jag ska plocka hela jävla landet

trevligt att jag börjat få lite gästbloggare här så det blir lite roligare sådär, tackar för det cessan! tummen upp
idag har jag varit i stan och köpt vita låga converse och en rosa siden tröja/jacka, skit ball. Ska lägga upp bild sen! När jag kom hem så blev det att fixa käk (greksallad och kött, KUNG?) och sedan dra vidare på träning. Och vi körde på planen med boll och klubba, fatta hur kul det var?! inte gjort det på typ 2 månader hihi. Vi körde först 40 minuters två mål och imorgon gör vi upp om vilket lag som ska plocka sarg haha, nu står det 3-3 så imorgon då jävlar. Efter tvåmålet så körde vi massa fys med fåkeln, inte så jobbigt som tur va.

imorgon ska vi fixa lite grejer först på förmiddagen efter lunch ska vi åka och handla mat till landet, sen måste jag packa en massa och sen blir det att dra på träning. Blir hämtad efter träningen av cessans far och sen åker vi till landet, fan va kul vi kommer ha, hihih! Efter denna helg så kommer ja bara ha nästa helg ledigt sen så är det cuper, huddingedagen, läger och massa annat så blir inte mycket mer rajtan. Nämen taggatagga till imorgon ;)


nu har jag brist på liv

Jag har insett att min senaste kyss: var riktigt jävla dålig
Jag pratar: fort och otydligt
Jag avskyr när folk: är allmänt jobbiga och inte visa respekt (a)
Min första vän heter: Mallan och Cessan på dagis hihi
Kärlek är: Både det bra och dåligt
När jag borstar tänderna: så vill jag bara få det gjort
När jag lagar mat: är jag naknakocken
Jag tänder på: Sergio Ramos

Jag är rädd för: att bli ensam
Den värsta känslan är: svek, ensamhet
Den bästa känslan är: lycka
Jag är bäst på: att skriva blogg, visst?
Jag är sämst på: att vara sämst, för de går ju liksom inte
Om jag va ett djur skulle jag vara: en bumbibjörn
Min mobiltelefon är: är sämst, min riktiga fortfarande på lagning..
När jag vaknar på morgonen: kollar jag mig i spegeln
Just nu tänker jag på att: ja måste hinna med 1000 saker imorgon
Bebisar är: så fula att de blir söta

Cessan in the house

Tjululu :D
Nu äre Cessan som gästbloggar lite, kuuul va? Yep, I know you like it.
Onsdag idag och det har varit lugna puckar ett par dagar, fast det behövs väl med tanke på förra veckans äventyr på Gotland (vill tillbaka, buhää) sen några röjda dagar hos Santis (det gör inget att Michael Jackson dog, vi har ju Sante :D) och bröllopet som blev mer spårat än vad jag trodde det skulle bli (+ att man har väl skämt ut sig för halva släkten, men skitsamma!)  men imorgon ska jag dra med mina hjärtegulls till Värmdö igen, lär nog bli lika spårat som alltid. Tredje gången vi är där nu och tredje gången gillt som man säger. Men det är ju så att, what happens at Värmdö stays at Värmdö.. eller kanske inte, haha. Jaja. Kan berätta ytterligare en sak som rör rubriken och som också handlar om Värmdö. Det var nämligen så att vi satt tre små flickor på en altan, körde såkallat PC-Poker, rökte för mycket och sänkte en cirka tjugo shots, tjugofem shots var (jag skojar inte!!) Vad som hände sen var att Lollo i mycket alkoholpåverkat tillstånd sluddrade fram att Cessan in the house var kungen på att dricka. Lät väl mer som Cshechaan inre hooouschh. Haha, det var kul då i alla fall..

Nämen nu ska jag väl dra mig hem snart. Måste sussa gott inatt om jag ska orka med de här dagarna. Fast vafan, det är klart man orkar med dom vare sig sömn eller inte, man är ju med världens bästa människor och har jävligt kul :D

Tjuhuuuu, puss i ljumsken


kör mitt eget race

Äh va fan drar in till stan nu, ska köpa converse förhoppningsvis om jag inte ångrar mig i sista sekunden. Ska försöka komma tillbaka rätt tidigt, har ju endel att fixa innan träningen.

såhär slappt klädd är jag idag
fast ska nog ta på vita tygskor istället
 

svarta jeans: H&M
Randigtröja: Gina
Skor:  converse
Solbrillor: Ray ban
Klocka: Mallis

hahah fyfan, snygging man är då xD

hörs senare!

converse

Jag ska köpa låga converse i veckan, wohamihihi tror det blir ett par vita för de höga ja har nu är ju typ helt rackade och fula. Mitt tredje par blir det då, hah tönt ja är. Sen så måste jag shoppa lite nya andra grejer också, fast äh vafan har lovat päronen att hålla i mina pengar och inte slösa. Får ju 1000 kr nästa vecka efter innebandy skolan då ska jag shoppa satan! Men convere i veckan ska det bli!


sluta tänka och låta det bara vara

Nyss hemkommen från Cessan, har kollat på A cinderella story och fått håret slingat. Inte så stor skillnad blev det tror jag lite ljusare bara, men det var ju typ det jag ville så. Tack så mycket Mallan! Träningen var sjukt jobbig, jag känner redan nu att jag kommer ha träningsvärk i mina ben imorgon, mendenajs! sitter och käkar macka nu, jag <3 maacka. Seriöst idag har jag levt på mackor... 7 st mackor har jag ätit idag mahah, fast iof så har jag inte ätit någonting annat men ändå fett me credd till mig. Imorgon blir det lite fix och trix, planering och träning, ska sy in dragkedjor på ett par jeans också, undrar hur det kommer se ut men det blir nog bra, hoppas jag (a). 



Let me here you say SKÅL SKÅL SKÅL

snälla och rara helt underbara

det var ett jävla trevligt väder vi fått, regnar ju hela tiden. Men jag är glad ändå, för på torsdag drar vi förhoppningsvis bort från segeltorp i några dagar. Om en timme går min burre till huddingehallen, efter träningen ska ja hem till cessan och få mitt hår slingat. Ska bli fett skönt me liten uppfräschning!


godnatt mina vänner

Träningen idag gick bra, vi körde cirkelträning och massa start och stopp grejer, man ska träna så att inte knäna tar stryk vilket mina redan gjort typ. Hahah! bestämde med sandra idag också att imorgon blir det spinning och core på gymmet. Längtar till onsdag och torsdags träningarna också, då ska vi köra med boll och klubba igen ska bli galet kul.

Imorgon åker min syster till Zakhyntos och jag är så jävla avis för jag vill också åka till solen. Jävla kuk väder i Sverige all the time. Blir så jävla less. Men förhoppningsvis så händer det iallafall lite roligheter i slutet på veckan, efter allt slit. Nej nu tror jag att ja ska hoppa ner i sängen och sussa. Har sovit på tok för lite de senare dagarna.

feta sugen på att slinga håret, kanske ska göra det imorgon om jag vågar (a)

HAHA slänger in världens skönaste bild, jag dööör!
jag & cessan på dagis


Daughtry - No Surprise


Who the fuck is Alice?!

Har inte så mycket att säga om gårkvällen, slänger upp lite bilder bara istället. 


jag och cessan

 
Mallpan and me, min bästa klasskompis mhihi


lite människor

Har fan inge kul att berätta. Eller jo nästa vecka ska jag jobba på innebandyskolan mellan 9-15 varje dag, vi som ska jobba är jag, jossan, lajno och serena. Kommer bli skitkul, hur ska det gå om jag och jossan ska ta hand om 8 åringar själva? haha jösses. Men det verkar fett chillpill och får 1000 spänn för att ha kul :D

ikväll ska jag ta det lungt, måste fan tagga ner lite nu alltså. Träningarna har börjat!

fifiraillan koko som en gööök KOKO

lite uppdatering här från hemma hos sante. Tog en liten natt macka o de flesta ligger väl o sover typ mallan och cessan. De får ligga på soffan medans man själv får sängplats i AIK sängen. De är grejer, visst? träningen gick föressten rätt bra liksom för att vara första på en månad.. kung i djungeln! imorgon är de träning igen, o på tisdag o på onsdag o på torsdag och sen söndag. KUUUUL liv man har aaaight?

nej nu säger ja nattinatt för mig, eller kanske godmorgon?

Håll ditt huvud högt

glömde säga, igår hade ja på mig det här: (Mina röda byxor är inte från H&M sådeså! mohaha)



vit blus med rosett,
röda byxor,
svart "mc-skinn" jacka
svarta ballerinas
och svart fendi väska


Ledsen för dålig skärpa, men min "riktiga mobil" är fortfarande på lagning.
Så jävla sega de skulle ta 14 dagar max och nu har det ju typ gjort de snart (a)
ja blir fett sne..

Don't bring me flowers after I'm dead

Balle va trött man kan vara då. Måste taggataggatagga satan nu. Om 3 timmar gå burren till träningen.
Söndag = djävulsön, 600 m x 10. Min tid är att springa varje varv på 2.20 minuter. vila 2 minuter och sen köra skiten 10 gånger. Men ja ska klara det trots att min egen träning gått sådär HehHEH :/

Igår då, jo var på middag i stuvsta först eller ja åkte därifrån vid 10, fick som tur va skjuss av Axel på hans moppe till bussen så hann med en tidigare buss. Drog sen till sante där de vanliga grabbarna var. Och ja vet att typ alla läser min blogg, cooolt va? :') Drog hem vid 2 och sussa på dirr. Idag blir det somsagt först träning och sen blir det väl det vanliga? stammisar hos Sante eller vad?


 
Nu ska man inte dissa min musik här, kunglig låt
erik hassle <3

världens coolaste film

efter att jag typ gjort om skiten 3 gånger så ska det funka nu. Youtube kan ta sig!



KUUUUUUUNG

lojsans film
Uploaded by ekmors. - Click for more funny videos.

Grattis John

Stort grattis till John jp jompi tönten Persson som fyller 18 år idag! :D
Nu börjar du bli en riktigt stor pojke nu lillen. Och vad du lovat mig så ska du ta körtkortet nu innan sommaren är slut så ja hoppas på att man kan ringa och tigga skjuss bland höhöh


sliteeen

aa om ni inte fattade det så var det Lilja som göstbloggade lite här imorse haha!
gårdagskvällen blev lite röjd sådär, idag är jag inte på topp direkt. Gölliga sante gjorde frukost till mig idag och jag fick dricka oboy ur aik koppen hihi de va fett snääällt tycker jag :] Ska ner och sy mina byxor snart haha. Sen ikväll ska jag iväg på middag med familjen till några vänner i Stuvsta. Får se hur länge jag stannar där och så, det beror ju på lite vad alla mina vänner ska göra.

Imorgon börjar träningen med laget igen, ska bli skönt att komma igång med träningen igen men det känns ändå väldigt jobbigt, nu på sommaren vill man ju bara ta det lungt. Men ja är fan taggad på djävulsön imorgon asså (intervallträning). Nä med det här blir nog bra, nu ska jag somsagt ner och fixa byxorna. Kanske tar på dem ikväll, vem vet.

nu blev ju lite hungrig, ska ta en macka



Imorgon får ja träffa lilla jossan igen, de va ett jävla bra tag sen
bilden är från volvo ocean race när vi va städgubbar mohöh


@SnyggSAnte

Tjha Tjha Ekmaan girrrl här!!
Kvällen började med att jag mötte cessan så kom vi till sante runt halv 9 snårrret hiihihi busiga va?
efter ett tag började vi med shot leken( ainte roligt!!!) Efter ett tag gick jag ner en våning och när jag kom upp såååå aa ni fattar hihihihihihahhahahahaha.........!!!


Dagens visdomsord:
Det är inte dig jag är i kär i det är kärleken i sig!


Idag kommer majsan hem ska bli såååååååååå kullll!!!:D:D:D

Och Anton Grillhammar om du läser de här!!! du är skyldig 60 kr!!!!!!:)


Har ni hört att Zlatan typ ska till barca!!!

Jag (sante) hälsar återigen till bloggn.


/K.L - D.S

rajtantajtan

Tträningen med sandra igår var skitjobbigoch jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt. Om nu undrar ifal jag har träningsverk idag? så är svaret JA! hursomhelst efter träningen så åkte ja hem och fixa mig lite snabbt sen cykla ja vidare hem till Sante där tim, lilja, öhman, adeline och matte var. Sen kom även cessan också. Chilla, grilla och kröka lite där mys!

Idag var jag i skäris med mami, köpte slingfärg som var på rean, ett nytt solpuder (mitt gamla är i tusenbitar) och ett par röda byxor för 99:- på rea. Vilket kap säger jag bara och de var riktigt snygga dessutom. Sen nu i eftermiddag har jag varit och solat för de behövdes verkligen. Och sen så mötte ja upp boysen i huddinge o fixa lite things!

nu måste ja börja fixa mig för ikväll, taggad till tuuusen.
Och om någon av Mallan, Patricia eller Alexia ser detta så ring mig. PUSS


en lista igen

simma - löpa
ful & lycklig - snygg & olycklig
plugga - jobba
bada - duscha
jordgubbar
- banan
choklad - vanilj
gina tricot - h&m
sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande (just nu)
planering - spontanitet
glass - godis
stökigt - organiserat
bio
- teater
svensk sommar - charter
julafton - midsommarafton
inga barn - 12 barn (HAHA)
skånska - göteborgska
silikonbröst - fettsugning
landet - storstan
make up store - maybelline
desperate housewives - sex & the city
romantiskt -
dirty
kaffe - te
marabou - lindt
gorby's piroger resten av livet - big mac & pommes resten av livet
banta - träna
the body shop
- dove
farlig kille - snäll kille
shoppa på nätet - shoppa i butik
lyx - budget
fota - bli fotad
förfest
- efterfest
tidning - bok
ge - få
string"hanky panky" - hotpants
förrätt - efterrätt
falafel - kycklingsallad
pizza - kebabtallrik
kyckling - fisk
blind - stum
kramas - pussas
hemmafest - utgång
skräckfilm - romantisk komedi
mcdonalds - max
pommes - potatisgratäng
popcorn - grönsaksdipp
drinkar - öl
grabbkväll - tjejkväll (Båda)
frukt - grönsaker
hund - katt
brunutansol - solarium
zara - topshop
kjol - shorts
vitt vin - rött vin
zlatan - henke
familj - vänner

så kan det gå, när inte haspen är på

Äntligen har jag fixat spotify på skoldatorn. Håller på och gör massa spellistor nu som jag kan lyssna på tråkiga dagar i skolan! När jag ända pratar om skolan så kan jag ju bara säga att ja kika in på schooler idag och alla kurser för i höst ligger uppe, det blir rätt mycket nya lärare fast det känns bara kul.

Fick göra egen middag idag igen men jag är ju kung i köket så det fixa jag galant. Vid 8 tiden när mamma och pappa kommit hem tog ja och mami en powerwalk runt långsjön. Orkade verkligen inte träna idag! Satt och tittade på film med mamma och pappa för ett tag sen men efter halva filmen kom jag på att jag redan sett den så då började jag med det här istället. Imorgon bitti lämnar de mig själv igen fast den här gången bara under dagen dock.



hmm... vad ska man säga? HAHA

Lever min dröm

Idag har jag inte gjort speciellt mycket mer än att sola och baka en ny paj för den åt ju killarna upp igår haha. Ikväll blir det träning igen, tränings programmet tar ju kol på en. Men vad gör man inte? Nu ska jag ringa pappa och fråga när de kommer hem, börjar bli hungrig hihi. Har inte mycker mer att skriva. Ha det gött!



en bild från vaxholm där vi var i lördags.
jag och päronen mhihi

damn I like the way you move



mitt och santes hjärta brinner för AAAAAIIIIKK <3

han hälsar till bloggen *thihighihui*

ikväll

Mallan, Patricia och alex kom hit ikväll och även öhman, lilja, mattias. Körkade lite och sådär! Nu drog mina däckade vänner med taxi jao. dags för att börja tagga till torsdag och fredag, jaaaho!

Kooooom ge mig soommmmar, kom ge mig liiiiv, kom ge mig käärlek, kom ge mig kroppppppen, kom ge mig allt som du har oochjag ska staaaannna kvar!



nu sitter jag här med en donken påse och massvis med blåbärspajjis, blö jag spyr

Sergio Ramos

seriöst. jag dör för den här mannen
och det blir ju inte bättre av att han är grym på fotboll



*dräääglar*
(fast han kan få klippa av sig håret)

The man who can't be moved

 


Big girls don't cry

Natten var lite crazy om man säger så. Vid halv 3 ringde Tim mig och fråga om jag kunde komma ut så ja varför inte? jag möter dem (Öhman, Tim och Lilja) och det kommer med en jävla bil, helt jävla galna! Tim och Öhman hade hämtat upp Lilja innan mig så vi båda satt där bak typ nyvakna med mjukiskläder haha. Men vi körde vi runt lite, har ingen jävla aning om hur Öhman kunde köra bil så jävla bra men kul var det iallafall, åkte bara med en liten stund...jag var fan livrädd, jag ville inte dö liksom och definitivt inte bli busted av polisen. Men jag tror pojkarna klarade sig fint hela natten. Och bilen var föressten Öhmans pappas kusin eller något sånt, men somsagt: Dom är helt jävla galna!

Sov ut imorse och det var riktigt skönt, fast jag hade sovit snett med min axel så nu är den helt felknullad, kan inte ens röra den, tulle mig. Log ute och solade ett tag men det var så jävla mycket moln, tv4 vädret har lurat mig! Men imorgon ska det blir bra, annars lackar jag. Har en del att stå i, jag ska baka en blåbärspaj och sy in ett par byxor! fan va ja är KUNG på att sy, jag och symaskinen forlajf <3

jag saknar mina fina vänner, ni får komma hem snart! men ikväll ska jag iallafall kanske hitta på något kul med boysen och på fredag är det tydligen rajtantajtan. SÅÅ Sante kom hem nu din lilla tönt! PUSS ♥ 

 



Lite om allt

Vad heter du? Louise Emma Ekman
Vilket år och datum är du född? 30 oktober 1992
Har du kysst någon inom de två senaste veckorna? Nej det har jag ej
Är du kär? Nopp
Gjort nåt du ångrar? Tyvärr
Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Mhm det var länge sen.
Är du blyg? Inte direkt, fast ändå jo
Vilken årstid gillar du mest? Sommaren
Favoritdjur? jag tycker inte om djur
Vad består din garderob av? Kläder
Hur mycket pengar har du varje månad? 1200 kr + lite mer ibland
Vad köpte du senast? en kruka
Den bästa filmen? det är ingen film utan en serie men...prison break season 1 och 2
Vad är klockan just nu? 13:26
Hur mår du? Väldigt bra
Vem kysste du senast? heeemlis
Har du åkt moped någon gång? Yes sir
Är du mörkrädd? nejdå
Vart skulle du helst vilja ha piercing? vet inte om jag vill ha någon förutom öronen
Saft eller alkohol? Både och
Största svaghet? har ingen svaghet mohah
Röker du? nej, kan hända någongång 
Bästa bok? snabba cash läste jag senast och den va grym
Blivit rånad? Nixpix
Humör just nu? rätt glad
Vilka internetsidor besöker du varje dag? fejjan, blogg.se & massa bloggar
Vad slösar du mest pengar på? kläder
Vad dricker du för alkohol? Allt går ner HAH 
Kan man vara vän med sitt ex? Aa tycker jag
Favoritchoklad? Mmh..Marabou
Varit kär i en kändis? öh JA *dräglar*
Har du lätt för att kunna lita på folk? Jag tror det, inte så bra alla gånger
Är du lycklig? Jovars
Använder du smink? Yesbox, inte så mycket på sommaren dock
Hur ofta motionerar du? försöker att motionera varjedag
Vad har du för drömmar? Att bli rik *fniss* 
Blivit tagen/hämtad av polis? Mjoo
Blivit förföljd? Tror inte de
Tycker du det är kul att svara på frågor? Nej

inga drömmar för stora för att nå

tjenis herbert haha! Ska bara börja med att skriva att min farmor är skönast i världen och ja så var det med de, när jag kom hem från f&f drog jag ut och sprang en runda, tror att ja sprang ungefär 6 km och det var jätteskönt och inte en kotte ute var det heller. När jag kom hem såg jag att vi fått nya h&m katalogen - autumn 2009 så det första jag gjorde var att kolla igenom den, mööö dräglar över allt jag vill ha..

Imorgon bitti åker familjen till landet och jag stannar kvar här hemma, själv. Det ska tydligen bli rätt bra väder imorgon ska jag sooola hela dagen, all bränna från mallis är ju fan borta känns det som. Sen ska jag nog dra till huddinge och köra ett spinningpass. Får väl se vad jag hittar på sen på kvällen, kanske någon liten tös kan joina mig här hemma i huset.

Nu ska jag träna mina Abs haha, eller ja dom 2 jag har x]



 


use somebody

Hej på er! gick upp redan vid 9 imorse, jag och mamma skulle nämnligen till IKEA och köpa lite grejer till mitt rum. Fick med mig en del bra saker hem, mest förvarningsgrejer men även lite ljus, gardiner och en lampa. När min rum är helt klart ska jag ta kort och visa er.

Meningen var att jag och sandra skulle träna idag, men nu skulle vi tydligen hem till farmor och farfar på middag. Men vi ska köra på torsdag istället! Innan vi åker till farmor och farfar ska vi stanna på platagen och kika efter några fina krukor till mitt rum och kanske även någon blomma. Om vi kommer hem hyffsat tidigt ikväll ska jag ut och springa!

Nu ska jag fixa klart på rummet och sedan börja fixa mig litegrann
slänger in en braig låt till er

Kings of Leon- Use somebody

jag vill ha lördag idag

det kanske inte är så svårt att lista ut eftersom att det är de 25:e då vilket betyder att jag får 1200 kr i studiebidrag (man får det egentligen inte det på sommaren som alla säkert vet, men jag får det ändå av mina söta pärisar) sen får jag 800 kr i lön för att jag städat på pappas jobb. Så ge mig lördag nu tack!

Ska höra med mami om vi ska gå någon powerwalk idag, hennes gå kompis är bortrest så då får jag hoppa in istället. Dock kanske det räcker med träning för mig, jag har verkligen tränat mycket den här veckan. Vilket iof är jäkligt bra men det ju inte bra att träna för mycket. Om inte sandra skulle på bajen matchen imorgon ska vi träna, längtar verkligen till att gå på pass det var hur länge sen om helst nu. Sen ska jag försöka gå ut och springa intervaller 2 gånger och långdistans 2 gånger denna vecka som kommer. På söndag är det dags för träning med laget igen! och veckan efter det börjar alla tester igen, då måste man ju vara på topp.




mitt hjärta har läkt och bytt färg

bara så att du vet!



sante, jag och cessan någon natt i slutet på juni!


hejdå

jag drar till landet under helgen, kommer hem igen på söndag och åker kanske tillbaka dit igen sen, beror på vädret och allt såntdär :) ha det bra här hemma, och alla tjejer som åker till gotland/öland ha det bäst nu! kommer sakna er <3

17juni

Tisdag: Sprang runt långsjön och gjorde massvis med styrka. Var på allsång och grönan. Fick gratis inträde och åkband, eller vi delade alla 6 st på 2 åkband så nu har jag åkt insane och den var jäkligt rolig ska ni veta.

Onsdag: Låg ute och solade på dagen, sprang spåret med syster och gjorde stryka. Drog hem till jessica på kvällen och krökade, kvällen var sjukt kul och den slutade med att jag gick med stoffe och draste med en svensk flagga runt halsen. Somnade sen sött hemma hos Jessica.

Idag: åkte hem tidigt, åkte med pappa till jobbet och städade i 3 timmar och sen var jag där i en timme och inte gjorde någonting, satt bara och väntade på att pappa skulle bli klar med lite jobb. När jag kom hem gick jag powerwalk runt långsjön med mamma. Nu ikväll har jag varit ute och åkt båt med öhman, simon, jessica och cissi. Lite mys sådär!


Imorgon: Drar förmodligen till landet och stannar i några dagar. Alla vänner åker bort nästa vecka så det ska bara vara skönt att åka bort litegrann.


lista

kör en liten lista här innan ja ska sova, tagen från una :)

du kär just nu? nej det är jag inte
Har du kysst någon idag? nopp ingen kyss idag
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? Ja det har jag
Hur många har du varit tillsammans med? 2 seriösa förhållanden
När förlorade du oskulden? när jag var 14
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? nej
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? John, vi tappade känslorna för varandra
Är du romantisk? haha det kan väl hända
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? haha nej fyfan
Är du svårflörtad? Nej jag tror inte det
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Jora, missvis med gånger framför John
Vad hette din första flickvän/pojkvän? nästa fråga tack..
Hur länge höll det? i 2 månader? 

Har du lekt med någons känslor? Nej
Har du haft sex med över 5 personer? Nej
Hur länge höll ditt längsta förhållande? 17 månader
Och ditt kortaste? 2 månader
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Just nu är jag singel och trivs med det
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nejdu, ingen sån stil här inte
Är du en bra pojk/flickvän? Hoppas det
Hur många har du haft sex med i år? 2 st
Vem sov du senast bredvid? Syster
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? inget svar på det
Har du haft ett KK-förhållande med någon? Nej
När fick du din första kyss? kommer fan inte ihåg haha
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Mamma var 17 och pappa 20 
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Men nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nejnej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Beror helt på.. men jag gillar casual
Föredrar du svenska eller utländska killar? Det beror helt på, jag älskar spanjorer (a)


läggdags

klockan blev plötsligt väldigt mycket, dags att dra upp mot sängen. Som dessutom är renbäddat och fräsch, måste vara bland det bästa som finns, att lägga sig i en ren säng. Hur som helst så har jag ikväll träffat the ladies, har saknar er massvis ska ni veta!

Ska upp hyffsat tidigt imorgon och träna, ska springa runt långsjön och sen göra tusentals övningar... det låter väl lockande? njaaa trodde väl se. Men på torsdag blir det träning med sandra, det längtar jag till :)


13/7

Fick lusta att ta bort alla gamla inlägg och börja om på nytt här i bloggen, men sen ångrade jag mig. Det kan ju faktiskt vara kul att gå tillbaka om ett tag och läsa, men nu har jag bestämt mig för att gå vidare. Byta sida, in i ett nytt kapitel. Bort med det gamla och in med nytt. Jag ska jobba så mycket som möjligt resten av sommaren, träna som en tok och leva loppan med alla mina underbara vänner. Hittills har sommaren varit grym och så ska den fortsätta.

Håller på att städa mitt rum. lyssnar på musik och samtidigt mailar med bossen. Jag ska få sälja andra grejer om inte vädret är på topp under veckorna jag ska jobba så lite cash hoppas jag att jag lyckas få iallafall! Dock så kommer jag att arbeta under kvällar om det inte blir glassförsäljning med det kan vara kul att variera tiderna lite också.

Nu ska jag fortsätta städa mitt rum, sen blir det träning!
ska visa er bilder från resan också, med det görs när jag har tid


hemma

jag är hemma, har haft det sjukt skönt. vill tillbaka, bort bort bort härifrån!
mår inge bra av att vara hemma just nu, jag mår skit.
Mitt liv är en berg och dalbana, går upp och ner varjedag


har aldrig kännt mig så ensam som nu
att gråta sig till söms är inte de som är värst
det jobbigaste är att veta att du tar allting så himla bra

nu ska jag försöka sova

Mallorca 5/7 - 12/7

Ha det bäst i Sverige people, kommer sakna er!



kreta07 med Emsson <3


grattis mallan



Grattis på 17-årsdagen gullet, ha en supermega bra dag :D

lördag 4/7

Jag håller på att packa, har problem med att bestämma av alla kläder jag ska ha med mig. Det är nu man märker hur mycket grejer man egentligen har. Jag som alltid klagar på att man inte har någonting att sätta på sig. Men nu finns det för mycket att välja på. Hursomhelst så ska jag senare åka till Nacka forum med pappa. Ska köpa lite småsaker och lämna tillbaka 2 böcker som har legat här hemma och skräpat. Ska nog ta och låna någon bok att ta med också.

Känns lite overkligt att vi åker imorgon, ska bli så jävla skönt att åka bort. Ta en paus från allt, hitta tillbaka motivationen och vara ifrån dig ett tag. När jag kommer hem blir det jobb i 2 veckor, sedan ledigt en vecka och efter de jobb i 3 veckor fram till skolan börjar. Tur är iallafall att jag har bra arbetstider då jag kan vara ute ändå. Och sen jobbar jag ju bara när det är hyffsat väder, regnar det är man ledig!

Nu måste jag packa klart här, har tusen saker att hinna med idag.


du har lämnat mig nu



jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du

jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha

jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

2 juli

segis dag idag måste jag säga. Rätt sliten efter gårdagen, men det var bajskul



Idag har jag inte gjort någonting alls, mamma och pappa kom hem imorse och jag har fått en ny resväska. Jag har legat och solat ute på altanen ett tag men börjar få nog nu. Imorgon blir den sista dagen med kanon väder så jag ska väl inte klaga, fast det gör iof inte speciellt mycket för mig eftersom att jag åker till Mallorca på söndag! Nej men nu ska jag lägga mig ute ett tag till, sen ska jag ut och springa. Träningen går åt helvete just nu!

Stilikon med silikon, bor i samma stad som du vill ifrån

Dagen började med att jag vakna klockan 8 imorse i ett tält på en jävla ö mitt i havet typ. Det var iallafall jävkligt kul, igår åkte vi ring, vattenskidor, vi badade, solade och grillade korv. Hade det mys helt enkelt! Dock kände man sig inte så fräsch imorse när man skulle hem. Vi brudar stannade inne i stan på vägen hem och käkade, sen vidare till flempan och hem efter det.


  
  

Jag är helt ensam hela dagen, mamma och pappa är ju på landet och syster jobbar fram till klockan 9 ikväll. Jäkligt skönt är det iallafall :) Men ikväll får jag en middagsgäst vid namn Cecilia, sen drar vi förmodligen till Medis och sen sover nog Cessan över här också haha, nu slipper jag känna mig ensam hihi!



PC ikväll kööör vi



HAHAHAHHA