sista oktober

Blev tillslut en lyckad födelsedag trots tårar och allt vad den innehöll. Men nu är allt löst!

Den här helgen är det SM i innebandyn som spelas i Tomtbergahallen för vårat U18 lag där jag är med och spelar. Imorse hade vi match mot Bollstanäs och vann med 6-0, jag gjorde första målet och sen en ass fram till Petra. Aja det var skönt med vinst iallafall och jag tror att vi har gått vidare nu eftersom att vi bara är 3 i våran grupp (det är lag som dragit sig ur). Imorgon är det match mot Högdalen kl 14 så efteråt blir det att stressa hem för att kolla på guldmatchen. Föressten så har vårat U16 lag (där alla 93er och 94er spelar) också gått vidare i SM!

Idag skulle jag behövt plugga, tror ni jag gjort det? NEJ fan jag är så jävla dålig. Får skylla mig själv på måndag när jag har tusen grejer att göra. Men jag har faktiskt gjort lite nytta, jag har krattat löv haha, vi har 3 feta äppelträd på tomten så det var helt fullt överallt. Det tog 2 timmar att kratta ihop allt och 6 stora påsar blev det tillslut av allt. Nu var det ju så att jag fick pengar för allt slit annars hade jag inte gjort ett piss. Haha. Nu ska jag gå upp och duscha och sen gå hem till Dennis och äta middag, sen får vi se vad vi gör ikväll antingen drar vi ut eller stannar hemma! Pussis


One time

Ni minns väl Justin Bieber?
Hans nya låt är skitagrym. Kanske lite töntig, men sån är ju jag (a)



Nu har jag varit och handlat mat till min födelsedagsmiddag till ikväll med pappa, blev lite godis och en urtjusig tårta också. Pappa håller på och lagar mat för fullt inne i köket! Mamma ligger däremot upp i sin säng och är sjuk. Tulle Madre! Ikväll ska jag träffa tjejerna, vad vi gör vet vi inte än? hoppas något kul händer iallafall. Ska sussa med älsklingspojken också :')

Nu måste jag gå och röja upp i tvättstugan eftersom jag stökat ner som fan. Ska städa lite på rummet och packa innebandy väskan till imorgon, måste hinna göra mig klar innan maten också. hihi fullt upp som ni märker. Har föressten fixat mobilen nu så jag har den nya. Jättebraig!


B-day

Får väl börja detta inlägg med att säga grattis till mig själv, känns det som jag fyller år? Nej inte direkt haha med det kanske kommer senare! Vi bestämde ju som jag skrev igår att jag skulle firas imorgon ikväll istället för att få alla presenter på morgonen. Men sötis pappa kom in till mig vid 7 imorse med en present, gissa vad det var? EN NY MOBIL, den ligger och laddar nu hihi. Har varit och jobbat hela morgonen, slet som ett jävla svin. Men nu är det klart. Ska föna och platta håret nu och vid halv 3 ska jag och mallan dratta till da flem och fix some things!



skrotig bild från ett födelsdagsfirande


godnatt

snart ska jag gå och sova. Imorgon ska jag nämnligen upp klockan 7 och jobba... jag vet skit tråkigt på sin födelsedag men wtf behöver pengar och tydligen ser det förjävligt ut på jobbet, så städpatrullen lollo behövs! Åker med pappa imorgon bitti vid halv 8, tar väl runt 3 timmar att bli klar med allt så är väl hemma till 12 tiden senast. Planerna ver egentigen att jag skulle åka direkt till mormor och käka lunch med eftersom att hon skulle få blod imorgon så passade det inte så bra. Får ta det någon annan dag helt enkelt!

istället ska jag nog ta en tripp till solariumet och sen ska jag åka och fixa som things med Malin. Jag har fått välja middag till imorgon och sen till efterrätt blir det tårta, får alla presenter och sådär imorgon vid middagen istället eftersom att syster inte är hemma och mami är sjuk. Kom på nu att mamma och pappa är skyldiga mig 700 kr. Dem kommer gå rakt ner i sparkassan. Ska ladda ner some music nu, sen blir det sängen. Orka sova själv... sug



bara jag som saknar sommar?
fet jävla kossa man är då men vem fan bryr sig
bilden är häääärlig


drömmar av guld



Drömmer du om guld? visa det!

Många är vi som drömmer om att AIK ska ta guld, vi uppmanar nu alla AIK:are att visa för vänner, familj och bekanta att du drömmer om guld genom att byta ut din profilbild på Facebook till AIK-emblemet.


kom på en sak

sen jag kom hem från Barcelona har jag träffat Dennis varje dag
beroende eller vad? minbästafinasötis



fast ikväll är jag själv :/


I wanna be loved by you

känner att det är lite kass uppdatering just nu, blir väl så på lovet eftersom att man gör saker hela tiden! Igår var jag och Dennis på AIK - Örebro efter det åkte vi hem till mig och bara tog det lungt, gick och la oss rätt tidigt. Idag var jag, malin, dennis, marre och arre och körde allmis i MB hallen, tur att jag sluta på hockey det är skit tråkigt haha men det var kul att mallan var med! efteråt gick vi till bredäng och käka lunch. MUMI! (och så såg jag una hihi, fast jag vet inte du såg mig men aja) När jag kom hem började baka på en gång, det är ju så att i vårat lag måste man bjuda på fika om man fyller år så idag var det min tur. Gjorde dumlekakor och dom verkade uppskattas av dem flesta. Tummen upp!

Kom hem från träningen för ca 45 minuter sen, har inte orkat göra ett skit sen dess. Kanske ska sätta igång och plugga lite? nej fyfan det pallar inte men har fan sjukt mycket att göra efter lovet ÅNGEST! Träningen gick föressten sjukt bra, me and jossis ägde snopp faktiskt! det var nog för att Sölve var våran center och var med idag och körde lite på skoj (hon har egentligen lagt av) hon är ju föredetta landslagspelare så det säger ju det mesta. Men det var sjukt kul iallafall! I helgens SM kommer vi ha både Niko, Serena och Svensson med så det kommer nog bli skitbra.

IMORGON FYLLER JAG ÅR WIHO!


onsdag

Middagen hos Jessica igår var jätte mysig och verkligen superduper god. Du är så himla duktig jess! Vi 9 tiden drog vi till Patricia och så var vi ute i hennes gästrum eller vad det nu var och krökade, men det blir vad man gör det till right? Tog taxi hem vid halv 2 sen sov jag hos Dennis. Gick upp vid 10 imorse och då hade han dragit och jobbat för länge sen. Drog hem och fixade mig sen mötte jag upp John på pendeln i Stuvsta och åkte in till stan och käkade lunch på tacobar med tönten. Men det var trevligt att träffas igen det var ett tag sen nu. Åkte hem vid 3 tiden sen dess har jag bara suttit här och kikat på massa bilder sen igår! Ska gå hem till Dennpan nu och sen ska vi gå på AIK - Örebro om vi får biljetter dvs haha nej men det får vi. Måste börja fixa mig lite nu, hör av mig toooonight







sweeeeeeeeeeet (från igår)


lista

Snodd lista från Unas blogg!

SENAST:

Kompis du träffade:
John
Du pratatade i telefon med: syster
Du kramade:
 Jompi man! 

IDAG: 

Är det: 
onsdag

Kläder: jeans, t-shirt, uggisar
Är bättre än igår: AIK - Örebro


IMORGON:

Är det:
 Torsdag
Planer: Jobba, åka allmis
 och träna
Någonting tråkigt som händer imorgon: En dag närmare skolan 

FRÅGOR OCH SVAR: 

Det första du gjorde i morse?
 vaknade själv i Dennis säng
Vad åt du sist? tacobar
Vad irriterar du dig på? att jag har massa plugg
Tror du på distansförållande? vet ej

Vem tänker du på just nu?
 Dennpan
Tror du att personen tänker på dig med? Kanske hihi 
Vart reste du sist? Spanien, Barcelona
Vad gjorde du igår kväll? krööööka 
Liknar du din mamma eller pappa? pappa
Välj en (kärlek, skönhet kreativitet,): Kärlek
Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Nej? 
I vems säng sov du inatt? Dennis :) 
Vilken färg har din tröja? Naturvit
Saknar du någon? Ja det gör jag!

SORG: 

Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut?
 Nej
Har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja

Gråter du när du skadar dig? Nej, bara när martin klämmer tår i dörrar 

LYCKA: 

Är du en glad person?
 Ja
Vad gör dig glad? det mesta 
Önskar du att du var lyckligare? Är rätt nöjd
Är lycka överskattat? Nej
Kan musik göra dig glad? Ja alltid

KÄRLEK: 

Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig''?
 Ja
Har du någonsin sagt ''Jag älskar dig''? Ja

Har du en flick/pojkvän?
 Ja
Är du nöjd med det? Ja
Har du varit otrogen någon gång? Ja

HAT: 

Vem hatar du verkligen?
 Ingen
Har du någonsin gjort en hat-lista? minns ej 
Är du en mobbare? Självklart haha

NUVARANDE:

Nuvarande humör?
 happy
Nuvarande frisyr? utsläppt, mittbena 

HAR DU NÅGONSIN:
 

Kysst en främling?
Ja
Druckit bubblor? Ja
Tappat bort glasögon/linser? Ja
Brutit ett ben? Nej
Röntgats? Tror ej
Krossat någons hjärta? -
Gråtit när någon dött? Känner ingen nära som dött.. så nej

KLÄDER: 

Äger du ett plagg från en second hand-butik?
 Nej
Hur många par skor använder du regelbundet? 5 kanske?
Har du sparat i över två månader för att ha råd att köpa ett klädesplagg? Ja när jag var liten

Tycker dina vänner att du köper mycket kläder? Ingen aning
Skulle du kunna tänka dig att jobba på H&M? Ja fast inte för alltid
Har du någon gång burit en folkdräkt? haha, nää
Har du någon gång slängt ett plagg efter att endast ha använt det en gång? Nej
Anser du att en persons klädstil säger mycket om personen? Ja

PERSONER:

Vad tycker du egentligen om kungen?
 Han är cool
Vem vill du se som julvärd julen 2009? wtf vem bryr sig?
Vem är den bästa läraren du någonsin haft? vet inte
Vilka är dina förebilder? DADICOOL
Kan du nämna fem stadsministrar under 1900-talet i Sverige? Jadå


jag är seg

okej... jag skulle ju visa er bilder på håret och alla nya grejer men jag är lite lat. Tar iaf med mig kameran ikväll så får ni se håret och sådär. Efter middagen hos jessica blir det lite krök och sen vidare hem till Patricia, då får jag träffa snuffi hihi! Nu ska jag gå och sminka mig sen slå en pling till min Cessa. Ikväll ska dadi på HD kväll på Hard Rock Cafe med massa vänner, är lite avis! kommer ihåg sist jag va där, då berättade jag vääärsta hemligheten för cessan och malin, minns det som igår! HAHA Ha en bra kväll vi hörs imorgon! ska visa er världens finaste päls imorgon också, hittade den i Barca men den var lite för dyr för mig. Blö vill ha den nu! 



den här snubben sprang efter mig och ville ha med mig i hans lilla "show" det var hur många som helst som stog och kollade och där stog jag medans han försökte vrida av mitt huvud. haha fyfan..


silly boy

Nu är jag hemma igen efter lunch och fika i stan. Och vet ni vad? Kim från andra avenyn satt bredvid oss. Måste nästan ringa till Farmor och berätta för hon tycker ju att han är så snygg haha. Aja det var iallafall skitmysigt att träffa alla! Förhoppingsvis ska vi träffas ikväll också om det händer något kul dvs. Ska snart gå till centrum och möta syster på bussen och byta jacka haha, så kan det gå när man delar på kläder (a)! Ska åka hem till jessica sen och käka middag med henne, mallan och cessan. Får se vad som händer ikväll, men vill verkligen göra nått kul!



du är och kommer alltid vara det bästa jag har <3


fika i stan

måste skynda mig nu, ska gå mot bussen om en kvart! Idag ska jag och alla flickor in till stan och fika/käka lunch. Vad jag har hört så ska alla gamla tjejer med så det blir skit mysigt, har inte träffat annie och helena sen i sommras, inte okej! Får se hur länge vi blir kvar, men är iallafall träningsledig ikväll och förhoppningsvis blir det lite roligheter! busa är kul



 + jessica


dagens köp

Håret blev helt okej antar jag, ska duscha och fixa det själv sen. Klippte runt 4 cm på längden och sen fick jag klippa bort jätte mycket i luggen för att det var så slitet, ser helt knas ut just nu. Men får väl bli jag & mössan några månader fram! Nej men ska tillbaka om sisådär 2 veckor och klippa mer och få intensiv inpackning! Kollade i affärer en liten stund efteråt också, hittade massa saker men fick nöja mig med det här. Bruna korta uggisar och olja till håret eftersom att det är så torrt.





Ska packa upp alla mina kläder nu och sen käka middag och dra på träning. Vi hörs ikväll, ska ta kort på allt jag köpte i Barca också, loooovarej


<3


minnen är bra minnen, annars är det inget minne


hemma

Har haft det mega bra i Barcelona, hinner inte berätta om allt nu. Men det var verkligen jätteskönt att åka bort och att åka till lite värme. 09:38 går min buss mot skärholmen, det är nämnligen så att jag ska klippa mig och slinga håret. Jag går jämt runt och klagar på att mitt hår är så kort, har försökt spara nu i något år och längre har det ju blivit men nu under helgen har jag bara haft sån lust att klippa bort runt 1 dm, fast jag kommer ångra mig? Vi får se hur jag gör antingen rycker det en bra bli eller så klipper jag bara bort allt det slitna. Det får bli en överraskning! Kom hem till segeltorp igår vid halv 10 tiden, hoppade bara in i duschen och bytte kläder sen gick jag hem till Denpa. Han hade gjort jätte mysigt, tönt ljus och så fick jag en chokladaskt. Så himla söt. Nuttis <3 Kom hem därifrån för någon timme sen eftersom att han skulle jobba på hockeyskolan. Nu måste jag gå och fixa mig, berättar om Barca när jag kommer hem! Kisses


Barcelona 22/10 - 25/10

Ja det här blir nog det sista inlägget fram till söndag då jag kommer hem igen!
På fredag den 24 fyller alltså min dadi år och är väl lite därför vi åker bort några dagar, han blir ju trots allt gubbe så det måste ju firas haha. Världens bästa Farmor fyller år dagen efter så grattis till dig <3



Ha det bra här hemma!
kommer sakna D superduper mycket..

(måste bara nämna att vi åkte till thailand för ett år sen idag 22/10, fyfan va jag vill tillbaka)


till storken och alla er andra

Hade skrivit ett långt inlägg och såklart laggar min data, så allt fösvann. Nu har jag iallafall bytt data och skickat in 2 arbeten. Har börjat packa lite men har en hel del kvar att göra, men har ju hela natten på mig. Tänkte nämnligen inte gå och lägga mig eftersom att jag ska gå upp om 3 timmar, kommer förhoppningsvis ta igen dem timmarna jag missar inatt imorgon på vägen till flygplatsen och på flyget. Tar dock bara 3 timmar lite drygt att flyga till Barcelona.

Har ju inte uppdaterat någonting idag, har helt enkelt inte haft tid. Började dagen med att jag försov mig och kom försent till innebandyn. Fast som tur var hade vi Sebbe och han är alltid seg med att starta lektionerna och bygga sargen så vi hade inte ens börjat även fast jag kom 30 min sent? haha sajk. Hade matteprov idag också, gick rent ut sagt skit eftersom att jag fattade nada på 2 uppgifter sen hann jag inte räkna klart en uppgift och litesådär. Som tur är så har man en liten man vid namn Storken i klassen som ändå kan få en på bra humör som gör att man tänker på annat skoj. Skön grabb det där! Dessutom har han gått runt hela dagen och väntat på det här inlägget och för att få vara med i min blogg, jag vet den är skitball haha nat. Har tyvärren ingen bild på Storkis annars hade den fått vara med också, kanske blir en annan gång. Men att få några rader för sig själv här i bloggen är inte heller fyskam, VISST?

Hade match ikväll, vi vann mot Täby IS ibk med 7-1, fick dock bara spela halva matchen. Men pratade med Rille efter om varför jag vart bänkad och det hade inget med att jag var dålig att göra tydligen. Orkar inte gå in på vad han sa men kommer få fler möjligheter att spela sa han. Var iallafall inte själv på bänken, hade Jossan, Serena och Holm bredvid mig!

Nu ska jag pilla lite på facebook, packa litegrann och sen gå och platta håret haha.
Har alltid så jävla mycket för mig, tänkt om livet kunde bestå av lite mer lugn och rå - chillnani helt enkelt
Tack & Hej, skriver några rader senare!


the first picture



självklart ska man alltid förstöra bilder
men det är tanken som räknas (a)
<3


Fredag & Lördag

här kommer lite bilder från helgen, kanske inget kul men iaf


me and boobi


igen, lite crazy


på bussen


tööötisar


serigo ramos


Better together

sådär ja, nästan färdig pluggat. Fast jag har knappt gått igenom matten men det känns som att jag redan kan allt(?) får väl en chock imorgon på provet för att allt för försvårt nej hoppas verkligen inte det! uppsatsen om Allemansrätten är nästan klar, ska bara skriva avslutningen, men eftersom att vi har imorgon på oss också så känns det inte som någon brådska. Nu ska jag bära upp all tvätt, asså seriöst hur många av er måsta ta hand om tvätten? nej typ ingen jag vet. Bara jag i denna värld! aja måste göra det, sen ska jag packa litegrann.



fyfan vad jag saknar sommarlov, världens bästa sommarlov


dags för förändring

Har precis beställt klipp och sling tid tills nästa vecka. På måndag blir jag av med allt slitet hår och den missfärgade ojämna färgen samt utväxten. Just nu ser det förjävligt ut om jag ska vara ärlig. Kanske ska köra på mörkbrunt igen? nej det får vänta haha. Tänkte lägga in en bild på mig med just brun hår med funkar inte att ladda upp bilder just nu så det sket sig ju. Ska plugga nu!


så jävla trött

skojja inte att jag är trött, gick och la mig piss sent igår och idag har jag gått runt helt död. Men skolan gick ändå rätt snabbt även fast jag slutade bajs sent (som vanligt). Men vi kollade på film sista lektionen så det var najs! Imorgon är min sista skoldag fasiken va skönt. Har dock prov imorgon och en inlämning som ska vara klar. Så idag blir det råplugg samt packning för fulla muggar. Vafan ska man ha med sig? Vet liksom inte hur mycket sommarkläder man vågar ha med sig, aja nog om det. Tänkte ta en tupplur innan middagen men jag tror fan inte jag hinner så tjarå!


lunch nu

har geografi nu, hade engelskaprov innan det här, gick ju rätt bra, kunde nog det mesta även fast jag inte pöuggade ett skit igår. Fick vg på hörförståelsen också, hur fan gick det till? jag är ju sämst. Aja nu fick vi sluta så ska dra till forum och käka med mallan :) hörs sen <3

jerry <3







haha alltså jag kan inte sluta garva åt det här :D
jerry är fett söööööt


watcha say?

träningen gick bra. Var så jävla otaggad först men släppte så fort jag kom dit. Började med liten presentiation av en ny tjej från finland som var med och tränade. Efter det var det bara ut i kylan och köra löpning ca 40 min, förstår inte riktigt varför jag tycker så mycket om långlöpning? asså hallå det ska ju vara skit tråkigt och något som alla hatar haha aja jag är väl knas. MEGAKNAS. Sen körde vi vanlig träning på plan, gick bättre än jag hade förväntat mig. Vinden kanske håller på att vända? haha vi får väl se. Både jag ocg jossan blev kallade till onsdagens match och vi ska spela tillsammans så nu förväntar jag mig att några kommer och kollar haha! Missade precis min buss som jag trodde, som tur var skjussade Englund mig i racerfart till centrum så jag hann med 34 bussen hihi tack!


fan dra

jävla bajs, hade skrivit ett skit långt inlägg och så fuckar internet. JAG BLIR GALEN


hotellet

har inte pluggat ett skit men aja det löser sig! har kikat på bilder på vårat hotell i barcelona istället

 











visst är det fint? :)


tog fel på tiden

Krigade sönder för att hinna till träningen och så ba ooohjrå det är samling 19.15... behöver inte åka förens om en timme ungefär. Ska väl sätta igång och plugga ett tag då. Träningen slutar 21:15 så är inte hemma förens sent ikväll om jag inte hinner med 21.20 bussen men det tror jag knappast. Tror jag duschar i hallen idag bara så ni vet liksom hahah! Aja det blir väl att sitta uppe hela natten och plugga... om 2 dagar åker jag bort från den är skiten för ett litet tag, när jag kommer hem väntar 1 veckas lov. UNDERBAAAAAAAAAAAAAART aa för så underbart är det hihih



vissa gillar brända köörvar mumsi


hej jag lever

vi vann matchen igår med 7-5 så jäkla brej

eftermatchen stannade vi kvar en liten stund och kollade på Mia som spelade efter oss, sen på vägen hem stannade och käka middag. Fet familj hihi Senare på kvällen gick jag hem till sante, kollade på film och sov kvar där. Krigade mig upp imorse, kom 20 minuter försent men ja pallade mig ändå dit, credd till mig. Dennis låg däremot kvar och sov, fysåorättvist!

sjukt seg dag idag dåra, har 2 lektioner kvar Sen blir det hem och plugga och sen träning, så jävla otaggad men aa så är det. tjingen

gameday

Jag är så jävla trött, orkar inte gör ett piss, borde plugga men jag orkar verkligen inte! ligger framför tvn och kollar idol samtidigt som jag följer Almtuna - MB live på swehockey haha nörd jag vet 8)

05.25 2 min MÄL 19. APPELGREN, Robin HOOK
05.25 10 min MÄL 19. APPELGREN, Robin ABUSE

haha robin vafan? XD

Igår var vi föressten här först det var jag, dennis, cessan, jonas, malin, jessica och marre. Sen drog vi till John nordström vid typ 12 tiden? aja skitsamma men det var i alla fall trevligt. Kom hem halv 4 tror jag eller nått sånt och somnade på dirr. Ska nog käka lite lunch snart sen 17.15 börjar min match mot bollstanäs ute i upplandsväsby. TAGGA


top of the world

Gårdagskvällen blev lyckad trots att vårt hopp om att hitta något roligt place att dra till var väldigt litet ett tag. Började föra lite med Cessan hemma hos henne, sen vid halv 11(?) drag vi till älvsjö och mötte Marre för att sedan dra vidare till älvsjöbaden på lokalfest. Tim, Öhman, Johan, Simon var där när vi kom det var skitkul att träffa dem, sen kom även Dennis och efter en stund Mallan och Patricia. När vi skulle hem blev vi lurade av en jävla taxichaffis som körde oss i en cirkel typ? efter att ha åkt och batalat 100 kr var vi tillbaka vid lokalfesten haha hur fan lyckas man. Träffade iallafall en jättesnäll taxi sen som skjussade oss gratis till älvsjöstation där vi tog bussen till telefonplan och därifrån gick vi till hägersten och tog tunnelbanan till frunken. Jag och dennis sov hos honom och Cessan drog hem, klockan var runt 4 när vi kom hem. Jävla chaffis som lurade oss eller nått. HORA! Jag och dennis har legat och kollat på film hela morgonen/dagen tills jag drog vid 2, har duschat och så. Nu börjar AIK - gefle, skulle egentligen åkt med dennis till RÅsunda och kollat på matchen men jag pallade inte, var verkligen tvungen att duscha. Sen ska jag fixa käka eftersom att päronen ska bort på middag, så dennis kommer hit och äter med mig. Efter middagen kommer cessan och jonas, och lite fler tror jag. Får se vad vi gör sen ikväll!


Ett paradis utan fördomar, jag tar dig dit ut, om du väntar med din slutsats till sagan är slut.


MUSIC <3

Sean Kingston - Face drop
 
Iyaz - Replay
 
Lorentz & M.sakarias - Baby
 
Rihanna - Dont let love wait


äntligen helg

Gud så jag gått runt hela veckan och längtat efter denna dag, fredag. Började med solning med cessan, min och mallans lektion gick bra, hade lektion med 10 killar och anders (läraren). haha jaja men han tyckte iaf att vi gjorde ett bra jobb, provet gick inte speciellt bra, får se vad det blir för resultat. Stannade kvar ännu längre i skolan och gick på extra matten, känner mig rätt säker på det mesta. Nu är det bara att plugga in så att allt verkligen sitter till onsdag. Ska städa mitt rum nu och käka middag sen med familjen. Hoppas verkligen på att något kul händer ikväll, galet taggad!



<3


Sent inlägg

Mitt internet är fan helt jävla knas, kan inte gå in på fejjan, msn eller youtube. Det går inte heller att lyssna på spotify lackar ur snart.. galet irriterande! hursomhelst, ska snart tagga upp till sängen och sova. Innan skolan imorgon ska jag och cessan knalla till frunken och dra en solning på morgonkvisten, mysigt va? sen åker jag direkt till skolan, börjar 11 då jag och malin ska leda lektion, inte speciellt förberedda kanske HEheHe men vi klarar det nog. Sen kl1 ska jag skriva prov i naturkunskap, tydligen så ska det inte vara allt för svårt så hoppas att jag klarar det för vissa grejjer hajjar jag noll om. Sen blir det väl lite matte plugg när jag ändå är i skolan, har ju prov nästa vecka. Har druckit kaffe hela kvällen för att inte bli trött, vilket kanske inte var det smartaste då jag är pigg som en lärka nu HAhHAa hur ska det här sluta?


Knivhuggarrock

ohyaeh pluggandet går ju lysande. NAT! Men whatever ska snart hoppa in i duschen sen möta Cessan för att fixa some things, hoppar över träningen. Pallante, är man bombad med plugg så är man...



föööör snygg för att visa fejjan. eller inte
AsSSAåw har egentligen inte sååådär långa fötter.. huhuh


Let the music play

Sitter på sjukt seg svenska lektion, en lektion kvar bara sen slutar ja.. längtar! ska hem och plugga sen 8) sen blire plugg hela dagen lång tjoho kul liv! jag och mallan fick skrattattack under lunchen, haha jag kan inte sluta sjunga :D


så sant

seriöst finns det någon mer självsäker eller självgod människa? verkligen bara tror gott om sig själv. Aja whatever blir bara jävligt irriterad ibland...

fick äran att laga middag

yes, pappa skicka precis sms om att jag skulle göra middag idag, blir mackaroner och köttbullar, det blir ju inte direkt någon svår match. Efter middagen blir det råplugg fram till kl19 sen måste jag dratta på träning. Ikväll blir det väl ännu mer plugg eller någe, nej man ska fan laga käk nu!


onsdag

sitter på sista lektionen för dagen, natur och friluftsliv. Imorse hade vi fys på innebandyn, körde massa intervaller och styrka, fan killarna är sjukt klena. Typ häften såg ut att tuppa av efter häften av alla intervaller, medans jag och mallan inte ens var trötta, haha tränade brudar vettu! nej men några var döda efter den där lilla fysen, klenisar hihih. Käkade lunch i forum, sen hade vi matte och förhör i ordläxa, gick galant. Och nu har vi sista lektionen precis som jag sa!

Har fan inget kul att berätta förutom att jag har en vecka kvar i skolan, sen lov!
ska plugga efter skolan och träning med junisarna ikväll :)



funderar på att önska mig den här mobilen, kostar bara 2500:- vilket gör att vi inte kommer behöva lägg till alls mycket pengar, sen är den snygg också, visst? :) kommer bli fett svårt att lämna sony ericsson har alltid haft det ju...


pluggis

Det gick goodi hos tandläkaren, hade inga hål som vanligt! Har ätit middag och ska börja med pluggandet nu, ska försöka hinna med så mycket som möjligt ikväll eftersom att det är träning både onsdag och torsdag och på fredag är det prov/läxförhör. Nästa vecka är det först på måndag uppsatsskrivning i engelskan, sen på tisdag har vi prov i engelska, på onsdan har vi matteprov på allt vi gjort fram tills nu, sen är det inlämning av ett arbete om allemansrätten. Fick reda på idag att vi också skulle ha samhällsprov på torsdagen men som tur var blev det flyttat till veckan efter lovet. Som ni märker har vi jävligt mycket just nu. På fredag har jag och malin innebandylektion för alla på skolan som går motion och hälsa, måste skriva planering om det och allt sånt också. Fy har säkert missat någon grej. Men som ni märker har vi bajs mycket just nu. Om en vecka (ungefår) åker jag bort några dagar, fan va skönt! Nej man ska sluta babbla nu, "mycket prat och liten verkstad" haha

sitter vid syster data hittade lite bilder på mig från mallis, saknar spaaaain snart är jag tillbaka!

  

daddi varför så söt? mohah


i skolan

har tyska lektion nu, men ska gå om ca 20 minuter för ska till tandläkaren. shit pommes blir alltid så nervös, fast har aldrig haft hål tidigare men aja. vi hörs när ja kommer hem

kolla va cool jag ser ut..

blev inte så mycke till träning då mötet tog över 1 timme, fick fan träsmak i rumpan av sitta så länge.. blev ingen innebandy, utan körde igenom styrckeprogrammet i gymmet och lite bålträning på det sen drog jag hem. Men smart som jag är glömde jag fitt klubborna i förrådet så fick gå tillbaka och ta nästa buss, bara jag som lyckas!

Idag på håltimmen kämpade jag och mallan sönder med att försöka få ner malin i en spidermandräckt? men st128 i barn var tyvärr lite för litet, prövade med en batman dräckt me.. funka inte de heller. fan ibland blir inget som man tänkt sig haha kanske var bäst så. Haha fan vi är lite störda, går på barnavdelningen på h&m för att hitta kläder... när vi går ut i provrummet langar mallan kommentaren så att hon som jobbade i provrummet skulle fatta att vi faktiskt va seriösa "fan va ska jag nu ha på mig på halloween :( " HAHAHAH snuffi :')

fan jag kom nyss på en hemsk sak som händer imorgon, kan ni gissa vad?


en lektion kvar

är i skolan nu och har svenska, började dagens med idrott och hälsa B sen håltimme i 3 timmar så vi käkade lunch på Il piatto sen kollade vi runt lite grann. Har kommit på några saker som jag ska önska mig i födelsedagspresent! är bara 17 dagar kvar nu, om man inte räknar med idag! Har engelska efter det här, då ska vi kolla på film, hoppas det är en bra så man slipper ruttna sönder. Efter skolan ska jag hem till Dennis och äta middag. Kl 7 är det träning, blir nog rätt mycket snack om helgens matcher, går ju inte direkt bra just nu, 5 viktiga spelare skadade, dessutom är det fler och fler spelare som valt att sluta pågrund av personliga skäl. Men det är väl bara att kämpa vidare. Aja nog om det!



fan bajs mycket plugg nästa vecka, och nu bombar som oss med ännu mer, blö


alldeles för tidigt

jag är uppe! klarade mig upp trots att jag sov as dåligt inatt, vaknade typ hundra gånger. Nu ska jag käka frulle, packa och sen dra. Pallar inte fixa mig idag, det blir mjukis dag, fett skönt :) Längtar till morgondagens sovmorgon, eller ja börjar kvart över 9 så en timme längre får man iallafall sova. Nej men ska inte klaga på att jag är trött. Mamma gör frukost till mig nu *överlycklig*

jag har föressten fått en fet tumör på vänstra armen, är helt blått.. har fått hundra andra blåmärken med. tulle mig. hörs i skolan om några trimmar!

shape of my heart



fan va f*****l men jaja lite mysig sådär


It's Complicated

Kvällen slutade med att Cessan kom hit istället. Har pratat igen livet och lite så haha! Nu ska jag gå upp till sängen och sussa, jag är så sjukt trött. Helst skulle jag bara vilja sova hela dagen imorgon, eller iallafall skita i idrottslektionen som är imorgon bitti kl8(!) Men ska dit och köra över alla, haha nej men fan ska pallra mig dit!

Avslutar inlägget med en fin låt :')


helgens matchresultat

2009-10-10   
KAIS Mora IF - Skellefteå Innebandy IF   6-3
IBF Falun - IKSU 5-5
Huddinge IK - Rönnby IBK 3-9
2009-10-11   
Endre IF - Balrog B/S IK 10-4
KAIS Mora IF - IKSU 7-5
IBF Falun - Skellefteå Innebandy IF 10-4
Täby IS IBK - Rönnby IBK 6-3
Huddinge IK - Karlstad IBF 2-2
Örnsköldsvik IBK - IBK Lockerud Mariestad 3-2
IBK Dalen - Pixbo Wallenstam IBK 5-2


här har ni dagens match resultat från elitserien.
Lite chockad över att endre vann över balrog med 10-4(?)
och täby vann över rönnby, ofta säger jag bara! aja ibland kan det verkligen gå hur som helst.

Nu ska jag duscha!


19 dagar kvar

Matchen imorse mot råsunda vann vi med 7-4, viktiga poäng. Nästan helg väntar bollstanäs som vi också ska vinna mot! Det har däremot gått sämre för damerna denna helg, förlust i går och oavgjort mot karlstad idag. Kollade på hela matchen och det var sjukt spännande, dock blåste dommaren sönder matchen, lite tråkigt!

Runt 8 tiden ska jag gå prommis med cessan, våran vanliga söndagsrutin. Måste fixa klart några arbeten och skicka in ikväll. Men det blir nog ett rätt lugn skolvecka annars, har ett prov på fredag sen inget mer vad jag vet? men måste redan nu börja plugga till matteprovet som är nästa vecka, vi har engelska prov nästa måndag också. inte kul, men sen väntar barcelona och ett efterlängtat höstlov!

ska nog fixa en söndags efterrätt till familjen också, fast måste åka och handla lite då så jag får se om jag pallar. Men nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret. PUSS


innebandyhelg

Blev förlust (igen) i dagens match mot rönnby med 9-3, imorgon kör vi över karlstad!
Imorgon spelar jag juniormatch mot Råsunda 10.30 börjar matchen (skrev fel i inlägget nedan)

Ska hoppa in i dusschen nu, sen ska jag äta middag och sedan dra mig hem till Jossan. Vi ska väl bara chilla hela kvällen blir tidig uppgång imorgon. Så jag ska alltså sova hos henne och så åker vi tillsammans till matchen! efter matchen ska vi äta lunch och sen gå tillbaka till storängshallen för att titta på Huddinge - Karlstad

skriver imorgon ikväll. Tjing

jag vill ha!


tycker det är skitsnyggt med päls! skulle vilja ha någon av dessa "budjet (fejk) pälsar" från hm!
antingen så tycker man nog att det är skit fult eller skitsnyggt haha


All this crazy shit I did tonight

Har precis ätit en smarrig middag med Mami och Papi, funderar fan starkt på att bo kvar i huset hela livet eftersom att pappa är så jävla grym på att laga mat (fett stooooolt) snart börjar Idol så ska kolla på det. Efter dennis träning ska jag träffa han, fredagsmys med gooodis. Heheheh fetttto jag vet!

Fick ett mail om hur allt blir med matcherna i helgen. Är kallad till morgondagens match med damerna mot Rönnby, på söndag spelar jag match med juniorerna och är inte kallad till dammatchen. Däremot ska jag och Jossan självklart sitta och heja på, innan ska vi äta lunch tillsammans. MYS

Imorgon: (dammatch elitserien)
Huddinge - Rönnby
storängshallen 16:00

Söndag:(juniormatch Div1)
Huddinge - Råsunda
storängshallen 11:30


Så nu vet ni det också. kom och heja!
nu - idoooool <3

på jobbet

kom hit vid 3 tiden och sen dess har jag jobbat sten hårt. Har planterat om typ 10 blommor, shit känner mig som värsta trädgårdsmästarn haha! har damsugit hela placet och massa annat, har hunnit äta en banan och en bulle också hihi. Pappa håller på och snacka me någon snubbe i telefon, när han är klar med det ska han hjälpa mig skura golvet för det palla jag inte, sen blir det hem och duscha, fan va efterlängtat!


godmorgon

sitter och väntar på att cykla iväg till tunnelbanan nu. Glömde att säga igår att jag antagligen åker och jobbar efter innebandyn, så uppdaterar säkert från pappas jobb när jag är klar med städjobbet! Tror att jag ska plantera om blommor, höh? aja skitsamma. Vi hörs i eftermiddag. Pussis


andra avenyn

Nu blir det andra avenyn tills hjärnan säger stopp och måste sussa. Fan alltså jag somnade på bussen idag till träningen, jag måste börja sova lite mer tror jag. Imorgon får jag iallafall sova till halv 9, sen ska jag och mallpi åka till skolan och gå på extra matte (duktiga tjejer) har prov om 2 veckor och sen är det innebandy i fiskis kl12, döda mig saaaaakta. Godnatt bloggen! 

Idag om 2 veckor är jag i underbara Barcelona och lever livet. Längtar galet!



vill vara brun, är blekast på jorden nu och så kan nån langa tillbaka min body som bara har fallit isär typ, shit måste börja träna lite seriöst nu igen. Ska önska mig gymkort när jag fyller år. SANDRA då blir det hård träning varje tisdag på gymmet!


fett pinsam lista..

..eller inte! nej men kände bara för att göra som mallan, vem vill inte vara som henne liksom?

Har du haft sex i år?
Ja
Har du hånglat med någon i år? Ja
Har du kramat någon? Ja
Har du hatat någon? ja
Har du sagt "jag älskar dig" till någon? Ja
Har du varit kär? Ja
Har du någon gång tyckt om någon i din ålder? Ja
Har du/har du haft svart hår? Ja
Har du använt kondom när du haft sex? Ja
Har någon tagit dig på ett privatställe på kroppen? Ja

(måååånga JA här va)

Är du en fjortis?
Nej
Är du emo? Nej
Är du brat? Nej
Är du bisexuell? Nej
Är du brunett? Nej
Är du blond? Nej

(heheh nu vart det visst väldigt många NEJ)


Gillar du vältränade killar/tjejer? Jadå
Gillar du tjocka/överviktiga killar/tjejer? eftersom att jag är fet själv så vad ska man svara? :'(
Gillar du bad-boys? Ohja fett c000la
Gillar du tjejer? men ja så söta
Kan du köra skoter? är nog inte så svårt
Kan du leka apa? jag är väl typ alltid apa
Kan du vissla? självklart
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? prövade och spydde
Vad har du på dig för underkläder? inga :O
Vad drack du senast? vatten?
Hur gammal har ditt äldsta hångel varit? ingen aning :S haha
Den yngsta? 92a?
Vem fick du sms av senast? cessan
Vem kramade du senast? minns ej
Är du allergisk mot något? aa dig
Vet du vad oral/anal sex är? nej vadååå? x)
Äger du en dildo? HAHAHHAHA den frågan fick inte komma

Räcker det med pinsamma frågor för dig nu? ja herregud ja, fett pinsamt mhihiih


Only you


vi mot världen baby!

Vad ska man säga om dagens träning? Ibland förstår jag inte riktigt hur mina tränare tänker. Jag och Jossan blev bänkade på träningen, hur sjukt är inte det? har aldrig varit med om det förut att man bänkat spelare på träning, man är ju där för att lära sig, vi fick alltså inte vara med och köra två mål de sista 40 minuterna av träningen. Kände verkligen att träningen gav mycket idag, eller inte! Istället fick vi gå och köra i gymmet med junisarna. Jag var helt säker på att jag inte skulle bli kallad till helgens hemma matcher (dels på grund av detta som hände idag, men även för att jag varit borta så mycket på sistonde, har kört med juniorerna hela veckan) mot Rönnby och Karlstad, men under mötet efter träningen så får jag reda på att jag tydligen ska vara med, fast jag får inte träna på träningen? känner mig rätt förvirrad just nu, men antar att jag blir bänkis båda matcherna. Fast jag ska inte klaga, uppskattar som fan när tränarna tror på en och att man ändå blir kallad, det ska bli skitkul att vara med, även fast jag bara sitter på bänken och hejar på. Antar att det bara är att bita ihop, ta allt med en nypa salt och köra på! Jag ska i alla fall ringa Rille imorgon och prata eftersom att juniorerna har 2 matcher i helgen, en i div1 och den vill jag spela, jag borde få spela den, men man vet aldrig med rille. Blev kasnke lite mycket innebandysnack här nu va.. tack & hej. Nu - dusch!


torsdag

Skolan idag gick bra, fett med credd till mig och mallan som fick beröm av läraren för våran labbrapport. Tummen upp! Nu ska jag äta lite middag och sen åka på träning. Ikväll blir det att bara ta det lungt, sk skicka in några arbeten bara som jag är lite efter med (a) Vi hörs ikväll booobis <3



mallpi är förjävla söt, visst?


fett läskigt



satt på lektionen och tittade på den här med hörlurar. Jag skrek högt i hela klassrummet! :O


jag vill sova

Nu är jag riktigt lack, klockan ringde kl6 imorse och jag orkar verkligen inte gå upp, men kvart i 7 kämpade jag mig upp ur sängen och fixade mig snabbt. Cyklade till fruängen och kom i tid till tyskalektionen, vad tror ni händer när jag kommer hit? jo självklart så har vi ingen lektion. Fick en läxa att göra bara och man får närvaro när man skickat in den. JAG KUNDE SOVIT EN TIMME TILL! bajs


jag är bäst på att vara sämst

FAN matchen sög ju hästballe, jävla skitmatch! som ni kasnke förstår så blev det förlust.. igen. På söndag ska vi fan krossa Råsunda, vi vann mot dem sist så visst fan kan vi göra det nu med. Aja jag var sämst och så var det..

Nu ska jag plugga fram tills jag blir trött, ska upp kl6 imorgon, TAGGAD? nej men imorgon är det rätt chilliga lektioner och slutar 14:30, sen är det fan nästan helg. Fan va skööööönt. Nämen heeeeyrå

seg dag i skolan

sitter på svenska lektion nu, vi håller på med en massa skit till svenska nationella som är i vår, varför hålla på med det här nu? aja vi får tillbaka svenskaproven också, är nog min tur snart. Har natur och frilufsliv kvar efter det här sen slutar jag. Föressten så hade vi typ ingen lärare imorse på innebandyn, jag, malin och magda åkte iallafall till forum och pluggade/käkade!

Match ikväll - Huddinge vs Järfälla (dj div1)
20:30 Huddingehallen!


Nu är det min tur, tjao!

(uppdatering: fick vg på provet, det högsta man kunde få, katjing)

grattis syster

Idag fyller min storasyster 19år, stort grattis till dig <3
ikväll innan min match ska vi äta god middag och så får du alla presenter!



mihihi fett söta


imorgon är det ingen vanligdag

Gud tiden går så snabbt, kändes som jag precis satte mig med bokrecentionen men det var ju vid 8 tiden och nu är klockan halv 1. Men jag är i alla fall klar, har bara lite finslipningar kvar att göra. Men det hinner jag fixa imorgon! Ska sova nu tänkte jag, imorgon blir det mjukisdag, pallar inte fixa mig efter innebandyträningarna. Skit mitt hår är ju blött, hatar att sova med blött hår. GAAAAH

imorgon är det ingen vanlig dag!



liten ledtråd..


du behöver aldrig mer vara rädd



kommer ihåg när jag lyssnade sönder den här låten :')


varför?

alltså okej kul att jag ska vara center imorgon på matchen. Loggade precis in på forumet och såg laget, jag som alltid är helt lost som center (egentligen så orkar inte jobba hem hihih) nej men fan får väl börja röra lite på fläsket så kanske det går bra. Btw dom har gjort om golvet i huddingehallen, känns som man är bambi på hal is för så halt är det?! nej usch fan är nog inte så taggad längre...


orginal såklart

Drog hem från school för det sög ju kuk där. Ska snart åka och möta upp Dennis i skärholmen vi ska byta en present och lite sådär. Ikväll är det träningsledigt så det blir att skriva klart bokrecentionen som ska in imorgon. Medans jag väntar så sitter jag här och dricker cola, har precis provsmakat vilken som är godast av vanliga cola och zero. Gissa vilken som vann? orginal såklart! herregud jag har ju fan inget liv. heeeeyrå


godmorgon

Igår kväll tränade jag, sen gick jag med jossan till tomtbergahallen och kollade på ibs herrjuniorer ett tag. Sen så kom dennis hit! Nu har han precis gått och jag ska gå till bussen när som helst. Ska till staden efter skolan en stund sen ham och plugga 8)

asssssså.. haha


svenska lektion

Sitter på svenska just nu, näst sista lektionen för idag. Har bara debatten kvar på engelska sen, kommer väl sitta där som ett jävla mähä. Vaknade imorse 07.11 försov mig en hel timma! Men jag var fett snabb och 07:35 var jag nere i fruängen, kom till slussen och det var kaos med bussarna tydligen så var det bara en av tre bussar som kom så det var smockfullt på bussen och jag kom försent 10 minuter. Men jag var ändå inte med på idrotten så gjorde nog inte så mycket. Hade håltimme i 3 timmar sen så käkade med natta och mallan i forum sen gick jag och malin runt och kollade i affärer ett tag!

Vi har egen träning idag, men jag ska träna med juniorerna istället. Har match med dem på onsdag så det är bra om jag är med dem lite. Tråkigt bara att vissa inte verkar uppskatta att jag och jossan är med, men sånt är livet :/ aja ska iallafall försöka köra hela träningen om foten känns bra och så. Nu ska jag skriva på min bokrecetion. Tjenixen! <3


söndagsångest

Har massvis att plugga så ska sätta igång med det nu fram till klockan 3 sen måste jag börja fixa mig för sen ska jag möta upp jossan i globen centrum, sen ska vi möta upp dem andra och käka middag, sen blir det dif - MB på hovet och alla våra småpojkar ska spela hihi. Jag ska ju ta med en stor skylt som det står MB - for lajf! på fast aa får se hur det blir med det haha! Igår var vi föressten hos Henke vid medis, var väl helt okej kul förutom att alla blev utslängda vid typ 12? så alla drog åt olika håll typ, jag och sante hamnade i centralen medans jessica och co var vid stockholm södra och Cessan och jonas var i älvsjö fast sen mötte jag och sante upp dem så då tog vi taxi hem till Jullan? va där ett tag men tog taxi hem till segeltorp och så sov santis här! nu hinner jag inte skriva mer för måste plugga 8-)


Grattis booobi

Stort grattis till min älsklings Dennis som fyller 17 år idag!
hoppas du hade det kul igår och hoppas du får en bra dag.
Vi ses ikväll <3 (krossa dif) hihi



ikväll får du din present hihi
tusen pussar & kramar


snart döra datan

hitta jackan efter mycket letande, köpte en klänning till ikväll också, se lite annat! Nu ska jag hoppa in i duschen, om en timme går bussen mot huddinge STRESS. Efter jag ätit middag drar jag nog dirket och träffar brudarna så måste packa med mig massvis med grejer! Jaja nu väntar duschen. FAN nu ska den här kvällen bli bra :) SANTE FÖRFAN TAGGAD ELLER?


ischkipischki

Gårdags kvällen blev väl lite annorlunda, men det var trevligt! Eftersom att det inte verkade hände så mycket här i världen, så bestämde jag och Cessan för att baka en kladdis till vår Santis som fyller år imorgon. Så vi bakade och dekorerade kladdisen jättefint sen gick vi hem till Dennis och överraskade honom. Hihi den blev lite torr men wtf tanken som räknas ;) Sen låg vi och kollade på film hela kvällen, vi gick inte därifrån förens vid halv 3 tiden.

Nu har jag käkat frulle och fixat mig litegrann, ska snart åka med pappa och kolla på mobil. Fast vi ska inte köpa den idag för vi måste kolla massa grejer med William eftersom han jobbar på teknikmagasinet kanske vi kan få en mobil billigare där och massa sånt, sen ska vi kolla upp allt med abonemanget och skit. Men idag får jag iallafall välja ut en! Sen ska jag vidare och köpa en jacka och lite andra grejer. Vid 5 så jag åka med Jossan och kolla på innebandy i botkyrkahallen, john kommer vara där också eftersom att det är hans lag vi ska kolla på (dock är lillen skadad så han spelar inte) och eftersom att min syster ska ha "fest" ikväll får man inte vara hemma och mamma och pappa ska åka till faster Gill och vara där hela kvällen så får käka ute idag. Ikväll hoppas vi på att kunna fira sötis Dennis :) Nu måste jag dra, fullt upp vare här!


stay with me honey

Har ätit en as godmiddag med familj (tydligen så var det god mat) hihi och så har vi pratat ut om en massa saker också. Känns så sjukt att allt blivit såhär, finns inte så mycket att göra åt. Synd att vissa människor endast tänker på sig själva men sak samma! Ska packa ihop massa kläder och sedan dra mig till Cecilia, får se vad som händer ikväll. Dennis fyller år på fredag så pratade om att kanske försöka fira han litegrann men får se. Hemmakväll eller utekväll de är frågan?



haha så skön bild hihihih :)
fan tänk att man kunde gå runt så där mitt i natten kl2 :/
ska fan ta vinterjackan ikväll.....


trevlig helg!

Ingen innebandyträning i skolan och ingen innebandy i helgen. Var duktig och pluggade matte i skolan ända fram till kl.2 så nu känner jag mig rätt säker, ska fan få bra på första matteB provet, är dock 3 veckor kVar men redan taggad haha! Efter skolan åka jag hem till Dennis som jag inte hade träffat på jättelänge, så eftermiddan gick åt att umgås med honom. Nu är jag hemma och väntar på att maten ska bli klar. Det är inte okej att bara äta frukost och en macka på hela dagen, ni vet jag äter ju fett mycket höhö. Men ska bli bajsmat så får väl äta mig mätt på mackor. Ikväll har jag inga planer alls än så länge, känner mig inte ett dugg taggad på att dra ut. Men samtidigt vill jag träffa mina fina pinglor så blir lite svårt det där! Men nu ska jag iallafall vara duktig och städa mitt rum. Ligger kläder verkligen överallt, fan jag är så slarvig. Inte okej haha!


Celebration





jag saknar er alla, i vet vilka ni är <3


varför?

jag glömde berätta det i förra inlägget... våran skola ska byta namn för att bli en fristående skola (det finns 6 walthersgymnasium i sverige) ska väl ha ungefär samma upplägg men eftersom att alla andra walthers suger så vill ju inte vi ha samma ryckte om ni fattar men iallafall vet ni vad skolan ska heta? Nacka Enskilda gymnasium. Hur mobbat låter inte det liksom? Mamma tyckte de lät jättefint, inte jag!

Ni kanske undrar hur det gick idag när jag pratade med min tränare? jo alltså han hade ju märkt innan att något var fel. Men vi pratade ett tag och jag sa allt som jag kände, ha höll med om det mesta och vi kom iallafall fram till att jag ska träna ett pass med juniorerna i veckan dels för att jag tycker att det är roligare och för att jag måste bygga upp mitt själv förtroende, vilket jag inte har något av just nu. Sen är det viktigt att jag spelar ihop mig med dom också eftersom att jag spelar alla matcher med dem. sen så kör jag två pass i veckan med damerna för han menar att det är där jag egentligen ligger spel mässigt, och så vill han inte släppa mig helt! Vi ska köra så här ett tag och se hur allt blir. Kändes skönt att Rille ändå förstod mig och att han liksom verkligen vill att allt ska bli bra. För egentligen vill jag ju det här, bara att just nu är allt fel! Jag blev kallad till matcherna i helgen, dock kan jag nog ändå följa med eftersom att jag fått en inflamation i foton som har bildats av friktion. Låter säkert helt stört men det gör så sjukt jävla ont.

Nu ska jag göra med klar för natten, imorgon blir det råplugg i skolan. Hoppar över innebandyn!
godnatt på er, PUSS



det här är bland det bästa som finns
men ibland känns allt bara fel, alla har upp & ner gångar visst?


The thanks I get

Alltså herregud va pinsamt, haha hände en lite rolig grej idag nere vid nacka strand när jag stog och väntade på bussen, eller ja inte så pinsamt för mig.. det var killen som var knas! skolan gick iallafall brej, skolfotot också. Första gången jag fått sitta på ett skolfoto tror jag haha. Nu har jag precis käkat och ska byta om snart och sen åka till storängshallen och prata med Rille (min tränare) berättar om hur det blir med allt ikväll. Nu måste jag skynda mig. Kommer hem efter 8 tiden. PUSS


Love is my drog

Känns bättra nu efter att ha pratat med både Jossan, Dennis och "innebandyklubban"! tack <3
Imorgon kommer jag ringa Rille för det måste jag verkligen.. Får lite hjälp med en engelska läxa nu som visst blev lite sen, nej men Pernilla sa att det var okej att jag skicka in den lite senare. Morgondagens planer är skola 08:05 - 14:30, har skolfoto imorgon också, fyfan hatar det men aja blir nog bra. Sen på kvällen är det träning!



en låt som fastnat, får mig på bättre humör :')