mina matvanor

"kan du inte skriva lite om dina matvanor, läste att du höll på med gi?"

fick denna kommentar igår, och visst kan jag göra det!

För drygt 2 månader sedan så började hela min familj att äta efter GI-metoden.
Då kanske ni undrar vad det är? GI-metoden innebär att välja mat som innehåller kolhydrater som bryts ner långsammare av kroppen och därför ger en jämnare blodsockerkurva. Detta ger minskad hunger, minskad inlagring av energi som fett och ökat välbefinnande. Det hela började nog egentligen med att pappa fick en bok "Paulúns GI månad" där det finns massa bra recept. Den boken kör inte stenhård efter GI, men den funkar bra för oss.

Tänkte bara skriva hur en vanlig dag ser ut för mig dåra, vet inte riktigt annars hur jag ska göra haha.
Frukost: Jag brukar ofta göra smoothie (banan, hallon, lättyoghurt eller havremjölk, linfrön, sesomfrön och havrekli) låter säkert skit äckligt men jag lovar det är typ det godaste som finns, frönen smakar inget utan är bara med för att det ska bli nyttigare. Ibland äter jag även havregrynsgröt eller yoghurt med osockrad müsli.
Lunch: Jag går i en skola där man får "matkort" och i våran skola får vi 60 kr/per dag. Vi brukar oftast bara äta sallad, inget speciellt.
Middag: Till middag äter vi ofta fullkornspasta, bulgur eller Quina och sen protein som kykling eller liknande till. I början tyckte jag om det, men nu börjar tröttna. Idag åt vi ex, Quinasallad med kräftsjärtar, advocado och tomat.

Sen äter jag ca 2 mellanmål per dag, och det blir oftast frukt eller bara någon liten macka.
försöker undvika att käka godis och dricka läsk och allt sånt på vardagar, men på helgen brukar jag festa till det hihi :)
allt beror på hur hårt man vill följa det, men det har gett resultat för mig så det funkar verkligen om man går in för det.


så nu har ni fått veta lite mer, inget speciellt egentligen, men det var någon som ville veta!


idag och imorgon

Sitter och kollar på andra avenyn med mami samtidigt som jag håller på och prata med una om våran redovisning vi ska ha imorgon på religionen. Ska försöka plugga lite matte också om jag orkar, hinner nämnligen inte det imorgon.

Har fullt upp hela dagen ser det ut som just nu.
Först har jag ju skola från kvart i 10  till tjugo över 2,
sen ska jag stanna i stan och köpa lackleggingsen tänkte jag.
Hinner bara hem och vända för sen ska jag nämnligen hem till John eftersom att hans mamma fyller år så jag är bjuden dit på kalas, super trevligt.
Sen ska åka direkt därifrån till träningen som slutar seeent. kommer inte hemförens vid halv 11. suck


 

Träningen idag var jobbig som vanligt, sprang i 20 minuter efter body pumpen också. Orkar knappt hålla upp mina armar och jag skojar inte. Och imorgon är det innebandy träning x2, fy så jobbigt.



blir fett sugen på vattenmelon av bilden
ååh sommmmmar

tisdag

Sitter och väntar på att tyskan ska börja, dagens sista lektion. Slutar vid halv 4 och sen blir det raka vägen hem för jag ska nämnligen träna body pump med sandra klockan 6. ska bli skitkul och ska snacka med mamma så att jag får pengar till gymkort, numera ska vi bara ha 1 innebandy träning i veckan så då måste jag ju träna själv istället och jag måste jag vara på topp till när träningarna med damerna börjar.

vi käkade supway till lunch, smarrigt sen gick vi in på gina mer hann vi inte med haha. Jag hittade ett par lack leggings som jag ska köpa men eftersom att jag inte har nåpot legg så kunde ja inte köpa dom och hann inte springa iväg till bankomaten så jag får köpa dem någon annan dag istället!

Nu börjar snart tyskan, skriver ikväll :)

Måndag

Skolan gick snabbt, skööönt. Efter skolan stannade jag och una i forum, fick med mig ett par skor hem från Diechmann och ett armband från ur&penn. Ska visa er bilder senare! Kom hem vid 4 tiden och gjorde smoothie och drog sen iväg på träning. Var rätt seg så det gick inge vidare! vi körde rätt mycket fys, emellan alla övningar, så brukar vi inte ha det, men det funka det med. Jag och Verre kom på första plats i plankan tävlingen, haha

Matchen mellan AIK - Rögle tog precis slut. Vinst med 3-1, grymt gnaget!
Min data laddare är borta och snart dör min data. Vi hörs imorgon istället people

skolan

sitter på mattelektionen, vi slutar om 10 minuter sen har vi historia, lunch, sammehälle och datakunskap, men vi har gjort klart uppgiften redan så vi är nog lediga. Jag och una ska kanske gå till forum efter skolan eller jag ska iallafall försöka få med henne!

Ikväll är det träning som vanligt, tillsammans med f94. Det blir faktiskt mycket roligare då. Idag har vi även en halvtimmes längre träning, så den slutar 19:30. Har ändå inte speciellt mycket att göra idag eftersom att det ända jag har att göra den här veckan är matten, prov på torsdag! allt annat är inpricip klart.

Fick tillbaka svenska fördjupnings arbetet imorse också, fick VG+, är iaf väldigt nöjd!
nu ska jag fortsätta jobba, kating

Män som hatar kvinnor

Filmen var riktigt bra, rekomenderar starkt. Har ni inte sett den än, gör det! 
det är ju också lite coolt att Johns dadi är med i filmen *stooolt*



vi kom även fram till att Noomi Rapace som spelar Liselott i filmen är grymt lik Josefine Crafoord, den enda skillnaden var hår- och ögon färgen. tycker jag iallafall.

Jaja, sen jag kom hem har jag druckit te och ätit frukt sallad, smaskens.
Är as trött så ska nog sova snart, en skol vecka kvar sen är det lov!

förlust

hann tyvärr inte skriva imorse, men idag hade vi kvartsfinal i mitticupen mot täby FC.
Vi förlorade matchen med 5-4, vi var helt enkelt inte med från början. Sista perioden ägda vi i stort sätt boll hela tiden, men vi lyckades inte sätta det sista målet. Jag är ändå rätt glad eftersom att jag fick spela 1 och ½ period, sista halvan av matchen, så det blev rätt mycket spel för mig. Men nu är vi ute ur slutspelet och börjar redan nu ladda för nästa säsong i div.1

Johns huddinge ibs gick vidare i kvarten imorse, så nu har jag ändå dom att heja på!

Har precis duschat och ska snart börja fixa mig litegrann, idag ska nämnligen min familj och grips gå på bio och se "män som hatar kvinnor" och den ska tydligen vara skitbra så det ska bli riktigt kul. Den är rätt lång så vet inte riktigt när jag kommer hem, men slänger in ett inlägg då kasnke.

trötter

jag skrev klart min novell idag, katjing på det.

Emma var här ikväll och myste med mig framför robinson, vi gjorde  även hallon smoothie, som jag förövrigt är helt beroende av. Om jag inte dricker min smoothie på morgonen är dagen förstörd, haha nej men tyyyp. E gick hem rätt tidigt eftersom att vi både nästan höll på att somna i soffan. Då gick jag ner och pratade med mamma och pappa ett tag sen helt plötsligt var jag pigg igen, typiskt. Tro det eller ej men jag hällde upp ett stort glas cocacola, gick upp till soffan och tog fram min bok och började läsa, lånade boken på bibblan i torsdags och nu har jag läst halva boken och nu är jag helt fast, den är superbra, dock väldigt hemsk.

Har pratat lite med J och sagt godnatt och allt sånt, börjar känna mig rätt trött så ska nog stänga av datan och sova. 
det är också att börja tagga till imorrgon, vad som händer då vet nog dem flesta redan, men skriver ett inlägg innan jag drar så ni som inte har någon aning får veta! heja huddinge ik

Glöm nu föressten inte bort att ställa fram klockan 1 timme!



godnatt
(en bild på mig från förra helgen)

lördag

Har precis ätit en mumig frukost och nu ska jag skriva klart min novell. När jag är klar ska jag åka till Huddinge och träffa baby som just nu är och dömmer. Ikväll ska jag träffa Emma. Får se vad vi hittar på. Det var allt för mig, tack och hej!

helg

varför är det snöstorm ute? hallå, vad är detta? jävla skit väder!
när jag säger "det är vår" eller "det känns som att det är vår" så snöar det alltid dagen efter. Från och med nu ska jag aldrig nämna den meningen mer.

ska snart gå upp och städa mitt rum för det ser ut som ett bombnedslag.
har inget kul att berätta, återkommer imorgon


fredag

nu är jag fett sämst som inte går på innebandyn, istället så har jag sjukanmält mig, men ska till skolan sen, så jag kasnke ändå inte är så dålig ändå. Vi ska redovisa vårat musikarbete i engelskan och sen gå på extra matten eftersom att vi har prov nästa vecka. Men jag ska inte ta tunnelbanan förens vid 12 så har ju hela morgonen ledigt. Jag måste gå och köpa bananer haha för dom är slut och då kan jag inte göra någon smoothie, panik! så det tänka jag gå och göra (a)

föressten så har älsklingen gjort illa axeln, det kan till och med vara så illa att han brutit något, men han skulle åka och rönka det idag, hoppas på att det inte är så farligt iallafall. Nu missar han slutspelet och allt, tulle baby! Något prosivit var att jag tränade med damerna igår, men jag var inte alls på topp och inget kändes bra. Men jag får väl fler chanser att visa upp mig, hoppas jag. Blev kallad till kvartfinalen i slutspelat på söndag, kul. fast det blir ju bänken då med men det är ändå kul att få åka dit och vara med!


ps. fick sms av J nu, han var på väg till akuten. lycka till baby! <3


en vän med en bil

Fasiken va skönt att det är Torsdag, veckan har rullat på snabbt som attan och nu återstår bara en skolveckan sen väntar ett efterlängtat lov! jag älskar lov

Åt lunch i forum med Sarah och Viktoria, sen skulle hela klassen till biblioteket för att låna böcker. Jag lånade två böcker "bakom stängda dörrar" och "packad" haha får se vilken av dom jag väljer att läsa. Efter det köpte vi glass och satte oss ute i solen, så härligt att man kan sitta ute utan frysa ett dugg. Nu måste ju ändå våren vara här för att stanna?

och vet ni, jag fick en godis idag hihi. bra jag är!
fast nu har jag ångest över att jag ätit både glass, godis och kakor när jag kom hem

som tur är så har jag iallafall träning ikväll. och imorgon bittt!
haha undrar föressten hur många det är som är håkan fans och fattar rubriken 8) yeeey

efter träningen

Lite knas att inlägget jag skrev efter skolan inte kom upp förens nu? eller så var det iallafall för mig. Nåväl, Träningen var hur som helst skit rolig idag, vi va bara 10 stycken och vi körde massa roliga övningar, 2 gånger fick jag typ skrattattack så jag höll på och dö haha aja roligaste träningen på länge var det iallafall. Skulle egentligen göra något roligt med laget imorgon men ingen orkade ta tag i det så vi har vanlig fys imorgon, fast man ska ta med dig innebandy grejer också eftersom att damerna kasnke behövde lite folk på deras träningen. Känns riktigt skönt att det är helg snart, 1 skoldag kvar sen en efterlängtad helg. Och jag skojjade bara med er förra veckan om närvarogodiset, det är imorgon jag kommer få det! *stolt* nej nu måste jag gå och duscha sen läggdags, börjar 8 imorgon suuuck!

våffeldagen

Jag kom hem för 20 minuter sen och skola gick riktigt snabbt idag, skönt! Har egentligen inget speciellt plugg till den här veckan förutom engelska redovisningen som vi har imorgon men jag ska bara läsa allt från pappret så behöver inte direkt öva på det. Jag vill inte satsa på bättre än G i engelska för det klarar jag ändå inte så, onödigt att lägga energi på det då känns det som. Men jag ska iallafall vara duktig och försöka fortsätta på idrotten och även datakunskapen. Ikväll är det träning, onsdags träningarna brukar vara rätt sega men vi får se hur dagens träning blir. När jag ändå är inne på träningen så kan jag berätta att jag var (som jag trodde) ensam tjej på träningen imorse, men jag överlevde.

Och våffeldagen är det idag, vi ska äta våfflor till middag. Det är så jäkla gott!


andra avenyn

Jag har varit på en prommis med mamma, vi hämtade mina skor på posten.
Ska inte börja använda dom förens senare i vår har jag lovat mig själv!

Imorgon börjar jag klockan 9 med innebandy, alla ska springa test imorgon men jag har redan gjort de så har vanlig träning imorgon med typ 10 killar, kul eller inte. Felicia har också sprungit testet redan men hon hade tydligen sträckt sig och skulle därför inte vara me trodde hon. Imorgon är det föressten voffeldagen också, tror vi ska äta det till middag.

Nu ska jag sätta på andra avenyn som jag missade förra veckan.
Så ka kika på 2 avsnitt. Men först ska jag gå och göra mig en kopp te!

GODNATT

tisdag

Idag mår jag inge vidare, är rätt deppig
man kan ju inte alltid vara på topp, eller hur?

Fick sluta en timme tidigare idag eftersom att min tyska lärare var sjuk. Riktigt skönt att komma hem rätt tidigt eller ja halv 4 men det är tidigt för mig eftersom att det tar ett tag att åka hem. När vi gick från skolan ner till nacka strand så går vi förbi en restaurang av något slag och då hör vi hur alcazars låt stay the night spelas förfullt där inne och att den spelas live så ni tittar in och då står dom där inne och repar, antagligen ska dom uppträda där ikväll. Men så vi smyger in dit och jag filmar allt på mobilen, så ska lägga upp det på fejjan sen, rätt coolt var det iallafall!



mamma har varit hemma från jobbet idag, hon har varit på sjukhuset och hälsat på mormor. Idag varkar mormor må bättre. kämpa vidare! Jag drömde föressten inatt att jag var sjuk, att jag hade cancer, det va jätte obehagligt. nej inge mer snack om det där.

ska börja på idrottsplaneringen nu, rätt rolig uppgift ändå.
Har ju varit med om värre om man säger så :]


life suck

orkar ingenting längre och jag är bara allmänt depp hela tiden.
vad är det som händer?

måndag

Kom hem från träningen för en stund sen. Vi hade samträning med f94 idag och så ska vi ha varje måndag framöver, var faktiskt första måndagsträningen på länge som jag tog i och blev svettig. Men det var riktigt roligt. Eftersom att det är hockeymatch imorgon (Huddinge - Nybro) så kunde sandra inte träna. Får träna själv istället eller så blir det en prommis..



 

När jag kom hem hade en stark känsla av att något var fel
Mamma var inte hemma, pappa berättade att hon var på sjukhuset
Mormor är redan dålig, hon har cancer och är mitt uppe i behandlingen
Idag fick hon en hjärtinfarkt, hjärtat hade stannat
Varför ska allt hända min mormor? det räcker nu...
Mormor är stark och hon ska klara sig igenom den här skiten
vi ska klara det tillsammans!

tillbaka efter helgen

snart börjar måndagens sista lektion, datakunskap. Efter skolan ska jag hemma och försöka börja plugga lite, orkar fan ingenting längre. Men nu är det slut med det! Den här veckan ska jag skriva klart min novell, idrotten och börja lite på samhällen. haha vi får se hur det går.

Jag spelade två matcher igår, vann en mot Täby IS med 15-3, statslagstränaren va där eller ja det var för att han är tränare för täbys juniorlag, scary! hann bara hem och käka och kika lite på tv sen åkte jag iväg på en till match mot sköndal, förlust med 4-3 och jag fick spela back. Gick väl inte så jättebra direkt haha.


nu börjar lektionen så ska sluta skriva. Hörs sen!



en bild från i fredags hos hålan
vickis, linn, helena och jag

seriesegare

Vi vann matchen mot endre (gotland) med 9-3 så vi vann helaserien och går till nästa säsong upp i div.1! Fick bara spela några byten men det visste jag ju innan, känns lite skumt att vi ska spela mot stockholms bästa lag nästa säsong, fast då helt själva utan några damer så om vi ska fixa det måste vi bli så mycket bättre. Det blir hårt jobb nu! Snart blir det tacos och sen drattar jag hem till John och bara tar det lungt. Har match imorgon bitti, samling 11 i täby. Hinner inte blogga mer nu för maten är klar hihi.

sliten

det var jättetrevligt igår, vet inte riktigt hur många tjejer vi var men runt 25 stycken. Hålan verkade iaf nöjd med alla presenter och speciellt den sista haha. Alla delade på sig sen och vi tjejer åkte till huddinge där vi inte stannade så länge så kom hem efter 1 någongång. Har precis ätit frulle och ska nog ta och städa lite snart, huset ser för jävligt ut. Mamma och pappa är på ikea och köper lite saker, bland annat en lampa till mitt rum! halv 2 ska jag åka iväg på match, våran sista match för i år som spelas mot endre. Laget som vinner av oss går upp till div. 1 så det kommer bli riktigt tufft. Dock så ska jag bara vara bänkvärmare, men jag är glad ändå att jag blev kallad. Ikväll ska jag bara ta det lungt eftersom att jag har tidig match imorgon, samling 11 borta i skarpäng. Skulle egentligen spelat matchen mot sköndal, som nästan alla andra juniorer ska göra. Men jag bytte plats med ceder så nu ska jag, maria och alexia(?) spela U-match med damerna mot täby. Ja men det jag skulle komma till var att jag bara tar det lungt ikväll med John. riktigt skönt!


till en vän

Du ser på mig, vännen
Som om jag gjort något fel
Men se på mig, vännen
Och tro på mig nu, jag ber
Det kanske tar emot
men vi hör ihop
och inget kan ändra på det

fredag

Skrev igår att jag skulle skriva efter träningen men det hann jag inte, var rätt seg på träningen, men sprang iallafall 5 km och sen lite styrka på det. Kom sen hem och åt lite mat, duschade och sen kom baby hit så det blev tyvärr inget skrivande. Nu har jag ätit en stor lunch, omelett och äppelbitar gotti, nu är jag proppis!



Träningen idag sög
, övningarna var rätt roliga men sen när det var match så gick det skit och jag orkade inte kämpa över huvudtaget, min tränare prata med mig efter träningen för han märkte att något var fel. Men skit samma! åkte hem direkt efter träningen och kom hem vid 1 någongång. Jag tror jag ska gå till kvantum måste köpa lite saker som behövs till ikväll, ska städa mitt rum också och bestämma kvällens outfit, ingen aning om vad jag ska ha men hittar väl nått.

dags att börja tagga till ikväll...

torsdag

Nu är jag hemma från skolan veckans lektioner slut, endast innebandy imorgon men det räknas inte som skola för mig. Det är så härligt väder ute, jag och una gick hem från fruängen, det var jätteskönt, blir bara lite kallt när det blåser. Har ätit lite mellis nu, inte så smart eftersom att jag ska äta middag om typ 30 minuter. Men får väl göra något litet bara, ska på fys träning om en timme så måste väl börja byta om och fixa lite food nu, ska försöka hinna städa mitt rum lite också, stökigt som vanligt. Nej men hinner inte sitta här mer, vi hörs ikväll!



älskar den här bilden på oss
saknar er tjejer <3

Grattis Hålan

Vill bara säga grattis till min vän Helena som fyller 17 år idag, stort grattis till dig!
Imorgon ska hon ha middag, det kommer nog bli jättekul



haha lägg märke till mig där bak i bilden, snygging

lunchrast

sitter själv i skolan och kikar runt på massa bloggar. tjejerna har språk med själv har jag redan haft det så nu har jag lunch. Idag blev det sallad från skolanskoisk som bestod av bulgur, sallad, majs, gurka, tomat, oliver och fetaost. mumsfillibabba! Har 2 lektioner + mentorstid kvar sen är det helg. fifan va skönt! jag hoppas på att jag får närvarogodis idag också, hihi men får se för jag har 10 minuters frånvaro ifrån förra tisdagen när jag kom försent pågrund av bussjäveln men jaja. Våran mentor är lite körd ibland, men det här med närvaro godis är faktiskt rätt bra, går man på alla lektioner = godis. nu är jag lite sur på John som inte svarar på mitt sms, dumma dig. om en kvart kommer iallafall tullisarna tillbaka och så har vi svenska. Vi ska skriva en novell som ska vara klar vecka 16 alltså efter lovet. Har rätt mycket inlämningar och sånt nu, men tycker faktiskt det är bättre än prov så ska inte klaga. Fick tillbaka samhällskunskapsprovet också, sämst inte nöjd! Nu är det en jävla massa ljud här i skolan? va fan händer haha!
Nej nu ska jag fortsätta kolla i lite bloggar och sedan gå upp till svenskan. hörs senare när jag kommer hem.

en grym match

nu är jag sådär superduper glad, kan ni gissa varför? Jo, AIK vann matchen med 5-1 och dom var grymma och det var sjukt kul att va där och heja. Jag spela in film som jag ska lägga upp på fejan imorgon, grym! nu finns det ändå ett litet större hopp till att aik kan klara sig upp till elitserien, hoppashoppashoppas. Vi har biljetter till södertälje - aik den 6 april också, säger bara:
 det finns bara turkar i tälje, det finns bara tuuuurkar i täääälje. hahah


nu ska jag gå och lägga mig ska upp klockan 6 imorgon, gå i skolan till ca halv 4 och sedan fysträning på kvällen och sen får jag förhoppningsvis sov sällskap av min baby. Ska se klart "die Walle" imorgon på tyskan också, hittills har den varit rätt konstig, men får se hur den slutar imorgon.

stronger than Jesus


lite knasig låt men den har fastnat

Don't you know love is stronger than Jesus?
   Don't you know love can kill anyone?
   Bring it on; wars and deceases
   You know that love can do you like a shotgun 


Detta var allt från mig, godnatt på er!

hockey

kom hem för ungefär en halvtimme sen, har varit i skola och efter det åkte jag och mötte C, J och M i stan för att köpa present till helena som fyller år imorgon! hoppas hon blir nöjd med det vi köpte! tjejerna stannade kvar i stan och käkade, synd att jag var tvungen att åka hem..

första lektionen idag var innebandy, blev lite knas så jag vart själv tjej där idag, så jag körde egen träningen med två tränare, men det var rätt kul och riktigt jobbigt. Blev mycket skott övningar och springgrejer, kändes lite konstigt att springa runt där själv men jaja. Känns iallafall skönt att det vart seriöst då jag inte ska träna ikväll. Duschade snabbt och fixade mig sen fick jag skjuss till skolan och Josef. Hade 2 lektioner och på historian hade jag och mallan våran redovisning. Skönt att ha den gjort och det gick väl hyffsat bra för oss!

Om en halvtimme ska jag åka iväg på hockey och se AIK - Leksand på hovet, vinst är ett måste för båda lagen för att kunna gå upp till elitserien så det blir nog jäkligtspännande och hoppas så klart på att AIK vinner. Snart kommer pappa hem och då blir det donken, mums.



Måste bara säga att man verkligen börjar få vårkänslor nu, blåser fortfarande mycket men när man står i solen blir det faktiskt rätt varmt. wihi hoppas att det inte kommer något mer snöoväder nu bara :)

slutkörd

det var länge sen jag tränade så här hårt! mötte upp sandra i huddingehallen vid 6 och körde bodypump i en timme, riktigt jobbigt var det. Efter det körde vi en timmes långt spinningpass, det var fruktansvärt jobbigt. Jag har aldrig svettats så mycket, jag var dyngsur! Vi avslutade träningen med några längder i basängen. så kan ni förstå att jag är rätt död nu?


Min morgondag ser rätt rolig ut faktiskt. Börjar dagen med innebandyträning, därefter har jag 2 lektioner i skolan och sedan ska jag möta upp några för att köpa present till hålan som fyller år på torsdag. Ska även byta min tröja och kanske köpa ett par skor. På kvällen hoppar jag träningen för att gå på hockey med pappa och syster. Ska bli skit kul! Nu ska jag plattahåret och sen sova, vi hörs imorgon.


tisdag

hann inte skriva någonting igår, eller jag hade snarare ingen lust. Fick sluta skolan 1 timme tidigare så jag och malin åkte till stan. Köpte en tröja men på något knasigt sätt fick jag med mig fel storlek hem så ska byta den efter skolan idag. Slutar en halvtimme senare idag för vi ska titta på film på tyskan, den ska tydligen vara skitbra så det gör inte så mycket.
 


Träningen igår gick helt okej, fast den var tråkig och det blir ingen mer innebandy träning med laget mer den här veckan, men jag tycker faktiskt att det är rätt skönt. Just nu är jag rätt trött på innebandy, längtar nästan till försäsongen börjar. fast när den väl gjort det så längtar man bara till att spela matcher och träna inne igen, så jag vet inte haha!

Ikväll ska jag träna med sandra, imorse när jag skulle boka blev det knas så passen vi skulle gå på var fulla så istället ska vi gå på spinning vid 7-8 och efter det simma. Funkar konon det me! Har idrottsteori nu och vi har precis börjat med en ny uppgift - träningsplanering, så nu ska vi göra planering över all träning i en månad. Nu slutar vi!

godnatt

sitter och tittar på nyheterna nu för det är paus i beck och jag hade visst redan sätt den som går ikväll. bajs
Vet inte om jag orkar se klart. men säger iaf godnatt nu!

lite bikinisar från H&M. åååh ge mig sommar!

inget speciellt

Har spelat två matcher i helgen, vinst med 6-2 och 13-1
nästa helg väntar årets viktigaste match.

Jag har tjockat mig hela helgen och nu har jag typ ångest...
ska antingen ut och springa eller så blir det prommis för det behövs.

Har inget inget plugg vilket är otroligt skönt så ikväll blir det mys med beck!


Dance With Somebody


Heartless



armband + ring

gårdagens köp



svarta leggings med dragkedja 98:-



randig tee 149:-

köpte smycken också, bilder kommer senare.
Nu måste jag börja göra mig i ordning, packa och städa klart
sen kommer syrran hem med sallad
klockan kvart i 5 måste jag åka till huddinge

Agnes - Love love love


fredag

Imorse var jag och alexia och simmade och fy ja jobbigt det är att simma! Mina armar är i stort sätt döda nu haha, men det var jäkligt skönt iallafall. Simma ska jag börja göra oftare

Ska snart göra mig lite lunch och sen blir det städning
Ikväll är det match i skogås mot västerort, det är en U-match och dom brukar ofta vara rätt roliga och idag ska vi ha med 3 damer också så det blir nog kulkul. John kanske ska kolla också och sen ska vi hem till han. Jag blev även kallad till matchen på lördag, men är troligtvis bänk eftersom att vi ska köra med 2 linor och 7 damer ska vara med, men vi får se! Nej nu ska jag göra lunch :)


nu är det helg

Idag har jag shoppat lite smått och gott (ska ta kort och visa er imorgon)
Jag tränade kondition på fysen idag. Allt som allt sprang jag 45 varv = 9 km.
Fick reda på betyget i datakunskaps inlämningen - MVG, katjing på det
& sen fick jag veta att jag ligger på ett stabilt vg i svenska, skönt! (man måste ju få skryta lite) he-he

Imorgon bitti blir det först simning med Alexia
Sen måste jag storstäda mitt rum, ser förjävligt ut
På kvällen har jag innebandymatch och efter det mys med John

Nu ska jag titta på Andraavenyn och sedan sussa.



torsdag

Har precis ätit makaroner och köttbullar med syster. Nu har mamma och pappa åkt, riktigt skönt ska det bli att vara själv några dagar. Nu måste jag springa iväg till bussen, fysträning i storängshallen väntar. Skriver när jag kommer hem ikväll. Tjing!


åthelvete

Har gått asdåligt att plugga idag...
har en känsla att provet imorgon kommer gå dåligt, riktigt dåligt. 
jag orkar inte, det får gå som det går!

dagen har varit rätt chill, slapp göra redovisningen det blir på Måndag istället. Fick tillbaka provet om judendomen, blev ett litet g+ så de är jag inte alls nöjd med, men våran lärare är rätt hård (får väl skylle på det hö-hö). Hoppa över träningen ikväll för att plugga, rätt skönt med en helt träningsledig dag, eller nej jag hade ju träning imorse, inte så seriöst men åndå. På fredag får man antingen välja att åka till Farsta och spela match med killarna eller så kunde vi (som bor i huddinge) få åka till huddingehallen och simma. Så något av de bli det. Har ingen tyska imorgon så har håltimme i 2 ½ timme, då ska jag gå runt i forum tränkte jag ska försöka hitta ett par speciella leggings hihi. På kvällen blir det fysträning som vanligt. Nu dör snart min data och jag ska ringa till John. Godnatt

-

Som en väg utan mål
och när ingen förstår
när man tappar allt
man någonsin trodde på

tisdag

det var kaos i trafiken när jag skulle till skolan. Kom ingen buss imorse, proppat med folk vid buddhållsplatsen. Men då stannar det en bil och frågar om jag och 2 till i min ålder vill ha skjuts till fruängen för dom hade 3 platser i baksätet. Haha så va fan jag åkte med, fett snällt av dom så då hann jag med 35 tuben och kom bara typ 10 minuter försent till skolan. haha. Vi har någon mobbing grej idag, fast nu har vi rast. Nu ska jag och mallan jobba med våran redovisning.



jummi jag är fett sugen på Chiquita smoothie, nån som smakat? :)

Måndag

Träningen gick sådär, somvanligt helt enkelt. Har pluggat på tyskan lite, men jag orkar inte plugga mer, det får gå som det går men jag kan nog det mesta, känns det som iallafall! Ville så gärna träna imorgon med tror inte jag hinner, kanske bara blir en prommis med M och C eller varför inte en springtur, haha orka. Nej nu ska jag gå och göra mig lite te och äta en apelsin.



Den här innebandy klubban vill jag ha - Jolly Metallix. Just nu har jag en Jolly winger som jag tycker är jättebra, fast har tröttnat på den. Iallafall så testade jag den här senast jag var på assist och den va superbra. En tusen lapp kostar den, vilket ändå är ett rätt bra pris. Samtidigt vill jag ha en curve klubba, men skjuter så mycket bättre med dom, de finns många´nya att köpa, men jag trivs så bra med jollyklubborna så det är svårt det här haha. Men nu är säsongen snart slut så det känns riktigt onödigt att köpa en ny klubba då. Jag väntar tills nästa säsong. Så nu har jag ett halvår på mig att bestäma vilken jag vill ha! haha


hemma från skolan

Slutade vid tjugo över två men jag och Malin var tvugna att stanna kvar och arbeta med våran redovisning. Vi är nästan klara men ska fixa det sista imorgon i skolan. Tog bussen som gick 15:33 ifrån nacka strand och kom hem vid 16:05, det gick sjukt snabbt att åka hem idag. Alla bussar och tunnelbanan matcha perfekt. Riktigt skönt för nu slapp jag stressa till träningen. jag ringde baby på vägen hem från skolan och han berättade att hans bil brann upp inatt, läskigt! Vad ska han nu skjussa runt mig i om 4 månader när han fyller 18? haha nej men det var riktigt tråkigt faktiskt! Har precis gjort mig en smoothie som mellanmål och om en kvart ska jag tralla iväg till bussen för träning. Ikväll blir det väl antagligen plugg, as usual :/ Nej nu hinner jag inte sitta här mer.

Idag har jag

- ätit jordens godaste frukost
- solat
- kollat på Johns match
- Gått söndags promenad med cissi
- Pluggat lite tyska

Det är allt jag hunnit med idag, just det som jag sa att jag skulle göra
Sen middagen har jag haft huvudverk som vägrar gå bort? har därför inte blivit så mycket tyskaplugg, men jag har ju fasktiskt imorgon på mig att plugga också. Pappa håller på att fixa fika där nere, Mumsi! Klockan 21 börjar beck, det sa jag titta på. Nu ska jag lägga mig framför tvn och slöa hela kvällen. & imorgon börjar en ny vecka!






en bra låt, den är en tjej från idol som sjunger den!

söndag

Idag mår jag mycket bättre. ska åka och kolla på Johns match senare, tänkte att jag skulle hinna sola idag en snabbis också eftersom att jag inte gjorde det igår. Vid 4 ska jag och Cissi gå våran prommis som vi brukar gå på söndagar, fast lite tidigare idag än vanligt. Ikväll ska jag plugga till tyska provet och sen kolla på beck. Hela min dag är stort sätt planerad hihi! Nu hinner jag inte sitta här med, ha en bra söndag people :)

vill bort från allt

bara på grund av en sak, så kommer hundra tankar upp i huvudet och just nu vill jag bara försvinna bort från allt. Jag vill åka tillbaka till thailand, åka bort i 2 veckor ifrån allting här hemma. Vissa dagar känns allt för mycket, idag är en sån dag.

allt jag har att säga

Jag saknar dig

glömde berätta

Såg resultatet från matteprovet som jag skrev igår -  det blev ett VG, jag är nöjd

glömde berätta att pappa köpt biljetter till kvalserien
AIK - Leksand, AIK - Södertälje
Nu håller jag tummarna för att AIK ska klara sig upp till Elitserien
det skulle iallafall blir riktigt kul. Derbyn i ett fullsatt globen skulle inte vara fel.

Jag vill ha mat, min mage kurrar...

jag känner mig duktig

Sagt som gjort, jag och syster gick ut och sprang idag. Vi var ute i nästan 30 minuter, skulle gissa på att vi sprang runt 5 km. Jag skulle orkat mer men vi körde styrka efteråt och det var tungt. Min kropp är rätt trött efter gårdagens träning. Efter träningen åt vi lunch och sen dess har jag suttit på mitt rum framför datan med dunkandes musik, har läst massa bloggar och suttit inne på fb. Men jag har faktiskt också jobbat på mitt och mallans arbete i histiorian, tänkte kolla igenom lite tyska nu, har ju prov på tisdag. Det blir en lugn kväll, ska träffa Emma!


Lördag

John har åkt iväg till midsommarkransen för att spela sil(?) man spelar innebandy på liten plan 3 mot 3. orkade inte följa med och titta även fast det bara skulle ta lite mer än en timme. Tänkte följa med mami och syster till skäris men det orkade jag inte heller. slö man är! Igår så åkte jag, john och pappa till segeltorpshallen och tittade på hockey, när vi kom hem gjorde vi te och mackor tittade vi på lets dance för vi spelade in det istället. Sjukt att hon kärringen är kvar, ut med henne! Dagens planer blir nog att plugga, träna och kasnke sola om jag hinner. Händer inget roligt här som ni märker. Får se vad som händer ikväll. tack för mig :)

sitter vid syrrans data, hittade massa gamla bilder

  
  

kväll

kom hem för ett tag sen, har ätit lite mat och duschat. Det var riktigt jobbigt att träna ikväll, men kul såklart. Spinningen var extra jobbig idag, var nog bara för att jonna höll i den. Hon är jättebra!

Snart kommer John hit och då ska vi väl titta på Let's Dance och bara ta det lungt, för det behöver jag nu. Imorgon blir det lite plugg och så ville syrran ut och springa med mig så det kanske vi ska göra, annars går jag/vi bara en prommis. Jag måste sola snart också, känner mig likblek. Kanske får ta och göra det imorgon då, vi får se. Nu ska jag lämna datan och bara ta det chillpill hela kvällen, najs!



skoja inte att jag saknar min bränna


bäst musik just nu

Lady Gaga - Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)
Metro Station - Shake It
Mando Diao - Dance With Somebody
Lorentz & M. Sakarias - Mayhem
Jake Oh - Up In The Blue
Måns Zelmerlöv - hope & glory
EMD - Baby goodbye
Agnes - Love Love Love
H.E.A.T - 1000 miles
Pussycat Dolls - Top of the world

nöjd

vi samlades på Björknäs IP imorse vid 9 för coopertest med skolan, dock så gick det inte att springa på löparbanorna så istället skulle vi springa långdistans ända till Nacka ishall (nacka gymnsium) som ligger på andra sidan av Nacka. Min tid blev 26 minuter (den bästa killen sprang på 23) det var en jobbig väg att springa eftersom att mer än hälften av biten bara var uppförsbacke. Jag är ändå nöjd med mitt resultat. Kom någonstans i mitten av alla och kom i mål före 7 killar, det var lite grymt haha.

Efter träningen blev det donken som satt riktigt bra i magen. Sen gick vi till skolan och jag skrev matteprov som gick skitbra, kändes det som iallafall, svarade på alla frågor så hoppas på ett bra resultat nu. Om en timme ska jag åka iväg och träna med sandra. Mina ben är redan döda och nu väntar ett spinning och core pass, men jag är ändå taggad till tusen. Skönt att vi inte har några matcher i helgen så benen får vila lite för det lär dom behöva!

Efter träningen ska jag möta upp John och sen ska vi åka hem hit och chilla, myspys



så här brukar det se ut på helgerna för mig och john
min och hans fruktskål, haha sötis :)


matteplugg och träning

Sitter i köket och pluggar matte. Är väl snart klar med det mesta ska bara gå igenom allt igen och så. Känner mig verkligen inte säker på allt, vissa saker har jag absolut ingen koll på, men det får gå som det går, bara man gör sitt bästa.

Fick hoppa in och träna med damerna idag, vi spelade nästan bara match under hela träningen och det blev inte direkt seriöst, men det var faktiskt bara skönt. Var otroligt glad över att slippa intervallerna som dom brukar köra. Fick även veta att om jag vill så får jag köra hela försäsongen med dom, all utomhus träning som börjar i vår någongång och håller på ända fram till hösten då inomhus träningen börjar igen. Jag vet att det skulle vara riktigt bra för mig att köra med dom, tänk vilken kondition jag skulle få haha men samtidigt känns det lite osäkert, jag menar hur jävla jobbigt kommer det inte bli? fast det är ju sånt jag gillar men jag vill ju ändå träna med alla kompisar från juniorlaget. Men det är ett tag kvar och jag har tid att tänka över hur jag vill göra. Kom och tänka på barmarksfysen vi hade i hockeyn, den var riktigt jobbig. Vi sprang alltid jätte jobbiga intervaller och sedan backträning på det eller så sprang vi runt en mil och sedan styrka efter det. Nästan bara benträning, de är därför jag har så starka ben haha, nej *driver* men jag är iallafall glad över att slippa det nu.

När jag ändå är inne på träning så kan jag ju berätta att jag ska springa coopertest imorgon med innebandyn i skolan. Kommer bli riktigt jobbigt och man vill ju inte bli underkänd så jag måste kuta satan plus att jag antagligen kommer vara ensam tjej haha. Efter träningen blir det att åka till skolan för att plugga och skriva matteprov. Håller tummarna för att det ska gå bra!

Nu ska jag plugga klart här, packa lite för imorgon och sedan sussa.
Äntligen är det helg!

dags för träning

Nu har jag precis ätit havregrynsgröt som får bli min middag, åt även knäckebröd med kanel smak, det är så himla gott, skulle kunna äta hur mycket som helst av det men jag tog dom två sista :( fast de var väl bara bra eftersom att jag skulle äta upp alla ikväll annars he-he! Har pluggat matte sen jag kom hem, har ännu inte kunnit gå igenom allt får göra det ikväll sen. Men är dock inte hundra procent säker på om jag ska göra provet imorgon eftersom att våran lärare är hemma med sjukt barn eller nått sånt så jag vet inte om han kommer imorgon, men det får vi se då. Men det känns lite surt om jag pluggar gärnet ikväll och sen skjuts det upp en vecka, jaja! Ska byta om till träningskläder nu och sedan springa iväg till bussen, ska träna kondition ikväll och lite styrka efter det.

Måste föressten börja skärpa mig med maten nu, har blivit allt för onyttig sen skolan börja. fyyyy



hihi fossingar :]

från skolan

sitter och har svenska nu, näst sista lektionen och den slutar när som helst, har matte efter det här, får se om jag går på mentorstiden sen, så segt! när jag kommer hem ska jag fortsätta plugga matte och sen ikväll är det fysträning.

Här är låten från The City, grym!
Pussycat Dolls - Top of the world

onsdag

Vi var endast 4 tjejer på innebandy träningen imorse och Josef var på något möte så vi hade oseriösa Mårten bara, så vi gjorde en skottövning, spelade brännboll med innebandy klubbor och sen fick vi sluta, sjukt nice. Men på fredag väntar andra bullar, mindre nice! Religions provet gick väl helt okej, får se resultatet nästa vecka förhoppningsvis.

Jag har försökt plugga matte idag men det går åt skogen, jag har fastnat för skala, det är det lättaste av allt matte typ(?)men inte för mig jag fattar verkligen inte, fast syrran har hjälp till lite så de börjar klarna till lite där uppe. Men imorgon blir det råplugg alltså. Måste verkligen få vg på det här provet, hmm? får se hur det går. Har även tränat ikväll, gick inte speciellt bra, vilket det aldrig gör nu för tiden.



Min superduper sköna säng :)

nu ska jag snart sova. Ska ju upp om snart 6 timmar. 
Jag skriver i bloggen imorgon i skolan på håltimmen.
Sov gott sötisar

godnatt

Kom hem från en kvällprommis med cissi för ungefär en timme sen, det var riktigt skönt. Har även pluggat litegrann men har ingen ork eller motivation alls. Det är ingen ideé att sitta och läsa igenom allt om och om igen om huvudet ändå inte vill så nu ska jag gå upp till sängen och titta på andra avenyn. Perfekt slut på dagen! Jag måste även ringa till John innan jag sussar och prata lite hihi. Ska göra en kopp te och mysa i min säng nu, och kanske plugga lite till det beror på om jag orkar annars får det gå som det går. Imorgon är en chillpill dag och jag är fett happy just nu, nej men nu ska jag tralla upp till mitt rum. Godnatt

jag är extremt lättad just nu (det är nog bara John och Cissi som fattar) HAHA!

tisdag

skoldagen var riktigt skön idag, först idrott på morgonen och tre lektioner efter lunch som rullade på riktigt bra, fick även reda på att tyska provet inte hade varit än utan vi ska göra det på tisdag nästa veckan, därmed ÄNNU mer plugg i helgen, inte kul! hade otur i fruängen idag (som vanligt) och missade precis bussen så fick gå hem i slasket. Med det tog bara drygt 15 minuter. Ska börja plugga judendom snart, men har ingen ork till det funderar på att vänta efter middan då man fått lite mer krafter. Skulle träna body pump med sandra men jag måste ju plugga, men jag tar nog en promenad ikväll så att jag får lite motion och nu har jag ju ätit en massa onyttigt mellan mål, inte bra haha. nej men palla sitta och vänta på att pappa kommer hem och gör mat... jag börjar plugga nu istället så jag blir klar någon gång. Tjing!



Måndag

Skoldagen gick faktiskt rätt snabbt idag, trots att det kändes förjävligt att gå upp och åka hela långa vägen ända till Nacka. Känner mig lite stressad eftersom att jag har massvis att göra den här veckan. Fick reda på att vi har samhällskunskaps prov i ekonomi nästa måndag, det ska tydligen vara det störta provet som vi har haft hittills. Det blir en pluggis helg att se fram emot, eller inte! Nåväl, ikväll är det egentligen träning men eftersom att jag missade innebandy teori lektionen fredan innan lovet så måste jag göra någon matchanalys ikväll och gå på SSL match, Balrog - Täby. Men det tackar jag inte nej till, känns faktiskt rätt skönt att vila ifrån träning en dag eftersom att jag fortfarande går runt och har ont i magen. Nu måste jag börja plugga på religionen och sedan äter jag antingen hemma eller hos baby!
Har pillat lite på den nya bloggen, heeeemlis.



haha, sweeety :)

söndags ångest

Först så måste jag gratulera Huddinge IKs 94 tjejer som vann SM iår igen. riktigt grymt faktiskt, stort grattis till er! sen så måste jag bara berätta att våra damer förlorade sina matcher både igår och idag vilket ledde till att dem precis missade slutspelet. Men måste ända säga att det är rätt bra jobbat att komma upp till Elitserien och vara en poäng ifrån slutspel, att man änns lyckas hålla sig kvar är bra jobbat tycker jag.


Nog med innebandy snack. Sen sist har jag ätit middag och pluggat litegrann, tänkte gå och ta en dusch nu, sedan städa rummet, lägga fram kläder till imorgon och klockan 21 är det beck som man inte får missa. Tror inte jag har sätt den som går ikväll, men minns inte namnet på den. Självklart så har man ju extra mycket söndagsångest idag eftersom att man har haft lov i en vecka och jag kan inte påstå att jag saknar skolan. Har inte varit där på två veckor faktiskt. Men vi går ju bara i några veckor sen är det lov igen. Mamma hämtade H&M grejerna, i paketet låg ett par skor och ett linne, saknar dock fortfarande ett par skor men dem skulle komma i slutet på mars, men det gör inte speciellt mycket eftersom att dem ändå inte går att använda än. duschtime vare!


detta fick jag idag



skorna var riktigt sköna och satt perfekt, är sugen på att köpa ett par till fast i en annan färg, kasnke dem blommiga. Linnet har jag inte prövat än, men det ska nog vara bra.

på bättringsväg

Idag mår jag mycket bättre. Har fortfarande lite ont i magen men det är nästintill borta. riktigt skönt! Har inte gjort speciellt mycket sen jag gick upp, ätit min nyttiga smoothie (jag har blivit helt beroende), kollat runt i bloggar och försökt plugga lite, har inte gått speciellt bra men jag ska ta tag i det nu. Jag har lovat mamma att jag skulle börja nu och försöka hinna så långt som möjligt fram till middan, då skulle hon gå och hämta H&M paketet som ligger på posten och väntar. Har inte tid att blogga mer nu, ska gå och göra mig en kopp te och sedan plugga judendom som jag har prov i på onsdag.

en ny favorit