godnatt

har lugnat ner mig....... jag är helt fast, kollar jersey 24, inte bra. har fått igång min kamera som har legat i ide under typ ett halvår. Tänkte att den kunde vara bra att ha nu när det händer en massa saker. Ska åka till skolan och lämna in min data imorn, värt. Sen kolla utspring och mottagningar. Måste köpa lite saker också hehe. Måste gå upp typ väldigt tidigt och sjukanmäla mig också till jobbet, känns kul. Men imorn ska mamma köpa min studentpresent (förhoppningsvis) från Marc Jacobs! vad det är får ni se efter studenten. Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla (haha)



titta va duktig jag är, har gjort heelt själv

fuck

Seriöst jag är så jävla arg!!! varför? varför? kan någon svara på min fråga. Helt seriöst så fattar jag inte grejen. Lämna mig ifred, när du dessutom vet att jag ska vara just DÄR varför ska du dit då, när du inte ens borde. Du gör allt för att trycka ner mig, kalla mig tjock, säger att jag skämmer ut mig, skriver "saknar din fitta" på facebook, skickar fyllesms. Vem fan gör så? så jävla omoget. Varför ens bry dig. Snälla snälla rara, kan ni möjligtvis förstå varför jag kanske inte vill umgås men den människan just nu?

Taggad!

jag är så jävla taggad inför Lördag så det är sjukt! fatta strålande sol, 25 grader, bääästa. Men har en massa roligt som händer innan det också. Idag sket jag i att kolla skol-DM och drog in till stan med syrran istället. Blev endel shoppning för oss båda men jag känner mig nöjd och nu får det nog räcka med shoppandet ett tag framöver.

ett par Levi’s 501 från Urban Outfitters

ballerina Belle Shoes

svart kort linne med volang H&M (man ser typ inte alls hur linnet är på bilden)

och denna köpte jag förra veckan + en svart kort t-shirt (bikbok) och ett par marinblå byxor (zara)

och en massssa dricka!!

Skickade in naturen imorse också innan vi åkte, nu håller jag tummarna. Jag äntligen helt klar med allt i plugget, det känns jävligt skönt men samtidigt väldigt konstigt. Nu ska jag städa mitt rum, ta upp tvätten osv. nu kan jag inte längre skylla på att jag måste plugga.. fan haha. Juste köpte fransk manikyr också så det ska jag fixa ikväll!


!!!

Har kommit igång med plugget nu, fastnade framför Js vilket inte var så bra men som sagt nu är jag igång. Kan inte bestämma mig om jag ska åka till skolan imorgon och kolla skol-DM eller bara vara hemma. ajaaa sak samma.


jersey shore <3

Har inte haft så mycket tid att skriva denna helg, men har haft kul och har varit lite för full, men så blir det ibland. Fredagen började ju med studentmottagning i siggis, drog sen hem till Malin och förade lite innan vi drog till gaudi. Blev inte kvar så länge men drog hem till Tim sen som hade fest! Jobbade på dagen och sen på kvällen hade patricia studentfest och blev lika full den kvällen också, slutade med att vi åkte några stycken hem till Linus lilla stuga och sov 6 pers där haha! På söndan åkte jag och Linn hem vid halv 2 och sen sov jag hemma till klockan 5, va as trött! gjorde middag till morsi eftersom det var morsdag. Hela kvällen låg jag bara och slappade.

Idag har vi haft en lite onödig dag i skolan, men sista lektionen på lek och ledarskapen så hade jag och malin våran lektion då vi körde dunken, och sen efter oss körde några tjejer korvkull (haha) så jävla kul när en kille fråga mig "är du korvad" HAHA. Kom nyss hem efter att ha åkt hem utan någon mobil och utan busskort, tack busschaffisen för att jag fick åka med!

Fick reda på vad jag fick på provet som jag skrev i fredags och det blev bara ett VG, MEN min lärare är så snäll så jag fick med mig lite pappren hem som jag ska plugga på ikväll och svara på frågor så ännu finns det hopp kvar om ett mvg. Nu ska jag kolla på Jersey shore innan det är dags att börja plugga. (jag som trodde allt i plugget var typ klart)

haha igår!

haha ja gick hem med olika skor igår och jag hade stenar i fötterna som mamma har försökt pilla ut men en sitter kvar :( gick as bra att jobba iallafall och har ätit middag nu hemma, skulle egentligen ätit hos patten men blev så stressigt i och med att jag har varit ute låst i 2 timmar typ. Ska byta om och dra till henne nu iallafall :)

Call it what you wanna call it I'm a alcoholic

fyfan va Linn va fin idag, hennes balklänning va ju att dö för. Det var iallafall mycket trevligt! drog vid halv 6 till malin där jag är nu och ligan är samlad! ska kröka nu och sen blir det gaudi. BYYYYE!

hallå det är fan juni snart?!

asså får lite ångest över att maj liksom är slut? tiden går för fort :( vill inte sluta skolan, eller allt plugg kan ju ta sig men nej kommer sakna. Min syster ska till nacka forum så jag får skjuts till skolan, jätte skönt! Jag som låg efter typ 30 min i tiden så det vart perfekt. Måste börja fixa mig nu för vi ska åka om typ 40 minuter. ÄLSKA ATT DET TAR TYP MAX 20 MIN MED BIL! <333


det börjar bli sent, jag har börjat dricka rent

Jag ger upp.. känner mig inte speciellt klokare men får hoppas att något har fastnat i min dumma hjärna. Det får bära eller brista, vg eller mvg i naturkunskap B? när jag tänker efter så är ett vg BRA, jag ska inte känna att jag misslyckats om jag inte klarar det, jag gör så gått jag kan helt enkelt. Efter provet åker jag direkt till sigtuna och Linn's studentmottagning. Får se hur länge vi blir kvar men ska iallafall hem till mysan sen och börja dricka lite med tullisarna, imorgon ska vi FIRA att skolan är klar (bara en liten fjuttig lektion att leda)!

Nu ska jag städa mitt rum och packa/bestämma kläder till imorgon. Fan pallar inte om det ska regna!


pluggeliplugg

Hade en onödig lektion i skolan, sen fick jag DAMP på min psykologi lärare som är dum i huvudet. Så jävla KUUUL att jag kommer få G i psykologi, aja är besviken bara för jag är inte nöjd med det betyget!! käkade ticken med tullisarna och sen åkte jag till forum med malin och kollade lite, kunde inte hålla fingrarna i styr så fick med mig 4 saker hem. Sen kom Jessica och så köpte vi studentpresent till Linn som tar studenten imorgon och så åkte vi hem tillsammans också, sällskap hela vägen var länge sen.

Nu ska jag fortsätta med naturplugget. Skulle egentligen bara vilja strunta i allt, meeen jag kommre bara bli besviken om jag inte ens försökt så det är lika bra att göra det. Vi hörs runt 10 tiden så får vi se om jag är done eller inte


nattugglan

kände för att slänga in ett litet inlägg innan jag ska sussa. Väldigt bra jobbat av mig att börja plugga vid 12 på kvällen, har hällt i mig två kaffe för att inte bli trött och tro mig, det blev jag inte.. Frågan är när jag kommer kunna somna? Men ska skriva om matstrupen och magsäcken nu sen (försöka) sova! Efter skolan imorgon ska jag möta upp Jessica i forum.. sen blir det PLUGG hela kvällen.. mamma hade lovat att hjälpa mig men nu ska hon på någon jävla båttur?! taskigt...



gotland'08


I'm a fucking alcoholic

Håret blev as bra, fast nu är det jättekort igen, klippte av 4 cm. Gillar frissan i liljeholmen, och min frisör jag hade var snyggis, precis i min smak, synd att han var bög..typ! köpte lite undisar och lite smink innan jag åkte hem också, så där försvann alla pengar jag tjänat in i helgen :(

Blev precis HELT klar med min historia uppsats, 22 sidor, fan va skönt. Nu är det bara att hoppas på att läraren gillar den också. Ska börja plugga natur nu, lär sitta upp till typ 1 inatt. Så ovärd dag imorgon men ska lämna pengar till jessica samt prata med min mentor och psykologi lärare så måste åka dit.l

Juste jag tappade mitt busskort idag, hästballllle!


Smile

precis duschat och käkar nu frullis. Ska väl rullis till skolan om någon timme, har ju ingen matte eftersom att jag är klar med allt där!

haha den här låten e skön :D

Timoteij – Högt över ängarna

TPL

fan va jag är trött, det är verkligen PAIN att jobba i 9 timmar. Men nu är det klart, så skönt. Håller på lite med uppsatsen nu, måste läsa igenom allt sen osv. Känner mig inte alls nöjd med diskussionen. Tydligen fick man skicka in uppsatsen imorgon kväll så behöver inte känna någon stress, skönt! Imorgon efter school ska jag till frissan och slinga/klippa mig. Mitt hår är verkligen katastrof nu, så det behövs verkligen. Måste plugga hela kvällen imorgon också. faaaaaaaan.

nu är malinmus i Sverige och säkert på väg hem från arlanda! woho



20 dagar kvar!


California King Bed

jag är trött, stressad, orkar inte jobba, pallar inte plugga, vill gå och träna ist, orkar inte klä på mig, jag saknar mitt smink (vet ni att jag inte haft smink på mig på 1 vecka och 3 dagar haha). Aja jag ska köpa nytt imorgon, ska försöka få tag på en frisör tid också. Sen ska uppsatsen in också, den en nästan klar så det är lugnt. Har däremot lite ångest över naturen, ska ta med mig boken till jobbet och plugga på rasten haha.

men nu måste jag tyvärr fixa mig.. hörs ikväll är hemma vid halv 10.

Krig och kärlek

Var i skolan imorse i 2 timmar och skrev psykolgi prov. Hoppas verkligen att det gick bra men fan man vet ju aldrig. Tar inte emot ett till G från den där läraren, sugkuk. Pratade lite med min mentor också, snällis! Åkte sen och jobbade, det gick iallafall mycket bra, satt och snacka lite skit med Ana efter också, skön brud! Ska skriva klart min uppsats idag har jag bestämt mig för. Ska ju jobba imorgon också, men imorgon är jag ledig eftersom att jag inte har några rester.

Köpte biljett till summerburst igår också, kommer bli galet! fan vad jag längtar till junimånad! juste har ni hört om askmolnet? tänk om vi inte kommer iväg till cypern nu bara för det, åker ju om 3 veckor. Skulle vara så äkta att det händer, har ju redan fått ställa in en resa som var bokad och klar i vintras så det skulle inte förvåna mig direkt :/ Nu ska jag åka med pappa och handla lite mat, kylen ekar typ.



david guetta, bara en av ALLA artister som kommer!!!


Mobilupdate

Helllo, gissa vart jag befinner mig? I solstolen såklart.. Fan va varmt det är, jätteskönt! Ska snart gå och slänga ihop någon lunch sen vid 4 har jag lovat mig själv att börja plugga igen. Den enda seriösa lektionen jag har den här skolveckan är psykologin imorgon bitti och sen fredag då jag ska skriva naturprov. Ska nämligen jobba måndag och tisdag och på onsdag ska jag bara lämna in min uppsats, chillpill! Ska fortsätta njuta nu av värmen. Puss

patet

nu blir det en prommis för att smälta maten haha, seriöst fan va mätt jag vart. Kommer hem lagom till 9 perfekt!





idet är rätt underhållande att läsa sina sms morgonen efter att DU har varit ute. patetiska idiot!


det går bra nu

jag är tröttis nu, gick upp vid 7 imorse och vi 9 stog jag och syrran vid loppisen, sålde på som fan i början sen gick det lite segare, vi packade ihop våra saker och gled hem. Vi räknade ihop att vi fick in 3200 kr, dvs 1600 kr var, jävligt VÄRT! Min hela familjen utom jag ska iväg på 50års fest snart så min kväll ska spenderas här hemma, själv haha. Men jag behöver det fan, har lovat mamma att plugga, får se hur det går. Men pallar inte sitta hela dagen imorgon heller så kanske är bäst. Ska bli ännu bättre väder imorgon än vad det är idag så ska pressssa!

nej ska fortsätta med psykologin nu....



haha JAAAA


I <3 Fridays

Fan va nationella var svårt, helt seriöst. Men nu har jag iallafall gjort det, inte för att jag lär få godkänt men ändå haha! mötte upp Cessan sen, käkade lunch också, pastasallad på ersson. Mums! Sen låg jag ute och solade med syrran hela eftermiddagen. Fan va vaaarmt, dessutom har jag bränt mig haha. Vid halv 5 tiden körde vi ett intervall pass runt långsjön. PW 3 min, löpning på nästan maxpuls 1 min, PW 3 min osv. Jobbigt men skönt när vi var hemma. 51 minuter tog det exakt, bra tid i och med att vi gick 3/4 av tiden. Har käkat skit god middag och nu håller vi på att fixa en massa till imorgon dagen. Missar det braiga vädret, men på söndag är jag heeelt ledig. Vi ska se skräckis ikväll också, WIE :D


Örfila dig själv

fan jag löka på gymmet, varför är det så varmt dääär? annars så har jag typ suttit här ikväll. fan jag sviker BB varje kväll och massa andra bra program. Går iallafall framåt med min "lilla" uppsats, 15 sidor är skrivna och har precis börjar på diskussionen. haha asså vafan? döda mig. Imorgon är det nationella 8.30 - 12.40 men man får ju typ gå när man är klar så kommer nog iväg tidigare. Sen blir det liten date med Cessan? och sen spring tur med syrran. Önskar alla själar där ute som ska skriva nationella i matteC imorgon LYCKA TILL. framför allt till sig Cello!



<3


cosa vuol dir sona una donna ormai

blev ju jättefint väder!! så har suttit på altanen i några timmar, as skönt. Börjar bli lite molnigare nu så gick in igen, dessutom ska jag gå upp till gymmet om en halvtimme. Blir träning med Emma idag! Annars så är jag väldigt glad eftersom jag är jobb ledig i helgen, fan va skönt. MEN det är ju skola imorgon, eller ja nationella, brukar ju vara ledig..

asså vafan ska man önska sig i studentpresent???


I'm into you

nu är jag vaken, gick och la mig 2 igår, kollade på en film som jag inte kunde slita mig från "Charlie St. Cloud" inte för att jag fattade mycket, lite korkad. I förr går såg jag ju "Justin Bieber - never say never" mycket bra! Idag åker jag inte till skolan, känns väldigt onödigt i och med att jag ändå bara ska fortsätta på min uppsats, men idag måste jag kolla igenom lite matte och även börja plugga lite psykologi. uschi, plugget dödar mig..



hade vart soft med lite mer bränna, kanske ska sola idag efter gymmet :D

pluggonsdag

nu har jag varit en sväng i nacka forum med C och J. Sen vidare till skärholmen och hämta studentklänningen. Har faktiskt också gjort middag till familjen som vi precis ätit, resten av kvällen blir det plugg och kanske skräckis ikväll om någon i familjen ekman vågar kolla med mig? tråkisar. aja vi hörs seeeenare. PÖSS



ellllerrrrrrr hur?

I mad it

Nu är jag glaaad. Har suttit och repeterat matte C kursen i två timmar nu, känns som jag glömt ALLT. Men efter lektionen fick jag mitt prov som jag skrev förra veckan, fick VG och min lärare sa att det var jättebra, jag som tyckte det gick sämst haha. Men det betyder att jag är klar med Matte C. Har nationella på fredag, men kan ju endast höja mig så får se det som en kul grej?

Börjar historian om 40 minuter, ska fortsätta skriva, skriva, skriva. Sen hemgång!



happpppygirl


Ta nya tag, gör om dom, gör dom rätt.


vem är du utav oss?

Nu kan jag bocka av fixa passet på min att göra lista. Imorgon ska jag hämta studentklänningen också, skönt. Ska ut och möta Cessan snart på prommis och solning. Sen ikväll blir det mer plugg, ska se om det går att ladda ner justin bieber filmen, såg att en gjort det. Isåfall ska jag se den! ska byta till mjukisar nu. puss


Pressad av tid - Norlie & KKV

Naturprov, kroppen för mvg ( )
Historia uppsats ( )
Psykologiprov ( )
Hålla lektion på ledarkunskapen ( )
Nationelltprov i matte C ( )

..detta är allt jag har kvar i skolan, ser rätt lite ut? me icke, dööör. Måste bli klar med historian till på fredag, för på måndag är det psykologi prov så det blir att plugga på i helgen, och nästa veckan måste typ all tid gå åt att plugga natur! aja bara kämpa.. vet hur besviken jag kommer vara om jag sumpar det. Ska möta mamma senare så ska vi hämta våra pass som vi fixade förra veckan.

lär sitta här någon timme till.. minst


LoveLife

sitter här hemma helt klar för att åka till skolan, dock osminkad, har ju inget jävla smink, FAIL. Idag så har jag naturkunskap, ska bara lämna in frågorna sen får jag se om jag pluggar lite genetik eftersom att jag ska göra vg/mvg provet den 27 maj. Men ska sitta kvar i skolan och skriva på historia uppsatsen. Vi hörs väl när jag är i skolan.


Save the world

äntligen är denna dag snart över, kom 30 minuter sent till psykologin.. BRA!! sen på historian hade jag betyg snack, ligger på vg gör jag min uppsats bra för jag mvg, men måste palla med det också. Är så trött på skolan. Sen hade vi ledarkunskap i tyresö, tog fan 1 timme att åka hem därifrån, segt. Vi ska nog äta soon, och sen ska jag göra klart naturen. Kanske blir gym sen beror på hur pigg jag är. är som sagt förjävla trött..

Swedish House Mafia – Save The World (Radio Mix)
Avicii – Street Dancer - Radio Edit
Jennifer Lopez – I'm Into You
Chris Medina – What Are Words
Norlie & KKV – Pressad av tid - Sangria Remix
Mads Langer – Fact-Fiction

lite bra sådär


föddes en lördag mamma kallar mig för discotjej

Denna helg har varit rolig, men faaaan va sliten jag är idag. Sov hela dagen seriöst. gick upp vid halv 6 på dagen. Var ute med cessan på promenad samt lite solning innan hockeyn satte igång. Fick damp. Viktor Fasth <3

Imorgon är det lång skoldag, vettefan hur jag ska göra med mina böcker som jag behöver till uppsatsen, kan ju inte bära på dom liksom, skit tunga. Vi har dessutom ledarkunskap imorgon i tyresö, orkaaa. Aja annars blir veckan rätt chill, förutom att jag måste skriva min (jävla)uppsats..

FAaAn missa jersey shore




-

vet inte vad jag ska ha på mig...... fan också haha!

I'm not gon' drink again... But who am I kiddin'

haha fan va vi gör sjuka grejer, hahah dör av garv när jag tänker på det. Igår var iallafall kul, tog typ 25 min att åka hem igår, sköööönt. Somnade på bums och sov till morsan väckte mig imorse, har jobbat nu på dagen. Haha kul att alla typ garvar åt mig för att jag lever i min egna värld när jag är bakis. Håller på att städa rummet nu och ska väl käka snart, sen blir det att börja fixa sig för utgång igen. Måste passa på innan alla lämnar mig.. kul att hela tullis ligan drar :(



skål haha

fredag 13 maj

åh herregud fan kanske händer nått dåligt idag bara för de??? nej de tror jag inte är ju med sötisarna. Vi ska åka om en timme in mot stan och så blir det gaudi.. hehe som vanligt, bästa ;) lyssnar på veronica maggio och har det braaaa! kanske utgång imorn meed fan va kuuuuul. as tagggi alla dar i veckan :)



donken trion i malins säng nuuu! ;)

Om jag skrattar på rätt ställe, fast du inte är så kul

har precis duschat och ska börja föna/platta håret framför hockeyn, sen ska jag bestämma vad jag ska ha på mig denna kväll, lär ta ett tag att bestämma det liksom. Ansiktsbehandlingen var guuuuld. Fick med min lite krämer också hem, mycket braigt. Nej dags att börja med håret! tagggilitaggi



klunkish time soon

:)


jag är högt över molnen

har blivit dags att sova.. är fan nöjd med dagen, har hunnit med så mycket saker, haha töntig jag är, börjar låta som morsan. Imorgon ska jag på ansiktsbehandling, ska bli fett skööönt. Stannar nog och kollar lite i stan efteråt. Sen åker jag till malin och börjar föra WIE :D



hoppas du har det fetttt med kul nu timpen! lite avisss..


jag är alldeles paj

fan vad jag har flängt runt idag. Satt som sagt kvar i skolan och gjort nästan klart naturen, hade 4 frågor kvar bara. Sen åkte jag till stan och mötte mamma på jobbet, pratade lite med mina blivande kollegor. Vid 4 tiden gick vi ner till kungsgatan och åkte iväg till polisen på kungsholmen och fixade pass. Därefter åkte vi till skärholmen och gick till skräddaren som ska sy in min studentklänning. Efter det gick mamma och kollade i affärer samtidigt som jag gick till bibiloteket och lånade massa bra böcker. Nu har jag allt till uppsatsen, så det är bara att börja skriva. Den ska fan vara klar om mindre än två veckor... ångest. Känns som att hela betyget hänger på den dessutom, gör ju inte saken bättre. Vid 6 tiden kom pappa till skäris och så käkade vi middag på Milla's. Godaste salladerna! kollade lite i affärer och hittade massa fint, men höll fingrarna i styr. Bytte om till träningsgrejor när jag kom hem men nu känner jag mig jätte seg, blir nog hockey framför TV'n denna kväll. Och ingen skiva blir det ikväll, har ingen lust att åka dit själv. Känns jätte tråkigt, men får tagga till imorgon istället wiho. Nu blev det ett långt inlägg, så bäst att sluta.



kolla vem ska kirrade grön vecka. yeeeeh!

Inget kan ändra på det

Har slutat men sitter kvar, ska sätta igång och försöka göra klart alla naturfrågor som ska vara inne på tisdag, då blir jag ju fri från plugget i helgen. Ska åka in till mammas jobb (mitt jobb snart också) vid 2 och då blir det att fixa pass och om vi hinner ska vi till en skräddare och få min student klänning insydd.

Har försökt få med mig någon till skivan ikväll, men det går inge bra...


Elias <3

haha fyfan va våra barn är söta. Vill ha med dom hem nästan, iallafall Elias! Vi fick present av några killar, en varsin ros och presentkort på SF 200 kr. Kommer sakna dom nästa år, om man nu fortsätter dvs, det återstår att se. Efter avslutningen åkte jag och alexia och tränade innebandy. Första gången på jag vet inte hur länge sen, men det var faktiskt kul!

Imorgon har jag en lektion, sen blir det att fördriva lite tid i stan, efter det ska jag och mamma fixa nya pass, vi åker ju om 1 månad så det börjar bli lite brådis. Får se hur det blir med skivan imorgon, jag vill ju..


onsdag

matteprovet imorse gick inte bra alls, menmen, käkade lunch i forum och nu har vi historia, ska ha betyg snacka med min lärare snart. Slutar om 25 minuter sen blir det hem en snabbis innan avslutningen. Det är hockey ikväll också, kvartsfinal, men kanske ska träna innebandy med alexia. Får se hur vi gör haha!


jag vet allt om dig

Jag vet hur du ser ut i inga kläder
Kan det va därför du blev obekväm när
Visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Samma grej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Vi stod i fönstret bara du och jag
Jag viska det jag vet att du vill ha
Du vill att alla ska se så jag håller kvar
Men när jag bad dig att vänta så var du redan klar
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Samma grej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Jag vet allt om dig
Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Ja, när du strippar och klär av dig är det samma grej
Jag vet allt om dig
Ja, när du strippar och klär av dig är det samma grej
Ja, när du strippar och klär av dig är det samma grej

Jag vet allt om dig
Jag vet allt om dig
Ja, jag vet allt om dig
Jag vet allt om dig
Jag vet allt om dig
Ja, jag vet allt om dig
Jag vet allt om dig
Jag vet allt om dig
Ja, jag vet allt om dig

Last night

Fan vilket underbart väder, men det vara bara typ 2 dagar till sen blir det kallt igen så det sög ju. När jag kom hem från school så bakade jag till avslutningen med innebandyn som är imorgon. Därefter tog jag och syrran ett varv runt långsjön, började med att gå sen sprang vi. Och lite styrka på det efteråt! Ska börja plugga lite matte nu till imorgon. Det blir mitt sista matteprov i skolan (förutom nationella som är nästa fredag). Bara att sätta igång då.

Som ni förstår så blir det ingen skiva för mig ikväll, kände att skolan faktiskt måste gå före ibland. Jag ska trots allt gå upp 7 imorgon så nej.. tråkigt, men ibland måste man göra det som är bäst

jag glömmer aldrig bort vad du gjort

vill ha mina peeeeengar! idooooter ge mig dom NU

kan inte tänka, står bara här och ler.

Jobbigaste dagen på skolveckan, CHECK! har typ en plan i mitt huvud exakt hur jag ska göra med historia uppsatsen så det jag behöver nu är lite mer material och sen är det bara att börja. Sen skulle vi ju ha vattengympa på ledarkunskapen, det var 3 från gruppen som var med haha. Sen jag kom hem har jag legat ute på altanen och pluggat matte, känns som jag kan det mesta? okej ska fan inte säga så, då går det väl åt helvete. Ergonomin är också klar så det är skönt. VILL HA FREDAAAG! får se om jag kommer gå på några skivor i veckan :/

Känner inte alls för att träna idag, inte pepp på det.. kanske går en prommis bara. fan (haha)


döööö

jag är död, fan va trött man kan vara. Ska nog gå upp och sova nu, ska ju upp så jävla tidigt också. Ska få ha pappas spotify konto för han har premium men funkar inte på telefonen, min lista kommer aldrig upp :(( hahahaha kollar på Jersey shore, helt flippat haha vilket fajt!



heeey baby


Jag vet hur du ser ut i inga kläder

palla att världen ska vara så jävla liten, sinnes! ska duscha nu och sen blir det hockey mys. Måste plugga lite sen också. Hoppas fan på att Katerina åker ur BB, jobbig idiot
tror jag just hittade världens fulaste bild på mig hahaha

något stort är på gång

Har varit och kört ett stenhårt pass med Emma på gymmet, nu har jag tryckt i mig gröt till frulle. Ska sätta på mig bikini och lägga mig ute och sola. Där ska jag ligga hela jävla dagen, typ hihi. Måste njuta av att vara ledig en söndag som denna! vi hörs senare..

tråkigt

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[/] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[ ] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga


Baby?

Snart är även denna dag slut. Har jobbat, handlat och lite sånt.. fick frågan om att jobba till 9 ikväll, men nej tack. Ska bara jobba 3 gånger till denna månad soft. Är liksom taggad på att gå ut men det är ju ingen annan så blir hemma kväll :) ska be pappa ladda ner någon ny film på hans apple, där ja sitter nu mycket bätttre än min skitdata, seriöst batteriet har pajjat, har haft den ett år.....
tagen av mig på hovet, AIK - HV71 semifinal 4

Dancing in the moonlight

är galet trött, så jag ska nog nanna kudde snart. Ska ut och spring/gå innan jobbet imorgon hade jag tänkt. Får se om jag pallar men borde ju liksom vara bra. 1 månad kvar som sagt HEhehHE! jobbar iallafall  till 4 imorgon. Annars så har jag inga planer. Nu kom päronen hem igen, haha palla

Veronica Maggio <3

Nu är jag dödens.. och jag ooooorkar inte gå till kvantum och handla middag. KUK. Kan någon åka och köpa mat till mig??? nä det här sög ju faktiskt rätt mycket. det är iallafall hockey vid 8 haha annars så äre ju så ska det låta, känner mig som en gubbe/kärring :D

har en timme kvar på spotify.. är det här ett skämt eller? Sämsta skiten

Finns det en så finns det fler

Har varit på jobbet, gått en sväng och sen fixat med alla inbjudningskort så nu är det klart! På söndag är det exakt en månad kvar. Ska köra någon timme på gymmet nu, nu har jag kommit igång på riktigt igen med träningen. ASBRA! ska inte byta student klänningen, ska sy in den hos en skräddare istället haha, var så jävla komplicerat det där..

Pappa ska nog köpa två säsongskort till nästa säsong! JAAAA :D



stanna kvaaaaaaar!!! :'/

Livet e en bitch

Gjorde bästa frukosten, älskar att vara ledig fredagar. Bästa! Ska rulla till jobbet nu och prata med chefen sen blir det långprommis! fan va min helg kommer vara seg, men har en del att göra så det är väl kanske bäst..



<3

snälla bli min

fattar inte varför jag sitter uppe men orkar inte gå till sängen. Skulle ju typ gå på skiva idag, men jag orkade inte, fick ju biljett och allt. sorry sandra! sen nästa vecka är det två skivor men kör nykter på den ena! imorgon ska jag till jobbet en sväng, träna sen mysa hemma. näää ja måste fan susssa.. usschi blir lite äcklad av diig



åker till cypern om 5 veckor :D


torsdag

okej nästa vecka ska jag ha en hel grön vecka i skolan! looovar er, för denna vecka var fan inte okej. Igår var helt flippat haha, syrran körde oss till woken, sen väl på pure var jag tydligen för full, haha drog runt lite och sen var jag på oxid där erik från PH jobbade så jag satt där och typ njöööt. Kom in på pure vid typ 1 haha mycket tack vare frasssse, tack! Men hade iallafall en rolig kväll. Har vart så jävla trött idag bara, men körde steeenhårt på gymmet med emma. Och sen har jag och mamma fixat en massa saker, studentinbjudan osv. Kollar på BB nu!


SPID/IS skiva!

heheh är snart full, malin du vet vad som väntar på fajjan snart! ska dra nu, syrran kör. pusss

Varför sörja tider som passerat för allt det bästa är det som är nu

Nu har det blivit dags att komma igång med träningen igen och ska försöka skärpa mig med maten också, det ska nog gå super! bra intsällning och motiviation är allt som behövs. okej lollo palla leka smart, men det är fan sant. Nu när jag har tappat suget för skolan så är det ju kul att satsa på något annat (haha).

Har hunnit med en massa bra saker idag. Ska upp till gymmet efter middagen också!



jag och alexia ska föressten börja på innebandy igen :D

It's a big big world, It's easy to get lost in it..


Girls fall like dominoes

är fortfarande LACK, kul att vi har blivit lurade på 5000 kr och jag ligger ute med typ 1500 kr, men min söta mamma ska ringa/maila till alla päron så hoppas allt löser sig så jag får mina pengar tillbaka. Pallade inte skolan idag, sov till 10 och gjorde värsta goda omeletten till frukost. Fick ändå närvaro på lektionen, tack bruuuur ekman. Kände för att gå ut och springa men sen kollade jag ut och då ville jag inte längre, vafan ere här? :(



love you, och lycka till idag!

fuckoff

jag är så jääävla lack! fittgubbjävel. IDIOT


satan i gatan

har haft en jätte rolig helg, men fredagen var bäst! igår söndag var jag och alexia i Eriksdalshallen och kollade på vårt gamla lag som vann guld. Sen var jag och handlade med pappa, kollade "no strings attached" med familjen och sen lite av BB till Cessan ringde så pratade med henne till det var dags att sova. Tog sovmorgon idag, var fan helt jävla död, drog hem tidigare också. Not goood! Min närvaro börjar bli dålig igen haha. Har pratat med studentbolaget, skickat mail till min chef, hämtat paket sen jag kom hem. Ska upp till gymmet snart, måste vara hemma innan 8 för då börjar hockeyn!

måste skicka in naturinlämningen, skriver det här så jag kommer ihåg haha. Får se om jag går till skolan imorgon, meningslöööst som fan och tråkigt :)