sug snopp

Hej sjuklingen här! nu är jag verkligen sjuk också. Okej jag överlever nog men min hals gör så jävla ont och jag har fått ögoninflammation dessutom. Ser helt cp ut! tur att jag har malin som räddar mig, så ska få hennes super droppar imorgon (TAAACK). jag vill bara bli frisk nu, så jag kan ha lite kul i helgen och fira att jag har krigat på jobbet hela sommaren. 10 veckor med heltid + deltids jobb, de ni! men ja har fått mina cash och det är så värt. Hade första träningen med småbarnen och det kom jätte några dit. Vi testar en gång till annars får vi slå ihop dem, fast vore iof rätt bra för då hinner vi till vår egna träning! Kul att jag har fått schema fram till i december vad tänker schema snubben på jobbet med? så onödigt allt kommer ju ändå ändras och förhoppningsvis är man väl inte kvar tills dess. Fick hem säsongsbiljetterna idag också. 2 veckor kvar hela jävla cp bra ju! LÄNGTAR. Fick också ett litet jobb idag. Ska jobba varje torsdag framöver från 8 - halv 5 på ett dagis i Farsta Strand. Ska bli kuuuul! jag gillar ju barnisar, så söta. Har jag tur får jag fler tider, håller tummarna för det. Blogg.se suger så kan inte ladda upp bilder eller något. Kanske har blivit dags att byta till devote snart för det krånglar här hela tiden. Men nu jag har jag laddat ner 5:e avsnittet av Jersey Shore, bästa programmet! sen ska jag sova, kanske lyckas man bli lite mindre sjuk!

Godnatt från sängen!

Hej mina vänner.. Borde typ sovit för länge sen men så blev det inte. H&m grejen fick ställas in på grund av att jag inte känner mig ett dugg pigg. Ber bara till gudarna att det inte blir värre så jag får feber och sånt skit. Kollade lite film ikväll bara och tog det lugnt. Har fett mycket att göra imorn.. Måste komma ihåg att ta me viktiga papper till jobbet som ska skannas in och skickas till polisen (busig tjej). Nej inget sånt hihi. Får nog åka direkt till småtting träningen från jobbet, nu börjar de också fan hur ska jag hinna med ett till jobb i höst haha? Aja de löser sig, tyvärr ere innebandyn som får stryk menmen. Bra att vi har en nyckel till hallen imorn också, Gud så bra planerat haha fail. nej det har blivit dags att säga godnatt och vi hörs imorgon! Puss

-

sitter här på jobbet och mår inte så bra. Har jätte ont i halsen, kan knappt svälja och snorar som fan. Liksom inte läge för att bli sjuk nu ju. aja jag har klarat mig från sjukdomar princip hela sommaren så ska väl inte klaga! Orkar typ inte jobba så kollar lite resor istället hihi! Men måste fixa det sista och sen tagga hem, ska på någon klubbkväll senare på h&m med syrran! snälla rara gud, hjälp mig nuuu! (a)

måndag

Jag är helt jävla död, är as trött! utan kaffe hade jag somnat sittandes i datastolen, lätt! Bara att kriga igenom den sista jobbveckan dåra, 10 veckor snart klart (fan va snabbt det har gått). Nästa vecka får jag sova ut! men jobbsökandet fortsätter haha, känns som att det inte kommer gå så bra. Kändes kul när man syster sa att hon lämnade ut kanske 60 CV:n innan hon hittade ett jobb efter gymnasiet yeye, fett taggad! aja några tusen får jag ju från donken och sportis <3 Innebandyträning ikväll och ska skriva alla papper för övergången också, har ont i halsen :/



puss


BRA HELG!!!

har haft en kanon helg rakt igenom. I fredags blev det utgång med mina favoriter, kul som alltid. Slutade med att jag fick dela säng med malin här hemma. Krigade upp på lördagen och började städa huset haha, hann klart med allt tills det vid halv 12 var dags för jobb i några timmar. Efter jobbet kom mia päron och hämtade mig (har saaaknat dom) bruna och fina var dom också, vi åker och handlade lite käk sen var det bara hem och äta middag och fixa sig för att sedan möta Emsson för hoffmaestro! vi kom till skeppsholmen och möttes ev en lång jävla kö men gick rätt snabbt ändå. Ison och Fille spelade när vi kom dit, missade precis näääk vilket var synd men sen kom timbaktu och spelade till halv 11 sen vare HOFFE! fyfan va bääääst dom var. Och jens är så jävla snygg, het, sexig haha förlåt men är typ kär i snubben. Det var iallafall en sjukt bra kväll! Gick sen in mot stan och Emma åkte hem medan jag drig till laroy och mötte upp Tim. Stannade inte länge alls, han drog till ento och jag hem. Idag har jag jobbat från 12 - 21, jobbigt men gick bra! hade tänkt att sova nu men såg att jersey shore hade kommit upp, alltså de nyaste avsnittet så måste se! sen måste jag sova, ska upp vid 6 imorgon för jobb.


Varför haha?

Fan håret blev ju kuk sämst! Haha orkar inte haha.... Sitter på tuben på väg hem nu iallafall. Blir stresssss nu för att hinna med allt. Men prutt på er! :)

fredag är ändå den dagen som är bäst

30 minuter kvar till helg och det känns jävligt bra! (ska iof jobba lör+sön). idag har jag tid hos frisören 15.15 så ska direkt dit efter jag slutat här! resultatet får ni se efteråt, är lite nervös över att det inte ska bli bra, men jag håller tummarna. Efter middagen kommer malin till mig och sen ikväll blir det utgång!

igår efter jobbet skyndade jag mig till gymmet och körde powerstep med Emma. Fan va jobbigt men kul det var, det ska vi göra om! Efter det däckade jag i soffan, orkade inte ens göra middag så gjorde scones och te lite senare på kvällen. mums! Har skickat iväg mitt CV lite här och var men det lär nog inte ge något resultat, vi får se vad som händer. Har inte tid att skriva mer, kanske kan uppdatera lite hos frissan sen istället.


Too hipe for the radio

hejhopp! jag är fortfarande kvar på jobbet hihi, men ska börja rulla mot tunnelbanan snart. Måste bara stanna och handla lite mellis som jag kan äta innan träningen. Ska möta alexia i skanstull kvar över 5 iallafall så det är lugnt. Har haft lite utav en kaos dag, kom jättesent till jobbet, glömde mat lådan hemma och har haft sjukt mycket att göra. däremot lyckades jag, cessan och jessica ta samma tunnelbana imorse så det var kul med sällskap en bit! vi hörs ikväll, då ska jag skriva klart mitt CV (sagt 100000 gånger nu!!!)


kan veckan gå lite snabbare, tack?

ligger och kollar på "true talent" tycker fan inte att det är så bra? haha hur som helst.... jobbade idag (som ni nog redan fattade, 9 veckor snaaart), efter jobbet så åkte jag hem och fixade lite lax i ugn, sen drog jag upp till gymmet och hängde på löpbandet sen körde jag mage/rumpa/lår pass. Mycket bra pass! tydligen så var det möte med sportis idag? hade tagit fel på datumet för dom hade råkat skriva olika i mailen så inte mitt fel. aja rätt najs för nu kan jag gå på innebandyn imorgon! Måste dock åka direkt efter jobbet för det är samling halv 6 så hinner inte hem emellan. nej dags att sussa nu!



hej mina mentorer, saknar er! (hahahaha)

dags att leta fram innebandy kläderna.

blev inte ens klar med allt på jobbet idag men får åka tidigare imorgon så jag fixar det innan all ny post kommer in! Nu har jag precis ätit "middag" orkade inte laga något så fick bli macka och yoghurt. Ska åka mot stuvsta om 30 minuter och möta upp alexia sen åker vi till skanstull och provtränar med djurgårdens juniorer. Känner mig typ lite nervös haha, men kommer kännas lite ovant. Det var i november förra året som jag senast körde innebandy seriöst, sen spelade jag bara storvreta i december! men det här kommer förhoppningsvis bli roligt. Tror att träningen slutar vid 22 så är väl komma vid 23 ikväll senast! nej dags att byta om.



hahah...

helgen

godmorgon! har inte så mycket tid för har massa att göra på jobbet så blir ett snabbt inlägg. Fyfan känner mig typ fortfarande bakis, haha lördagens fylla tog hårt på mig. Var ju pain att gå upp imorse också, dessutom så spöregnade det så blev att sätta på sig stövlar idag!

lördag: tränade på morgonen och sen blev det att kolla runt i skärholmen i några timmar. Sen hem och fixa allt inför kvällen. Kul var det iallafall att träffa lite nytt folk, men hade som tur var Cessan med mig också hihi. Meningen var att vi tänkt följa med dom ut, men så blev det inte. Istället så körde tim oss in till stan och så följde han och lilja med oss till woken där det blev ännu mer dricka och så kom malin och alicia också. Vi bestämde oss för att sedan dra till amba, känns som att kvällen gick jävligt snabbt. Helt plötsligt står min kusin vid baren på schlager golvet och efter 5 min var han borta igen och hade dragit haha. Aja när vi fick nog så mötte vi upp malin och tog en taxi vem (som kosta 500 jävla spänn, wtf?) hemma hos mig fortsatte vi och så kom dalle och hans polare så körde vi en liten efterfest. Och det var då min säng pajjade för vi låg typ 5 pers i den. Så jag fick sova nere på soffan.

söndag: trött och bakis. hängde lite med malins till han åkte hem sen så gick jag emelie och maria till maestro och käkade kebab. Sen kolla vi tv typ hela dagen och sen på kvällen köpte vi godis och maria åkte hem. Kollade film på kvällen och sen var det läggdags. Hade ju sjukt viktiga saker att fixa igår men det blev ju knappast av så det sög men får fixa i veckan! dessutom åt jag för flera dagar igår, känner mig helt uppsvullen haha. Så nej nu blir det hård träning i veckan och lite sådär. hoppas veckan går fort och att det snart är lördag! <3


lördag!

hejohå, imorse blev det pump på gymmet sen direkt till skäris med syrran för att inhandla lite nytt. Har köpt lite för många skor denna vecka hihi. Håller på att fixa mig lite smått nu, maria och emelie står nere i köket och fixar käk och senare rullar det in lite fler. Cessan kommer hit också så det blir mys, sen utgång på det! taggaaad (kan det sluta regna nån gång?)


Just idag är jag stark.

Heeeeej! Jag ligger just nu i min säng, skönaste på länge helt klart. Nu kan jag verkligen vara nöjd, har klarat mig igenom typ den längsta jobbdagen någonsin, 17 timmar! Konstigt nog var det inte så jobbigt, har inte ens ont i fötterna? Lite random! Päronen går upp om 2 timmar för att sedan åka vidare till Arlanda och Grekland, är så sjukt jävla avis, ska man åka ifrån Sverige är det nu när sommaren typ är över? Men jag sliter vidare på jobben istället. Imorgon vankas det kräftskiva här hemma, min syster som ska ha hen lite folk och på söndag blir en vilodag, för jobbar sen 13 dagar i rad. Gud vad jag babblar om jobb jämt men det är det enda jag gör! Är sjukt sugen på ny hårfärg, typ NU! Nu är det fan höst snart och då blir det mörkare färger. Annars så hade jag tänkt att dra upp till gymmet imorgon bitti och köra pumpen vid 10.15 sen blir det nog skäris en snabbis på dagen. Tycker verkligen att det är sjukt trist att jag missar så mycket roligt, idag fick jag tacka nej till 2 saker pågrund av jobbet men det är som det är! Nu ska jag försöka sova, är helt upp i varv fortfarande! Godnatt

We were never meant to be baby we just happened.

har haft en lyckad helg! min säng pajjade igår så ligger i päronens nu, hihi. Ska kolla jersey shore, 3:e avsnittet hade kommit upp yeeeeeeeeey. Sen ska jag sova. Berätta om min helg imorgon at work. godnatt


det jag har att säga.

15 jobbtimmar kvar till helg. päronen åker till grekland inatt. köpte 2 par höstskor igår. missar middag hos malin ikväll :(, det är fajitas buffé till lunch :) 



inte riktigt alla, men nästan 


Tears never fall in the pouring rain.

sjukt jobbigt det börjar bli att kliva upp vid 6 varje morgon, vill bara soooooova. Kom iallafall på en as bra sak nyss, jag jobbade sjukt lite i juli månad på donken, tror det vart 15 timmar? = minilön. MEN sen kom jag på att man får semesterersättning Tjoho. Man tackar. Det är lunchtime och 5 min och efter jobbet blir det shopping!


bästa känslan

.. är när man slutar efter 15 timmars jobb! det kan vara det skönaste som finns, man känner sig väldigt duktig också. dricker lite te i sängen nu och ska snart släcka för att sova. Imorgon efter jobbet ska jag nog gå i stan med mamma, mys.



morsi <3

duktig flicka.

pjuuuh, äntligen lite vila. träningen gick super, har bara så jävla ont i lår och rumpa. hej träningsvärk? blev dock ingen sällskap av någon vän men ba köra ändå. ska försöka sussa nu, somnade inte förens halv 2 igår så behöver sömn om man säger så. Imorgon blir det dubbel jobbpass (alecta 8.10 - 15.45, donken 16:45 - 23:00) men det brukar ju inte vara några problem. Hoppas bara min mensvärk försvinner, lite störande.

känns som jag har typ tusen saker att fixa med.. när ska jag hinna?


jobba, äta, träna, sova.

Nu har det blivit dags för mig att rulla hemåt. Vill verkligen kolla lite i stan innan, men vettefan om jag pallar det idag. Kanske får bli på torsdag istället för imorgon åker jag direkt från jobb till jobb. Men ikväll står träning på schemat med felicia(?) om inte hon också bangar som Emma just gjorde ;) nej men ska först hem och laga middag för päronen är iväg på något!


Set fire to the rain

Sitter ny duschad framför datan och försöker fixa till mitt CV, vilket inte är det lättaste. Kan man typ anlita någon som fixar det bra? haha nej men usch orkar inte med det här. Var tidigare ikväll på gymmet och körde bodypump med Emma, sen gick jag 30 minuter efteråt också. brabra. Nu till det kanske mest otippade, har pratat lite med alexia under dagen och vi båda vill börja träna innebandy igen och KANSKE blir det ett klubbbyte. Lutar väl åt det just nu, beror lite på hur det känns, vi ska provträna nästa måndag! fett kuligt hihi

nej måste fortsätta nu så jag får sova någongång.



wooooooooooooooap

I'm a mess

Kunde inte gå upp ur sängen imorse, efter 40 min så var jag tvungen och hela morgonen blev stress. Dessutom skulle jag envisas med att hinna med att göra en jävla blåbärsgröt som tog fett lång tid, och så gott var det inte ens. Ska testa någon gång när jag har lite mer tid haha! hade 9 min på mig från ytterdörren till tunnelbanan också och jag hann så det var jävla tur, så jag inte kom försent eftersom chefen is back haha. Det är massvis med jobb idag så håller på här för fullt, alla andra fikar men dissar som vanligt och skriver lite bloggis istället. Hände en annan bra jävla grej idag (TACK GUD) hihi. Vilken lättnad!



She will be loved

Ligger just nu i sängen och orkar inte riktigt göra någonting. Ska fan gå ut och springa efter det här okej nej de pallar jag fan inte haha) har inte skött mig denna vecka alls, blä! igår vad jag med syrran hela kvällen och bara tog det lugnt. Idag var det jobb på schemat, jobbade över lite också så kom hem till halv 5 tiden ungefär. Åkte sen med dadi till deli och köpte kycklingsallad till middag! Nej ny vecka imorgon och nya tag. Ska försöka fixa till mitt CV ikväll innan läggdags, måste liksom ta tag i skiten, men som är så jävla jobbigt haha. När man väl är ledig är det inte direkt så att man vill sätta sig och leta nytt jobb. allt känns så jävla oklart just nu har liksom ingen aning om hur mitt liv kommer se ut om en månad, lite scary. Jag har hur som helst, kirrat biljetter till hoffmaestrokonserten nu sen 27:e augusti. SÅ JÄVLA NAJS! nej nu ska jag röra på fläsket.


maaaaaaaat

Nu är jag hemma igen, har haft det ruuuligt! det blev ju dock inte direkt någon kräftskiva eftersom att vi grillade istället haha. Vi körde beer pong i typ 2 timmar och sen massa andra spel senare under kvällen. Idag åkte vi båt till strömma krog och käkade lunch! idag har jag en ät dag, haha fett muppigt, men har typ inte käkat något onyttigt på en månad men idag tillåter jag mig själv till att äta precis vad jag vill, så ska svuuuulla. Ska snart gå till syrrans jobb sen blir der en tripp till skärholmen och så ska vi handla med oss mat hem! päronen är borta i helgen och nästa vecka åker dom till grekland, jävla svin! aja nu ska jag sätta på mig shorts och sen gå till kungenskurva.

kräftskiva

äntligen klar med allt jobb! nu åker jag till gullmars där jag bli hämtad sen åker vi vidare till malins land där jag kommer spendera dagen/natten!


Don't waste your time or time will waste you

åh fick massa jobb idag o göra, nu börjar alla komma in i "vardagen" igen så det kommer mer och mer varje dag, haha palla. Jag har ju haft jätte lite ocg göra så har chillat galet i en månad typ men nu måste man verkligen va snabb för att hinna allt och idag ska jag dessutom gå vid 3 så får lägga på ett kol. Igårkväll var jag ute och gick med päronen sen mötte jag malin i stuvsta och lämnade massa dricka till henne (kan ju inte ha med det till jobbet höhö) till ikväll för då blir det kräftskiva! WIE


bara lite tpl sådär.

just idag är jag jävligt trött på det här. vill bara vara klar med dagens jobb och gå hem vid halv 4 tiden. men nej jag måste jobba över och allt går as segt idag. som tur är så har jag lunch om 20 minuter. Egentligen skulle det vara min sista dag imorgon men fick ju förlängt 3 veckor. fatta det är 3 jävla veckor kvar (av 10), snabbt tiden går! ge mig fredag, puss



tjena baby


Hoffmaestro.




snart bara 2 veckor kvar! fett snygg affisch, som killarna på salong betong ritat, om jag gör en tatuering (som jag vill göra hih) ska det vara där, helt klart!


som om några ord skulle förändra någonting alls.

mina vardagar ser ungefär likadana ut om jag inte träffar någon vän osv. Jobb - äta - träna - sova. Körde hur som helst ett jätte skönt pass på gymmet. 30 min spinning, 20 min core och 5 km på bandet som avslut. Kändes as bra! har pratat med john ikväll också, som nu mera bor i Karlstad. Pratade om att jag kanske skulle åka ner någon helg, tänkte först när AIK är där och spelar, men den var den helgen som hans mamma skulle komma så vi får nog skjuta upp det lite. Men nu har det blivit dags för mig att sova. godnatt


Open road.



så jävla grym, har alltid varit. fan va bra han är! hihi :')


Nr 1 till mitt hjärta slutar att slå.

aldrig utan dig, världens finaste storasyster, jag offrar allt för dig <3


sen en tid tillbaka.

efter jobbat var jag hemma en kortis och bytte kläder sen direkt upp till gymmet, hann dock bara köra lite mer än en timme eftersom att jag inte ville komma sent till middagen, men bättre än inget! har käkat och ska rulla hem till Emma nu där det blir mys framför allsång. Nej dags att klä på sig, sitter fortfarande i morgonrock efter duschen.



inget är som förr och kommer aldrig att bli

Du frågade vem som förstört mig.

Med regn utanför fönstret, melissa horn som spelar på iphonen och en kopp te så har jag det faktiskt rätt mysigt här själv på mitt lilla kontor. Så dagar som dessa känns det rätt skönt att jag sitter i ett eget rum och jobbar! aja det är iallafall lunch om 30 minuter sen bara 3 ynka timmar kvar till arbetsdagen är över! Ikväll ska jag leka med bästa emmapemma. Malin du fick mig att plötsligt längta väldigt mycket till fredag ;)


Jag är nog inte det du drömmer om.

Harrypotter va Asbra! Blev en riktig myskväll hihi. Däremot har jag ont i magen nu av allt naturgodis, haha menmen. Måste verkligen sussa nu så jag orkar med hela veckan! Puss

Follow your dreams






deras saga skulle inte få ett lyckligt slut.

vill bara att dagen ska ta slut. orkar inte riktigt jobba idag. en bra sak är att jag cyklade till jobbet. så äntligen fick fläsket röra på sig, höhö. Ska tydligen gå på lunch en timme tidigare idag, är ju inte ens hungrig vid 11? bajsi. Ikväll ska jag och Cessan gå och se harrypotter, äntligen!




this is the end.

idag har jag jobbat. varit på middag hos bästa faster och träffat kussen. imorgon är det jobb igen, uppstigning klockan 05.30! så det är dags att sussa, håller dock på att sätta upp mig på lite fler jobbtider, stängningstider, need the cash. fan jag har inte tränat ett skit i helgen, brabra duktigt lollo.... godnatt







kan vara den snyggaste jag sett.

Ingen sa att det skulle vara lätt.

Det spelar ingen roll längre, ingenting betyder något, vad du gör för andra eller vad dom gör för dig, jag försöker, det är inte lätt, de har det aldrig varit, det är så jävla svårt. Det är bara en massa jävla tomma ord som inte betyder ett piss, frågan är dom det någonsin kommer göra det. Jag vet inte längre vad jag ska göra. Jag fortsätter leva mitt liv, som om ingenting har hänt, som om jag vore lycklig. Jag jobbar, kanske för mycket, men finns det något annat här i livet som skulle göra det bättre? Jag vill få det att funka, men det lyckas jag inte med. Varför fick inte jag ett lätt liv att leva. Jo men "jag mår bra" för det har jag ju alltid gjort?! Jag bryr mig inte längre, jag gör det jag måste göra för att försöka må bättre. Det kommer att vara värt det. Don't want to talk about it. Bye

rädslan för att bli sårad får inte överta viljan av att våga älska


lista

1. Vem var det senaste du pussade? ehm..
2. Vad har du för bh-storlek? 75C-D
3. Trivs du med det? - ibland
4. Har du lagt till något nummer på din mobil idag? nej
5. Gillar du någon nu? nej
6. Vad gjorde du inatt? sov
7. Och i förrigår? på dagen? jobbade
8 Vad gör du innan du somnar? datan <3
9. Kan du prata med din mamma om allt? Nästan allt
10. Hade du berättat för din päron om du var garvid? ja det hade jag
11. Har du varit gravid? nej
12. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? nej
13. Choklad eller glass? inget
4. String eller hotpants? Båda
15. Stövlar eller sneakers? converse
16. Kjol/klänning eller jeans? jeans

Åtta fakta

1. Hemstad/ort: Segeltorp
2. Hårfärg: blond
3. Längd: 170
4. Frisyr: bajs på den
5. Ögonfärg: blå
6. Skostorlek: 39
7. Humör: Glad
8. Vänster eller högerhänt höger

Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? yes
2. Tror du på kärlek? ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? eh JA
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? ja
5. Har du någongång krossat någon annans hjärta? ja
6. Har du någonsin blivit kär i din bästavän? - ja inte det smartaste man kan göra
7. Har du någonsin älskat någon utan att tala om det för honom? ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? nej
9. Har du någongång haft en hemlig beundrare? tyyyp.

Fyra grejer

1. Har du någonsin blivit jagad av snuten? japp haha
2. Har du en hund? nej
3. Sover du helst själv eller med någon? med någon
4. Tror du på spöken? nej

HAR DU
Blivit kysst ? - ja
Stått på scen ? - ja
Varit med om en bilolycka ? nej
Klättrat på berg ? Haha ja

ANTINGEN ELLER

Kallt eller varmt ? Varmt
Blått eller rött ? blått
Regn eller snö ? Snö
Ull eller bomull ? - Bombull
Rosor eller tusensköna ? - Rosor
Vår eller höst ? Båda
Historia eller vetenskap ? - Historia
Matte eller engelska ? Mattematik

har suttit på jobbet och inte gjort ett skit, dags att sätta igång nu! vi ska käka ute idag också. nu har jag jobbat klart 6 veckor, WIE

nu har det landat en ängel

har ikväll kollat fotboll, torsk. gått runt sjön med mamma och jag skulle gå och lägga mig kl.10 det gjorde jag knappast, bra jobbat lollo! aja jag pallar. men ska upp tidigt, tidigt. sen jobb fram till 4. Längtar till jag kommer hem imorgon, då blir det att laga middag tillsammans med pappa haha. kollar på "sommarkväll" just nu, avsnittet när gynning är med.


yes

ännu en arbetsdag avklarad! ska åka med morsi och möta morbror vid odenplan sen cykla hem. hejaheeja


trött tjej

fan va jag är trötttttt. helt sjukt. Dessutom cyklade jag ju in till stan, blev ju inte direkt piggare utav det. Ikväll SKA jag gå och lägga mig kl.10! måste sätta igång nu, ska få lära mig en massa nya saker i eftermiddag så måste bli klar med allt annat innan det. ha en bra dag. jag vill sooola


43 dagar kvar

pjuuh, löpningen gick bra, 7,8 km, kändes lite segare än förr när man sprang men inte konstigt i och med att min kropp fått ta jävligt mycket skit under det senaste halvåret. Sen jag fyllde 18 gick det utför, inget mer prat om det. Då blir jag bara arg på mig själv. Nej men det var jätte skönt att springa av sig lite, ska försöka springa ute mer! ska gå och lägga mig nu, ska bara lägga fram kläder och sånt till imorgon, ska cykla med mamma till jobbet tänkte jag. 06:15 går färden in till staden, fan mamma tar död på mig haha :/



"lillkusin" vad är det egentligen man får höra av sina djurgårds vänner, att du är nere i malmö och härjar. du är GALEN

löprunda

Stannade och handlade lite på vägen hem, jag följde inte med ut och käkade. fråga mig inte varför. Har ätit litegrann och ska ut på en löprunda runt lånkan nu! det var länge sen jag sprang varvet runt, men det orkar jag. Hade först tänkt att dra till josefinas eller något annat mysigt ställe med emma och ta ett glas men jag är alldeles för trött för det idag tyvärr, men en annan dag


långt bort här ifrån

Hade en jätte trevlig kväll igår, känns skönt att jag inte drack något hade ångrat det idag! drog iallafall hem vid 11 tiden, var sjukt trött imorse men krigade upp ändå. Är på jobbet nu som ni antagligen redan förstår. Ikväll ska familjen ekman + nilsson ut och käka, men jag har inte bestämt mig än ifall jag ska följa med, vi får se.

jag vill bort. ut i världen. vill åka. jag ska åka. snart.


Grattis Cessan!

Sitter nu på tunnelbanan på väg hem, gick lite tidigare idag i och med att det är Cessans b-day och ska va där vid 5 för att fira henne! Eftersom att jag jobbar imorn och ska upp vid 6 så blir det en rätt tidig hem gång och ingen alkohol för mig. Men tror det kommer bli riktigt mysigt! Känner mig rätt stressad eftersom jag inte ens kommer ha en timme på mig att fixa mig, men det får gå. Vad ska jag ha på mig? Ingen aning haha. Ska hinna fixa en annan sak också innan det är dags att rulla dit. Så ja stressad är väl bara förnamnet.. MEN ett stort grattis till dig min fina vän! Hoppas din dag blir guld! <3 (kan inte lägga in någon bild tyvärr)

En dag vet vi vart vi ska ta vägen men det är inte idag.

har faktiskt inte så mycket att berätta. ikväll har jag tränat. fixat mat låda till imorgon. ska kolla film nu sen sussa!



en av dom bästa platserna på jorden

5 weeks

och så var man tillbaka på jobbet igen! nu börjar nedräkningen, 5 veckor. Det kommer gå snabbt! egentligen vill jag inte sluta heller eftersom att jag inte har några direkt planer för i höst men ska skriva om mitt CV denna vecka. Efter jobbet ska jag kika lite i stan och gå förbi banken! och ikväll blir det pump+spinning passen på gymmet. Så kommer min dag att se ut.