GOTT NYTT ÅR!

Det här blir nog det sista inlägget för i år. Träningen igår gick rätt bra, körde bara massa målvaktsövningar och avslutade med intervaller. Skönt. Senare på kvällen gick jag hem till Dennis. Hämtade drickan där också, nu är allt princip fixat för ikväll. Nu ska jag dock börja med maten som jag ska bjuda Cessan på ikväll. I år har jag verkligen inte orkat lägga ner massa pengar på nyår. Har inte köpt någon ny klänningen, inga smycken. Det enda är lösögonfransar och drickan dåra. Egentligen är allt bara som en vanlig kväll bara att alla klär upp sig lite mer och man smäller raketer. Aja det är iallafall vad jag tycker. Mamma och pappa har bjudit hit massa folk på fördrink, vid halv 8 tiden går dom hem till några andra och äter middag allihopa. Dom kommer nog ha en toppen nyår med massa roligt folk. Hoppas min kväll blir lika bra. Ha en super kväll. TAGGA


vi tillsammans - brukar oftast bli väldigt gaaalet haha



GOTT NYTT JÄVLA ÅR PÅ ER! <3


årsresumé för 2009!

Början:
Firade nyår med tjejerna, var lyckad till en början men tycker inte att vi hamnade på något speciellt roligt ställe, men nyår är och har alltid varit överskattat så den var rätt bra antar jag! Sen hände nog inte speciellt mycket av det nya året, massa innebandy och jätte mycket plugg är nog det enda jag riktigt minns.



Pojkvänner
Jag och John gjorde slut i juni efter att ha hållt ihop i över ett år. Men vi skilldes åt som vänner så allt kändes bra från min sida. Under sommaren träffade jag min nuvarande pojkvän Dennpan hihi. Vi hade en sjukt rolig sommar och vi blev jätte bra kompisar. Umgicks som vänner ett bra tag innan vi i oktober blev tillsammans "på riktigt".



Vänskap:
Ja.. här har det hänt en hel del om man säger så. Har träffat massor med nya roliga människor som jag tror jag kommer ha kontakt med länge till. Däremot så "förlorade jag min bästavän". Jag har lagt allt detta bakom mig. Det finns inte heller speciellt mycket och säga. Men jag tror nog att det är rätt många som undrar. Vi var alldeles för olika för varandra. Pengar och utseende är viktigt för alla, inklusive mig, men så besatt som du var orkade jag inte ens höra på längre. Det hade gått för långt. Jag försökte förklara hur jag kände om ditt beteende, helt ärligt var jag den enda av oss tjejer som ens vågade säga vad jag tyckte och kände. Jag vet att vi alla tyckte likadant och jag var nog den som tyckte att allt du gjorde var minst jobbigt. Jag fick en massa skit för det också, men är glad för att jag gjorde det. Men att se ner på folk som du gjorde, att snacka skit och dina bästavänner, dem enda du hade, var inte okej. Att du hela tiden var beroende att klanka ner på andra för att må bra själv. Efter allt detta så har det hänt massa grejer mer som gjort allt så mycket värre och det tänker jag absolut inte gå in på! usch



Livsförändringar:
vänskapen är väl en rätt stor del i livsförändringen, men utöver det så måste innebandyn vara en rätt stor grej. Fick innan sommarens förfrågan av dåvarande damlagstränaren om att börja träna med damerna, så hela försäsongen tränade jag med dom. Det mesta var då fys. Därefter fick jag en plats i spelartruppen. Det har blivit en massvis med träning och matcher.


Skola:
under 2008 bytte jag gymnasium från att först ha gått i huddingegymnasiet till Walthers i Nacka. Där har jag fortsatt och blev jätte nöjd med dem första 9 betygen. I år bytte skolan namn i till Nacka Enskilda. I år har det blvit mycket mer plugg samt att allt blivit mycket hårdare. Vad betygen blir efter detta år är nästan omöjligt att veta.


Resor:
Under våren blev det ingen resa, däremot åkte jag till Mallorca med familjen + grips i början av Juli. På höstlovet åkte jag till Barcelona med familjen. Blev en lyckad resa med massa god mat och shopping. Blev ingen skidresa förutom Säfsen med skolan. Åkte runt lite i Sverige också, besökte bland annat Karlstad, Uppsala och Göteborg med laget.

 

Låtar som alltid kommer att ge mig flashbacks till 2009:
- Guru Josh Project - infinity
- rihanna - disturbia
- lady gaga - pokerface, love game
- kings of leon - sex on fire, use somebody
- do it all night
- Britney spears - circus (hela skivan)
- kick - fest hos mig
- Living next door to alice
- Thomas ledin - (hon gör allt för att göra mig lycklig, finns inget finare än kärleken)
- Ulf lundell - kärleken förde oss samman
- Drömmar av guld (aik)
- Lasse lindh - du behöver aldrig mer vara rädd
- Erik Hassle (hela skivan)
- Taylor swift - love story, you belong to me
+ massssa mer!

Årets bästa händelse:
Sommar09 var sjukt lyckad, gjorde roliga saker hela tiden. Den bästa sommaren jag haft hittils helt klart. Värmdö slår väl allt haha! Sen får vi absolut inte glömma SM-GULDET och guldet i svenska cupen, mycket viktigt!
 

Årets sämsta händelse:
Det sämst med detta år är nog att all träning tar upp så mycket tid vilket gör att jag inte hinner umgås med vänner lika mycket som jag vill.

Julafton:
Firades här hemma med släkten, blev lyckad. Fick bra saker i julklapp!

Slutet:
Imorgon är sista dagen på detta år, nyår kommer inte bli sig riktigt likt. Alla tjejer firar på olika håll i år, men jag tror ändå att det kommer bli bra, jag hoppas iallafall på det, men tänker inte ha några större förhoppningar. Nu i slutet av året var jag i Uppsala och spelade storvreta cup (typ cupen man längtar efter hela säsongen) åkte ut i kvarten. Var kul så länge det varade iallafall.

Så där ja. Nu ska jag åka och träna. Hörs ikväll <3

onsdag

Igår var jag på hockey på hovet med pappa, dennis och Isak var också där. Det var såklart AIK som spelade, årets sista match och dom krossade sundsvall med 7-1 ruuuuligt! När vi kom hem kollade jag och dennis på what's happens in vegas och efter det var det JVM då sverige mötte ryssland och den vann dom så brabra.

Imorse var jag och solade med cessan, sen har jag varit och handlat med mamma och pappa, fan va mycket folk, herregud blev ju typ mosad. Men jag är hemma och jag lever. Ska på träning ikväll. fett sunk men vad gör man inte. Efter nyår blir det att prata allvar med tränaren. :(((

jag har kommit på 2 nyårslöften hittils :D



såhär snygg var man då i storvreta haha, nat!


Detta har jag gjort/inte gjort under år 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det har jag nog gjort.. hihi
2. Höll du några av dina nyårslöften? jag höll det i ca 2 månader haha.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej inte vad jag kommer på..
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tack och lov
5. Vilka länder besökte du? Spain - Mallorca och Barca
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? mer pengar definitivt ;)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 5/10
8. Vad var din största framgång 2009? tog tag i skolan vilket jag inte hade gjort under hela grundskolan. Vilket också resulterade till bra betyg. Sen måste ju inne innebandyn också vara me där!
9. Största misstaget? Inget
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? sjuk ett antal gånger
11. Bästa köpet? svårt, men det blir nog skinnjackan
12. Vad spenderade du mest pengar på? krök nej driver, vettefan men massa kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? sommar09 slår nog det mesta
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Use somebody, lovegame, do it all night, kärleken förde oss samman, sexy bitch, hon gör allt för att göra mig lycklig, living next door to alice, hurtful bland annat, men såklart massa fler.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Rätt lika tror jag :)
16. Vad önskar du att du gjort mer? tränat mer höhö
17. Vad önskar du att du gjort mindre? spenderat pengar på massa skit och stoppat i mig feta grejer
18. Hur tillbringar du julen? Familj, farmor, farfar, mormor och morbror här hemma
19. Blev du kär i år? yeees!
20. Favoritprogram på TV? Prison Break, 2 ½ men, Paradise Hotel.
21. Bästa boken du läste i år? minns inte vad den hette, antar att den inte var så bra? haha
22. Största musikaliska upptäckten? öh
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? mobil
25. Något du önskade dig men inte fick? nje
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? grät (HAHA) och träffade mina friends
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? kanske, kanske inte
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Äh har nog ingen speciellt stil
29. Vad fick dig att må bra? mina vänner & min pojkvän
30. Vilken kändis var du mest sugen på? W.M som alltid
31. Vem saknade du? flera olika, gamla vänner som man tappat kontakten med bla Maria!
32. De bästa nya människorna du träffade? Dennis, Josefine och alla andra sköna people

fitta

blö jag dör på mitt liv. hejdå

godnatt

smaaart att jag dricker en burn (energidryck) innan jag ska sova. Är ju inte trött någonstans nu :/

Imorgon ska jag iallafall åka till skärholmen. Blir kanske lite shopping och annat smått och gått.
nej men nu säger jag godnatt på riktigt. Har massa ny musik på mobilen nu tjoho

huddinge ibs hj18 är spelar semi imorgon bitti, bajs ville ju se.

storm


hemma igen

Sämsta jävla skiten. Åkte ut kvartsfinalen med 6-1 mot något jävla finsk lag, dom hade flera finska juniorlandslagsspelare så det kanske inte var så konsigt att vi förlora, men antar att dem lär vinna allt också. Aja vi vann i alla fall våran grupp och vart obesegrade. Det har gått hyffsat bra för mig, har dock haft jävla otur. Har ett antal stålp och ribbskott men sak samma. Jag gjorde iallafall målet i finalen får väl vara glad för det.

Resultaten från gruppspelet här ni iaf här:

Dam 20 - Grupp 2
1766   Huddinge IK   - Sten Sture Bk   6 - 3   H      
1767   IBK Alba   - M-Team   5 - 0   H      
1770   Sten Sture Bk   - M-Team    6 - 1   H      
1771   Huddinge IK   - IBK Alba   4 - 0   H      
1769   M-Team    - Huddinge IK   0 - 3   B      
1768   Sten Sture Bk   - IBK Alba   6 - 3   H    


Tänkte först stanna kvar till imorgon, men ingen annan i laget skulle göra det och dessutom skulle min skjuts hem så hade inget val direkt.  Hade velat se huddinges hj18 och orminge - älvsjö efter som att jag känner personer i båda lagen men aja. Ska gå och gör middag nu, lite sent kanske. Sen kolla på film. Lär decka i så fort jag lägger mig i sängen. Våran tränare har lagt in en jävla träning imorgon och på onsdag. Jag DÖÖÖR! hatar den här skiten. Ger upp! Godnatt.

Storvreta 27-29!

Ska bara säga att imorgon bitti åker jag till Uppsala för att spela storvreta cup. När jag kommer hem är inte säkert än, beror på hur det kommer att gå för oss. Vi har tidigare inte haft någon målvakt, men har hört lite rykten om att Nelly ska stå med oss nu. Isåfall blir detta galet bra! Går vi hela vägen, som tidigare år för mig då (2 guld på 2 spelade turneringar) så kommer jag hem tisdag eftermiddag någongång. Åker vi ut får jag se hur länge jag stannar. Emelie Frisk (södertälje bilen) kommer och hämtar mig vid 8 tiden imorgon bitti, så jag vette fan vad jag gör uppe nu. Måste verkligen sova nu. Har iallafall nästan packat klart, lite små skit kvar bara. Jobbigt som fan att vi ska bo i skola, har alltid bott på hotell innan, nu måste man ha madrass och skit. aja det kommer blir bra det här.

Glömde berätta för er. Hermine Dahlerius skickade mail häromdagen om statslags kallelse. Den 10 januari är första uttagningen till f-17 stadslaget. Det finns inte speciellt många platser och det är sjukt många som slåss om platserna. Konkurransen är med andra ord väldigt stor. just 92 är nog en av dem bästa åldrarna någonsin skulle jag tro. Har nog ingen chans att komma med men skitkul att jag ändå blev kallad. Dessutom är nelly (som jag skrev innan om) kallad som målvakt, Jossan som spelar i damlaget och sara från juniorlaget kallade. Nelly och Sara är i min grupp, skönt att jag slapp vara själv liksom.

Nej dags att sova nu, klockan är skit mycket. Ska upp 7 imorgon :'(
ha det bra är hemma, kommer sakna min prins och alla mina fina pinglor. Hejsvejs

annandagen

Igår var mamma, pappa, jag och dennis på bio och såg Luftslottet som sprängdes, mycket bra precis som dem andra filmerna. Tråkigt att serien är slut nu bara!

kanske ska berätta vad jag fått i julkapp hihi. Först och främst så fick jag en massa pengar som ska gå till resan i sommar. Dessutom fick jag massa presentkort på H&M, en digitalkamera, med ett minne med 4GB till så nu ska jag börja ta massvis med kort. Ett Thomas sabo armband, 2 st klänningar, innebandy sprumpor, underställ, en orgamsatron eller vad det nu heter och sen lite andra små grejer. Till sist så har vi i familjen köpt en led tv, ni vet en sån som inte är tjockare än typ 1 cm. Så vi har flyttat ner den andra stora plasma tv och sen den lite mindre plasma tvn stog där innan har jag fått in på mitt rum plus en DVD. Pappa håller på att fixa med en box nu så jag kommer iallafall ha alla gratis kanaler. Fett naaajs

Har precis duschat, ska byta om och fixa mig nu, sen ska släkten hem till farmor på middag. Ikväll kl20 är det jvm, det är den bästa hockeyn som går att kolla på enligt mig! så ska kolla på det sen ikväll när jag kommer hem blir det råpackning för imorgon bitti bär det av till Uppsala för storvreta cup!

ska fixa ihop kameran innan vi åker idag, självfallet följer den med til storvreta också ;)


tacktack

Har fått jättefina julklappar, speciellt av älskling! hihi tack för allt <3
Mamma och syster är och lämnar mormor och morbror i stan, så bara jag och dadi kvar nu. Fast nu kom willepille haha så ska väl gå och vara lite social med dem andra. Aja skulle bara skriva det!

Har fan typ alla pengar för resan nu! Så brudar dags att börja planera mihihihi

Julafton

Hinner inte skriva så mycket. Men har hunnit med allting, alla paketen ligger under granen, rummet är städat och kläderna framplockade. Nu ska jag gå upp och fixa mig. Mormors taxi åker hemifrån henne i stan vid 2 så måste väl vara klar till då. Morbror, Farmor och Farfar kommer också hit. Jag har verkligen ingen aning om vad jag kommer få i julklapp, spännande som fan!

Hoppas ni alla får en trevlig jul och många fina julklappar!
GOD JUL <3


lonely

sitter helt själv och väntar på min pojke som ska komma hit och hålla mig sällskap inatt. Klarar mig inte utan honom, han är beroende framkallande eller någe...

Ikväll var jag hos Cessan och mös. Kollade lite film o sådär och imorgon blir det ännu mer mys. Men först ska jag in till staden och shoppa litegranna. Lär vara packat med folk? Sen ska jag till pappas jobb och städa (CAAAAASH), får se sen hur det blir på kvällen men vi tjejer pratade om att ha lite julmys, typ kolla julfilm, käka gött eller kanske middag i stan, vi får se helt enkelt.

Kommer nog få slå in klappar hela natten imorgon haha!
Nej men vart fa-an är mannen? miss him..

tisdag

Sov hos Dennis i natt, vi gick upp vid halv 12 och så gjorde han lunch till oss. Sen var det snabbt hem och packa hockeygrejer. Mötte upp mallan på bussen och så åkte vi till björkängshallen för hockeybockey med junisarna. Det var riktigt kul att åka lite och alla var faktiskt riktigt duktiga, tidigare år har det ju varit folk som inte ens kunnat åka en meter typ men alla var som sagt duktiga och dem flesta verkade tycka det var jätte kul. Så tummen upp för Sandra som fixade allt! Jag var då lagkapten i mitt lag och vi vann alla matcher så jag vann tre kexchoklad hihi.

Ska gå och duscha nu sen gå hem till Cessan och bara ta det lugnt! Imorgon blir det fullt upp, ska köpa klart alla klappar, lite grejer till mig själv och sen jobb efter det. Sen ska jag byta julklapp med Dennis och sen på kvällen blir det julmys med tjejerna! <3



feta med coola, och serrrriösa



haha vad fan gör jag?


vad vore jag utan dina andetag


dennis<3

Igår var jag först i liljeholmen med Dennis, Isak och Marre och köpte lite klappar. Sen var det bara hem och sen vidare till tyresö för att fira min kusin Niclas som fyllde 25 härom dagen, kom vid halv 10 tiden och då kom Dennis. Kollade lite film och sådär. Bara jag som dör utan PH eller? blö

Idag har vi bara varit här, dennis gick för nån timme sen. Ska börja byta om och så snart, sista träningen idag på en vecka, skönare än skönast. Sen blir det storvreta! och efter det vet bara jag vad som händer och dennis vet hihi :( kommer hem vid 10 tiden ikväll så blir väl bara att jag är hemma eller kanske träffar dennpan typ. Imorgon är det hockeybockey med junisarna woho!


Lilla Julafton

Skickade in den där jävla labben igår kväll, är lite fundersam över resultatet. Är inte nöjd någonstans, men nu är det lov och jag ska försöka koppla bort allt som har med skolan och göra för ett tag!

Haft en myspys morgon med baby! finns ingen bättre än du. Nu har klätt på mig och sminkat mig, snart åker vi ut till Rotebro för att fira lilla julafton med familjen Nilsson. En tradition som vi alltid haft. Ikväll får jag min första julklapp, det ni. Ska bli skönt att göra något med familjen. Känns som att vi splittras mer och mer ju längre upp i åldrarna jag och syster kommer. sad but true. Hur ofta händer det att båda jag och emelie är hemma? nästintill aldrig..

nu ska jag slå in min julklapp som någon kommer att få. skulle gärna behållt den själv hihi

Ledsen för det aldrig kommer upp några nya bilder, nu är det lov så ska försöka bli bättre på det.
Ha en bra lördag!

S2C



Slänger in en bild på söta klassen. Så väl typ hälsa alla godjul eller något mohaha!
GOD JUL FÖR FA-AN, ses om sisådär 3 veckor!


bra fråga

Okejs jag och dennpan är typ bäst på att köpa julklappar! kirra fan hem 6 stycken, har faktiskt inte så många kvar nu. Dessutom har syrran fixat mammas och farmors julklappisar som vi ska ge tillsammans. thaaaaanks! Imorgon blir det ännu mer julshopping. Jippi!

Har precis tagit ett litet snack med Cessan, vi båda kissar på nyår och så var de med det.

Håller på med denna jävla labbrapport, fattar ju nada, hur ska man då kunna skriva? bra fråga (Y)

-13 grader!

Godmorgon! vaknade upp hos älsklingen idag, han åkte iväg till skolan och jag gick hem. Har precis ätit en smarrig frukost, nu ska jag skriva klart labben, den skulle varit inne igår tror jag(?) Men vafan eftersom att lektionen igår var inställd så får jag väl skylla på det. Laredome igår var skitkul, dock kom jag typ sist och jag lackade sönder på det blålaget för att dom hela tiden fuskade. Blö! Vi skulle egentligen dra till kunshallarna och käka, men vi höll på enda till 9 typ så det blev en exklusiv middag på donken haha.

Ska åka iväg och köpa julklappar sen, har fan skit mycket att köpa. Hoppas jag kommer så långt som möjligt! jobbigast är alltid att köpa till farmor och farfar, ska försöka komma på något bra. Sen är det också svårt att köpa till Dennis, fast jag tror att jag har lite idéer hihi

Har ni varit ute idag föressten? Det är 13 minus grader ute hos oss. brr! Men riktigt mysigt är det faktiskt med all snö, dock lite halvt jobbigt eftersom att man liksom typ får gå till fruängen hela tiden. Men det är den enda motionen jag får just nu så tummen upp haha. Idag lyckades jag med min första vurpa hahah fyfan. Föressten så tror jag att jag är spelledig i helgen, har inte tränat på hela veckan så det skulle kännas väldigt knas om jag blir kallad till årets sista elitserie match. Nej måste bir klar med det här nu, Pussis


sista dagen i skolan

Kom en lektion och 20 minuter sent till skolan haha, oups! vi gör ändå inget i skolan nu så missade inte direkt något. Sov hos Dennis och dom skjussade min till tuben så slapp iallafall gå i detta oväder. Vi är i aulan nu och kollar på hotel rawanda. Men har sett den reda hundra gånger och jag har den på film hemma så orkar inte kolla. Ikväll kanske jag ska vara med på junisarnas avslutning, har ont i halsen så ska iallafall inte träna på plan idag om jag tränar med damerna!


onsdag

Idag var sista "riktiga" skoldagen innan lovet, hur skönt är inte det liksom? Imorgon har vi bara lektioner fram till lunch sen ska treorna redovisa sina projektarbeten för oss tvåor. Blir nog rätt roligt!

Idag hade jag mitt andra MatteB prov, och vad ska man säga? åt helvete gick det eftersom att jag inte hann klart med 2 st uppgifter, hann inte ens kolla igenom det, jag är en sån som ofta har massa slarvgrejer och ja så vettefan hur det kommer gå. Kan lika gärna bli ett ig samtidigt som om det går bra kan det vara ett vg. Aja efter lovet får jag väl veta men usch, vill fan inte veta! Men mitt mål är att få VG i matteB, fick det på förra provet så snälla gud kan du inte liksom för en gång skull hjälpa mig? haha. Aja hur som helst... Sen hade vi ingen mer lektion idag typ, på svenskan satt vi ute vid pingisbordet och gjorde nada eller jag skrev klart en svenska fråga så imorgon ska jag lämna in den skiten. Sista lektionen var det bara betygsnack så fick gå efter 20 minuter ungefär!

Bussfittorna är ju sega i huvudet då jag fick gå hem från fruängen. Smsade och ringde min söta lilla pojkvän (som bor 5 minuter från tunnelbanen) eftersom jag tänkte att jag kunde gå dit eftersom det är fett långt att gå hela vägen hem haha. Men han vägrade svara, när jag svängde in på min gata så svarade han och då var det ju liiite försent. Men jag ska nog tralla hem till honom nu och ta det lugnt. Tills på fredag har jag en labbrapport att skriva, men måste få hjälp med den så kan inte göra speciellt mycket.

Jag bajsar snett på innebandy! & Jossan har lämnat juniorerna *sad face*

tacktack

Pappa hade köpt godis till mig, hur gullig? mhihih, fast nu är det redan slut :(

fast sötast är Dennpan som ska komma hit nu och klappa på mig magge, haha fyfan nej men typ. har oooont jue!

Glömde skriva igår att jag fick MVG på min idrottsinlämning. tjohej!


Min innebandytränare har ändrat på min schooler och skrivit för att jag ska kunna få högsta betyget måste min närvaro bli bättre. Det var ju mindre bra eftersom att jag inte tänkte gå imorgon. Men va fa-an ska ju till skolan och plugga. Får be pappa skicka ett mail eller någe. Tjing :)



det börjar bli dags att spendera pengar på solarium! är ju bekast av dem blekaste


Try sleeping with a broken heart

Okej matten går bättre. Har börjar fatta dem svåra grejerna nu tror jag? hur bra är inte jag då liksom? jävligt bra. Funderar på att kanske ta ledigt från innebandyn imorgon och gå till skolan och plugga matte hela förmiddagen. Ska höra med Snuffi vad hon säger om det? Har dessutom fått jordens mensverk och det är rätt onajs. Men aja tåls att tänka på hur jag ska göra iallafall. Ska se om familjen är tillbaka, dom har varit och handlat. Tror jag ska ta en liten fika paus med lussebullar, UTAN RUSSIN (mycket viktigt) Mumsi!

spelar sönder den här låten just nu, Alicia Keys nya!


bajsmatteB

Fett med najs att antingen är folket i min familj dumma i huvudet eller så jävla egoistiska att dom inte vill/kan hjälpa mig med matten. VG skiten är dum i huvudet! fuck allt, får ett utbrott snart eller det har jag redan halvt fått.. ska gå och gräva ner mig så min familj slipper mig för dom verkar ändå inte vilja ha mig. hejdå


billotter

NÅGON SOM VILL KÖPA EN BIL LOTT OCH STÖDJA HUDDINGEHOCKEY
DU KAN VINNA EN BIL, MOPED ELLER TAKBOX. HUR NAJS ÄR INTE DET?
KOM IGEN LANGA 100 KR OCH SÅ ÄR LOTTEN DIN! *BLINK*

Nu ska vi kolla film i skolan, skriver sen senare. Pussis


Una gästbloggar

TJAAAAAAAAAAAAAAAA BLOGGEEN !!!
Sitter här med Storken i Aulan och vi ska kolla på moooviie förhopppningsviiiiis Hotel Rwandaaaaaaa :D:D:D för då kommer storken börja gråååttaaa  :D
Nej nu börjar theee mooovieeeee !!!


Lates from  gosssip giirl -  ROBIN ÄR KÄR I MALIN PETTERSSSON !!!

Jag lovar att vara snäll mot dig baby <3

godmorgon. fett trött jag är, helt serri! Men ska inte klaga eftersom att jag börjar 9.10 till skillnad från mina söta classmates som börjar nu(!!!) Jag ska gå och kleta på lite spackel, platta håret och sen dratta till bussen. Den kommer vara sjukt sen eftersom det har kommit 1 meter snö? nej men typ. Aja tjingen, ha en bra dag!
slutar 4, därmed är jag hemma till 5. KUL


14 december

Hejsvej Måndag igen vilket betyder, tillbaka i vardagen. Jag har precis vaknat från att ha tagit en powernap. Jag känner mig alltid så trött efter middagen, idag kunde jag verkligen inte hålla upp ögonen så det fick bli en liten tupplur. Har precis gjort klart alla svenska frågor som ska inlämnas på Onsdag. Nu ska jag börja plugga till Matteprovet som är på Onsdag. Blir råplugg i två timmar sen PH och så ska jag försöka sussa tidigt idag!

Igår - var jag på BodaBorg med laget. Det var verkligen jätteroligt. Hamnade i samma lag som Serena, Englung och Jennie. Vårat lag kom sists men vi hade kul så vad spelar det för roll. Sen blev det en (kändes det som) jätte lång resa hem från Oxelösund och ett litet stopp på donken, efter det släppte Wester mig och jossan i västertorpshallen eftersom att vi skulle vara med på junior match. Gick år helvete. Som vanligt.

Idag tränar jag inte, dels pågrund av allt plugg men även därför att jag inte har någon lust till detta längre. (dvs innebandy) Hoppas det kommer tillbaka. Det gör det. Iallafall för ett tag. Nej MatteB plugg och lite fika var det.

godis tack

kvällen igår sög ju rätt hårt, slutade med att jag låg och sov i Dennis säng medans han och Cessan låg och kollade på film. Pallade inte dratta hem så vi sov kvar där. Blev mosad som färskpressad juice mellan dem men jag lever som tur är :) har gjort lite svenska idag, ska nog sätta mig med matten i en timme eller så. Nej nu vill jag ha godis! IMORGON ÄR DET BODA BORG WOHO!

juste måste nog kolla idol också, missade det igår.
Hörde iallafall att Erik vann, va väl typ bra eller nått..


saaaaknar








röda converse

hade helt glömt bort mina röda converse. hihi får nog ta och använda dom någon dag nästa veckan! passar ju bra till julen och allt haha, sajk




nu tänker dennis *ååååh nej, fyfan va fult*

Haha :)


lista igen

Hur mycket pengar har du på din mobil? abonnemang
Har du fått en kyss den närmsta veckan? jadå
Hur lång är du? 170 cm
Vilken är den senaste filmen du sett? SAW
Hur många hål i öronen har du? 2 st
Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa
Icke godkänt i något ämne? nej och har aldrig haft
Mvg i något? 5 av 9 möjliga
Vad sover du i? hotpants och t-shirt
Hur många kuddar har du i sängen? 3 st
Var har du bott/bor? Segeltorp
Tycker du om kaffe? Ibland
Vad dricker du helst till frukost? Proviva
Vill du ha barn? Ja såklart
Kan du några andra språk än svenska? engelska och tyska
Har du någonsin åkt ambulans? nej
Föredrar du havet eller en bassäng? båda
Vad spenderar du helst pengar på? kläderkläderkläder
Vem är den roligaste människan du känner? Shit va svårt, finns massa roliga
Vad har du närmast dig just nu? Datan eller vadå?
Kan du byta olja på bilen? Nej?
Ditt senaste sms i inkorgen? "jag ringer dig snart"
Vad står det i ditt tjugonde sms i inkorgen? "åker du buss till träningen?"

Har bajs tråkigt. Mamma kom hem vid 4 men nu är hon borta igen? Men syster har kommit hem iallafall. Om vi drar ut ikväll så har jag iallafall bestämt outfit haha. Funderar på om jag ska ha mina pumps jag köpte i barca. Svarta med nitar. Men orkar jag gå runt i dom hela kvällen. Tar isåfall med mig extra. nej man ska hitta på något nu. bajskorv

(Innebandy VM damer idag. Sverige - Finland 18.15 på TV, ska nog kika lite tror jag)

25

1.När var du full senast? Några helger sen
2.Vem hade du senast sex med? min älskling
3.När mår du som bäst? när jag är med vänner och pojken
4.Vilken pryl klarar du dig inte utan? mobilen
5.När bajsade du senast? haha wtf? det var nog igår
6.Vad står det i ditt senast skickade sms? "okej va vid globen nyss :)<3"
7.Vem ringde du senast? Cessan
8.Vem ringde dig senast? Cessan
9.Är du kär i någon för tillfället? Ja mhihi
10.Senaste konserten du var på? vet inte haha
11.Favoriträtt? grillat kött bara
12.Snyggaste hårfärgen? Beror på vem, men säger blond/brunt slingat
13.Solresa eller vinterresa? Solresa såklart
14.Testat trekant någon gång? nejtack
15.När testade du dig senast för könssjukdomar? Aldrig gjort
16.Vad heter din första kärlek? Första? hm minns inte
17.Vad var det senaste du köpte? Solarium
18.Favoritserie? Prison Break tar allt!
19.Senaste film du såg på bio? SAW
20.Vad gör du helst en lördagskväll? har kul :)
21.Mys eller sex? Båda
22.Morgonmänniska eller nattmänniska? Båda
23.Har du några tatueringar eller ska du tatuera dig? Nej!
24.När vart du av med oskulden? 3 år sedan
25.Vad hette han/hon? Tim

all or nothing



?


snuffi



lite sådär halvtomt i skolan utan denna töötis...


Meet me halfway

Det var tur att Una smsade mig imorse vid 7.40 annars hade jag sovit vidare och missat hela volleyboll turneringen. Jag satte på mig mjukisar, sminkade mig lite snabbt och satte upp hårt i en toffs, sen väckte jag dennis och så gick vi till bussen. Och jag kom i tid! Vi hade som sagt volleyboll turnering, men våran klass gick inte vidare till "slutspel" eller vad man kallar det. Men det bjöds på pepparkakor och julmust så jag var nöjd ändå. Vi fick sluta halv 12 och så åkte vi ett gäng till liljeholmen och käkade lunch, sen gick vi och kollade lite i affärern. Köpte med mig en klänninge, får se om jag har kvar den!

Nej nu ska jag dunka musik och njuta av att det är helg, så jävla efterlängtat!
Imorgon ska jag soooooova PUSSIS



OMG kolla deras hår, fett låååångt. lite sådär fulsnyggt.
Kan dom inte dela med sig lite? :/


till tomten


träning

Har käkat och packat klart, nu ska jag gå och ta bussen till träningen med Nikolina! efter träningen kanske jag och jossan ska kolla på MB - huddinge. Beror på om vi hinner. Vilka ska man heja på? hmm..


naturkunskap

45 minuter kvar till dagen är slut. Skulle behöva åka och lämna tillbaka två böcker på bibblan men jag orkar verkligen inte! ska hem och ta det lungt, sen ikväll är det träning. Skriver när jag är hemma. Vill bara åka hem! ska kolla hur det går med mina plantering höhö. Bajs på labbar!


One less lonely girl

VARFÖR GÅR ALLT SÅ JÄVLA DÅLIGT?
Orkar inte längre, fyfan va skönt det ska blir med jullov och ledighet. Behöver verkligen det NU! Men först och främst vill ha min baby här som alltid gör mig glad och får mig att tänka på annat. Kommer säkert bryta ihop snart, nej kanske inte riktigt. Jag måste tänka positivt. Det är 1 riktig skoldag kvar till helg. Då får hjärnan koppla av.

What am I gonna do when the best part of me are always you?

stockholm - arlanda

http://www.tv3.se/play

Våra bästa familjekompisar är det med i Stockholm - Arlanda idag 9/12. Gå in och kolla. Dom är med för att Madde är jätteflygrädd. Vi har varit utomland med dom minst 5 gånger och precis som hon är där är hon i verkligheten, äldst av alla oss barn men mest rädd, som alltid! Nej men det var skitkul att se, satt och garvade med pappa som fan.

Matchen gick åt helvete, vi va sämst, jag var sämst. Det går riktigt dåligt för mig HELA TIDEN. varför? snart skiter jag i allt det här, mitt hjärta vill spela innebandy men min hjärna vill något annat. Antar att jag blir kvar hela säsongen ut sen får man väl se hur det blir med allt. Seriöst varför ska man lägga ner så sjukt mycket tid på något om det inte är kul och aldrig går bra? Tåls att tänka på. Vill inte prata om matchen!

ska gå och duscha nu (blev inte ens svettig från matchen?), sen blir det PH i sängen och sen sussa. Börjar 8 imorgon. SUUUUUUUUUUUUUUCK



en bild på Madde, emelie och jag i thai!


Empire State Of Mind



HÖJ VOLYMEN!

okej jag stannade i skolan lite längre än väntat. Satt kvar med några stycken från natur & friluftsliv gruppen. Och fjortisboysen är ju bara för coola. dvs Hampus, marre & ullrik! mohaha Tog 4 bussen hem haha, ja så kan det gå. Pappa kommer hem när som hellst och då blir det middag sen bär det av mot Täby för semifinal i DM. Heja HIK


snodd från mallpi

RANDOM:
Sagt nej till samlag? Ja
Varit medvetslös? Nej
Hånglat med någon riktigt ful? Typ
Hånglat med fler än 75 pers? nej
Hånglat med fler än 10 pers på samma kväll? Nej
Gjort något dumt? Hehe ja
Gjort något du verkligen ångrar? ohja
Blivit full på ett släktkalas? Nej
Varit full i skolan? Ja
Blivit portad ifrån en krog? Nej
Varit otrogen? Nopp
Varit nykter på nyårsafton? Ja
Slagit sönder en tv? Nej
Önskat att du var av det motsatta könet? Lätt
Varit gravid? Typ nej
Fått barn? Nej igen
Överdoserat? Nopp
Åkt ambulans? Nej
Gjort något olagligt? Aa
Blivit polisanmäld? nej
Slagit ner någon? Nej
Skämts över dina föräldrar? Heh Jo
Skämst över dig själv? JA
Ätit ifrån en papperskorg? Nej?

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Dennis
Såg dig gråta? mamma och pappa
Fick dig att gråta? hemlis
Du gick på bio med? Dennis
Du var och shoppade med? Syster
Skällde på dig? mamma
Skickade ett e-mail? facebook

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Bråkat med din flickvän/pojkvän? Ja
Tagit droger? Nej
Vad är du mest rädd för? ensamhet
Vilka kläder sover du i? Trosor, t-shirt
Vart vill du gifta dig? Vene
Vad hatar du verkligen? Massa skit
Varit kär? Men jaaa!
Är du ett hälsofreak? nej, ibland
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? asså typ
Vill du gifta dig? Vet ej
Vill du ha barn? Jadå
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? nej
Köpt någonting? ja
Varit sjuk? nej
Sjungit? ja hela tiden
Velat säga till någon att du älskar den? Ja
Träffat någon ny? nej
Saknat någon? ´Nja
Kramat någon? Ja
Kysst någon? Ja
Haft sex? Nej

Sitter på sjukt tråkig svenska lektion, pratar massa skit om Gud, snälla han finns inte! DÖ
Blev helt kaos imorse, var stopp i tunnelbanan och det tog mig 2 timmar att komma till slussen. Fick gå över hela söder, nästan. Men jag skulle behövt ta 10:00 saltsjöbanan och då skulle jag varit på innebandyn i 30 minuter så jag pallade inte att åka dit istället mötte jag upp Alexia och Una och käkade subway i slurren. Fick skolk på innebandyn och det var ju inte så bra. Men snackade med min mentor när jag kom till skolan om mitt innebandy omdöme och låg på VG enligt min nuvarande tränare, men förra året hade jag MVG så marcus sa att jag var på mvg-. Nu blir det inge mer skolk. Ska bli fett serri! katjing

godmorgon

Godmorgon på er! Jag sitter framför TVn och käkar frulle. Om en kvart är det dags att vandra till bussen. Har innebandy nu på morgonen som vanligt, dock ska jag bara titta på. Har dels inga klubbor, men sen så har jag även världens skavsår och vill inte att det blir värre till ikväll eftersom att det är semifinal i junior DM. Sen blir det käk med storken eller nått(?) han erbjöd sig att äta med mig eftersom att jag är själv. Men aja vi hörs väl i skolan sen eller efteråt. Nu ska jag äta upp sen gå och väcka Dennis! Ha en bra dag

äntligen hemma

Ja nu är jag äntligen hemma och dessutom sitter jag och kollar på äntligen hemma på TV. Ska plugga nu fram till jag ska träffa Dennis tror jag. Om jag orkar. Det var iallafall trevlans hon Mormor. Hon är så jävla rolig. Vet ni vad hon gjort? Hon hade gått runt i flera veckor och funderat på hur hon skulle låsa upp sin mobil. Tillslut gick hon ner till en Comviq butik och frågat om hjälp. Killarna i affären hade typ dött av garv och det gjorde jag med när hon berättade kan jag ju säga. Jaja ska göra någon nytta här! skriver sen :)



Nu vill jag ha sommar, jag vill åka utomlands!


hej, hejdå

Nu är jag hemma, mötte upp pappa idag med så det gick rätt snabbt att åka hem. Nu ska vi åka hem till mormor på kungsholmen, mamma är redan där, vi ska lämna lite grejer till henne sen köpa mat och käka tillsammans. Blir från Dolce Vita tror jag, där vi brudar käka när jag fyllde 15, typ 20 meter från mormors port och det är skit gött!

Ska nog inte stanna så länge, är hemma till senast 8 tiden hoppas jag. Annars ska jag väl bara chilla galet ikväll, har en massa program att titta på. Andra avenyn, riverside, guds tre flickor mm. Imorgon tror jag att det är stockholm - arlanda på tv. Det får ni inte missa. Våra bästa familjekompisar är med Haha!

Snuffi nu får du bli frisk! Miss u in schoool <3


tisdag

Hoppade över första lektionen imorse, var lika bra, ska göra bokprovet på fredag istället. Har precis gjort labb med storken haha kings. Jag fick i uppgift av min mentor att ta ut ett lag från klassen till volleyboll turnieringen som är på fredag. Själv är man lagkapten haha! Jag och alexia har fixat laget till skol dm i innebandy också. Vi ska möta jensen södra och nacka gymnasium, deeeerby! Ska spela innan den 20 januari så det blir efter jul antagligen. Nej men usch på skolan. Fan har 1 timme och 20 minuter kvar av skiten för idag!


1 + 1 är 2 och vi är 1 tillsammans



till dig :)


läggdags

Fan det är sjukt hur snabbt dagarna går, nu är det redan dags för sängen. Känns som att jag nyss gick upp. Men innan jag kryper ner under täcket måste jag fixa till bokprovet som är imorgon. Kommer gå åt helvete, förstår inte hur jag kan vara så dålig på engelska. Det blir ju inte bättre av att läraren är skit hård!
Kom till träningen och fick reda på lite tråkiga nyheter, den där sjukdomen alltså, finns inget värre! Sen fick vi reda på att vi skulle köra fys hela träningen. Det var sjukt jobbigt, men ändå roligt eftersom att det blev lite av en tävling av allt. Och de yngre laget vann stafetten 200x3 så vinst till oss även denna gång ohyeah!
Har en till lång skoldag imorgon, går från 9.10 till 15:50. Nej nu måste jag göra klart den här skiten sen ska jag slå en pling till min loverboy hihi :) Godnatt. Föressten, det är väl ingen som missar Paradise hotel, jag är helt raaast haha. Sjukt kul!
(föressten var jag sjukt smart och glömde klubborna i hallen, som tur var så tar Jossan med sig dom till på onsdag eftersom vi har junior DM på ute i Täby. Men hur gör jag på innebandyn i skolan på onsdag? Tåls att tänka på)

Måndag

okej sämst uppdatering här men nu får ni veta hela helgen och dagen.

Lördag: Förlorade matchen mot u-19 landslaget med 7-2, dåligt av oss. Käkade middag med tjejerna och sen åkte vi ett helt gäng till oliver där vi var en massa folk. Kom hem vid 3 tiden och skulle upp halv 8 fett skönt, nej.  

Söndag: Hade match mot bajen, och förlorade med 5-3. Sämst match eftersom att vi hade boll undefär 95% av matchen, dom hade väl kanske max 10 skott och hälften gick in medans vi sköt princip hela tiden. Samma otur som alltid, och dom hade en jävla tur. Samma person gjorde alla mål, 3 var i friläge. Bajskorv. På kvällen gick jag och Dennis på bio och såg Saw, den sussade tötisen han hos mig.

Idag var det uppgång vid 6. Hade idrott klockan 8 då Felicia höll i lektionen, vi körde en blandning mellan ett friskis pass och danspass där man skulle skaka rumpan. Haha helt seriöst måste sett sjukt kul ut när hela klassen står och försöker vicka och skaka på rumpan samtidigt som vi skulle göra en massa steg. Men det var kul iallafall! Sen lunch på slice och efter det 4 lektioner, men idag har jag faktiskt jobbat bra, dock var inte min snuff i skolan för hon är sjuk dessutom har hon gips på en handen. Det är så tulle henne just nu, jag bjuder på en godis klubba när du kommer till skolan mallan hihi! Träffade pappa på vägen hem från skolan så fick skjuss från frunken, nu ska jag sätta igång med förberedelserna till bokprovet som är imorgon. Sen middag och efter det träning. Kommer hem vid 10 tiden, hörs då! Tjing

Den döda vinkeln

Vissa människor förändras aldrig.


Du som tog mitt hjärta






Stilikon med silikon

Först hade vi möte imorse på innebandyn, massa skit snack. Kommer bli skit hårt med närvaron, inge mer chill här inte! Var ensam tjej också, not fun. jaja Efter mötet var det bip-test, gud min kondis är på noll. Innan sommaren var den på topp nu har jag tappat skit mycket. Jag gick i alla fall inte av först, 3 killar hoppa av innan så borde kanske vara rätt nöjd eftersom att jag är tjej = inte lika stora lugnor. Ja ni fattar. Fick iaf credd från sebban. Fick sluta efter det så kom hem vid 2 tiden. Sen dess har jag inte gjort ett skit. Skulle börjat med min allemansinlämning som jag måste göra om. Fan får göra den imorgon? ja imorgon gör jag den!

ikväll ska jag mysa med dennis, bara ta det lugnt inför helgens matcher. Tack & hej



detta önskas av mig i julklapp + tusen andra gejer :)


FETT MED MINNEN!


lojsans film
by ekmors


Helgen

Tänkte bara skrivit upp helgens planer här, vet inte hur mycket jag hinner skriva så nu vet ni isåfall vart jag håller hus om jag inte uppdaterar så mycket!

Fredag: Innebandyträning i skolan 12-14, därefter hem ta det lugnt.

Lördag: Köpa julklappar(?) Match mot svenska juniorlandslaget på Bosön samling 13:15, matchstart 15:15, hem till Cessan på kvällen(?)

Söndag: Juniormatch A mot bajen div1, storängshallen (hemma) matchstart 10:30. Juniormatch B div2 mot Råsunda (borta) matchs start 14:30. Plugg på kvällen eller nått, blö!

ja jävla massa matcher här va..

Snart kommer min Baaaaaby, han har spelat match. (bara så ni vet)
GODNATT nu ska jag sova beeest bredvid min boobsi <3


Min torsdag

Skoldagen gick hur snabbt som hellst vilket var mycket skönt :)! På lunchen när vi käkade i forum vann jag och snuffi choklad bara för att vi är så bäääst. Efter skolan tog jag sällskap av Sarah hela vägen till liljeholmen, där väntade jag på Dennis och sen åkte vi hem till honom och mös litegrann, har saknat honom bajs mycket, sen vid 5 gick jag hem, käkade och bytte om eftersom att jag hade samling till träningen vid 6. Var lite tveksam på om jag skulle gå först eftersom jag varit sjuk och motivationen var inte på topp. Men jag åkte dit iallafall och det var himlans bra för det var riktigt kul att träffa alla igen. Laget har planerat ihop en massa roligheter tillsammans som vi ska göra men det kan jag berätta om senare. Hade skitjobbig träning, först löpning ute, sen uppvärmning inne på plan, emellan en massa övningar körde vi intervaller (så ni vet så typ dööör man av dem) och tillsist körde vi igenom hela bålprogrammet. Kommer nog ha träningsverk imorgon! Blev kallad till båda (dam) matcherna i helgen, pratade ävem med Andreas (juniortränaren) så ska vara med på en B match mot råsunda också, kuliskul. Tog sällskap med sandra till huddinge centrum också som nästan blivit som en liten tradition på torsdagar, rolig liten filur det där haha! Hon ska vara DJ på matchen på söndag mot bajen, och en justin bieber ska hon ha med woho kommer dansa på plan juuue :D



hur söt är inte den här bilden? åhh :')


HAHAH


Guds tre flickor

Har laget och tittat på Guds tre flickor i typ 3 timmar nu. Hur töntigt som helst men har ändå inget bättre för mig. Det är föressten inspelat i skärholmen och huddinge. coooolt! har fan inge kul och säga så hejdå. fan kom på att jag har läxför i tyska imorgon bajs


Missing you

ligger i sängen och lyssnar på min superbraiga spotify lista, får inte nog :')

saknar min pöjk som bara den, har inte träffat honom på 4 dagar och mer kommer det bli eftersom att vi båda är sjuka. Fick sms nu av han att han skulle gå på aik match, vafan varför får ja aldrig gå med? bajskorv. okej jag är sjuk men det suger iallafall kuk! blö

Ska skriva en önskelista nu, frågan är bara vad jag önskar mig? tåls att tänka på.
ska kolla idol från i fredags också och sen true blood. Ikväll blir det bara en massa mys med mamma, hon börjar också bli sjuk. Hon tog sprutan igårkväll. Vi ska chilla galet framför TV heeela kvällen.



synd att man inte va så här snygg dåååra, attans... hö-hö


I feel all alone

Where are you now, When I need you the most
Why don't you take my hand, I want to be close
Take my hand and walk with me,
Where are you now, When nothing is going right
Where are you now, I can't see the light
So take my hand and walk with me
show me what to be, I need you to set me free
Where are you now, Now that I'm half grown
Why are we far apart, I feel all alone


sick

hatar det här, jag är fan sjuk jämt känns det som. Men nu är det faktiskt sprutans fel så får skylla på den. Hade feber typ hela natten, not nice. Nu har jag ont i varenda liten kroppsdel, orkar knappt skriva på tangenterna förstår ni då hur jag känner? Huvudet dunkar på som bara den också och jag kan inte hitta någon alvedon, orkar inte leta speciellt mycket heller. Nu ska jag kika på julkalendern och se om det är något roligt iår. Sen ska jag börja kolla på true blood, ska tydligen vara skitbra. Nej men hejdå på ett tag! pussis


är detta ett skämt eller?

jag ligger i sängen, mår inte bra någonstans. Jag fryser och har ont överallt. Har den där jävla sprutan gjort mig sjuk blir jag lack, fan jag pallar inte vara sjuk. Ska sova och se imorgon bitti hur jag mår. Jag kanske bara måste sova? hoppas..

det var iallafall mysigt med jossan på matchen, hon är så tokig!


Justin Bieber

Både jag och Una har nog gått och kärat ner oss lite i denna kille. Så sjukt duktig och nu har hans nya låtar kommit upp på spotify så nu kan ju bara gissa vilka låtar som spelas om och om igen.

Lägger in några låtar :')


Where are you know (gammal låt)  


Love me


One less lonely girl


svinis spruta

juuuste dagens viktigaste händelse har jag glömt berätta. Jag tog sprutan idag, jag var fett nervös. Satt bara och tänkte på hur ont det gjorde när jag tog den sista sprutan mot livmoderhalscancer. Men den här kändes knappt och jag har inte ont i armen alls. Men det kanske kommer senare? eller så blir jag sjuk inatt? Nej usch jag vill inte bli sjuk. Jag kommer nog klara mig undan det där, känns som det iallafall! Kul att man fick sitta öppet för hela skolan där när man tog den. haha! jaja nu är det gjort skönt eller vad :)


Lever min dröm

Nu har jag bestämt med jossan att vi ska kolla på babys match. Ruligt att dem möter AIK också, vilka ska nu heja på? Nej jag skoja för-fan. MB FOR LAJF eller hur vad det Cessan? Matchen börjar om en timme ungefär så får ta och äta snart tror jag, men mina päron har gått och gömt sig eller vad. Segisar. Kom på att jag har något jävla mattetest imorgon också på PQ formen. palla..

Slänger in en bild från helgen. typ sämst kvalitet men skitsamma


jag & mina fina pinglor


tjingen



Dagens humör
: Trött som fa-an
Dagens frisyr: Utsläppt, mittbena
Dagens lunch: thai
Dagens vill ha: ny TV på rummet
Dagens vill ta bort: skolan
Dagens dryck: O'boy såklart
Dagens klädval: jeans, randigtröja, svarta stövlar
Dagens höjdpunkt: vettefan asså
Dagens låt: Straight through my heart - Backstreet Boys
Dagens random: allt är random


storkiboy

Sitter i tyskaklassrummet med Storken och väntar på att tyskan ska börja. Hatar den här lektionen, ligger skit sent vilket gör att man kommer hem vid typ kvart i 5, not nice. Fast idag får jag sällskap av mannen bredvid mig eftersom att han ska till assist i västertorp. tummen upp!

Hade mitt hat ämne innan det här, naturkunskap. Finns inget värre i skolan! Fick veta resultatet från proven, lyckades få ett vg(-) vilket jag är nöjd med eftersom att jag inte fattade ett skit om det där knappt. Om jag och Frallan gör ett sista bra arbete nu som handlar om miljö kanske jag får ett vg i kursen. Hoppas! men som sagt till och med engelska är roligare än det här och då är det verkligen inte kul. Skönt att slippa det nästa termin wiho.

Har precis skickat in stress inlämningen och skrivit klart inlämningen om kaffeodlingar. Skönt! Ikväll ska jag och jossan kasnke kolla på dennis match. Men får se om hon kunde annars pallar jag nog inte.