18 ÅR

Jag hade så jävla kul igår! tack alla fina människor som gjort kvällen till den bästa. Det första jag gjorde när jag gick upp var att städa upp allt från igår. Gick hyffsat snabbt så det var skönt. Vid 4 tiden åkte jag, mamma och pappa hem till Mormor där även min morbror var. Fick presenter, biobiljett och pengar. Sen åt vi tårta och bara pratade. Vid 6 tiden så åkte jag, m&p vidare till söder där vi käkade middag på en mysig restaurang. träffade några familjekompisar som vi inte träffat på jätte länge så det var trevligt. Ikväll har jag verkligen inte gjort något speciellt alls, har bara tagit det lugnt och njutit de sista timmarna som nybilven 18 åring haha. Har fixat min iphone nu så använder endast den nu och så kommer det förbli. Alltså jag gjorde av med 100 kr på krogen igår HAHA. Hur fan gick det till? aja ett stort jävla tack iaf till marre som körde mig (oss) både dit och hem. Har ont i min hals känner jag nu och imorgon är det SM. Skönt att vi får sova en timme extra denna natt, de tackar vi för. Ska börja nanna snart tror jag, ska packa ner alla saker och så innan bara! Godnatt



bässsta

stressssad

är nästan klar med allt. Nu väntar jag bara på isak och dennis som kommer och hämtar mig så ska vi åka till skärholem. Jag måste hitta ett par skor och lite fina smycken, annars är det mesta klart. Ska lämna tillbaka tre saker också, sen måste jag göra klart pastasalladen. men det för bli runt 6 tiden så den är fresh tills den ska serveras. Håret är det som kommer ta längst tid att fixa ikväll. Outfiten är väldigt enkel (kanske lite tråkig) men piffar upp den med fina smycken och lockigt hår hade jag tänkt. Hittade verkligen inget "speciellt" att ha på mig så. Nej nu får grabbarna öka så vi kommer iväg någon gång måste vara hemma senast 5!

höstlov

åh vilken jobbig dag. Åkte först till skolan och beställde studentmössan, den blev jätte snygg, Sen beställde ja lite andra grejer, kläder och champagne glas mm. Lämnade in två uppsatser och åkte sen till stan för att handla lite grejer till imorgon. Hittade typ inget. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig imorgon så måste försöka lösa det, blir antagligen en snabbis i skärholmen för att lösa det där. Sen måste jag handla lite mat som måste vara färskt till kvällen, därför kunde vi inte köpa det igår. Ska göra salladen också, som kommer ta en jävla tid. Ska försöka komma iväg till solariumet också, tveksamt om jag hinner men ska försöka är likblek. Sen ska jag städa litegrann här hemma och tillsist fixa mig och allt sånt. Känner mig redan stressad men fan va kul det kommer bli imorgon!

NU HAR JAG HÖSTLOV!

too hype for the radio

seriöst vilken jävla dag jag haft! småttingträningen var pain. Efteråt åkte jag och mamma till huddingehallen och hämtade droppar som jag fick av malin. Sen vidare till coop och handla allt till fredag, men de var massa grejer som inte fanns. Hade tid på huddinge när akut 20.40 fick vänta på min tur i 40 minuter, sen åkte vi direkt till ica maxi för de var det enda stället som hade apotek öppet så sent. Vi handlade även den mat som inte fanns på coop. Kom hem vid halv 11, DÅ åt jag middag och drack te. Nu ligger jag i sängen och ska försöka mig på den här jävla religionen.

Engel

Hinner inte skriva så mycket måste nämnligen byta om och sådär snart för min buss går om en halvtimme. Bajs vårdcentralen här i segeltorp är verkligen sämst. Nu höll dom tydligen på att göra om något system så man kunde inte boka tid hos dom förens om 2 veckor. Jag ska tydligen ringa till närakuten i huddinge eller något sånt vid 5 tiden och boka. Annara idag så har jag skrivit klart filosofin, håller på med religionen nu men den är knas. Har iallafall ikväll på mig och sen imorgon dag. Ska åka och ha småtting träning snart. Efter de kommer mamma och hämtar mig då ska vi först förbi huddingehallen för att hämta en grej till ögonen som ja skulle få testa av malin. Sen ska vi till huddinge sjukhus (om det finns någon tid) och sen handla mat och börja med pajdegerna tills fredag. Har så jävla mycket att göra jämt.. Nej nu måste jag skynda mig fan, sitter i pyjamas!

it sucks

Kom hem från jobbet för ett tag sen, det var jobbigt som fan där idag. Speciellt jobbigt när folk kollar, garvar och viskar om mina ögon haha, kände mig typ mobbad när jag stog där idag. Men nu är jag ledig fram till den 6e november. Behöver verkligen en "mini" semester! Ingen skola imorgon, ska istället försöka få en tid hos vårdscentralen så jag blir av med dom här jävla ögonen. Sen vid 5 är det småtting träning och sen på kvällen ska jag åka och handla allt till fredag med mamma. FAN jag ville bara få det där jävla provet överstökat, får vänta nu till efter lovet.. pluggde på rätt bra igår och fattade det jag gjorde då. Men aja. TPL

26 Oktober

FAN har inte kunnat plugga någonting. Ser ju inte ett skit, har jävla gult kladd i ögonen som ska hjälpa men det händer ju inte ett skit av den där salvan. Inga tider fanns det på vårdcentralen heller, får hoppas på att det finns imorgon. Troligen blir det ingen skola imorgon heller, men har småttingträning som jag måste gå på. Matchen ska jag inte heller vara med på. Det går bra nu. NOT

Måndag

Hatar min ena chef! vill döda han, helt seriöst. Har bara ett pass kvar nu sedan är jag ledig fram till den 6e november, ren jävla lyx. Ska nämnligen försöka komma iväg till London under lovet, men vi får se hur det blir. Beror lite på vad jag vill prioritera just nu, en vinterjacka eller londonresa. Pappa hämtade mig efter jobbet och så övningskörde vi lite, körde på en riktig väg för första gången. okej det var på en 30 väg runt i området där jag bor men vafan ändå! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla biggest loser. Ska sjukanmäla mig till imorgon också. STEN HÅRT PLUGG HELA DAGEN. sen jobbbb... bajsar på't

5 dagar kvar!

Åkte till skolan imorse och lämnade in tidningen. Tillslut blev den ju bra! Åkte sen hem efter 2 timmar när naturen skulle börja. Ska ta en dusch nu och sen käka lunch och plugga matte. Mina ögon är lite bättre idag vilket är bra. Efter jag duschat ska jag sätta på mer salva så hoppas det blir bättre till ikväll eftersom jag ska jobba. Och det MÅSTE vara borta till på fredag, annars blire fan inte kul. Nej dusch var det!

Grattis Farmor

åh jag orkar inte med någonting. Vill bara att den här veckan som kommer ska gå upp i rök. FAN att jag inte fattar matten, kommer faila så jävla hårt på skiten. MÅSTE klara av det. men EN bra sak är att pappa fick sin iphone 4 igår vilket betyder att nu är jag iphone ägare också eftersom jag får hans 3G. jippi och pappa har fixat nytt abonemang till mig så jag har fri surt.. love you dadi :')

idag fyller min superduper sköna farmor år, hon fyller 81 år. Men man skulle kunna tro att det var 71 hon fyller! Får träffa henne och farfar nästa helg troligtvis. De skulle tydligen bli brunch på långbro nästa sändag, men har ju SM då.. men hinner nog träffa dem en stund ändå!

Erase me

Ibland typ älskar jag mina chafer för idag var dom så gulliga mot mig. Pågrund av mina ögon så fick jag gå tidigare för dom såg att jag inte mådde så bra eller snarare att jag skrämde iväg alla gäster mohah. Nej men folk kollade väldigt konstigt på mig, ser ut som att jag precis blivit dumpad eller något och gråtit ständigt i ett dygn eller att jag festat i en månad i streck typ haha! så kasnke inte va så konstigt att folk kollade så konstigt. Mamma har iallafall köpt hem en salva som ska dämpa ner det. Antagligen så blir det ingen skola imorgon, men vi får se hur det blir. Vi måste ju göra klart våran jävla tidning... Annars så är jag själv hemma ikväll med, mamma och pappa är ute med några vänner. Saknar min syster riktigt mycket just nu, känns så tomt här hemma. Vi vann föressten imorse, min egan insats var väl inget att hurra för, får skylla på förkylningen och ögonen helt enkelt haha! Köpte med mig en sallad från jobbet så det blir min middag och resten av kvällen måste jag plugga.


Impossible

Det har inte blivit mycket gjort denna kväll.. Ögonen har blivit värre, en ögoninflammation är på G. Halsen är värre än värst. Ska sov NU. Men ska banne mig spela den där jävla matchen imorgon. Uppgång 8 imorgon alltså. Fyfan..


varit vilse

Jag har famlat i mörker men i dig såg jag ljuset


Angels on the moon

Fick jobba över 20 minuter idag, för självklart när man slutar kommer det värsta folk massan så man inte kan lämna kassan. Aja mina ögon är rödsprängda och har sett förjävlig ut hela dagen haha! har ett virus, alltså en förkylning och ögonen rinner så det är inte bra. Men jag ska spela matchen imorgon ändå, och jag ska spela hela matchen för fick börja jobba senare imorgon! Måste börja plugga nu, alltså det har fan aldrig tidigare hänt att jag sätter mig och pluggar en lördagkväll. fyfan INTE OKEJ!



bäääst

Grattis Pappa!

Igår var jag och Emma bara här hemma och kollade på TV. Vi båda var verkligen jätte trötta så det var skönt att komma i säng tidigt och att få sova rätt så länge idag. Nu har jag precis ätit frukost och ska börja sminka mig snart. Börjar jobba om 45 minuter så måste nog öka lite. Jobbar bara 4 ½ timme så det går nog snabbt! Vi hörs senare..

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! <3


I got the magic in me


Angel

En fucking vecka kvar till höstlov, min födelsedagsmiddag och jag fyller 18 år! Nästa vecka är riktigt pain, MatteC prov och 2 inlämningar. Allting måste vara klart och in pluggat till tisdagkväll. Dessutom jobbar nu lördag, söndag, månad, tisdag. Ska göra klart tidningen också nu i helgen. Imorgon efter jobbet ska jag sitta hemma hela kvällen och plugga. Tråkigt! men ikväll ska jag iallafall träffa min fina Emma. Får se vad vi hittar på för något skoj! Var med pappa i skolan imorse och hade utveckling samtal. Det gick riktigt bra, det enda var att jag skulle skärpa mig med att komma i tid till skolan. Men jag skyller fortfarande på bussen och tunnelbanan. Var glada ni alla där ute om ni kan gå till skolan säger jag bara!


dum av dig

jag är så trött på det här. orkar inte. låt mig vara ifred så kanske det blir lättare för oss båda!

-


Check it out

Skolan idag var rooolig haha! fan länge sen ja garva så mycket. kolla på klippen på facebook! åkte ner till träningen och låg på madrassen typ, sen åkte ja hem. Har galet mycket plugg men har kommit igång med filosofi uppsatsen så det är skönt! har utvecklingsamtal imorgon klockan halv 9, men som tur är så ska jag gå med pappa så åker bil!



hahaha my!

For the first time

Har precis tryckt i mig en varm macka. Min nya drog skulle man kunna säga. Religions provet gick åt helvete, småttingträningarna var as jobbiga och den egna träningen var tråkigt (eftersom jag endast satt på sidan och såg på). Fick hem min lönespec och den var riktigt mysig. Kan ju säga att kommer ha över 5000 kr efter den 25:e! hur naajs? nu ska jag gå och duscha. puss



maggan! fyfan vad jag saknar!

lost

Alltså ja var tvungen att gå och lägga mig direkt efter jag skrev förra inlägget var så jävla trött. Tror ni inte att jag sover fett länge eller?! mamma kommer hem vid 7 och frågar vad fan jag gör. A så kommer ju kunna sova ikväll nu, jättebra lollis! och jag är helt lost på religionen, jag kommer aldrig få in allt. Och man måste kunna typ allt för vi vet redan ungefär allt som ska vara med. Jobbigt läge! Ska iallafall försöka läsa igenom det innan sängen kallar.. seriöst står ig i pannan på mig fan!

Loca

Sov till 8 idag och det är lyx för mig ska jag säga! Fick hel grön dag också även fast jag var lite sen imorse. Idag hade vi temadag: mobbning. Dagen avslutades med brännboll på nacka ip i spöregn. Har varit hemma i 2 timmar nu och har ingen motivation till att plugga så har inte ens börjar än. Fick mail av min tränare också, jag blev framröstad till att vara med spelarrådet i laget hehe. Nej fan nu ska jag plugga fram till middagen så får jag sova 1 timme efter middagen. deeeeal?



med lite hoffmaestro i öronen går det nog toppen bra med plugget, VISST?!

Right above it

soft träning, var med litegrann på några övningar men var inte ombytt och sen domare på två målet. Så skulle jag vilja ha jämt fan! Drog lite tidigare så jag hann med bussen. Har kollar igenom lite religion nu, gjorde det aldrig förut idag var för lat. Ska gå ner och göra te och macka och sätta på en bra film. Blev bara risifrutti till middag så är hungrig nu igen! Imorgon har vi någon temadag, går från 09:30 - 15:00 och vi har lunch halv 11. första gången ever? aja hur som helst så blir det att sova extra mycket imorgon och sen ska jag ha mjukisdag imorgon! & vinterjacka



snyggsnygg, fint hår som fan!

hej måndag!

Jobbig skoldag, men är klar med allt till tidningen vilket är super. Åkte med alexia och malin till stuvsta efter skolan och tog bussen därifrån. Felicia satt på bussen så fick sällskap nästan hela vägen hem eftersom hon bor hyffsat nära mig. Ska sätta igång och plugga lite religion nu, sen ska jag åka ner till träningen och "hjälpa till att skrika på alla" som min ena tränare sa. Jag ska nämnligen inte vara med och träna. Är jätte förkyld. Ingen av päronen är hemma än iallafall så det lär bli en sen middag. Dags att plugga in hinduism och buddhism nu dåra!


My dirty little secret

Först och framst: Tack Sara för en riktigt rolig och lycka kväll igår! hade riktigt roligt med massa roligt folk. Slog i huvudet igår i bilen på väg hem, har haft ont i huvudet hela dagen efter det och när jag vakna imorse hade jag torkat blod i håret. Men tror inte att det kommer från när jag slog i. Aja den har dagen har varit väldigt lång. Först kollade jag på hockeymatch, sen innebandymatch och tillsist så spelade jag själv match. Den vill jag inte ens prata om för vi var så jävla dåliga! Kom hem vid halv 8 och käkade lite middag, duschade, har kollat TV med mamma och gått igenom svenska texterna. Ska sätta på the event nu som jag missat två veckor i rad. Sen måste jag sova. Är så jävla trött på skolan så det finns inte. 2 veckor kvar!



från igår.. så jävla ful men den får duga till bloggen ;)

fira zorrosara

duger detta som vitklädsel? haha + biege kavaj och svarta strumpisar..

 

yeyey taggishhh hehe!


taggad tjeeeej

hehe chillpill att jobba idag typ. Lyckades tajma in perfekt med mamma och pappa för direkt efter jag gått ut från jobbet åker dom förbi så vi åkte och handla lite sen hem. Sen var ju lilla tönten Una och åt hos mig så hon tog kort haha fyfan. Kul att jag skrek typ jävla cp över hela kassan haha. Alla kolla haha! Nu har jag ätit, grillis har varit här och hämtat lite grejer och om en timme ungefär ska jag ta bussen mot Saras lokalfest. Ska fixa håret och klä på mig sen är jag klar! kan väl ta ett kort på vad jag ska ha på mig. Det är ju "vit klädsel"..



AIK vann idag också, 2-0! så jävla bajs viktigt

14 dagar kvar

Kom hem från bion för ett tag sen. Vi såg SALT och den va väl sådär.. ingen höjdare helt enkelt! Missade ju såklart bussen precis så vi började knata istället. Fan va kallt det var. Men nu är jag inne i värmen och det känns jävligt bra! Pappa har en kompis här och dom spelar hårdrock på högsta volym. Seriöst vad är det för fel? haha. hoppas dom stänger av den där skiten snart så jag kan gå och lägga mig. Ska jobba imorgon 11:45 - 16:15 Juste jag fick ledigt på min födelsedag också nu, tack mina chefer för det haha!


Can you tell

Har fan inte hunnit med mycket idag. Dålig jag är! Pappa är dum idag också, han lämnar mig själv. "Du kan äta en matlåda" jamen tack va gott en fredkväll som denna. Dessutom så ska han härma mig och gå på bio. På samma ställe också. Fan han just nu!

innebandymagasinet

haha nu ska jag visa er något knasigt! Emelie i min skolan skrev till mig på facebook och ba du är typ med i innebandymagasinet. Jag ba va? går in och kollar på deras hemsida. Då ser jag det här.. haha dem har gjort typ kort information om alla lagen i SSL/elitserien och om alla spelare.. fan va mobbad att dom ens tog med mig? det där va ju as fult, bara för det inte fanns någon bild! (ännu mer mobbat att jag är under wimme)


fredag

Oj herre klockan är redan 1. Jag har massvis med saker jag ska göra idag. Bla städa rummet, plugga lite, duscha och allt sånt. Lär ta några timmar haha. Bäst att jag sätter igång nu. Har fixat skumpa till imorgon iallafall som vi ska ge till Sarisen. Och förstår mig inte på pappas mobil. Den är jätte konstig! Nu ska jag städa klart här i rummet..

en tant

omg haha det är en tant på vår tomt som plockar äpplen haha. aja vi har ändå för mycket av det. men man kanske ska fråga först? haha. vågar inte gå ut och säga till!

Utan dina andetag

gjorde inte mycket på träningen haha, fast gjorde 2 av 3 grejer man måste göra, körde ändå med veteranderna sen så fick lite träning. Åkte med mallan hem sen! Har varit hemma ett tag nu och bara planerat inför morgondagen. Ser fram emot helgen riktigt mycket, lördagen kommer bli bra hoppas jag! Skulle blivit kallad till båda matcherna på söndag egentligen men bad min tränare att jag bara skulle få spela den ena haha. Men kanske åker ner till storängshallen på eftermiddagen ändå, damerna har ju match. Aldrig sätt dem i år så det vore på tiden. Och på söndagkväll möter vi bajen. Ska bli kuuul. Ska kolla film hela natten hihih busigt va?



thailand08, vi har så fina bilder från den resan!

mobil problem

Ni kan inte förstå hur mycket jag längtar till pappa får sin iphone 4 så jag kan ta hans gamla iphone. Vill ha en helt egen mobil nu så man kan fixa musik, ta kort mm. Nu har jag pappas samsung omnia (bytte till den idag) ska kanske inte klaga för det är väl en bra mobil. Jaja nu ska jag bya om och om 20 minuter knalla till bussen. Fysträning i storängshallen väntar, ska stanna kvar efteråt och träna med veteranerana, måste ju fan åka med Malin hem som tagit körkort! grymt alltså

tusen gånger om

Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.

Stay

Nu är det fan helg, känns helt underbart skönt! Skoldagen var ju chill också, fick sluta tidigare. Men internet har strulat hela dagen så det sög. Håller på att göra en sammanfattning på allt som ska vara med på religionsprovet som är nästa onsdag. Har rätt mycket plugg nu innan höstlovet. 2 prov, 2 inlämning och sedan så ska tidningen som vi hållt med i svenskan ett tag vara inlämnad! Blir ju inte bättre att vi har prov direkt efter lovet också. Ikväll är det fysträning, men det blir nog mest att ta det lugnt i gymmet för mig. Hatar att vara förkyld!

miss u

Min storasyster är världens sötaste. Idag när jag öppnade räknehäftet i skolan har min syster skrivit en lång text på första sidan till mig. Världens finaste. Du är saknad <3


fire with fire

äntligen är onsdagen över. Veckans jobbigaste dag. kan sammanfatta den kort.. skolan, småttingträning och egen träning! på träningen hade vi typ "möte" så vi tränade bara i lite drygt en timme. Ligger i sängen nu och softar haha. Mitt hår är blött också, hatar att sova med blött hår! blir stress imorgon, orkante. Jag är trött och besviken, men samtidigt glad på grund av en liten tös. nutti. Ska sova nu. Hörs i skolan imorgon <3

Miami 2 Ibiza

Någon konstig hände imorse, jag vaknar klockan halv 9 av att mamma ringer för att påminna mig om tandläkartiden. Då hade egentligen min lektion redan börjat. Hur fan har jag kunnat stänga av mitt alarm och sovit vidare? inte alls likt mig. Minns inte alls att jag vaknat av något alarm heller. Konstigt. Det var ju bara att skita i bild lektionen och sova vidare. Gick upp igen vid 11 tiden, kollade på TV i några timmar. Sen vid 4 skulle jag vara i hornstull för att gå till tandläkaren. Det gick bra som vanligt, har inte haft ett enda hål på 18 år nu. Det är bra jobbat! Satt och väntade pappa efter jag var klar, sedan åkte vi till ett italienskt ställe och köpte med oss lite mat. Sen vidare för att handla, tillsist svängde vi förbi hos Dennis för jag glömt mobil laddaren och headset där. Nu ska vi väl snart äta tror jag! Ikväll är det bara vi hemma, det blir en kväll framför TVn med fotboll såklart!


typ saknar håret lite..

du vet vad jag tycker

Ska lägga mig i sängen nu och glutta tusenbröder. Helt fast! Somnade inte igår natt förens vid halv 4 så jag sov runt 2 timmar, lite mer. Ni kanske förstår varför jag är så jävla trött. Jag har jätte ont i halsen också. Nu blev jag hungrig också, käkade en chees innan jag började vid halv 5.. kanske inte så konstigt. Får väl göra te och macka. Godnatt. Ska fan till tandläkaren imorgon...


Måndag

fyfan vet inte om jag är typ trött eller på väg att bli sjuk eller bara trött på livet? haha känner mig lite konstig. Men det gick väl bra att jobba, gick snabbt och dom var inte sura på mig från igår vilket var tur haha! Ska bara jobba lördag den här veckan. Blir inte så mycket jobb den här månaden faktiskt. Mest helger. Men det är skönt! Ska försöka så jag får vara ledig på min födelsedag i alla fall. Skolan var seg idag, det trådlösa närverkat i skolan fungerade inte.. vilket betyder inget internet, inge facebook eller musik haha as tråkigt med kollade på prison break på naturen höhö. provet gick inte heller bra MEN nu har jag ett datum till när jag ska ha min födelsedagsmiddag!

saknar dig storasyster <3



galen helg

Ja i helgen slog jag fan på stort alltså! igår så åkte jag och cessan hem till jerran där vi fixade oss och förade. Vi åkte till stan vid 11 tiden och sällde oss i kön till lobby, det var lång kö och skit segt. Men tillslut kom vi in, riktigt roligt! och speciellt kul eftersom jessica som egentligen bara är 16, men nu när hon testat komma in så kan hon följa med ut när jag fyller 18! sämst att jag är pankrutt nu haha, men inget jag behöver köpa så bara vänta till den 25! föressten så sjukanmälde jag mig från jobbet idag, fan typ 800 spänn som jag inte får nu. Men jag var verkligen tvungen att hinna plugga idag. Var hos dennis med isak till klockan 5 typ, sen började jag plugga vid 7 och det har inte gått bra. Så frågan är väl om man ens kommer klara provet imorgon, återstår att se. Har druckit kaffe och kommer typ aldrig kunna somna nu! haha..


Love like this

Nu måste jag plugga stenhårt i 2 timmar! skriver om gårdagen när jag är klar med allt plugg. PUSS

Bubbelin Style

Gårkvällen var verkligen super kul. Först var det ju middag här hemma med massvis med folk. Gratis vin och skumpa är alltid najs! Vid halv 12 tog vi 7 st en stor taxi in till stan, min kusin och emelie och hennes kompisar skulle till amba, medan jag skulle till gamla stan. Träffade en jävla massa folk som man känner på vägen från kungsgatan till t-centralen haha kuligt. Drog iallafall till stället "festen" där Tim, Johan, Lilja, Öhman och Simon bland annat var. Kanske inte roligaste stället men det var kul sällskap. Vi var kvar där hela kvällen. Vid 3 tiden åkte vi till liljeholmen och käka sen gick jag och tim hem till han och sussa. Imorse mådde man ju fan inte bra, men det var bara att kriga till jobbet med gammal smink och allt. haha! Anas kommentar när hon ser mig när ja kommer till jobbet " haha men ser ju fan iallalfall vad du gjorde igårkväll haha". Sliten var bara förnamnet. Men timmarna rullade på och vid kvart över 4 slutade jag. Om 20 minuter ska jag rulla mot bussen och åka hem till jerran där jag, cessan och hon ska föra, sen blir det utgång ikväll med. Jag har ångest för jag vet inte när jag ska kunna plugga? jävla skit. Jobbar hela dagen imorgon. Aja skiteri för nu kööör vi. hahah nej men ha en bra kväll! tjarååå

bääästa


fiesta!

sååådär ja. klaaar!


tänk innan

Har precis duschat ska städa klart i rummet nu! Ska visa er sedan hur jag ser ut när jag är färdig fixad. Men skulle köpt ett par turkosa fjäderörhängen som skulle passat till resten av smyckena, men såklart fanns dom inte. Får duga med ett par andra!

jag vet vad en äkta vän är.. vet du?

Bulletproof

Gud vilken häktisk dag har varit/är. Kom precis hem från skärholmen och IKEA. Har fullt upp spritskåpet till toppen haha. dvs varit på systemet, handlat lite mat, glas på IKEA och sist med inte minst kläder att ha på sig ikväll. Nu ska jag börja baka, emelie är och hämtar mamma som kommer hem tidigt idag för att göra mat mm. Måste städa mitt rum och resten av huset också. Men det blir nog en rolig kväll! Alla emelie kompisar kommer ikväll, min en kusin, och faster och farbror, precis som i kroatien! Nej men baka var det jag skulle göra!


Gubben i lådan

Nej nu blir det sängen. Imorgon blir en häktisk jävla dag, har massvis med saker att hinna med. Ska iallafall börja dagen med en powerwalk för det blev ingen träning idag. Kom hem så sent från Mormor så pallade inte ta min feta röv ut i det kalla vädret. Ska kolla avsnitt två av tusenbröder nu sedan sova!



Fick typ någon jävla prison break flashbacks nu. måste se allt från början igen! saknar måndag kvällar 22:00 på tv3 haha <3

gå din egen väg

Du kan alltid andas på egen hand.
Du kan alltid gå din egen väg.
Vi klarar oss alltid.

7 oktober

Slutade skolan för en timme sen men duktig som man är så sitter man kvar och pluggar! men jag ska väl börja rulla ner till bussen snart, ska ta centralen bussen i alla fall. Tar typ 5 minuter att gå från Mormor därifrån. Orka att jag måste plugga i helgen, har fan historia prov på måndag. Men jag tycker faktiskt att det är intressantare att läsa om källkritik än om tex. medeltiden. Och vad fan ska jag ha på mig imorgon kväll? bajskorv..

Our song <3


torsdag i skolan

Har arbetspass i skolan nu, vi slutar om en halv timme ungefär, jag har finslipat på min inlämning så ska skriva ut den nu. Sen ska jag börja plugga till historia provet som är på Måndag. Slutar skolan halv 4 idag efter det ska jag sitta kvar ett tag och plugga och sedan åka hem till Mormor på kungsholmen, vid 6 tiden ska vi ut och äta på restaurang, hela familjen, william och mormor för att fira min syster. Imorgon är ju det stora firandet men Mormor kan inte komma då därför ska vi äta ute med henne idag. Föressten så ska vi äta på "dolce vita" det är as god mat där! Missar ju träningen idag också, men ska faktiskt försöka gå ut och spring ikväll när jag kommer hem!



tulle baby hihi


GRATTIS SYSTER!

Va skönt det var att sova ut imorse, eller sova lite längre än vad jag brukar få göra på vardagar! har två lektioner nu sedan är det helg. Min syster ska till tandläkaren så ska åka med henne till fruängen och sedan tunnelbana. Skönt att slippa bussen till fruängen. Den är den värsta på hela skolvägen. Idag fyller dessutom min syster 20 år. Nu är du riktigt stor! och på söndag åker hon till London, kommer bli jätte tomt här hemma. Ska packa ihop mina grejer och sen åka. Skriver mer i skolan!



här va vi väldigt små och söta!

natti

Ligger i sängen och kollar på tusenbröder, imorgon blir det sovmorgon till halv 11 så får sova typ sova två timmar extra. Fan va skönt! självklart kom jag försent imorse, haha alltid på onsdagar. Bra för att det är matteC som jag fattar noll av. Har fan inget att berätta förutom att min syster fyller 20 om 5 minuter ungefär! naaajs

godnatt

jag ska nog sova nu, jag är så jävla trött hela tiden. Imorgon kan jag iallafall gå upp vid 7, det är typ lyx. Jag vill bara ha jävla körtkort så man kan åka bil till skolan, fan va skönt det hade varit. Speciellt för mig som går ända borta i nacka strand. jag körde lite idag med pappa och emelie efter vi handlat, och det gick bra! Vill ha torsdag nu på en gång. Systers dag! ska sova nu innan jag däckar här framför datan..

Imac

Fan va jobbigt det var att träna, snacka om mjölksyra i både armar och ben! Har precis duschat och ska snart åka iväg och handla/övningsköra med pappa och emelie. När jag kom hem nyss hade pappa köpt en Imac föressten, riktigt najs data (ingen jävla fet klump som står bredvid datan, allt i en smal skärm liksom, smaaart). Så nu kan man använda en stationär data också. Måste göra religionsläxan också innan jag ska sova ikväll. Idag skulle jag och dennis varit tillsammns i ett år. Fatta vad snabbt tiden går, men jag är glad att vi är kompisar och kan både prata och ses utan problem! Nu ska vi väl åka tror jag..

Skank-a-tronic Punkadelica

Har tagit en halvtimmes powernap, jag var fan dödstrött och kunde inte plugga men det var det som behövdes för nu har jag skrivit 2 sidor! vet inte riktigt hur jag kan ha spotify premium? jag vet att jag hade det i augusti men den har liksom vart kvar sedan dess, kom och tänka på det idag när vi hade på spotify i skolan, jag har inte haft ett enda litet reklam avbrott sedan i mitten på sommaren. Riktigt soft ju! Betalar ju inte ett skit för det? Det bästa är att jag kan lyssna på Hoffmaestro's nya skiva, Skank-a-tronic Punkadelica, den är grym! Nu blir det råplugg fram till halv 5!



min bakgrundsbild på datan!

tisdag

Hade bara bild imorse, då jag gjorde en plansch till spexfotot. Och spexet blev väl sådär, flera i klassen bangade och klagade på temat. Tråkiga jävlar! Annars så kom jag hem för en halvtimme sen eller något, ska snart börja med min filosofiuppsatts och sedan ska jag till huddinge! Vi hörs ikväll efter jag tränat..


Grattis Dennis

Glömde nästan att Gratta Dennis här på bloggen. Han fyller nämnligen 18 år idag! GRATTIS <3


dancing in the dark

Nu har min lilla mamma kommit hem. Fick två små presenter, tack! har bara bild och spex imorgon. Chillpill, sen måste jag plugga och vid 6 ska jag köra box med sandra! fan va kul det ska bli, evigheter sen. Nu ska jag sova. Godnatt <3

thanks dad!

Min pappa är räddaren i nöden eftersom att jag gick hans lenovo laddare till hans egna data, han kunde tydligen fixa en ny genom jobbet så nu kommer min skoldator fungera igen! ska rulla mot träningen nu, måste byta om! tjohej

Push Push

Började dagen med att försova mig i 45 minuter man jag hann med allt ändå. Käkade frullen i skolan bara. Sedan fortsatte oturen med att min data laddare paja, så kunde inte använda min dator heller för mitt batteri är trasigt så den fungerar bara om jag har laddaren i. Sen var det skolfoto på schemat och jag fick stå högst upp själv mellan alla killar. Alla andra tjejer stog på en egen rad haha! Tur att jag inte behövde sitta iallafall! Sedan rullade skoldagen på och när jag gick hem från bussen så kom pappa och plocka upp mig. Han skulle ut och åka motorcykel med en kompis. Grabben har verkligen 3 intressen och det är hockey, motorcyklar och golf haha! aja men saken jag skulle komma till är att jag måste laga mat nu, till mig och emelie så det blir nog pannkakor. Det jag är bäst på haha! Slapp jobba idag också, kanske inte sagt det men så jag ska på träning lite senare! Imorgon ska vi ha spexfoto i skolan, vi ska ha temat "kom direkt ifrån..." kanske inte det roligaste men då får alla vara det dom vill. Jag själv har dock inte bestämt vad jag ska vara, vill inte va det jag var i 9an iallafall, kille! nej ska börja med maten nu!



klassen förra skolfotot, men i år har några försvunnit och nya tillkommit ;)

taggggga

Nu drar jag och pappa in till stan. DEEERBY!



satte på mig min nya myskofta! hihi

naglar

har precis målat klart mina naglar, gjorde fransk manikyr. (såg nu att man inte såg så mycket på bilden, orkante ta en ny) men visst blev det bra? äkta är bäst ;) självklart är aik tröjan på!


Derbydags

Hade match 8 imorse, torsk med 2-1. Vi va verkligen inte bra, eller så var det tullinge som var för bra? haha nej men bättre kan vi. Har varit hemma ett tag, duschat, städat hela rummet, tvättat och nu håller jag på att platta håret. Ska fixa mina naglar sen också! dom är jätte långa nu, egentligen får jag inte ha det (pågrund av jobbet) men det skiter jag i, säger dem till så klipper jag av dem. Ska försöka börja skriva på filisofin idag med, innan vi åker in till stan. Om inte AIK tar poäng idag ser det väldigt mörkt ut. Jag kommer fan gräva ner mig om AIK åker ut allsvenskan. Men det får helt enkelt inte hända. Vinst idag vore grymt så KOM IGEN GNAGET <3


Beautiful monster

Har precis käkat, blev en lång jävla middag. Pappa satte på massa gamla låtar haha minnen alltså! Nu sitter vi vid en varsinn data och chillar.. ska väl ladda ner en film snart och chilla med den. Pratar lite med Timpen på facebook också, han verkar ha lika tråkigt som jag haha! Planerna för morgon dagen är spikade, först match, hem och plugga. Senare ska jag och pappa åka in till kungsholmen och kolla AIK-DIF på Oleary's, pappa ringde nyss och bokade bord. Sen kommer Emelie efter jobbet och sen efteråt går vi upp till mormor en stund och hälsar på henne. (hon bor typ 2 min där ifrån). Fan helgerna går för fort och ja har piss tråkigt..



ännu en bild på den här snyggingen.. dör

Riot

Gick fett snabbt att jobba. Skönt! Ligger helt död i soffan. Syster och pappa kom precis hem dom skulle börja laga mat snart. Kanske glömt att säga att min mamma är i London och softar. Jag vill med! Men jag kanske får åka (om en månad). Har som sagt samling till min match imorgon bitti klockan 7 imorgon bitti(!) Alltså vem fan lägger en match klockan 8 på morgonen? det är stört. Men det är bara att gilla läget. Annars idag så har jag skrivit ett repotage om derbyt i Tosdags så nu har jag alla mina 3 artiklar till tidningen klara. Imorgon blir det matteC/religionB/FilosofiA plugg :/ Ikväll blir det väl att tjocka sig med godis och sova tidigt. Föressten, FETT bra att Olle kom med bland dom 11 finalisterna i idol! han är bäst

 


jobb

okej stress, börjar jobba om en kvart. heeejdå!

hemma igen

Fann det jag sökte och lite till. Bytte nämnligen en tröja också!
Nu ska jag äta middag, hehe lite väl tidigt men vafan gör man, kommer hem vid halv 10 igen så..


Seriöst har fan inte så mycket pengar kvar nu, den här månaden har jag själv betalat frisören och plattång, bara de har ju gått på över 1000 kr. Sen har jag ju köpt en massa annat också. Måste ha pengar till present till emelie och pappa, samt för massa dricka. Händer roligheter varje helg nu fram till lovet!

FREDAG

Det enda jag hinnit med idag är att sola, men skönt var det! min älskade plattång har gått sönder, så det blir till att köpa en ny. Vi har en till hemma men den är sämst. Jag tänkte faktiskt rulla till Media Markt och kolla ifall jag kan hitta någon bra för 500 lappen. Annars är det bara att åka vidare till Elgiganten. Tur att man bor 5 minuter från Kungens Kurva. Ska jobba vid kvart i 5 och vad som händer efterår återstår att se..