1 månad kvar

btw, idag är det 1 månad kvar tills min födelsedag, yeeeho

30/9

ledsen för dålig uppdatering, har helt enkelt varit för upptagen.

slutade skolan kvart över 4 och fick sen vänta på att få min data väldigt länge så jag kom inte hem förens halv 6 så jag var hemma samtidigt som pappa så vi började med maten, vi gjorde tacosgratäng så jävla gott :) hihi
sen åkte vi till ikea och köpte ett skrivbord till mig och lite andra små saker.
sitter och kollar på idol nu med baby, han ska sova här wihi ;D

vi hörs imorgon, puss

kväll

vi förlorade våran match imorse med 3-2
och Johns huddinge IBS vann mot älvsjö med 7-3 

lackar på facebook nu, ladda upp massa bilder sen dampa skiten så jag dör om inget sparades!
jaja, inget att göra åt. Nu blir det ensam mamma söger & hål i väggen, sen plugggg 8)

 

två bilder från igår, amanda 16!

söndag

sitter och plattar håret med min nya plattång, den andra gick ju sönder så var i kungens med mamma och syster och köpte en ny, den är riktigt brej :) jag köpte även ett par bruna stövlar från skopunkten för 350 :-, skönt att ha de kirrat!
ska åka och kolla på johns match om ett tag, dom möter älvsjö i västertorpshallen, så jag och dadi sa dit och kolla :)
Ikväll ska jag plugga lite med mamma och sen är det ju ensam mamma söker också, det får man ju inte missa (a) haha!



ge tillbaka brännan för fa-an!
om 23 dagar så drar jag :) <3

28/9

godmorgon på er, haha

gick upp vid halv 8 och har käkat frulle och fixat mig klart till matchen, ska gå till bussen om 5 min!
kommer vara där 20 min för tidigt hoppas inte att jag måste sitta ute och vänta på alla bara, suck
nej nu måste jag dra annars missar jag väl bussen x) höhö

Huddinge IK (B) - Högdalen

lördag

tjenixen
sitter här och bara tar det lungt, måste egentligen plugga men orkar inte just nu!

igår hade jag innebandy på morgonen, tränarna var hårda och det var väldigt jobbigt, men träningarna i skolan ger nog mycket, det är ju bra att träna me killar liksom höhö. Efter de drog jag och alex till skolan och pratade me lite lärare, rektorn och sådär, sen stannade vi kvar och pluggade i någon timme!
Mamma och pappa skulle bort på middag på kvällen, så john kom hit och åt med mig och syster, sen chillade han och jag framför tvn hela kvällen, var lite jobbigt för syster hade massa folk hemma där nere och dom var aaas jobbiga.

John åkte hem tidigt imorse för han ska spela innebandy match idag i Linköping, så jag gick också upp och käkade frulle, fixade mig och drog sen in till staden med emsson, köpte ett par jeans, kofta och bh :) nu ska jag spara resten av mina money!

lite bilder på veckans köp:
  
 

mössa H&M 50 :-
uggs H&M barn 150:-
björn axen hårinpackning kicks 145:-
kofta H&M 300 :-
jeans H&M 200:-

nej nu ska jag upp och plugga, om jag orkar (a) haha!
ikväll får vi se vad som händer ska iallafall träffa brudsen :)

ha en trevlig kväll! ♥

godnatt

fick nyss reda på att jag ska spela B-lags matchen i helgen mot högdalen
och jag ska va center, blööööö
samling halv 10 i storängshallen på söndagmorgon, oooorka (a)

studiedag

idag hade jag studiedag så va i huddingegymnasiet på morgonen och lämnade tillbaka lite grejer som tillhörde skolan. Sen åkte jag till haninge centrum och mötte alexia, mallan och una för vi skulle gå på nya hm som öppnat där, men de va skit mycket folk men jag köpte iallafall ett par skor, en mössa, puder och rött nakellack :) ni ska få se bilder!
åkte sedan till huddinge igen och träffa syster en stund och sedan john, ja va hos honom en snabbis sen drog jag hem. Käka middag och drog sen på fysträning, kondition var det som gällde för min del, det var inte så jätte jobbigt, det var värre förra veckan (a) träffade cess och jess på bussen hem hihi! Kom hem igen sen vid 10 över 8, duschade och kollade på idol, vem kan slå filip och fredrik och lite annat. och nu sitter jag här!
så nu har ni fått läsa om hela min dag, höhö.
Imorgon är det innebandy träning på morgonen, sen ska jag till skolan och prata me rektorn, några lärare och plugga gärnet, yeho! nu ska jag platta håret och sussa, pussipuss



jag och älsk i karlstad i hissen, hihi snygg jag e då ;p haha!
jag älskar dig, john <3


orientering

tjohej, började dagen med att försova mig så åkte en timme senare än vad jag skulle, haha fast som tur va så hade inte una åkt än så vi tog sällskap och det var jäkligt bra för vi satt på den där tunnelbanan i typ 1 timme plus att vi sedan skulle hitta till skogen och gå ganska långt till orienteringen, så det var bra med sällskap!
Väl där så var dom flesta redan ute i skogen och sprang men eftersom att vi inte skulle vara me så fick vi gå ett spår som var 3 km och när vi kom tillbaka så var vi klara för dagen, fast vi var ändå tvugna att vänta på malin och alexia som orienterade, men vi behövde inte vänta så länge så det var skönt :) sen åkte vi till slussen och käkade lunch på subway och efter var det raka vägen hem!
mammuten är sjuk så är hemma med henne nu och har hjälp till att plocka äpplen i trädgårn, det är jättehärligt väder ute föressten, ska nog ta en promenad till kvantum, hihi. och ikväll är det träning som vanligt, orkar inte träna idag man jaja

en ensam kväll

Har chillat galet hela kvällen med dåde(godis) och Idol. Efter det kom mamma och pappa hem och så pratade jag med dom ett tag, vi bestämde att jag ska vara me på orientering imorgon på walthers, fast jag ska inte vara me och orientera ska bara vara närvarande liksom haha och om allt känns bra efter det så ska jag börja där. Då ska jag på torsdag åka till huddinge och lämna tillbaka alla mina saker. Man kan säga att helgen nästan redan är här, hur najs som helst ju :) Imorgon ska jag upp vid 7 bussen går 5 över 8, vi ska vara ute i vällingby och det ligger ju långt åt helvete så tar ju as lång tid att åka dit men aja, nu ska jag upp och sova. Ska prata lite med älsklingen också, saknar honom! sov gott


skönt

fick just reda på att jag är ensam hemma ikväll 
storasyster jobbar på deli, mamma och pappa jobbar över

har ett grymt stort godis sug just nu, jag dööör
men nu blir det middag, vad ska jag laga för mat? måste gå och kolla vad vi har x)

 

och så här snygg är min familj, haha bilderna är från spanien i sommras!
ta mig tillbaka (a)

23/9

hejsan, hur mår ni?
själv är jag extremt trött, var i skolan från 08:00-15:15, har inte gått i skolan så länge sen i högstadiet ju :O Men nya skolan verkar faktiskt bra, men det är rätt så svårt att säga efter 1 dag, men jag tror att jag byter dit, till walthers. Men nu har vi inga fler skoldagar den här veckan, imorgon är det orientering, torsdag studiedag och fredag innebandy. Och så kommer förövrigt mina fredagar alltid se ut, endast innebandy träning! jag ska prata me mamma när hon kommer hem om hur jag ska göra, måste ändå tillbaka till huddinge och lämna bäcker mm.

Ikväll har jag ingen träning, SKÖNT
jag ska bara ta det lungt och kolla på tv, woho

hööööörs


nattinatt

träningen gick inge vidare, innebandyn går åt skogen för mig just nu...
Men alla har sina upp och ner gångar, det får man aldrig glömma!
jag är riktigt trött just nu, ska dessutom upp tidigt imorgon. Vill bara gå och sova och imorgon vakna upp som en ny människa, känner mig bara allmänt dålig, nej nu måste jag sluta vara så neggo - tänk positivt

ska fixa lite för imorgon och platta håret så jag slipper det imorgon bitti, sen blir det sängen.
 och imorgon blir det ny skola! puss

22/9

Hann inte skriva någonting igår, jag hade rätt så fullt upp hela dagen! Huddinge IKs damlag hade elitseriepremiär, så jag och John åkte dit och tittade. Eftermatchen åkte vi hem till mig igen och åt tacos, mums! Efter maten åkte hela familjen till ikea och köpte lite saker till mitt rum, en byrå och två hyllor. Resten ska vi köpa nästa helg :)

Idag är det föressten exakt 1 månad kvar till thailand, längtar ju sönder mig (a)
skolan idag var tråk som vanligt, men mamma ringde på mattelektionen och berätta att jag kom in på walthers, så imorgon ska jag dit, hoppas att jag tycker att det är bra :) har hört både mycket positivt och negativt så vi får se!

Ska på träning om lite mer än en timme, ska bli skönt att träna, det känns som att det var jätte länge sen, har ju varit sjuk fast egentligen så är det bara 5 dar sen, inte så farligt men ändå (a) 
i kylen ligger en delipastasallad och väntar på mig, yummi haha
nu ska jag äta min efterlängtade sallad och kolla på topmodel / L


saknar <3

20/9

hejsan, kom nyss hem från staden!
jag köpte ingenting, men älsklingen fick med sig en jättefin tröja hem :)
mamma och pappa har jobbat med mitt rum hela dagen, nu är allt typ vitt, bara fondväggen som ska upp sen är det klart, och alla möbler såklart men dom får jag nog köpa nästa helg! woho

På måndag ska mamma ringa rektorn på walthers i Nacka. Pratade lite me alexia idag och hon sa att det ska finnas 2 platser kvar så vi får hoppas att jag kommer in, annars blir jag kvar på huddinge.

ska hjälpa pappa med maten sen och efter middan ska jag åka och kolla på Johns match i tomtbergahallen, sen åker vi hit och chillar galet, höhö
nu ska jag upp och hjälpa syster med en greeej ;)
pussipuss

stan

nu ska jag snart åka in till stan och möta John :)
vet inte riktigt när jag kommer hem men vi stannar nog inte så länge!

hörs senare <3



gjorde en lite rolig sak igår när jag hade tråkigt,
kolla vår söta bebis x) HAHA

19/9

har jobbat hårt hela eftermiddan, nu står iallafall rummet nästan helt tomt, bara sängen kvar :) hihi, men den ska också ut! medans vi fixar där så får jag sova här nere i data rummet x) men det blir naajs!

maggen kurrar som fa-an höhö, men papi håller på me maten så den e nog klar snart.

sen ska jag ta en snabb dusch och sen träffa emsson :)
vi ska ha myskväll hemma hos mig!



emsson & jag på kreta sommaren07 <3

längtar




längtar till thai som fan när jag ser reklamen :) det ser så skönt och härligt ut!
hoppas att vi kommer iväg annars dör jag, är ju bara 1 månad kvar nu (a)


nu ska jag gå och göra lite lunch, sen ska jag börja röja på mitt rum!
I helgen ska vi börja göra om där inne, har köpt färg och tapet och så, det ska bli jätte kul :)
och självklart ska ni få se hur det blir sen ;D
nej lunch va det! ha det bra <3

byta gymnasium?

har funderat rätt så mycket nu på hur jag ska göra? jag vill byta gymnsium till Wahlters Nacka, men jag kanske ångrar mig? men det verkar mycket bättre där och då får jag ha riktiga innebandy träningar 2 gånger i veckan, och det är det jag vill ju. Jag pallar inte ha tråkig idrott som vi har typ 4 gånger i veckan, blöö! Men jag vet inte riktigt nu har jag ju kommit in i klassen, men helt ärligt så trivs jag inte speciellt bra, jag vill komma bort och börja om! nu känns det bara som att 9an fortsätter, med samma personer och samma lektioner. Och det skulle vara jävligt skönt att komma bort från huddinge faktiskt. Och jag har räknat ut att det tar bara 40 minuter att komma dit, och när jag åker nu måste jag ändå åka 30 min innan skolan böjar för att jag ska hinna så det blir ändå nästan samma! mer hur ska jag göra? om jag ska byta måste jag göra det typ nu. hjälp mig?

föressten så är jag sjuk, var det igår med, men känner mig bättre idag :) men får ändå inte gå ut eller så ikväll :/  men jag ska nog ändå höra med mamma ifall emsson får komma hit, jag hade lovat att träffa henne i helgen!
aja vi hörs nog senare :) <3

17/9

Kom nyss hem, har varit på stuvsta IP hela dagen och spelat skol-dm i fotboll :) det var blandat lag alltså, ettor, tvåor och treor. Vi vann den första matchen med 5-1 mot tumbagymnasium, andra matchen förlorade vi med 4-1 mot Frans Schartaus fotbollsklass och alla var treor, så ja dom var rätt så bra. Men jag tycker ändå att vi spelade bra och det var riktigt kul och det är ju det viktigaste :)

nu ska jag bara ta det lungt, plugga lite och sen ska jag iväg på träning. På onsdagar tränar vi från 8-10 så man kommer hem rätt så sent :/ men det finns inget att göra åt. Imorgon börjar jag ändå halv 12 :) fast vi har orientering i tulling-brantbrink, och som jag skrev i ett tidigare inlägg så ska jag springa svartbana så vi får se hur det går (a) sen konditionsträning senare på kvällen, usch orkar inte ens tänka på det *buhu*

vi hörs senare / Louise



mina fotbolls hunkar, Ramos & Torres <3


måndag

håller på att fixa med bloggen :)

13/9

HEJ PÅ ER

igår kväll var jag bara hemma med mamma och pappa, det var faktiskt skönt att inte göra någonting, vid 11 så kom John hit och sov här, han hade varit på bio på heron och orkade inte åka hem så han kom hit :) myspys, finns inget bättre än att sova me honom, min älskling <3 dock så skulle jag upp klockan halv 8 imorse och det var mindre mys. Det var den första seriematchen idag och den gick prima! Matchen var mot skogås i skogåshallen och vi vann med 14-1, jag fick spela i första linan med Nikko och Lina och vi gjorde 7 av 14 mål. Jag själv gjorde 2mål och 3ass och det är jag riktigt nöjd med :) mamma och pappa va där och kollade också och dom tyckte jag blivit mycket bättre och det känns kul för jag har verkligen tränat mycket på sistonde! Efter matchen duschade och fixade jag mig snabbt, sen var det dags för jobb uppe i skogås centrum, jag emsson och cessan hjälpte till med en amerikans femkamp, jag höll i inneabandyn och det var kul, fast extremt kallt och hungrig var jag också! men tjänade ihop 500 kr för 4 timmar, inte dåligt ;) wihi. Snart kommer John, men innan det ska jag cykla till kvantum och köpa gooodis :) så jävla sugen! sen ska vi bara ha myskväll här hemma. Imorgon bitti måste jag gå upp halv 8 igen, har match i västertorps hallen mot älvsjö klockan 10, mina helger kommer nog bli såhär, mycket matcher helt enkelt men det är det jag gillar så :) nej nu måste jag dra, ha en förjävla mysig kväll för det ska jag ha!
pusspuss / L

12/9

jag är bara för kass på att skriva blogg! när jag inte har någon blogg vill jag skriva massa, men när jag väl gör en ny så tappar jag lusten igen :/ men ska iallafall försöka börja nu på riktigt och skriva så mycket jag hinner, har faktiskt inte så mycket tid över till datan nu för tiden.

Började skolan idag vid tio över 8, men missade bussen som gick kvart i så fick ta den hel istället (a) men kom bara 5 minuter försent så de va ingenfara, dessutom så va vi i gymmet och dom hade inte ens gått in en när jag kom så. Jag gjorde nästan klart mitt gymprogram nu så det var skönt, ska bra ändra lite småsaker och sådär. Om man är klar om två veckor så får man ett eget gymkort så man får gå och gymma på huddingegymmet när man vill och det är najs :) efter special-idrotten hade vi vanlig idrott och vi hade orientering, vi tränar inför orienteringsdagen som är nästa torsdag, och jag har valt att springa svart bana :O(den svåraste) och då springer man helt själv och på tid, hoppas jag klarar det (a) Vi hade ju väldigt mycket idrott i högstadiet, så det ska nog inte vara några problem. Även fast det skulle vara najsigare att springa rödbana (då man springer två st tillsammans och inte på tid) så måste man ju tänkte lite på betyget också. Efter idrotten var det lunch och sen matte, det går faktiskt ganska bra för mig där visst är det inte så svårt mest repition men ändå (a) fast måste jobba 2 sidor hemma i helgen men det går snabbt. Efter matten va det bara engelska kvar och det gick snabbt, sen va dagen slut :) och nu är det heeelg, men det blir nog inte så mycket vila för mig ändå :( jaja vi hörs senare ska plugga lite matte nu så jag blir klar me skiten 8)

ha en trevlig helg / L



bjuder på en bild, den e omgjord som ni kanske ser! höhö