hard work

Idag har jag haft en jätte mysig dag, tog som vanligt min 15 minuters promenad från centralen till jobbet på morgonen i solen, sen jobbade jag på fram till lunch då vi åt uppe i solen på takterassen, sen back to work och sen var dagen slut, det går verkligen så fort. Efter jobbet åkte jag först iväg till odenplan för att kolla på en grej men den var tyvärr slut så jag åkte tillbaka in till stan och kikade runt lite och fick med mig en sak! klockan 6 mötte jag upp John som jag inte träffat på hur länge som helst, vi tänkte gå till fridays men det var 45 minuters väntetid på bord och vi båda va väldigt hungriga så vi tog ett säkert kort och gick till softbar istället. Sen åkte vi hem till honom och kolla film och sen körde han hem mig. Jätte mysig dag verkligen, tack för middagen och sällskapet johniboy! nu måste jag sova, fastnade framför baksmällan igår och somnade halv 2 inte bra haha..



ge mig långt hår och en ny plattång haha!

Sun is up

gud klockan är redan över 11, så lägga mig i sängen och kolla film. Det är fett jobbigt att jag inte kan ha några bra kläder när jag jobbar, det är as varmt ute och därför vill ja ha typ shorts, men kan ju inte glida runt i korta shorts på jobbet haha. Så imorgon tänkte jag ha kjol på mig?! Fan vad jag är avis på alla som får ligga och sola hela dagarna. Nej jag ska inte deppa. Godnatt!


grattis mami

just nu går jag på överenergi, har druckit mängder med kaffe idag för att hålla mig vid liv. Men gårdagen gick jättebra, på båda jobben. Stängningen var såklart rätt jobbig, men det var ändå kul eftersom att jag jobbade med roliga brudar, Anna gick vid 10 och Emelie efter 11 så var en timme själv ungefär bara. Jobbet på alecta går super, idag var jag så snabb med allt så jag fick gå 1 ½ timme tidigare. Får lära mig massa nytt hela tiden, så det är kul! Idag fyller min mamma år så snart kommer farmor och farfar hem till oss på middag, jag är jätte hungrig, till lunch åt jag bara keso och jordgubbar så det är kanske inte så konstigt. Nu måste jag fixa till mig lite! kul att det är as bra väder när jag jobbar, kommer va blekast i sverige om några veckor


lighters

Nu är det dags, nu börjar allvaret. 7 veckor med jobb, dessutom deltidsjobb utöver det. Min sommar kommer kanske inte bli den bästa, men pengarna efteråt kommer sitta fint eller jag snarare behöver dom till framtiden så vad gör man? jag är ändå glad att jag har fått ett sommarjobb. Det är inte bara pengar utan erfarenhet, det blir mitt 4:e jobb. Så nu kör vi. Men min första dag kommer vara PAIN, jag jobbar 9 - 16 (fick sovmorgon) sen direkt till nästa jobb där jag ska stänga dvs. jag slutar halv 1 på natten. Fan va nöjd jag kommer vara när jag är klar imorgon (men också död)! Kommer få ett eget rum och data så kanske det kommer gå att blogga därifrån men är väldigt tveksam på om det är tillåtet. Annars så hörs vi nog inte förens på tisdag. Godnatt

nu kommer jag och morsi vara arbetskollegor, får dock inte fråga henne om hjälp haha


jag får leva med det resten av mitt liv

wordpress sög. du gör allt annat också. drar ut till landet nu, palla åka kommunalt.. måste lägga på ett kol nu så att jag kommer fram någon gång. Är jätte hungrig, trevligt att mina föräldrar lämnar huset och tar med all mat.















-

http://louiseekman.wordpress.com/

Byebye

har haft världens bästa student!!! Om 3 dagar drar jag till cypern och resten av sommaren blir det jobb. Ha det så bra så kanske vi hörs senare, men just nu så stänger jag ner bloggen! heeeeyråå


dan före fan!

idag har vi haft studentfoto och studentlunch i skolan. Efter det så åkte jag till slussen där brudarna hämtade upp mig och så åkte vi ltie båt, jätte mysigt! kom hem vid 8 tiden och sen dess har jag hjälpt till med allt här hemma. Nu är det mesta klart, ska bara packa ner ett par shorts till flaket. tack världens bästa föräldrar som fixat allt till min student <3

Min syster har varit på akuten, så för henne blir det väl ingen rolig dag imorgon :( men jag är ändå sjukt taggad. Det kommer bli grymt bra! Nu ska jag göra te och macka, ta en alvedon och lägga mig i sängen framför en film. PUSS!


hej igen

har inte haft lust att skriva alls, har egentligen inte det nu heller men ändå! Har jobbat torsdag, fredag, söndag och idag. I fredags var jag på grillis mottagningen sen bestämde vi oss (jag, linn, johan, lilja) att dra in på krogen, så vi mötte upp malin och co och drog till gaudi! Hade faktiskt en av mina roligaste utgångar, drack mest vatten men dansade nästan hela kvällen. Mötte upp Charlie i slussen och så sov vi hos mig.

I lördags var det SUMMERBURST, började att käka och föra här med en några tjejer. Denna dag var nog en av dom bästa i mitt liv, hade så jävla kul. Fan va det var bra helt seriöst! så jävla värt varenda litet öre. Vill bara ha om den där dagen igen. jag och Cessan var alldeles för trötta för utgång efteråt så vi tog en taxi hem!

Jobbade hela söndag och på kvällen var jag på bio och såg baksmällan, sjukt roligt film!

Idag har jag jobbat och sen efteråt cyklade (ja pappa har lagat min cykel) till skärholmen och köpte lite nödvändiga saker till studenten osv. Nu har jag ägnat kvällen åt att städa rummet och spraya "de sjösjukas" lakan till flaket. Ska hoppa in i duschen nu och sådär. Får se när vi hörs igen.

Imorgon är det studentlunch/foto och på onsdag tar jag studenten!

nobody

jag vet inte riktigt vad jag ska säga om allt, besviken? kanske är fel ord, men känner mig jättekonstig. Allt händer så snabbt och jag hinner inte med. Just nu vill jag bara dra här ifrån, skiter i studenten och allting, klart man är taggad men allt annat känns så jobbigt. vill dra nu, bort från den här hålan, bort från huddinge, bort från segeltorp, har ingenting kvar här och göra. 11 dagar kvar!

sju sorger

fan kom på att hela skolan har brännbollsturnering idag mellan 9-11 så är ju ingen idé att åka till skolan då så får helt enkelt åka senare efter huddinges utspring. Så nu ska jag kolla film och sen cykla till kvantum och köpa lite saker!