldatan. JÄVLA BAJS! Tror tyvärr att den blivit snodd så får väl bli att köpa en ny för 350 kr jippi. Har i alla fall städat litegrann nu ska gå och duscha tror jag. Ikväll är det Let's Dance och grejer, kommer sitta bänkad haha nej driver jävla pardans jue..

Iván Obolo lämnar AIK, saaaaad :/ <3

pudding



ge mig 15 januari nu!


HELG

Ja då var det dags för lite ledighet igen då. Det blev lite förseningar och sådär för Malin på sjukhuset så jag gick upp till Dennis och somnade om ett tag. Åkte till skolan så att jag var där till halv 12 vilket också ledde till att jag inte kunde gå på innebandyn. Efter nästan 3 timmar i skolan blev jag och malin klara, hoppas verkligen vi får bra på den nu för det är vi värda. Gick upp till Geografi läraren och fick tillbaka provet som vi gjorde för rätt länge sen, minns inte så mycket ifrån det förutom att det kändes skit. Tydligen tyckte Marcus det var bra eftersom jag kirrade MVG. Ohyeah!

Har käkat lunch och druckit cola, fy på mig, not good! Men jag orkar liksom inte riktigt förbjuda mig själv från att äta/dricka allt onyttigt, jag har inte ens kommit igång med träningen än, men nästa vecka blir det ändring. Imorgon - vila, söndag - statslagsuttagning, måndag - match med junisarna, tisdag - GYMMET. äntligen!

Ska städa nu så mamma blir glad, mitt rum är kaos igen, vafan hur lyckas jag?


godmorgon

Sitter i köket med datan medans jag dricker upp mitt te. Har ätit en mumsi frukost. Ska åka till school snart men måste vänta och se när malin blir klar på sjukan. Vi kommer säkert inte till skolan förens vid typ 11 eller jag vet inte men måste verkligen dit och fixa klart uppsatsen. Ska lämna Carros laddare som jag lyckades få med mig igår. Innebandyn börjar klockan 12 i värsta fall kasnke jag inte ens hinner åka dit men måste få närvaro så det är bäst men aa vi får se. Ska packa klart nu så att det bara är att dra när Mallan smsar! Ska gå upp till dennis och mysa lite hihi, finns typ inget bättre än att lägga sig i en uppvärmd säng (A)

Ha en bra dag!



ikväll kommer familjen Nilsson på middag, vet dock inte om barnen åker med.
(så här söta var vi för sisådär 14 år sedan)


första skoldagen

Min första skoldag efter jullovet har varit riktigt bra faktiskt! Fick sällskap av mamma på bussen och tuben vilket gjorde att det gick mycket snabbare att åka. Sen började dagen med en rätt seg tyskalektion, därefter hade vi samhälle då jag fick tillbaka en uppsatts om feminism, MVG - fick jag på den, riktigt nöjd med det. Därefter på matten fick jag tillbaka matteprovet och där blev det ett VG, så nu har jag gått VG på båda MatteB proven vilket känns jätteskönt. Det är faktiskt inte riktigt slut där utan fick även tillbaka min labbrapport som jag jobbade med precis innan lovet, fick MVG på den vilket var skitkul. Nu har jag fått skryta av mig lite. Nu börjar man känna sig lite taggad för att börja plugga igen faktiskt. Försöker få tag på malin nu så vi kan fixa lite på inlämningen, imorgon ska den bara klar och inlämnad. Därför ska jag åka till skolan innan min innebandyträning imorgon vid 12 så det blir fixat och klart. Idag satt vi kvar till nästan 5 i skolan för att vi fick en massa hjälp av Marcus. Vi satt typ och diskuterade en massa bara för att få hjälp till analysen. Vet inte riktigt hur mycket malin har gjort, hoppas iallafall att den här inlämningen blir bra nu! global uppvärmning är faktiskt rätt intressant ändå..haha

Var och kollade på Dennis match idag med min ruuliga friend Cessan, dom vann med 8-6 och dennis var grym. 3 mål och 2 assist gjorde han. Snart kommer han väl gå och bli hockeyproffs och grejer, fast det är han ju redan. Han kommer hit sen tror jag. Det är föressten as skönt att det är fredag imorgon. HELG


Jag gör min grej

Okej har suttit med plugget ett jävla bra tag nu, men har fan skrivit rätt mycket så det känns skönt. Imorgon får jag och mallpi sätta ihop allt, det blir nog bra tror jag *blink* ska gå och duscha nu, sen lägga fram kläder till imorgon. Känns ju jävligt bra att man början kl 8 imorgon bitti, väckarklockan står på 06:00. Då gick jag för i helvete och la mig häromdagen. Kan vi inte bara få ha en veckans lov till? aja på något sätt är det ändå skönt att komma in i rutinerna. Nu ska skolan gå minst lika bra som förra året, träningen ska jag komma igång med på riktigt, dessutom ska vi börja med GI mat här hemma. Wiho kan inte bli bättre. Dags för beach 2010 haha okej det är 6 månader kvar men det är ju bättre att börja i tid? riiiiight. Nej men ska komma i säng hyffsat idag så måste gå till duschen nu. Vi hörs imorgon I SKOLAN. fittttttta


Stay with me

Sitter in the kitchen med mami, har precis ätit lite lunch och ska snart jobba i någon timme på naturkunskapsinlämningen. Klockan 4 ska jag på AIK - västerås på hovet, ska dit med Dennis familj + arbetsförmedlings kärringen (dvs Isak) haha. Det kommer nog bli kulikul! skulle egentligen kollat på våran semi som började nu vid 2 men nej så blev det inte. Nej men ska skriva lite mer på den här skiten nu så jag blir klar någon gång, ska den här vara inne imorgon eller på fredag? någon sötis som vet?

Jag skriver ikväll. Hatar sånahär dagar, sista dagen på lovet. ÅNGEST
skönt att det bara är en skoldag sen bara träning på fredag. puuuh


payback is a bitch

Kom hem från skärholmen nyss. Var där med mami och shoppade lite. Vi gick dit och hem, skönt. Men det var så jävla kallt, vafan helt sjukt hur länge ska det vara så här egentligen? Nu står tempen bredvid mig här på -17 munis exakt. Inte okej! mitt hår blev is och stelnade när vi gick haha wtf liksom? aja Kom hem med träningsbyxor och en kofta. Dom där byxorna har jag gått runt och suktat efter i ett år nu men har hela tiden skjutit fram att köpa dem. Men nu är det iallafall gjort. Nu är det bara ett nytt gymkort som ska köpas. Tänkte göra det imorgon och träna på samma gång men såg nu att det var fullt på bodypumpen imorgon så det sög ju. Nu ska jag sätta mig i en timme och skriva på inlämningen. Sen ska jag äta middag med Dennis!



Cessan föressten hur blev det med våran kebabpizza? Haha!


jaaaaa!

kom på att paradise börjar ikväll 22:00 tv6 i en hel fucking timme woho! det är nämnligen nya sändningstider för er som inte visste de. Måndagar: 22.00-23.00 Tisdagar: 22.00-23.00
nu ska jag platta håret, sådeså

för alla dom



Ison & Fille, Mogge, Petter - för alla dom


möjs

Har precis ätit middag och tagit en lång varmt dusch. Idag lyckades jag plugga lite, men det var väldigt lite. Jag skrev en sida. Credd till moi.. typ. Nu är det alltså inlämningen om global uppvärmning jag snackar om.
(mallpi jag tänkte att jag kunde fortsätta skriva om bakgrund/fakta eftersom att jag börjat lite på det nu, men jag skickar över det till dig sen och så kan du lägga till lite om du vill och sådär. snackar sen på msn? bra! coool)

Ikväll blir det att bara ta det lugnt, som vanligt. Mådde inge vidare förut så jag hoppar över träningen. Vill verkligen njuta av sista ledigheten. Snart börjar allvaret! Tror jag ska hem till Dennis, vi har varit rätt mycket med varandra under lovet, men vi måste passa på när vi båda är lediga från all träning. Men jag gillart! & vet ni? Imorgon har vi varit tillsammans i 3 månader. Herre tiden går så snabbt..



På onsdag är det DM mot Täby IS, blir nog inte kallad eftersom att jag inte tränar idag. Men kommer antagligen åka dit hur som helst, kl14:00 i storängshallen. kom dit eller någe..

PÅ SÖNDAG HAR JAG STADSLAGSUTTAGNING, dööööör


2010

sämst uppdatering på mig. Men pallar inte slösa bort mitt lov på att sitta och skriva blogg hela tiden, fattaru? Nej men ja vad har hänt då? inatt satt man såklart bänkad framför hockeyn fram till halv 7 imorse. Men Sverige förlorade så det sög ju. Jag som trodde på guld! Aja hoppas att det blir ett brons iallafall :)

Nu är det 3 dagar kvar på lovet, alltså helt seriöst 3 dagar? får panik och fet jävla ångest. Vi har stört mycket plugg också, det gör ju inte saken bättre om man säger så. Ska försöka fixa klart lite redan idag så man slipper sitta typ sista dagen och råplugg. onajs. Nej men ska hämta lite pepperkakor. hööööörs