tänk OM



OM jag hade kunnat skulle jag ta mitt pick & pack, tryckt ner dennis i väskan och åkte långt bort härifrån till sol och värme. TÄNK OM!


Imorgon ska jag och suffi ta spruta, OMG kan är fett rädd!
jag är 100% inställd på att jag kommer bli sjuk, bara för det blir jag säkert inte de haha :)


fanockså

någon som kan hjälpa mig med plugget? fattar inte hur jag ska kunna göra mvg uppgiften till geografin. Får väl hoppas på att jag klarar vg frågorna imorgon på provet iallafall. goooood luck liksom! Marcus är en av våra bästa lärare men helt seriöst han bombar oss med plugg? fuckoff.

kom på en grej haha fan va ful jag är, skriver bara en massa skit och andelningen till att jag skriver är för att slippa plugga (a) Så nu får det vara nog. Ska fixa det här nu fram till Dennis ringer, blir föressten fett avis för han badar badkar TYP varjedag. I helgen pajjade vårat bubbelbadkar så nu har vi inget, just när jag för en gång skull känner mig sugen på att bada. blö istället sitter jag i köket med min varit dryck OBOY! Pappa har fixat nytt modem så nu funkar internet skitbra här hemma och är bajs snabbt, dadi är beeest <3


TT ibk - Caperio Täby

Mötte upp laget i Ringen och käkade middag. Sen vidare till Eriksdalshallen, matchen var rätt spännande men inga roliga lag som spelade, visst så var det derby men jag är ju trogen aikare så vafan! Haha nej men det var jämn match med straff och allt va den innehöll. Kom hem för ungefär en halvtimme sen och nu ska jag börja plugga, skriva klart stress uppgiften, läsa igenom geografi häftet för vg, göra klart mvg frågan och tillsist gå igenom engelska gloserna som vi har läxförhör på imorgon. Ska väl inte slösa mer tid på det här nu, tack för mig. Vi hörs imorgon peeeps!



mitt liv just nu...... men den lugnar ner sig imorgon i några dagar! tack


skolan

Sitter på geografilektion nu. ska börja plugga till provet som är imorgon snart. Kommer få sämst eftersom att jag inte kommer hinna plugga ett skit. Idag efter skolan måste jag åka direkt och möta upp tjejerna i laget för att käka middag och sedan vidare till eriksdalshallen och kika på täby - TT! Slöseri på tid men eftersom att det är obligatoriskt så måste jag väl dit. Kommer hem runt 10 tiden ungeför tippar jag på. Då lär man väl vara död. Nej men måste plugga gärnet nu. Hejsvejs



Imorgon ska jag och alex skaffa FM och äga KUK!


söndag

Igårkväll var jag med Dennis, vi kollade på L.A gigolo som jag hade hyrt. Inte någon speciellt se värd film, den var bara väldigt konstig. Imorse var det match mot Täby i juniorserien div1. Matchen slutade 4-4, och jag gjorde mitt snabbaste mål någonsin. 4 sekunde in i matchen haha så kan det gå! har snart skrivit klart inlämningen om stress, men kan ändå inte pusta ut eftersom att jag måste plugga till geografiprovet som är på tisdag. Imorgon hinner jag inte plugga ett skit. SUG. Efter tisdag blir det förmodligen lite lugnar i plugget några dagar. SKÖNT


lördag

Vaknade upp hos Dennis imorse och mådde väl inte speciellt bra, när jag kom hem var det storstädning i hela huset så nu är mitt rum kliniskt rent typ, skönt för det var väldigt länge sen. Vid 3 kom farmor och farfar på fika, fick min present (en månad sent) Fick 1000 kr och marcara, eyeliner, conceler från lancome. Megabra tacktack! sen skjussade dom mig och syster till skärholmen, köpte 2 par skor (svarta stövlar och mc-boots) en grå kofta och en klänning fast den ska jag få i julklapp. Har hunnit med allt jag skulle idag förutom att plugga. Kommer dö imorgon! måste skriva en inlämning om stress som ska vara klart på måndag och på tisdag är det geografi prov. varför har alltid vi så jävla mycket plugg? fitt skola..

knasig familj..


stress

ja hela dagen har princip varit stressad. Skrev klart inlämningen med malin i skolan, ska bara fixa en inledning och avslut, det hinner vi med nästa vecka! Samhällen blev också klar. Har fin slipat den lite nu. Känner mig dock inte speciellt nöjd. Men ska skicka i den nu så slipper jag tänka på det mer. Efter skolan stannade jag i liljeholmen på vägen hem, sprang in på h&m och köpte med mig två snygga fest toppar, ska ha en ikväll har dock inte bestämt mig för vilken än. Ska gå mot Cessan om sisådär 20 minuter för middag med henne och jessica. Mysis. För mig blir det thai. favoriten. Sen blir det fix inför kvällen, vi har dock inga planer än men ut ska vi iallafall!

fyfan va tråkig bloggen är. SPYR PÅ DEN


i skolan

är i skolan och väntar på malin, men hon verkar vara sen? aja hoppas hon kommer så vi kan sätta igång med våran uppgift. Har tusen andra grejer till att göra också, får se hur mycket jag hinner klart idag. Ska kanske få skjuss hem från skolan, men det beror på.

Fick min lön igår på 800 kr + 400 kr som var kvar på kortet från förra veckan + att jag fick studiebidraget på 1200 kr så nu har jag endel cash mihihi :)


Lay all your love on me

Fan pallante denna blogg. Men idag har jag iallafall studerat på biblioteket efter skolan haha sajk nej men jag har gjort det, fick endel gjort så det var bra. Ingen träning för mig idag, istället ska jag snart åka och kolla på Dennis match, måste bara tigga skjuss av pappa. Skriver när jag har tid/lust! TJINGEN



fett sugen på att bli blondare, dock inte såhär blond haha! platinablond ohyeah


boring

Har precis haft läxförhör i svenskan, haha ingen i klassen kunde typ ett skit? men som tur är så har men ju snälla classmates så vi hjälptes åt. Tummen upp! Sitter utanför klassrummet och chilla, orkante jobba. Dom har typ högläsning av nån dikt som jag redan svarat på alla frågor om så tänkte langa en lista istället!

10 favoriter:
Färg:
Svart
Mat: Thai
Band: A-teens *saaaajk*
Film: finns massa bra
Bok: Snabba cash
Sport: Hockey
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag
Glassmak: Vanilj
Tid på dygnet: kvällen

9 för tillfället:
Humör: glad
Smak: jordgubb
Kläder: svarta jeans & en blus
Bakgrund: Huh?
Nagellack: Inget
Tid: halv 2
Omgivning: skolmiljö
Irritationsobjekt: att min klubba precis tog slut

8 första:
Bästa vän:
Natta
Screen name: Lisen
Husdjur: Vandande pinnar
Piercing: öronen
Förälskelse: hemlis
Musik: spice girls
Bil: Mazda
Kyss: de ni

7 senaste:
Cigarett
: länge sen
Mat: kycklingsallad
Dryck: vatten
Biltur: igårkväll
Kyss: dennis
Spelad låt: justin bieber - one time
TV-program: andra avenyn

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
nej
Brutit mot lagen: ohja
Blivit arresterad: alltså beror på
Badat naken: såklart höhö
Varit med på TV: yes, 2 gånger samma vecka
Kysst någon du inte känner: ja

5 nej tack:
Kläder:
venne
Mat: kalopps tycker mlins@pea
Musik: opera
Dryck: svart kaffe
Personlighetsdrag: dryga

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
träna, duscha, lekte med dennis
Du kan höra just nu: alla i skolan prat
Du inte kan leva utan: familj, vänner, pojken
Du gör när du har tråkigt: sitter vid datorn

3 personer:
Du kan berätta allt för:
kan nog inte berätta precis allt för någon
Du tycker om: många
Du inte gillar: gillar alla, not

2 val:
Kaffe eller te:
te
Vår eller höst: vår

1 önskan: att skolan skulle sprängas i luften

herremingöte

MIN ÄLSKLING KOM HIT NYSS MED VÄRLDENS ÖVERRASKNING
HÅLL I HATTEN MÄNNISKOR. HAN HAR SNAGGAT SIG! JÄTTEFINT VAR DET <3


redovisning

sitter och lyssnar på alla i min natur och friluftsliv grupp som redovisar. Efter dom som är nu är det min och mallpis tur. Kommer stå och läsa ifrån pappret, duktigt (Y)! segt att jag kommer komma hem sent idag, måste ju göra min feminism inlämning. Har träning från 20-22, ännu segare. Aja får väl skriva på inlämningen inatt ohyeh.
nu är det våran tur ohnooo!


ta min hand

Just nu finns det inget på den här planeten som är viktigare än du.

skärpning

nej nu måste jag fan skärpa mig, den ända jag har gjort sen middagen är att dansa och sjunga galet till A-teens, så jäkla bra jao! okej garva inte men vafan fett med credd till dem. Hoppas inte syrran kommer hem idag så att jag kan spela A-teens hela morgonen imorgon, ta inte illa upp syrran. Nej vafan nu ska jag PLUGGA, ska skriva på min inlämning om feminism tjohej va kul det ska bli. Har längtat hela dagen. Nje.

VILL INTE SOVA SJÄLVA!!! har inte svoit utan min boy på jätte många dagar så det här kommer bli galet jobbigt
tulle mig!


prutt

Sämst uppdatering på mig här jag vet, allt är väl annars som det brukar. Träning och bombad med plugg som vanligt. Men igår sket jag i pluggandet helt, var ledig på förmiddagen, kom till skolan vid 12. Hade 3 lektioner sen åkte jag hem till Dennis, vi kollade på en massa filmer från när han var liten. Så jäkla söt, vill ha en liten dennis junior nuttis! sen vidare direkt till björkängshallen för möte med laget, det var en metalcoach där som pratade en massa och så fick vi göra några övningar, sätta upp mål mm. 3 timmar tog det, riktigt jobbigt, men nyttigt antar jag. När jag kom hem var klockan halv 10 dååå åt jag middag. Hungrig jao! och sen kom dennis till mig och så kollade vi pradise och bara mös galet. Min sötis är bääzzt av allt in da world!

Lyckades försova mig imorse en timme, ställde klockan en timme försent. smartaaaass! Men slängde på mig mjukisar och drog till skulan. När som helst börjar sista lektionen skönt! Fast idag blir det råplugg hela jävla kvällen. bajsar snett på skolan. Luktar fan prutt i hela skolan också. något jävla avlopp som pajat? sajk


Im back

har haft fullt upp, har inte hunnit skrivit. Är tillbaka nu i stockholm efter en dag i göteborg. Sov två timmar inatt, jobbade på pappas 50års fest i lördags och sen ringde klockan 4.15 imorse så imorgon har jag tagit ledigt från idrotten. Börjar 12 istället. Dennis kom hit för att hjälpa mig med en läxa så vi gör den nu. Sen ska vi sova. Jag skriver imorgon!


ge mig cash!

Fifan vill ha money nu! Har hittat hur mycket som helst som jag bara måste köpa.
Till nästa månad från jag en jädrans massa cash. Men får se hur mycket jag sparar undan. Ska gå och duscha nu, sen dratta hem till pojken. Hörs imorgon hjärtegull!


hik



snyggingar


lite deeptalk


övningen vi inte klara..


alla och runmons daddy haha


maggen kurrar

seriöst jag åkte från skolan vid halv 5, har aldrig varit i skolan så länge på en fredag. Var bara jag och religonsläraren kvar i hela skolan typ! Tog en timme att skriva klart den där skiten. Men nu är det inskickad iallafall. Känns mycket skönt. Har bara 2 läxor kvar till måndag nu. Hinner göra dom på bussen på söndag! Väldigt smart att jag blivit kallad till kvartsfinalen i DM mot bajen på söndag med juniorerna. Bra kommunikation i klubben mellan lagen här känner jag. Jisses! Ikväll blir det skräckis film med Dennis. Omg kommer skita på mig. Är typ nervös haha? seriöst. Är skit hungrig också, har ju fan inte käkat något idag förutom lite yoghurt imorse och en banan efter innebanyn. Men tror det är mat snart, väntar på att storasyster ska komma hem från jobbet bara. Saknar min pinglor, får träffa alla nästa helg istället. Efter denna match är det uppehåll i elitserien eftersom att det är VM. Nästa match är den 20 december mot Täby. Bara en himlans massa juniormatcher men det är ju kuuuwl. hihih hejdå prutt på er.



juuuste min mamma tycker att dennis är världens gulligaste
hihi jag lovar.. hon sa det idag! & det tycker jag med. PUSSS


fredag

Hejsvejs! har haft innebandyträning idag, som var rätt seg men aa ska försöka byta till gym istället med mallan får se hur det går med det. Åkte till skolan efter träningen, så är här nu. Sitter i natur klassrummet med pontus och robin. Har fått hjälp av min lärare nu så att jag kan skriva klart min inlämning nu. Hinner inte plugga något mer i helgen kanppt eftersom att jag åker till göteborg på söndag morgon, samling kvart över 5 i huddinge. KILL ME! vi möter hur som helst pixbo och fan nu ska va ta hem 3 jävla poäng. Kommer hem seeent på söndag så om min mamma är snäll kanske jag kan få ledigt på måndag förmiddag eftersom att vi ändå bara har idrott då men vi får se. Nu ska jag skriva klart det här så att jag kommer hem någongång. Ikväll blir det mys med boobsi, hoppas jag om han vill :/ nej men ska jobba nu. Hejdå



iloveyou


I want candy

jag är fett sugen på godis, jag nästan dör! aja hur som helst har jag varit duktig i någon timme och pluggat litegrann. Ska väl fortsätta ett tag till, men vill bara lägga mig framför TVn och chilla galet. Det får bli imorgon kväll istället. Ska försöka göra klart g och vg uppgifterna till samhällsinlämningen idag. Någon som vet om den ska vara inne tisdag eller torsdag? har lite ångest över att varken lördag eller söndag kommer kunna gå åt att plugga, eller det får jag veta ikväll, beror på om jag ska med till GBG! har ju liksom tusen grejer att göra? jaja halv 6 går burren till träningen, det ända roliga idag. Fast juste kanske får sovsällskap ikväll.
hoppashoppas!

 


haha jag dör!

jag har hittat skit roliga bilder haha


mamma och pappa när dom var runt 20 kanske. söta! Jisses


familjen nilsson och ekman, cypern 1999(?) vad fan håller jag på med? leker rulig huh?


omg kolla pappa :O typ 20 år ser fan knappt ut som han ju!


syster och kusin niclas HAHA!


men blö

yes jag har jordens mensvärk så vad ska man göra. Hade det igår morse som fan också men sen gick det över fram till lunch, men imorse kände jag att jag verkligen inte orkade gå upp när jag hade så ont. På någotvis så får jag också alltid huvudvärk samtidigt. Men jag hoppas att det går över under dagen det här så att jag kanske kan träna ikväll iallafall eftersom att det är en så viktigt träning. Då tas laget till helgen ut!

glömde skriva det igår men jag fick min nya klubba igår innan matchen. woho! Nu ska jag kolla på paradise hotel som jag missat. Hejsålänge


vinst

tänkte bara säga att vi vann DM matchen idag med 13-1, gjorde gjorde 2 mål wiho. vet inte riktigt när det är semi med det är nog ett tag kvar! ska gå och duscha nu, sen plugga tyska eftersom att jag har det där jävla läxförhöret, pallante! ska kika lite tv och sådär med. Föressten så var båda Sebban (sebastian gavelin) och jocke våra tränare i skolan där och kollade etfersom att dom tränade innan vår match. Liksom kul att jag annars på träningerna i skolan typ går runt på plan(?) och nu ba fett serri haha sajk alltså!


gameday

ska börja göra middag till familjen nu, käka och byta om. sen bär det av till jakobergs sporthall och match. Ikväll är det kvartsfinal i DM mot Järfälla. Förhoppningsvis åker vi där ifrån med en seger, det borde vi göra. Dock saknar vi 8 spelare pågrund av skador och sjukdom. Bra för mig iof eftersom att jag lär få mer speltid då!

Har tyskaläxa till imorgon också, har inte gjort ett skit men får ta och fixa den när jag kommer hem. Fan får ångest över allt som ska vara klart till på måndag/tisdag ocksp. BLÖ vem fan pallar? INTE JAG!



muuuuumsi...BARA för att hämnas på dennis haha.
det som han gör på bilden ska älsklingen också göra! visst? :D


(långt inlägg)

Längtar till jag ska börja ta tag i kosten och träningen på riktigt, inge mer onyttig jävla skit. Jag har bevis på att jag klarat det tidigare så det är inte direkt det som är problemet. Jag känner just nu att jag inte har tid. Skolan tar upp alldeles för mycket tid. Jag kan inte gå in i något lite halvt, utan ska jag göra något sånt här ska jag bannemig göra det ordenligt, så är jag nog med det mesta, hatar att göra saker lite halvdant. Jag ska vänta fram till efter jul. Då har jag hela våren på mig att jobba till sommaren. Från förra vintern till sommaren gick jag ner sjukt mycket, säkta men säkert går jag upp dessa kilon igen. Det kanske inte syns(?) men det känns. Jag känner mig tyngre om ni förstår. Men som sagt just nu går skolan före. Självklart kan man alltid vara nyttig även fast man har mycket att göra, men jag vill planera, fixa och trixa. Jag vill hinna gå promenader runt långsjön på söndagkvällar, åka till gymmet och köra pass med Sandra på tisdagar och fredagar. Många tycker säkert att jag redan tränar mycket, men tro mig vissa träningar är inte så seriösa som man tror (ex skolan) att knappt vara svettig är inte att träna för mig. 3 träningar i veckan (innebandyn med laget) är inte mycket tycker jag, jag vill svättas och vara näst intill död efter ett pass, precis som man känner efter passen med sandra på gymmet. Saknar det! Somsagt, efter jul blir det skärpning. Inte för att det kommer vara mindre i skolan. Men måste försöka hinna allt! Många av er tycker säkert att jag är töntig när jag skriver det här, men för mig handlar inte allt om att gå ner i vikt för att bli smal. Jag vill inte ens bli smal! För det andra så tror jag fan inte att jag kan bli det(?) min kropp är inte uppbyggd för det, mina muskler (ja muskler har jag faktiskt haha) kommer alltid vara kvar. Allt detta handlar om så mycket mer. Tro mig!

Ska sätta mig framför datan och titta på film. Blev inget plugg idag kanske var bäst det eftersom att jag haft huvudvärk ända sen sista lektionen i skolan. Känns som att den fortkvarande sitter kvar litegrann. Tackar väl för mig nu, ska käka glass nu. Och fortsätta lägga på mig mohoha 8)


Lady Gaga





<3

Chris Rice - So much for my sad song


No time for tears, I'm wearing a smile

Har hänt rätt mycket sen jag skrev sist, men drar allt lite snabbt så ni vet hur läget ligget till.


Besöket hos frissan gick jättebra, fick massa beröm för att jag skött håret så bra. tummen upp

En av mina tränare har fått kicken, nu mera har vi bara Dennis. tummen upp/tummen ner

Naturkunskapsplugget gick skit hela dagen igår. tummen ner

Vilket resulterade till att provet gick skit. tummen ner

Fick veta resultatet från tyskaprovet, VG+ (2 poöng från MVG, suuurt) tummen upp/tummen ner

Inge mer plugg till denna veckan, tummen upp

Däremot måste jag börja med allt som ska vara klart till nästa veckan, tummen ner

Ikväll kommer älskingen och gör mig sällskap, TUMMEN UPP


Nu ska jag städa köket, fick käka middag själv. Mamma och pappa har tusen saker och göra eftersom att pappa har 50-års fest på lördag. Ska fixa tvätten också (vadå måste göra allt själv) sen ska jag vara duktig och plugga litegrann. Medans jag väntar på Dennis!


studiedag

attans va skönt att få sova ut lite imorse, fast gick ändå upp vid halv 10 och käkade frulle. Ringde frissan vid 10 och beställde tid till kl15. Ska göra en hårkur (typ som en hårinpackning) sen förhoppningsvis klippa litegrann. Ska väl sätta igång med plugget nu, ni vet min osmarta hjärna går inte ihop med naturkunskap. Fan att man inte fick systers hjärna. Men tyvärr blev jag den osmarta, fula & sämsta dottern, how fun???


grannarna klagar när musiken är maxad

okej jag ska inte sluta på innebandy. Men jag är fett bitter jaao..

jag fattar dessutom ingen naturkunskap, vad är det för fel på mig? behöver hjälp av syster men hon är ute i saltsjöbaden ända till tisdagkväll och då har redan provet varit. Får väl ruttna i bäckerna imorgon. Ska också ringa frissan och höra om dom har tid. Sen på kvällen är det träning. Fast vi ska ha 3-kamp eller något. Och sen är träningen 2 timmar och en kvart istället. Usch

efter matchen idag käkade jag donken med John, det var bajsgott! sen skjussade han hem mig. taaaaack! Skitfin bil har han också, bortskämda unge. Sen jag kom hem har jag försökt plugga, men som ni märkt har det inte gått så bra. Har pratat med älsklingen och kollat på paradise hotel också. Godnatt


It can only get better

Fyfan jag är så jävla lack just nu. Fattar inte vad som är problemet med oss, varför gör vi inte tillräckligt med mål? varför vill inte boll jäveln in? allt är rätt förutom den där sista lilla detaljen. Varje match är det nya spelare som skadar sig, igår var det Madde, idag var det Wiman! snart försvinner väl hela laget. Iallafall om det fortsätter så här. Och det värsta var att jag inte fick spela från start, jag fick inte spela ett piss även fast mina tränare hade sagt det innan. Vet inte riktigt om jag ska vara sur eller arg? tror jag är mest besviken. Men hur ska man kunna utecklas om man inte får spela några matcher? Det handlar inte om att jag får vara bänk, det kan jag ta. Men kom fan inte innan matchen och säg att jag ska spela och därför inte får spela juniormatch, när jag sedan inte får gör något av de. Jag orkar inte ens hoppas längre. Trött på innebandy. Jag lägger fan ner med skiten nu


wish me good luck

kan ju börja med att berätta kort om matchen igår, fick inte spela någonting men trodde inte det heller så. Men vi förlorade med 4-2, dom gjorde sista målet i öppen kasse. Vi ägde i stort sätt hela matchen, hade dom bästa chanserna, felst skott på mål, men bollen vill inte in. Somvanligt.

Igårkväll var jag med Cessan hemma hos henne, sen efter ett tag kom även Santis. Chillade galet hela kvällen helt enkelt. Skönt. Jag och Dennis gick hem hit vid 1-2 tiden och somna på bums.

Kom till storängshallen idag vid samling för juniormatchen och får reda på att jag inte ska spela. Utan istället ska jag få spela från start i dam matchen. Pappa kom och hämtade mig för jag orkade inte sitta där i över 2 timmar och vänta. Ska åka igen om ungefär en timme. Är jätte nervös, det är min första elitserie match som jag spelar från start. Ber till alla gudar att det går bra för mig, för oss. Vi behöver 3 poöng idag!


goodnight

Skickade in geografin 23:59, bra där (a) Men inskickad i tid vart den.

Imorgon blir det en lång sovmorgon, har räknat ut att jag sovit 7 timmar på två dygn. rätt bra jobbat. hur fan lyckas jag? efter min sovmorgon måste jag plugga naturkunskap. Fifan. Har samling 14.15.

Helgens matcher:
Lördag, Huddinge IK - IBK Dalen 16:00 (damlaget - elitserien)
Söndag, Huddinge IK - Täby FC 10:30 (juniorlaget - div1)
Söndag, Huddinge IK - Örnsköldsvik IBK 14:00 (damlaget - elitserien)

startar på bänk båda damlagsmatcherna..
..och där lär jag väl få sitta också. haha SEGT

så nu vet ni det också, ifall ni vill kolla eller bara veta vart jag "bor" i helgen haha!


senaste, vem, vad

Exakt ålder? 17 år och 14 dagar
Var bor du? Stockholm
Bor tillsammans med? Mina föräldrar + storasyster
När tog du studenten? Tar nästa vår
Något jobb? pappasjobb "städpatrullen" som jag kallas
Pussat någon idag? Nej
Vad har du ätit idag? 4 mackor + en banan + ett äpple + halv pizza + godis
Dagens smink? Inget
Dagens roligaste? haha pappa när vi kolla idol xD
Har du många vänner? Har så att det räcker och dem är beeest
Hur många har du kysst? orka hålla räkningen!?
Har du pojk-/flickvän? Jepp!
Vem pratade du med i telefon senast? Johniboy

SENASTE..
..personen du kysste? Dennis
..gången du spydde? minns fan inte (a)
..gången du grät? på min födelsedag
..pizzan du åt? Kebabpizza
..gången du var i Göteborg? Det var påsken 2008
..gången du var i Stockholm? är där nu
..gången du var full? Förra lördagen
..personen som såg dig gråta? Mamma, pappa, syster

VEM..
..vill du kyssa nu? dennis joa
..vill du sova bredvid inatt? pojken
..ska du träffa imorgon? mina lagmedlemmar
..sjöng du senast för? Sjunger jämt, men det var för pappa för 2 sek sen
..vill du ta med på en romantisk resa nu? dennpan
..förtjänar att dö? :)

VAD..
..vill du helst göra nu? skicka in geografin höhö
..vill du ha nu? en godis
..längtar du till? jullovet.. 5 weeks left
..är det bästa som hänt dig? allt

ändrade planer

Skulle egentligen på bio med Dennis, men nu blev det lite ändrade planer. Stannar hemma hela kvällen istället. Är bara jag och dadi hemma ikväll, vi har precis käkat pizza och så han har varit och köpt massa gott. Haha kommer rulla fram efter denna kväll. Om en halvtimme börjar Idol som jag ska se, men innan dess ska geografin bli klar. Kanske skriver något senare ikväll. Trevlig helg



HAHAHAHHAH, sorry grabbs va bara tvungen!


Be what you wanna be

Har flängt runt en jävla massa: jobb i solberga, skola i nacka strand, innebandy i fisksätra, solning på kungsholmen. Och efter det hem till segeltorp. Har varit lite överallt haha!
Men har hunnit med nästan allt, bara geografi inlämningen som ska göras helt klart. Hampus störde oss så mycket i skolan så vi fick inte så mycket gjort haha. Men ska göra klart den nu, måste bara få malins del som hon ska skicka. Solningen gick inge vidare eftersom att jag inte hade några pengar på mitt solkort? galet lack. Fick peja med egna money och det gav ändå inget direkt resultat. Så aldrig mer haha!

Nej nu ska jag göra klart den här skiten och sen duscha och fixa till mig. Nej nu börjar tanden värka! KUK


think twice

tandvärk säger jag bara, tog nyss min tredje alvedon för dagen. Hoppas jag ska kunna sova utan denna jävla värk som pågått stortsätt hela dagen, kan fan inte ens käka på min vänstra sida av munnen. Kanske bli bio imorgon kväll, eller någe annat mys. Ska tacka för mig. PUSS



fan va bajsbrun man va då..
Imorgon blir det iaf solning med malin (gratis dessutom) hihi


minnen





bjuder på lite bilder från klassresan på gotland med 9C. bäääästa
ska göra lite geografi nu, är inte trött. Ska packa väskan för imorgon sen


Party in the USA

Nyduschad och fräsch. Träningen gick bra. Vi körde match nästan halva träningen. Vi ägde första och andra kedjan och vann med 4-0. Goodi bruds i gula laget maha x)! Blev också kallad till Lördagens match mot Dalen, tjohej. Det går bra nu?

Boobsi hade match ikväll, kikade precis på swehockey och såg att MB vann matchen med 3-5. Dennis gjorde 4 assist, mhihih du är bäst! (fan att man missa matchen dåra). Ska se om jag kanske kan skriva lite på geografin, annars går jag fan och lägger mig. Ska upp 6 imorgon och jobba, sen dirr till skolan och efter det innebandy. Fullspäckat schema med andra ord. Ser ut som blir en chillhelg med massvis innebandy och plugg, trist men välbehövligt :/

Miley Cyrus - Party in the USA


100 år från nu

En bild på en fin vän


En kväll du var full


En dag du minns väl


En bild när du var senast utomlands


En bild på någon du älskar


En bild där du är glad


En rolig kväll


En bild på en klasskamrat


En sommarbild


En vinterbild


En fjortisbild på dig


En bild från gamla tider


en bild som väcker känslor


you're looking kind of cute



Tror det blir pannkakor till middag, mina matvanor är inte okej just nu!
men jag orkar inte bry mig, men jag har en plaaaaan, denfår ni veta någon annan dag :)


torsdag

Dagen gick riktigt snabbt, började 8 med läxförhör som gick bra, något enstaka slarvfel bara. Sen samhällskunskap då vi fick tillbaka proven ifrån i tisdag, fick alla rätt yeeeho! Hade idag också ett litet förprov till det stora naturkunskaps provet nästa vecka, jag hade inte pluggat ett skit men gjorde det ändå. Ska plugga gärnet till tisdag istället!

Träning ikväll, Ska bli kul att träna, riktigt kul. Torsdags träningarn brukar vara roliga, jag tror att vi ska köra interveller, antingen på plan med boll och klubba eller på löparbanorna. Men det roligaste är skottövningarna vi kör med Fredric medans den andra halvan av laget tränar pp/bp. Efter träningen tar laget till helgens matcher ut. Bussen går om 1 ½ timme, så ska försöka få lite gjort innan dess. Måste tänka ut vad jag ska göra för middag också?


Baby!

Nejmen man kanske skulle gå och lägga sig, jag menar om 5 timmar ringer ju alarmet.
faaast först måste jag plugga..

Erik Hassle - Back to Bed



Med bara tänderna öppnar jag kapsylen

har gjort nu på tvådagar ungefär 60 instuderingsfrågor så känner väl mig rätt nöjd med det, dock vet jag inte hur mycket som fastnat i huvudet av det jag skrivit ner. Antagligen inte speciellt mycket. Det märker vi imorgon! Har hunnit proppa in 40 tyska glosor i skallen också. Goodigood!

Seriöst hur ska min fredag gå ihop? jag ska jobba 3 timmar, innebandylektion 12-14, gå till skolan och skriva klart geografi inlämningen med malin, sola med malin på kungsholmen. Tänkte beställa tid hos frissan men det får jag nog hoppa över, redan överstressad. Aja det löser sig. Antar att jag får åka med pappa till jobbet direkt på morgonen vid halv 7, låter väldigt mysigt... njeeeea



färga håret brunt? haha nej inte så tagg på de just nu.


juste

juste, jag hittade en tjugolapp idag hihihi, coooolt jue? haha tönt jag är
varför så kallt i detta hus, flyttar ut. HEYRÅ


run this town

gick segt att åka hem idag, det var bajs mycket folk på tunnelbanan för det var något fel mellan hornstull och liljeholmen, men jag kom ju hem så det var huvudsaken. Äter lite mellis nu, smart när man ska käka om en timme? Ska väl börja plugga naturkunskap nu, har tyskaläxförhör imorgon också suck.. börjar få ont i halsen, så ska inte gå på träningen, måste ändå plugga så det är väl bäst.


har du tänkt på din egen begravning?

japp jag faller ner blindt genom min ungdom
natt, dag, mycket jag gör kommer bli dumt gjort
dumbom men i min rock ligger ett trumfkort, det står:
"Jag gör min grej!"


One love

Pluggar naturkunskap, från att ha gjort 5 stycken instuderingsuppgifter innan jag började är jag nu uppe i 25. Men har 18 stycken kvar att göra idag och sen ett till papper med 13 frågor och massa annan skit. Kanske ska sussa med santisen ikväll, om jag hinner dvs och han är på träning (som vanligt dåra). Fick solkorter idag. Mihihi!

Man behöver inte veta vart man ska, man behöver bara veta att man ska dit.


Upanddown

Dagen hittills har verkligen varit upp och ner, kan väl sammanfatta det såhär:

+
utvecklings samtalet gick lysande
forhoppningsvid klarade jag samhälls provet (man fick bara ha 3 fel på hela skiten) 
I tyskan ska vi göra en ny grej, läxa varje vecka men får man 98% rätt på läxorna = 5 extra poäng till proven (lättare att få mvg hihih)

-
har haft ont i magen hela dagen
en del mitt arbete fastna i urkund = göra om massa skit HAHA FAIL
måste plugga massa naturkunskap hela kvällen

nu är det käääääk, "kom igen nu brittmarie, kör nu förfa-an"
haha var bara tvungen!


vi är överallt

ville bara säga att jag hatar alla gårdare, finns inget äckligare lag.

ska gå och "sova" nu, dvs plugga eller någe ruligt!
mina stövlar har mamma gått och gömt? hittar inte vinterskorna någonstans. 
kasnke ligger ute i garaget, får kolla imorgon, så länge får jag väl traska runt i converse eller uggisar.

dunkar carola - säg mig var du står, den är grym hihi höj till typ högsta volymen. minnen från carola tiden, kan fan alla låtar? inte okej hahaha!


Im in Miami bitch

..önsketanke eller vad? galet lack! Pappa lovade att hämta mig efter träningen men glömmer bort mig? så där fick jag sitta med alla ledare och vänta. Men han kom iallafall sen 20 minuter försent. Sen var vi tvugna att åka och hämta mamma så kom hem skit sent iallafall. SUG. Samhällsfittan är helt dum i huvudet, liksom vadå hej fusklapp imorgon :] nej men ska försöka utan men typ råplugg imorgon på tunnelbanan. Har iallafall ritat klar min och malins stad. Försöker få tag på henne också så hon inte ska glömma våran ledarskap. SER DU DET HÄR SÅ, GLÖM DEN FAN INTE HAHA!

och vet ni vad? jag får inte vaccinera mig för mina tränare. Dom förbjuder hela laget, inte förens vid vm-upphållet är det tillåtet och då ska dom fixa så att vi alla tar det samtidigt. Anledningen är att dom inte vill ha en massa sjuka just nu. Vi har föressten dubbelmatch i helgen, möter dalen och ö-vik!

kommer nog vara orange imorgon, FIIIIIIIIIINT


trött på skiten

lite halvt less just nu, orkar inte. GE MIG NÅGOT MEEEEER, jag vill ha mycket mer
antar att det går över?



just glömde säga, ska vaccinera mig imorgon förhoppningsvis eller på onsdag, så kommer nog bli sjuk bara så ni vet liksom & imorgon har jag utvecklings samtal. hejdå!

grattis

Grattis till körkortet Jompi, vet hur länge du suktat efter det
nu är det klart, förväntar mig skjuss hem från träningar nu haha!


The world is mine!

Har precis ätit middag själv. Håller på att plugga till samhällsprovet som är imorgon. Kan hälften nu, kämpakämpa! Men ska dra på träning om 45 minuter så hinner inte så mycket mer och kommer hem ikväll vid 10 så blir att lära sig resten i natt. Ska fråga pappa om han kan hämta mig för en gång skull.. fittbuss

Har inte skrivit något i bloggen på hela dagen, har fan knappt haft datan uppe i skolan. Duktig jag är! Men dagen var rätt chill, först idrott i järlasporthall och sen teori i skolan. Efter det åkte vi 8 st från klassen till sickla udde och käka thaibuffe till lunch. Träffade Helena och Amanda där haha, det var kul! Fick gå hela jävla vägen till henriksdal sen för att vi missade bussen. Sen rullade dagens lektioner på och vi fick sluta tidigare från svenskan som var sista lektionen för att vi var så stökiga haha, bra jobbat cpklassen (y). Jag och malin ligger lite efter på geografin som vi ska redovisa imorgon, vi ska redovisa våran stad och massa skit så måste rita klart hela kartan ikväll. Fast har gjort hälften klart på den så hoppas det går snabbt. Ska byta om nu till träningskläder. Tjingen!


ge mig ge mig



I brush my teeth with a bottle of jack

Nu är klockan 12 och det betyder läggdags. Alarmet står på klockan 6 så om jag ska palla mig upp imorgon är det bäst att jag sussar nu. Plugget har ju gått åt helvete, fan va dålig jag är. Får plugga på vägen till/ifrån skolan imorgon. Har ju lång träning imorgon vilket suger & idrott imorgon bitti kl8. Har skit ont i magen också. Ska nog ta och ringa dannpan och störa honom i hans fm spelade, nööööööörd.



jag och härligt söta Laura som är ny i laget, kommer från finland!


farsans dag

Är så jävla sjukt trött. Jag och dennis sov till 1-2 eller något sen dess har vi bara chillat här. Kollat på hockeyn och fotbollen. Alla äckliga djurgårdare jiddar på facebook och ba: djuuurgårn <3, varför är alla så glada och stormar planen när man egentligen bode pussta ut.. Eller alla gårdare kanske tycker det är bra gjort att vinna mot Assyriska i ett Allsvenskt kval? Vafan AIK vann dubbeln så ni kan hålla käften, ni suger kuk! DUBBELN 2LAX9 <3

Igårdags kvällen var ruuulig, fick lite damp på alla men så är det alltid när man har massa folk hemma. Vi åkte hem till Marre vid halv 11 och var där resten av kvällen. Vi var kvar sist, åkte hem med buddah sen vid typ hakv 3(?) Måste sätta igång med plugget snart, ska bara kolla på ensam mamma söker sen ska jag sova tidigt idag för jag är dödstrött. Ska kanske tjocka mig lite till, för det är ju det ända jag har gjort idag!

ps. dennis är sötast i världen, det tycker mamma och pappa också!



bild från i fredags haha


dagens

Dagens vill ha: en fet bränna 
Dagens klädsel: just nu björnisar och t-shirt
Dagens frisyr: en hög toffs på huvet
Dagens låt: Ke$ha - tik tok
Dagens roligaste: kvällen
Dagens dummaste: att jag är bakis maaah
Dagens drog: santisen antar jag
Dagens köp: inget än
Dagens godis: usch blir äcklad
Dagens humör: somsagt, på topp igen snart

vinna dubbeln

hej idag mår jag prima, nej inte direkt. Men snart är jag på topp igen! Lagfesten var lyckad, tråkigt dock att vi bara var 12 st, halva laget borta liksom haha vilken lagfest va. Tog knappt några bilder men det kommer komma upp en massa på fejjan kan jag lova. Åkte hem till Sante påvägen hem igår, vettefan varför haha var där 10 minuter? gjorde nog bort med aning, minns inte mycket yeah! Ska börja städa huset nu tänkte jag, sen laga food och dra till solariumet om jag hinner dvs? men det borde jag göra. Kl16 är det svenska cupen final, AIK - IFK på råsunda. Ska kika på den hemma medans jag fixar och trixar här hemma.


lagfest

Nu ska jag bege mig hemåt Jossan för att äta middag hos henne, sen ska vi fixa oss inför legfesten/maskeraden ikväll. Ska till björkängshallen sen lite innan alla andra också för att fixa där. Vi ska bara i klubbrummet för er som undrar haha! Kommer nog bli skitkul!

Har föressten bakat dumlekakor som alla ville ha, ska skicka in mitt pch malins arbete nu. Tjingeling!
Ni får se bilder imorgon på alla haha. Och jag avslöjar inte än vad jag ska vara ;)


6 november

Håller på att klä på mig samtidigt som jag sitter här! Ska gå till bussen om sisådär 10 minuter. Skriver några rader när jag kommer hem i eftermiddag, eller kanske i skolan om jag får tid. Ska gå och väcka Dennpan nu, han började för 2 ½ timme sen egentligen, blir galen på han! skolkare och skitunge...


det går bra nu

träningen gick primaballerina, körde innebandy och intervaller. Mötte upp Cessan sen och sådär gick bra det med. Nu ligger jag i sängen med tötisen, vi skulle kolla på ensam mamma söker på datan men det funkar inte, blir så jävla lack! och det får santisen skit för, alla aggrissioner...(?) fan stavas det, enligt dennis såhär?.. på honom nu och han blir skiträdd som vanligt 8) ska så han nu hihihiih. Nej men ska sussa, imorgon är jag leeeedig, fast eh nje ska ju till skuuulan, kl 12! SOVMORGON <3


hikf92



saknar f92 <3
haha kolla nummer 6 (mallan med leopard band) & 15 (Alexia) HAHA sötisar eller ja vi alla var söta!
bilden är ifrån prag, tjeckien i t-mobile arena :D


Tik Tok

skönaste låten just nu, blir galet taggad jao..



är i skolan och har naturkunskap, sjukt tråkigt. Men kanske måste hänga med efter som att vi har läxförhör och prov i det här nästa och nästnästa vecka. Slutar om ungefär en halvtimme, ska hem och typ byta om och käka middag sen åka och handla med mamma eller pappa beror på vem som är frisk(?) Sen ska jag vidare på träning, den slutar vid 8 då ska jag träffa Cessan och fixa lite grejer! Ikväll måste jag fixa klart med min utklädnad till lagfesten som är imorgon och sen ska ja baka också haha, fullt upp som ni hör. Sebban ringde nyss (innebandytränare i skolan) han berättade att vi tjejer var ledig imorgon fårn innebandy så då ska jag och mallan till skolan och plugga istället. Vi ska skriva klart vår lektions utvärdering. Allt för moi, ciao!


Live @ Nacka enskilda

Sitter med storken och väntar på att samhällen ska börja. Har precis haft tyskaprov. Kom 10 minuter sent till provet för det var fucking stopp i tunnelbanan vilket leder till att min hjärna koasa. Men provet gick hur som helst helt okej, tror jag. Hoppas på minst VG. Skulle skriva ett jävla brev/vykort om sitt höstlov till våran lärare. Haha börjar med att skriva: Lieber Andreas! = kära andreas. Jävla ärthjärna jag är haha fan ska han tro!

Nu börjar samhällen så ska väl gå in i klassrummet till mina classmates. Tötisarna!



ÅHYEAH lag fest imorgon wiho!


världens bästa



en bild säger mer än tusen ord
är det inte så man brukar säga?

D <3


+++++

Först och främst vill jag tacka min syster för att hon hjälpt mig med ett skolarbete ikväll trots att hon ligger nerbäddad och är sjuk. Sen vill jag tacka hennes snälla pojkvän som ska fixa ett minneskort till min phone gratis (förhoppningsvis). Sen så kanske jag ska ge lite credd till mig själv som gjort klart engelskan och svenskan. Ligger ut printade här framför mig färdiga för att lämnas in imorgon i skolan! Imorgon bitti kl8 har jag tyskaprov, har inte pluggat speciellt mycket. Tänkte gå igenom allt innan jag sussar. Min lärare har nog rätt höga förväntningar på att jag ska skriva ett bra prov eftersom att jag fick MVG förra året. Så nu jävlar!

Jag skrev ju tidigare idag att jag skulle vaccinera mig mot svinis. Jag har laddad upp hela dagen för det men sen på väg hem från skolan ska jag bara ringa hem till morsbert för att få lite mentalt stöd ni vet haha och då svara dadicool, han är hemma och är sjuk?! han har alltså blivit sjuk av vaccinet som 83732838 andra i detta jävla land. Jag lackar sönder och skriker på mamma att jag vägrar ta sprutan, så jag åkte hem istället. Sket i att gå upp till vårdcentralen och ta den där skiten. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu. Den här helgen är fullproppad med planer och jag vägrar bli sjuk. Bara jag nu inte smittas av någon i familjen. Jag är ju då den ändå som är frisk, funderar starkt på att flytta hem till Dennis men det går ju liksom inte, tyvärr. Just nu är jag iallafall frisk som en lääärka (pepparpeppartaiträ)

Har precis tvättat håret med mitt nya shampoo och inpackning. Nu luktar håret som hos frisören. Tänk vilken lyx att alltid få lukta så?



Kanske är dags att dra sig mot sängen så man orkar gå upp kl6 imorgon, suck!


så du har blivit rockare nu?

Sitter i skolan nu och har svenska. Fick tillbaka min svenska recention, men inge mer prat om den, ska klaga! haha. Nej men skit seg dag, slutar vid 15:20 tror jag? Ska till vårdcentralen sen och vaccinera mig. Fast tänk om jag bli sjuk som alla andra? shit dör då! Vårat samhällsprov var flyttat till på tisdag, skönt som fan! Kan jag plugga tyska hela kvällen :) pallante träna, har liksom inte tiden. Måste nog åka och handla mat med pappa också.

Poya fråga nyss om Malin har blivit Emo HAHAH? eller rockare? :D


får inte nog

Ja jag vet.. köpte ju en ny väska idag men vill ändå ha dom här två från H&M!


199 :- och 299 :-

billig och bra!


back to bed

Yes back to bed dåra, min fina AIK säng! Jag glömde min data laddare hemma hos Dennis så kan inte titta på film i sängen nu, tulle mig då. Får väl lägga mig och plugga? fan va kul. Nej men innebandy imorgon bitti, fast från sidan av mig och coolingen. Sen till skolan och plugga arslet i några timmar! Vid 4 imorgon ska jag ta spruta mot svinis, egentligen vill jag inte. Mamma tjata som fan och jag bara sa emot. Tillslut fick jag prata med mormor och så sa han till mig att jag var tvungen, så gör jag det för henne! Fan om jag inte kan gå sen som bruden i USA nu, eller om jag blir sjuk och får feber som min syster. Får se om jag går på träningen imorgon kväll, har 2 prov på torsdag och har inte ens börjat plugga. Bra där lojsan! 

 

Lennart är hemma!
titta och njut, kolla slutet, börjar ju fan böla.


ärlighet?

Min krönika börjar bli klar, rätt rolig uppgift när man tänker efter. Har suttit ett tag försökt disskutera om det är okej att ljuga? inte förens nu kom jag på att det inte finns något rätt eller fel svar på frågan. För det finns ju ingen som säger att det är förbjudet, jag menar självklart betraktas en oärlig människa som något dåligt, men det är fortfarande inget olagligt. Men inte heller någon som säger att det är okej? Är det okej att vara oärlig ibland? Jag antar att det är upp till en själv att bestämma vad man anser vilket som är rätt eller fel? eller har jag fel?



okej nu ska jag vara helt ärlig, lite bränna vore inte fel mhihi


från dag till dag

Idag - har jag varit hemma hos Dennis och så har vi skrivit klart min engelska uppsatts. Myste lite, åt lite mat och bara va. Tack.så.mycket.älskling. Åkte in till stan vid 3 och mötte upp Josefine. Våra outfits till Fredag (lagfest, maskerad) kommer bli bäst. Träffade på sötisarna Lajno och Serena i stan, dom var med på thevoice idag och vi stog bredvid. Måste gå in på hemsidan och lyssna. Fick med mig min väska (fast i svart) hem som jag skulle få i födelsedagspresent men var slut förra veckan!

Sitter och skriver min svenska krönika om Lögner, det går inte bra - har fastnat.



timpen och dennpan


hos babiboo

Är hos Dennis nu, träningen var skit rolig, körde först ett medellångt löpningspass efter det körde vi bara en massa lekar hela träning. Tummen upp för det! Vi körde dem unga mot de äldre och självklart vann alla de unga hihi. Åkte bara hem och duschade, packade ner lite grejer sen vidare hit. Dennis har hjälpt mig på min engelska inlämning, ska göra klart den imorgon förhoppningsvis. Blir ingen skola för mig imorgon, när dennis åker på hockey träning ska jag sova kvar och plugga, sen kommer han hem och gör mig sällskap. Vid 3 tiden ska jag åka in till stan och fixa klart med outfiten med jossan till lagfesten på fredag. Vi kommer bli så söta hihi!
men vi hörs imorgon för nu ska jag sova. Pusspåer


väntar fortfarande

Nu har jag väntat i över en månad på min klubba som jag har beställt. Eftersom att jag ville ha den i 102 cm är den special beställd och skulle därför ta lite längre tid än för alla andra som beställde. Greed Curve 1,5º heter den och kostar 1100 kr, men jag får den ju då gratis av klubben hihi. Vill ha den nu!



Har inte så mycket mer att berätta än att det sög med skola. Pallar inte!
nu ska jag gå mot bussen för träning, vi hörs ikväll. TJING!


ångest

jag blir så less för varken msn eller facebook funkar på min skoldata när jag är hemma men i skolan funkar allt som vanligt, vad är felet? internet funkar ju galant här hemma! Kan ju bara säga att jag lider av samma problem som 284764 andra gör just nu, skolfitta imorgon! OCH vem fan pallar? seriöst skjut mig jag vill inte ha skola. Jag vara bara ha lov hela jävla tiden. Det känns ju riktigt bra att man har tusen saker att göra som 2 prov på torsdag, engelska inlämning på tisdag, idrottsinlämning på fredag och massa annat skit. JAG DÖR! meeeen jag måste nog ta och nämna att jag fick VG på mitt första matteprov i matteB. Fan va bra vi är Mallpi! ska sussa nu tingeling. hörs i skolan imorgon (längtar) hihihihihihiihihi not


SM-GULD

SÅ JÄVLA UNDERBART! började helt seriöst böla hemma i soffan nät tjärnström gjorde 2-1 målet och satt samtidigt och smsade med Mini och hon gjorde samma sak. Pappa visste inte vad han skulle göra utan satt bara och garva, medans mamma skrek att vi skulle hålla käften för att vi förde sånt ljud. Åh herre det här var den bästa presenten man kunde få. Nu ska jag och pappa åka och köpa stora flaggor som han ska sätta upp på vägarna på hans 50års fest! Har bytt mina sängkläder till de fina AIK sängkläderna, kommer sova som en kung inatt.

ALLMÄNNAIDROTTSKLUBBEN - igår, idag, imorgon, föralltid


vidare i U18 SM

Vi vann matchen mot Högdalen idag med 4-2 och jag gjorde mål och grejer också, ett fult sådant hihi bus men vafan mål som mål. Nej men de va skönt att vinna, högdalen är jävla slynor hela bunten, seriöst nått problem har de ju? Hur som helst, vinsten gjorde även att vi vann gruppen och är vidare i SM, jag tror att steg 2 spelas i januari eller något sånt, då väntar bättre motstånd. Det blir kul!

Ska också meddela att damerna förlorade sin match mot Endre med 4-2
fyfan vi måste börja ta poäng nu om vi inte ska ner i div1 och nej det ska vi inte!
heeeeeyrå