lördag


förlust i dagens match mot hammarby med 4-1, vi är alltså ute ur SM nu.
men jag tycker ändå att vi spelade bra och det var riktigt roligt, de är ju det viktigaste, visst? :)



ska beställa kläder från H&M nu, finns massa jag vill köpa men får välja ut några saker.

  

dom har fått in jättefina skor, får se om jag beställer någon av dessa!


nu ska jag fixa mig för att sedan åka till storängshallen och kolla på
Huddinge IK - IKSU

godnatt

vad ska man säga? matchen gick inte riktigt som vi ville. stor torsk! Vi är ett div. 2 lag och är inte lika bra som alla dom andra lagen som gått vidare från "omgång 2" i SM, vi behöver ha minst 3 dam spelare för att kunna övertyga. Det finns inte så mycket att göra. Imorgon väntar hammarby och den matchen bli antagligen ännu tuffare. Men det känns ändå som att morgon dagen kommer bli bra, först SM dåra, sen ska jag och alexia kanske kolla på damernas match och efter det så har John kvartsfinal i SM och på kvällen myspys med älskipälsk. Nej nu måste jag sova. ska gå upp klockan kvart över 8 imorgon, min pappa har iallafall lovat mig att göra en god frulle till mig, längtar hihi. nej sängen var det. godnatt

haha

Una: Har ni prövat ha händerna mellan benen? de är så jävla skönt! 
Jag & Alex: öhhh?

HAHAHAHA, knasis :)

riktigt surt

Walthers Nacka vs Jensen västra 1-1
Östra real vs Walthers Nacka 1-13

när ni ser dom här resultaten tror ni säkert att vi har gått vidare i skol-dm, men icke! Jensen västra spelade 13-0 mot östra real och gick därför vidare med 1 fucking jävla mål, jag fattar inte att vi alltid har sån otur. vi var det bättre laget. Jensen betod av spelare från hässelby och dom är verkligen bra, så dom var inte direkt dåliga men iallafall. Vi spelade bra och det känns förjävla surt att vi inte gick vidare. Men vi har 2 år på oss till att vinna hela skiten hihi.

Efter matchen åkte jag, alex, una och felicia till frunken och käka pizza. Min första onyttiga mat på 3 veckor. Men det var jag värd. Nu är det bara att ladda om för SM, 4 timmar kvar till matchstart. Men jag tycker det är så kasst att vi inte får låna ner några damspelare. Jag har hört att Täby FC som vi ska möta ikväll ska ha massa damspelare så det känns ju inte så jätte kul. aja det är bara att köra, vi har inget att förlora!

weekand

Imorgon är det skol-dm i innebandy.
Vi ska möta Östra Real och Jensen västra.
Hoppas verkligen att vi går vidare nu!

Efter dm kanske jag ska träffa ältinen en stund, det beror på om jag hinner. Klockan 7 kommer pappa hem och då åker vi direkt till Wasa Sporthall i södertälje, dags för J SM och det håller på hela helgen.

Fredag 30 januari
20:30 Täby FC - Huddinge IK

Lördag 31 januari
12:00 Huddinge IK - Hammarby IF IBK

Söndag 1 fabruari
Om vi går vidare - Slutspel

På lördag har även älskling kvartsfinal i SM mot Pixbo i Huddingehallen, jag och malin ska dit och kolla. Johns farmor är här i helgen, så på lördag ska jag äta middag med dom. Myspys
Nu blir det AA. PUSS


the way that I love you




Cuz we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you

Until We Bleed

helgen är här, underbart *happy face*

Skolan gick snabbt idag, kan berå på att vi sket i dom två sista lektionerna. våran mattelärare var sjuk och hade därför ingen lärare och inte var det någon som tog närvaro så fan ska man då göra där? sista lektionen var mentorstid, men eftersom att den "lektionen" inte är inlagt på mitt schema så kan jag inte heller få någon frånvaro. Så jag och tullarna åkte till assist, har hittat min nya älskling, Jolly Metallix. Jag har bestämt att den ska bli min inom en tid. malin och alexia köpta båda Fatpipe bow(?) tror jag att den heter och föressten så har jag har hittat en dold talang i Una, innebandy haha.

vi ska nog snart äta middag, är hungrig som alltid. Ikväll så hoppar jag över all träning, helgen kommer bli jobbig så måste vila lite. Det blir antagligen bara en prommis med far eller mor.




någon som vet vart låten kommer ifrån? 
jag veeet,  "I taket lyser sjärnorna" som har biopremiär imorgon. jag ska se den med mamma och emelie någon dag. vi alla har läst boken och den är dunder bra, så hoppas filmen är det me.
Nu - KÄÄÄÄK

vrålhungrig

sitter framför tvn och kollar på the hills, samtidigt som jag gör en läxa och lyssnar på musik. går inte så värst bra. Mami och papi är sega som vanligt, har inte kommit hem än och jag är verkligen vrålhungrig. Ikväll är det träning, bussen går kvart över 7 så dom får fan ta och komma hem snart så jag får någon mat buhu. tulle mig! Längtar till imorgon när skoldagen är slut, för då är det helghelghelg! jag och sis ska kanske beställa kläder från h&m idag, eller så blir det imorgon. Nu är det Life of Ryan, det ska jag kika på! puss



han är tyyyp snygg

Det snurrar i min skalle

Jag är deppig, har varit det ett bra tag idag, som tur är så har man världens bästa vänner och pojkvän (som är på väg hit).
slänger in en skön låt så att stämningen blir lite bättre.



Familjen - Det snurrar i min skalle

Grattis Malin

Idag fyller min vän Malin hela 17 år, stor flicka nu thihi
stor grattis till dig tjejen <3


 

har knappt några bilder på oss på den den har datan, men två hittade jag iallafall :)
åter igen, stor grattis och hoppas du får en dunderbra dag

halva veckan avklarad

både måndag och tisdag i skolan är nu avklarade. Har typ gått runt halv död igenom båda dagarna, har varit sjukt trött! skönt är det iallafall att vi inte har något prov den här veckan. bara lite småläxor och sånt! Igår var det träning på kvällen som vanligt, jag var sedan med och tränade med damerna, det var skit roligt hihi.

Sitter på pappas jobb nu och väntar på att han ska sluta. Han hämtade mig i skolan och sedan åkte vi vidare hit. Sen ska vi åka och handla tror jag(?) meningen var att jag skulle träna i huddingehallen ikväll, men alla pass är fullbokade så det blir väl en träningsfri kväll idag. Kanske sover hos John, men vi får se.

Imorgon börjar jag klockan 10 med innebandy långt åt helvete, så det blir inte så mycket sovmorgon ändå. Sen har vi bara 2 lektioner, varav en lektion är det vikare så det kommer nog gå snabbt!

Nu vill jag att papi ska sluta så vi kan åka, min magge kurrar för fullt, höhö


godnatt

Imorgon ska jag till Ikea och köpa det sista till mitt rum, det blir även en snabb sväng till staden och köpa en jacka jag la undan idag och lite andra små saker. på kvällen ska vi ha gäster här hemma och sist men inte minst,
Jag ska träffa John <3

dags för sängen, ska gå upp om 7 timmar!


ombyggnad

imorgon blir det formodlingen förändringar i bloggen. wihi


slutkörd

min kropp är trött efter all träning. jag orkar knappt hålla upp mina armar. jag är ändå stolt att jag orkar. imorgon blir det två träningspass till. tur att jag har min vän sandra med mig som hjälp mig komma igång, visa hur allt går till. tack så mycket! har ingen träning imorgon bitti. killarna har skol-DM och vi måste åka och kolla på matcherna. Det var meningen att jag och Malin skulle åka till skolan efteråt och försöka klura ut våra matteproblem. Men icke, det får vänta. skolan är stängd imorgon. kanske blir en runda på stan istället. jag behöver verkligen nya kläder!

På lördag kommer min älskling hem, längtar verkligen.
det är jobbigt att vara utan dig.

ska gå upp till sängen och kolla på ett Andra Avenyn avsnitt, samt prata med älsklingspojken
ska bli skönt med sovmorgon imorgon. Nattinatt

torsdag

gud va skönt att veckans skola är slut. Dock så gick provet sämst, kunde knappt någoting kändes det som. Blir överlycklig om jag ens lyckas få G. Nog om det, fysträningen är inställd idag pågrund av att det är match i storängshallen därför ska jag och sandra träna i huddingehallen istället. Bodypump och vattengympa. Men först måste jag äta, gröten värms i mikron är klar nu så ska jag och fixa klart maten. Dags för fettförbränning haha. skriver mer ikväll, hörs senare!

onsdag

dagen har bestått av först innebandyträning i skolan, vi var endast 4 tjejer så vi körde mest skott och så men det var kul, som alltid när vi har tjejträning. Sen fick vi skjuss av våra snälla tränare till skolan, det var väldigt trångt men jag låg över alla så det var rätt skönt, haha! Sen hade vi endast två lektioner i skolan. Religion och Historia. gick snabbt. Men jag hatar grupparbete, det blir verkligen aldrig bra. Alltid folk som är borta/sjuka och några som aldrig gör någonting så bajs på de. vårat kommer bli sämst! Har pluggat idag, eller har försökt iallafall. Har inte gått nåvidare och nu måste jag sussa eftersom att jag ska upp klockan 6 imorgon börja ju 8. Får plugga lite på lunchen imorgon, hata litteraturhistoria!

tisdag

Sitter kvar i plugget, slutade egentligen för 45 minuter sen. Ikväll ska jag nämnligen hem till Mormor som bor på kungsholmen. Är ingen ideé för mig att åka hem så jag stannade kvar här ett tag. Har fördröjt tiden med att prata med J. Ska väl kanske ta och dra mig snart, om jag hinner kanske jag gör några ärenden på stan. Har några saker jag måste köpa. Skriver kanske lite ikväll. Måste plugga. Ni får ha en fortsatt bra Tisdag, Puss

far away

varje andetag utan dig, gör ont
jag saknar att ha dig vid min sida


tillbaka till vardagen

första skoldagen avklarad, men den gick snabbt. Började klockan 8 och slutade vid 1 (vi hade ingen datakunskap). Men vi stannade kvar i skolan och jobbade lite med idrottsinlämningen så jag kom inte hem förens vid 4 och självklart missade jag precis bussen i fruängen så jag gick hem. bra med lite motion

Träningen gick verkligen jättedåligt, har väl kommit in i en såkallad "svacka" haha? Har iallafall tappat lusten helt för innebandy just nu, men det beror på väldigt många saker, men har pratat med andreas om en viss sak så jag hoppas det blir bättre, men det är mer än bara det som gör att allt känns tråkigt. Men jag tror att glöden kommer tillbaka. de måste den göra!

Imorgon börjar jag tio över 9, skönt med lite sovmorgon. Eller ja, min buss går ändå tjugo över 8 så jag vet inte riktigt om man kan kalla det sovmorgon. Men annars får man ju gå upp vid 6 så. Slutar halv 4 och direkt efter skolan ska jag åka hem till mormor. Vi ska äta middag där, ska bli kul att täffa henne! skulle egentligen tränat med sandra, body pump, var riktigt taggad för det, men nu gick det ju inte, men att träffa mormor är alltid kul! Måste även plugga imorgon, har knappt hunnit någonting med svenskan och har ett jättestort prov på torsdag.

Om en halvtimme börjar prison break, äntligen!
sålänge ska jag försöka skriva klart min del i grupparbetet. suck

helgen

Igår gick jag upp tidigt och tog en långpromenad. Sen bakade jag bröd till familjen som blev jättegott. Sedan åkte jag och kollade på B-matchen. Vinst med 4-3, bra jobbat brudar! blev jätte sugen på att spela när jag satt där på bänken. Åkte sedan hem och åt en smarrig middag, sen fixade jag mig lite snabbt. Fick skjuss av papi hem till jessica där vår kväll började. Det var jättekul att vara med brudarna igen, det är så synd att det blivit så här. Att vi inte ses så ofta. Tiden räcker helt enkelt inte till, men det är inte så mycket att göra åt. Jag hade iallafall en jätterolig kväll, den slutade med att vi låg 3 flickor i min säng haha. När jag vakna var en flicka borta. haha
 
Idag hade jag match mot huddinge ibs och den slutade med vinst till oss med 6-1. Ramlade på matchen och har jätteont i mitt knä nu och det är jättesvullet. Hoppas det inte är något allvarligt. Efter matchen har jag bara duschat, ätit middag och suttit här. Ikväll ska jag gå promenad med Mallan och Cessan, om mitt knä pallar, jag tror att det kommer gå bra. Borde egentligen plugga, men har ingen ork just nu. Nu ska jag beställa skolkläder.


helt slut

Sitter här och pratar med älsklingen i telefon. Imorgon åker han till fjällen och lämnar mig själv här hemma, dumma dig! Kom hem från gymmet idag vid 8 tiden, pappa hade köpt hem bulgursallad, mumsigt! Efter maten satte jag mig framför tvn och där har jag suttit hela kvällen. Ska nog gå och lägga mig snart är jätte trött och blir en rätt så tidig uppgång imorgon. Ska nog börja dagen med en prommis, antagligen med far min. Sen har jag lovat att baka GI-bröd till familjen. Imorgon har laget B match mot Duvbo, jag ska dock inte spela. Men tänkte ändå åka och kolla. Matchen börjar kvart över 3 i Duvbo, vart de nu ligger. På söndag är det A match och då ska jag spela, då är det derby!

dagens träning:
innebandyträning 1h
spinning 1h
core 30 min
crosstrainer 45 min

känner jag mig riktigt duktig. Ska fortsätta kämpa!

träning på g

Innebandyn gick bra, men tåget i huddinge var förenat imorse så jag och alexia missade precis saltsjöbanan. Men jag tycker ändå att vi var duktiga som sprang från stockholm södra till mariatorget, haha okej det är kasnke 400 meter men det var fan as jobbigt! Har precis ätit en sen nyttig lunch, ska snart gå iväg till bussen för att åka och träna. ska bli skönt! nu måste jag skynda mig och packa. puss

Huddinge - Balrog

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Ska nog gå och packa ner lite grejer till imorgon så länge, sover hos älsklings pojken ikväll och imorgon börjar jag halv 12 med innebandy, tjejträning - tack och lov. det är mycket roligare att träna bara vi tjejer och tränarna blir mycket snällare också hihi. Får se om jag åker till skolan efter träningen känner att jag har noll koll på matten just nu. Jag och sandra ska iallafall träna imorgon, kommer bli kul. Har saknat träning den här veckan. Endast 1 innebandy träningar hittills (2 om man räknar skolansinnebandy) och det är lite för att vara mig. Skulle helst vilja träna idag men damerna har jag somsagt match. Huddinge - Balrog. Men imorgon ska jag ge gärnet haha. Min föräldrar är bara för sega. Pappa har inte ens kommit hem än och mamma hade visst inte ens börjat maten än. Min buss går om 30 minuter, börjar känna mig stressad. nej nu måste jag packa. hörs imorgon


torsdag

Sista skoldagen idag för den här veckan. Om ungefär en halvtimme har jag prov i samhällskunskap - medier. Har inte pluggat mycket alls så det känns inte som att det kommer gå så bra, men vi får se. En sak är jag iallafall glad över, fick resultetet från matteinlämningen, MVG woho! När jag kommer hem från skolan ska jag bara njuta av att inte ha något plugg och klockan 19 ikväll har damerna match mot Balrog, hoppas den här matchen blir roligare än den förra som damerna hade. Jag sover kanske hos John ikväll, han åker till fjällen på lördag så det blir sista gången vi ses på en vecka. Så nästa vecka blir det plugg, plugg, plugg och en massa träning. Ska försöka plugga det sista inför provet nu.



slänger in en bild från nyår

tryggheten

Jag behöver dig vid min sida. Att känna tryggheten. Ha dig bredvid mig i sängen. En varm famn att krama. Att känna din närhet. Ge kärlek och få kärlek tillbaka. Ibland tvivlar på mig själv. Du hjälper mig att inse att jag faktiskt duger. Att kämpa tillsammans. Att göra dig stolt. Jag behöver en viss trygghet för att må bra. Det är du som ger mig den tryggheten. 
Jag behöver dig.


stressad vecka

har inte haft speciellt mycket tid till bloggen. kom hem sent från skolan igår, försökte plugga, J kom och då var jag med honom hela kvällen. Idag hoppar jag över träningen för plugg, händer inte speciellt ofta men jag känner mig väldigt stressad. har prov imorgon i samhällskunskap. och det blir ju inte direkt bättre av att nästa vecka blir ett helvete.
nej som sagt PLUGG var det, återkommer imorgon!

måndagkväll

dagen har bestått av skola, träning och typ inget mer? Skolan rullade på rätt snabbt och var helt okej. (Jag måste bara säga att jag och mallan är duktiga) Hihi. Träningen gick rätt så bra den med, inget speciellt hände direkt, skulle tränat med damerna, men jag sa att jag var tvungen att plugga, det var jag ju också, men har inte orkat så mycket. Kanske läser några rader innan jag somnar. Men nu är det Prison Break! det ända braiga med måndagar. Pussipuss

Broken Strings


en riktig rysare

Kollade på Johns match imorse, gud så spännande det var! kunde knappt sitta still haha. Men dom lyckades iallafall vinna i slutet på sudden death förlängning, skönt. Nu har dom kvartsfinal i slutet på januari. Dom är så grymma, alltid kul att kolla på baby och hans lag! & älsklingen gjorde första målet, riktigt snyggt.

När jag kom hem åt jag lunch med familjen, sedan tog jag och syster en powerwalk runt långsjön, pratade om allt mellan himmel och jord, sånt borde vi göra oftare. Det är mycket lättare att motionera med någon än att göra allt själv, en prommis i veckan skulle vi nog kunna klämma in? Nu ska vi snart åka men måste fixa mig lite till, blir nog lite stressigt.

Morgondagens matcher:
Huddinge IK - FBI Tullinge, 12:00 Tomtbergahallen
Västerort - Huddinge IK ,15:15 Råstaparkhallen


Take My Body Close

Riktigt najs med helg. Började dagen med innebandyträning, fast hallen var låst så det tog en timma innan vi fick komma in. Sedan åkte jag och mallan till Huddinge och solade en stund och sedan raka vägen hem. Jag var vrål hungrig så gjorde mig en omelett, riktigt gott faktiskt. Vad ska ni hitta på ikväll? Själv så blir det träning för min del...
Ha en trevligt kväll people :]



Du får inte

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Sonja Aldén - Du får inte.

the weekand

gjorde inte ett piss på träningen. kanske är bäst att ha kondition iallafall? Har precis bytt till snabbhet där man gör mycket hoppövningar, springer rusher och magövningar på pilatesbollar. Ger säkert mycket om man gör det noggrant men har vi ingen tränare (som idag) blir det ingenting av det. Har man kondition springer man alla varven som man måste och sen klar och det blir gjort liksom. Får se hur det blir med det där! Imorgon har jag först innebandy träning i fiskis och sedan ska jag hem och ladda för ännu mer träning. Ska nämnligen träna med sandra vid 5, först ett spinningpass och därefter core. Och om vi hinner ska vi simma 10 längder också. kommer bli skitkul. Har lust att köpa klippkort där alltså i huddingehallen, kan jag träna innan eller efter våra innebandy träningar och andra dagar med! men vi får se, tränar redan 5 gånger i veckan så. Men nu är det slut på allt slappande som har förekommit under jul/nyår. Dags att komma igång med träningen igen, på riktigt! På lördag har John åttondelsfinal i SM mot Husqvarna(?) som jag ska titta på, därefter vet jag inte vad jag ska göra. Familjen är bortbjudna till Nilssons men vet inte om jag pallar följa med. På Söndag klockan 12:00 har jag match mot tullinge i Tomtbergahallen. Vi har lånat in en j-landslagskedja från damerna. Wiman, Ranja och Tjusberg. Kommer nog bli en rolig match! Står även på hemsidan att jag är kallad till u-lagsmatchen vid 14 tiden. Men andreas sa att jag bara skulle spela en så jag vet inte riktigt hur det blir med den. för väl höra med andreas imorgon. Måste även börja plugga i helgen eftersom att vi har Samhällsprov nästa vecka. Nu ringer John så ska prata med honom ett tag. Godnatt på er

träningsdags

Bussen går 17:58, måste gå och byta om nu. vi hörs ikväll gullisar
otroligt onödigt inlägg


one picture


jag finns i varje steg du tar

Sitter i skolan nu och väntar på att mina tyska ska börja. Är vrålhungrig men har inte lunch förens om en timme. Min mentor är sjuk idag så jag hoppas att vi inte har någon mentorstid i eftermiddag och då slutar vi en halvtimme tidigare. hoppas! föressten så måste ni kolla in mallans blogg, HAHA störda jävel som hittar på en massa skit. aja nu börjar jag, hörs senare.


godnatt

första skoldagen avklarad, gick ganska snabbt faktiskt. Det var kul att träffa mina tullisar igen! Efter skolan åkte vi till Maestro och käkade pizza. Super gott! Efter maten åkte jag, malin och alexia vidare till huddingehallen för att kolla på damernas DM match mot balrog, förlust med 5-0. Sen tränade vi efter deras match i en timme och 15 minuter. Jag var jätte seg och är helt död nu. Har duschat, ätit en macka och ska snart sussa. Börjar redan klockan 8 imorgon, men efter imorgon är det ju nästan helg, endast innebandy på fredag! det är föressten svinkallt ute, mina tår är fortfarande isbitar tyyyp. brrrrrr! nu börjar jag bli trött ska stänga ner datan. Godnatt



vill tillbaka!
lotta, mamma, jag, christer, emelie, pappa & madde...


första skoldagen

godmorgon på er, jag ligger i sängen och är inprincip klar. Min buss går om 20 minuter, nu för tiden blir jag alltid klar för tidigt. Skönt att inte slippa stressa men skulle kunna sovit typ 30 minuter till. Har somsagt träning nu på morgonen, fett otaggad för de. sen lunch och 3 lektioner, kommer nog gå rätt snabbt. Efter skolan blir det hem och chilla, ikväll har damerna DM som jag ska kolla på och efter det har vi träning, sent. Nej nu måste jag fixa det sista. Ha en bra dag!

en dag med min pojke.

har varit med min pojke hela dagen. vi skulle åka och byta en julklapp till han idag, det blev lite struligt men tillslut kom vi in till stan, så fort vi bytt julklappen åkte vi tillbaka hem till John igen. åkte hem därifrån vid 8 tiden, imorgon börjar ju skolan igen och kan inte påstå att jag är speciellt taggad. Börjar halv 9 med innebandy. föressten så måste det vara något fel på schooler, hatar den där skiten! nej nu ska fixa klart med träningsgrejerna till imorgon. Sov gott


Your Guardian Angel

Just nu är jag hemma hos John. Har varit här ikväll och pysslat om honom, han är sjuk och ligger nu bredvid mig i soffan och sover. Han behöver sova. Men jag har lovat att väcka honom när hockeyn börjar. klockan 01:15 börjar sändningen och jag ska försöka hålla mig vaken genom hela matchen. Det är inte långt kvar tills det startar igång. Alltså JVM final ikväll mellan Sverige - Kanada, missa inte! Nu ska jag börja ladda, kika lite på tv och krama om min pojke. Världens sötaste!


sommarlängtan

Har precis ätit en god middag med familjen. Ska väl börja fixa mig lite smått snart, ska träffa min pojke ikväll äntligen! om kan kan svara på sin mobil. Idag har jag varit duktig, jag har nämnligen sytt in mina nya jeans och dom blev riktigt bra, har även städat min rum och ränsat ut massa gamla kläder från garderoben, det behövdes verkligen. Vi fick hem nya h&m katalogen - spring season 2009 idag. Har hittat några grejer jag ska köpa. Så när jag fått lite mer cash klickar jag och syster nog hem lite grejer. När man ser alla kläder vill man bara ha vår/sommar. längtar galet mycket till sol och värme. 3 månader kvar till April, det kommer gå snabbt.

  


So far away

Bloggen har byggts om en del och jag är nöjd. Har suttit här och funderat, gjort om, ändrat tillbaka, men nu känner jag mig faktiskt nöjd, ljust fint och enkelt precis som jag vill ha det. Klockan slår snart 01:00, dags att gå till sängs. Den kalla sängen, utan någon bredvid mig. Men jag ska inte klaga jag tycker mer synd om min älskling som inte mår så bra. Jag vill vara hos honom nu, känna hans närhet, pussa på honom. Men han är sex timmar bort. Imorgon kommer han hem och då ska jag pyssla om honom. Min J


söndag

har bara segat hela dagen, skönt faktiskt!
tror vi ska äta middag snart eller när mamma kommer hon har jobbat både igår och dag för dom hade typ massa grejer som skulle bli klara så hon fick åka in och jobba nu i helgen. ska kanske åka och kolla på killarnas final ikväll men vette fan vem jag ska åka med? får se om jag får med mig något hihi :)

Imorgon kommer John hem, min baby <3

lördag

hej på er

har blivit dålig på att skriva, men har så mycket annat för mig nu på lovet än att sitta vid datan och skriva i bloggen. Men på onsdag börjar skolan igen så då kommer man väl igång igen? :)

igår morse var jag på mq rean med familjen + emsson, köpte en tröja och ett par miss sixty jeans, men jag tror jag ska lämna tillbaka tröjan faktiskt men vi får se. Efter det åkte jag hem och kollade på prison break samtidigt som jag halvsov, vid 12 åkte jag och emma till stan för att fika och kolla lite på rean, fick med mig 3 tröjor och ett par jeans hem! på kvällen träffade jag emma igen och vi kollade på twilight, den var bra men lite speciell tror det skulle varit mycket bättre om man såg den på bio och i bättre kvalitet men aja den är iallafall värd att se.

idag gick jag upp vid 10 för att åak och kolla på anton, tim och öhman som spela wintergames. Mötte upp alexia vid fruängen och sen åkte vi vidare till liljeholmen. Sen käkade vi lunch på donken med tim och anton haha dom är fan störda alltså, så sköna :) Malin, cissi och jessica kom också dit sen och kollade på en match!

blir en hemmakväll idag antar jag, det är ju hockey ikväll, småkronorna spelar semi och det får man ju inte missa :)
nu ska jag fortsätta kolla på prison break.
ps. jag saknar min älskling mest av allt :( <3

1 januari

känns sjukt att det är januari...redan eller hur man ska säga? 1 månad kvar till 1 årsdagen med J, 6 månader kvar till sommarlov, 9 månader kvar till jag fyller 17. Nu börjar allt om igen, ja men ni hajar nog, det känns iallafall sjukt på något sätt. 

jag har gjort en liten årsresume hoppas ni orkar läsa den haha (a)

Januari: Jag kommer faktiskt inte ihåg så värst mycket, sista terminen i nian startade igång och jag var inte speciellt taggad för plugg, nationella prov och allt. Ville bara att allt skulle vara över tror jag! Jag kommer iallafall ihåg att jag var och kollade på wintergames och massa andra innebandymatcher. Det var precis innan det nya året som jag bestämde mig för att sluta på hockeyn helt och hållet!

Malin 16 år :)
  


Februari: Jag träffade John, vår relation har växt så mycket under hela året och jag klarar mig helt enkelt inte utan honom, för mig är han så mycket mer än bara en pojkvän, vi gör allt tillsammans, om en månad har vi somsagt varit tillsammans i ett helt år och det känns overkligt på något vis, jag är iallafall så sjukt glad att jag träffat en sån underbar person, jag älskar dig! Vi åkte även till Romme med skolan som var sjukt kul som alltid.

romme, romme, romme & jag och john <3
   


Mars: Har faktiskt inte så många minnen, men jag tränade, pluggade umgicks med vänner och john.

  


April: Vi var i göteborg med 92 laget och spelade cup. Tror att vi även hade slutspel i 91 serien där vi kom till semifinal sen slog vi ut av bajen som sedan vann hela mitt i cupen. Johnslag vann och mitt i cupen.

första bilderna är ifrån dumlesalget och den andra har jag gjort om eller nått, jag tror jag låg ute på altanen och solade och det avr den 1 April, lite tidigt att sola kasnke haha.
  


Maj: Det var dom sista veckorna i skolan och sista tiden med 9C. vi har alltid haft det kul ihop och jag kommer aldrig få en klass som denna igen, saknar oss! den 23 maj var det Bal i skolan och det blev lyckad, först mat, uppträdanden och dans i nya matsalen efter det efterfest hemma hos ziwert. Sen fick jag utegångsförbud haha och vi drog till Gotland på klassresa :)

  
  

Juni: Skolan slutade och det blev sommarlov, på nationaldagen åkte vi tjejer + några killar till djurgårn och hade picknik :) Det var fotbolls Em, vi åkte in till kungsan och kollade någon match hemma hos micke! Firade midsommar med familjen + cissi och fam. Nilsson på landet. Jag åkte till Spanien med familjen den 25 juni och var där i en vecka.

    
    

Juli: Några dagar efter jag kom hem från Spanien åkte jag med John och hans mamma till karlstad och bodde hos hans farmor i några dagar, det var verkligen jätte mysigt! Sen åkte John till prag med innebandyn och var borta i en vecka så passade jag på att ha kul med brudarna och vi var på mitt land och röjde satan hihi. Sen fyllde john år den 25 juli.

    
     

Augusti: var mycket med tjejerna tror jag? vi babade, solade och festade en del :) Sen var det dags att börja gymnasiet, jag kommer ihåg att jag var jätte nervös. Jag hade valt att gå Spid på huddingegymnasiet och det kändes bra till en början. Var även på gotland igen på träningsläger!

   
   
 

September: Tvivlade mer och mer på om det verkligen kändes rätt med skolan? Det är svårt att sätta fingret exakt på vad det var som gjorde att det inte kändes bra? jag tror att jag ville bort, bort från huddinge, träffa nytt folk och göra något jag verkligen gillar. I september bytte jag skolan till Walthers gymnasium i Nacka, jag är sjukt glad att jag vågade byta och jag storm trivs verkligen, det är ingen plåga att gå till skolan längre eller jo visst, i slutet innan jul var man sjukt trött men så är det ju alltid? skolan har iallafall gått jättebra för mig, det har aldrig gått så bra som nu, jag tror jag har börjat få glöden tillbaka, jag vet att jag kan bara jag vill och allt slit har verkligen gett resultat :)

hade inte så mycket bilder från den här månaden, bara lite party pic's :)
 

Oktober: Syster fyllde 18 år. Jag spelade dj18SM och vi gick vidare och ska spela andra omgången i slutet på januari i år :) Eftersom att jag bytte skola blev det väldigt mycket innebandy nu, 5 träningar i veckan + matcher men jag tycker dte bara är kul! vi åkte till thailand den 22/10 - 6/11. där borta fyllde jag även 16 år, att åka bort under dom här två veckorna var nog bland det bästa jag gjort, jag behövde verkligen åka bort från allt och det visade sig också vara bra för mig/oss. När jag kom hem hade jag missat mycket från skolan + innebandyn, min tränare var fett sur för att jag åkte och han fortsatte vara det en lång tid efteråt.

  
  

November: Bestod av mycket plugg och innebandy, samt myspys med pojkvännen. Allt hade löst sig mellan oss igen! vi firade min 16 årsdag och jag hade middag för alla tjejer :)

   
 

December: Julen var här och plugget fortsatte. Jag var och spelade innebandy i Klarstad med skolan och även SM en dag. Jag och John var och såg idolfinalen i globen som var helt grym! Jag blev tillfrågad att spela match med statslaget. Julafton tillbringades hemma hos mormor i stan, vi försöker spendera mycket tid med henne nu, hon behöver oss och vi ska klara allt skit tillsmmans! Efter julåkte jag till storvreta med laget där vi underpresterade, gick inte ens vidare från gruppen när vi egentligen skulle kunnat vinna allt. men jag lyckades iallafall få guld medalj med dj20. sen jag började spela innebandy för två år sen har jag spelat 2 storvreta cuper och jag har fått guld i båda thihi. Nyårsafton kom och försvann lika snabbt och nu är det ett nytt år, 2009!

   
  ,
   



sådär ja, blev lite mer bilder på vissa månader hihi :) tack och hej!

2009

nyårafton är över, nyår är alltid så överskattat och det blir aldrig som planerat men jag tycker ändå att det var bra/kul. Är dock väldigt irriterad över vissa grejer, men orkar inte ens ta upp det! nu ska jag ta det lungt resten av lovet :) Idag åkte John till fjällen och saknar han redan :( Imorgon ska jag iaf träffa emsson och på lördag ska jag nog kolla på innebandy, men inte helt klart men vi få se.

skriver några rader senare.. <3