angels

nu ska jag sova, tillsammans med min syster, vill aldrig vara ensam. igår sov jag mellan mamma och pappa, minns inte ens när jag gjorde det senast innan igår. stannar hemma från skolan imorgon också. aa vet inte vart jag ville komma med att berätta det här aja skönt att skriva bara..


du har det bra nu <3

vet inte vad jag ska skriva? vet inte ens varför jag loggar in här och tänker skriva något? finns inte så mycket att säga egentligen. Det är bara tomt. Tårarna kan inte sluta. Hela kroppen bara skakar.

-

finns inga ord, det kommer bara tårar...

skööön

haha soft vikare: neeej hurrni nu blire lunch *och slår handen i bordet*
HAHAHHA en timme tidigare :D

oups

hoppade över svenskan (igen) fan haha! men jag orkar inte kriga längre, men ska åka till skolan nu så en lektion innan lunch en efter, sen åker jag till mormor och hem och vidare till huddinge. Kommer hem senare ikväll alltså! jag håller tummarna..

heartless

allt är så jävla jobbigt. har inget mer att skriva

blandade känslor

Jag har så dåligt samvete för har verkligen varit så otacksam och egoistisk. Mamma och pappa är jätte sura på mig, ändå går pappa ner mitt i natten nu och beställer en london resa till mig. Om allting funkar och inget händer så åker jag till London på tisdag imorgon. Jag är så glad över att jag förhoppningsvis får åka men ändå så blir jag ledsen för jag förtjänar inte det här just nu och det finns så mycket viktigare just nu än att åka dit. aja mycket blandade känslor just nu..

lite skolprat.. har tillfredställande i alla ämnen, har dock missat ett prov med det ska ju göras snart. Fick VG på båda mina filosofi uppsatser och fick VG på historia B provet. Så lite glad är jag nu.. jag menar jag har inte ens lagt ner tid på skolan knappt hitills hehe

because I love you

vart ska man börja? jo åkte till stuvsta igår och tog pendeln in till stan med malin, vi drog till woken och förade. Hela kvällen fick en helomvändning och jag och malin försvann åt olika håll haha. Jag var kvar på woken till dom stängde sen blev det lobby istället. I kön står min kusin och hans kompisar haha vi har träffats varje helg nu. Där inne var det massa folk man kände så det var trevligt. Slapp betala inträde yeeees! men hela kvällen kaosa när jag kommer på att ja inte har min lapp till garderoben, det slutade med att det var så att jag inte ens hade fått någon lapp (dom bad om ursäkt och jag behövde inte betala något för att få ut min väska). Som tur va så var Isak och hans kompis kvar för Isak hade inte heller någon lapp haha så satt och drack vatten och umgicks med dom till klockan 5! och jag hade Niclas jacka och han försvann så jag gick med dubbla jackor och han hade ingen. Sov sen i stan och en arg mamma ringer vid halv 7 och säger att jag ska åka hem för att hjälpa till med en sak som jag lovade mamma och pappa att göra. Men jag hade inte ens somnat då så åkte aldrig hem, fick så dåligt samvete! Åkte hem vid 10 och bytte kläder, sminka om mig och gjorde en macka sen gick jag till jobbet. Var tänkt att jag skulle ut ikväll och fira martin och hampus men när jag pratar med martin vid 6 tiden då så säger han att han inte ska för han var så bakis och hampus var världens segaste och svarade på mitt sms 3 timmar försent. Så pallade inte fixa mig och allt så då, fick bli en hemmakväll istället vilket nog var väldigt behövligt egentligen eftersom att jag varit ute både fredag & lördag varje helg i en månad nu typ. Pratade med min faster idag också och planerade lite, hoppas det blir av!






love

haha fan vad jag garvar när jag tänker på igår! jag är jättetrött.. berättar om gårdagen senare

utgååååång

haha OMG alla tror att jag är seriös, fan va kuuul. Gick as bra att träna, längtar redan till nästa gång hihi. Är bajs hungrig nu, fan kan pappa börja med maten någon gång? Aja planerna för ikväll blir att möta upp malin och föra någonstans med hennes friends sen vidare till entourage där tim, anton, lilja, simon, johan mm också ska va. men har fått dåligt samvete nu för mamma blev sur för att ja skulle ut. Ska upp 7 imorgon bitti, haha va kuuuul. Jag överlever nog hehe! Och måste städa mitt rum nu kommer fan inte hinna. OCH mitt hår är fortfarande gult hade i grejen två gånger i typ 5 min men blev knappt någon skillnad, kanske nästa gång :) heeeeyrå


I know you wanna stay

nu är jag hemma igen! har precis njutit av min latte jag köpte med mig och tryckt i mig en banan. Nu blir det träning och sen får vi hoppas på att det gula i mitt hår försvinner, slutar väl med att jag är vit hårig haha! vi får se..



ser det gult ut? :((

varje gång jag ser dig

PS. du är snyyyyyygggg.. döör nästa, ge mig dig!

Fredag

Gick upp för en timme sen ungefär, galet skönt med sovmorgon. Älskar att alltid vara ledig på fredagar. De är väl typ det enda bra med min skola, okej nej finns några fler saker men en av dem bästa iaf. Ligger i sängen och äter frukost nu och ska snart rulla till skärholmen för att kolla på lite grejer, ska bland annat köpa silver shampoo för mitt hår känns lite för gult efter slingningen igår, kanske bara är jag som tycker de är gult men ändå. Sen vid 2 blir det stenhård träning på gymmet och så får jag träffa Emma. ska bli så kul! vi hörs väl efter det antar jag. Ha en bra dag!



alltid ska hon vara så snygg också, haha ;)

keffft

åh imorgon blir det bio med Kebba! mysis hahah jag döööör. Mitt hår är gult och fult. Fuck offf. Imorgon blir det gym och städa hela huset. På kvällen blir det utgång, men med vilka eller vart vet jag inte. Längtar mer till lördag för då ska hampus och martin firas wiho haha grattis på er! nej godnatt asså..


torsdag

Skoldagen gick typ åt att kolla film haha, the last song med malin, men det var faktiskt en sak vi ska göra med filosofin så vi var tvugna att kolla! åkte till mormor efter skolan, samtidigt som det är jobbigt så blir jag ändå så glad över att få träffa henne. Jag och mamma åkte till liljeholmen sen och kollade affärer och julshoppade lite, sen kom pappa också. Efter ett tag satte vi oss på ett ställe och åt middag. Nu ska jag slinga håret och lite sånt. Skulle tränat med Emma men vi kör imorgon istället. Köper mitt gymkort då! :D nu är det btw helg!

lista

Tre ord om varför du spydde sist: var för full?
Vad gjorde du 08.00 imorse: krigade mig ut i snöstormen
Vad gjorde du för 30 minuter sedan? låg i sängen
Har du mens? tyvärrrrrrr
Vem fick dig att skratta senast? Pappa
Vilken färg är din borste? har flera
Vad köpte du sist? minns inte..
Vilken färg har du på din tröja? röd
Var förvarar du dina pengar? på kontot och i ett kuvert
Hur var vädret igår? snöstorm
Vad ser du fram emot? -
Snarkar du? har hänt
Är du kär? nej
Är du redo för ett seriöst förhållande? nej
Vilken skostorlek har du? 39
Vill du klippa dig? nej väääx för jävel
När ska du dricka sprit? hela fucking helgen haha
Pratar du mycket? ja det blir väl så
Har du haft sex denna vecka? nej
Vem skriver du med på msn nu? ingen just nu
Hittar du på egna ord? typ inte
Är du en typiskt svartsjuk person? måste nog svara ja på den
Vad har du för en mobil? iphone
Vem ringde dig senast? storken haha!
Är du beroende av nått? aaaaah
Har du lockigt hår? ja
Vilken konsert ska du på härnäst? ingen?
5 bra personer i ditt liv just? Finns mer än 5 st..
Hur många gånger har du svurit idag? massvis, mest om vädret
Vilket ord säger du ofta? venne?
Ska du till skolan/jobbet imorgon? aa
Vem sa du "jag älskar dig" till senast? Jessica
Vad borde du göra nu? sova
Har du något smeknamn? aa för många ryp
Har du smsa snuskigt med nån någon gång? hehehe jaaa (A)
Vilken är den bästa filmen du sett inom loppet av 2 veckor? kollar aldrig film längre..
När var du sist ute? vid halv 8 tiden
Har du gråtit idag? nej tack o lov
Är du en glad person? ja
Har du roligt nu? nej
Vad äter du helst? grön curry hehe!
Vem var du med senast? familjen
Vem kramade du sist? mamma
Tycker du om någon just nu? KEBBBBA <3
Vill du flytta? Nej
Hur ofta borstar du tänderna? varjedag
Är du egoist? nej
Gillar du att bada? nej
Skrattar du åt allt? typ hihi
Vem får dig alltid att skratta? vänner
Gråter du när du tittar på filmer? ja det händer
När grät du senast? igår o i förrgår

förlåt

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

världens bästa stork

HAHAHAHHA jag döööööör! så jävla skön


one less lonely girl

skolan var chill som alltid nu för tiden, fast ska inte säga så för kommer massa på ingång så tar tillbaka det jag nyss sa. Åkte med alex till stuvsta och träna våra små barn, sötisar dom är. Vill ta med 3 st av dem hem haha! Jag, mamma och pappa har skypat med emelie, bollat lite idéer fram och tillbaka om London. Vi avbokar min, mammas och pappas resa så kanske jag kan komma ner redan nästa veckan, men allt beror på M! Att hon har de bra och allt sånt är viktigast!

Nu gör jag min gamla vanliga kvälls syssla, ligger i sängen med datan och dricker te. Ska sätta på PH snart, pratar med lite folk om helgen och sånt. Bara en skoldag kvar sen är det helg, så jävla skönt. Men blir jobb både lördag och söndag fast vem fan bryr sig. Nej lång skoldag imorgon väntar så dags att sussa snart, men först PH.



<3

lunch

åh cp buss som var 20 MINUTER försenad imorse! kom typ en kvart sent till lektionen men missade nog inte så mycket som tur va. Slutar matten vilken sekund som helst. Då blir det käk på ticken med alex. sen börjar religionen om 3 timmar. Så segt! aja kommer hem vid halv 8 ikväll så bajs på er

miss you

informationsmötet var rätt långtråkigt, men fick ändå lite bra tips och sånt som kan vara bra. Sen fick vi våra biljetter! sen stannade jag och alexia på donken och åt lite middag, haha mumsi var verkligen sugen på det. Men nu måste jag börja nytta till mig lite och komma igång med träninge. Mamma ska köpa kort till mig på gymmet i segeltorp så det kommer bli stenhård träning med Emma framöver. Kom på nu att jag glömt kolla PH ikväll, bäst och göra det nu. Sen måste jag sova!



saknar dig mer och mer för varje dag som går <3

Barbra Streisand

sov 11 timmar inatt, vilket var behövligt. Pratade ut med mamma, berättade allt jag kände, verkligen allt. Hon är den bästa! Hade skolan i 2 timmar sen forum och hem. Har varit hos Cessan nu på eftermiddagen, gick en kort prommis sen bara vart hemma hos henne. Ska åka in till stan nu, äta med alexia och sen ska vi på möte till studentskivan och få biljetterna. fan vad jag längtar till april!

taggad man bliiiir


förlorad värld

det här va fan det sista jag behövde. jag orkar inte längre. ingenting i mitt liv funkar som det ska. det här var det enda jag hade att se fram emot. fan. allt kan ta sig och jag vill inte vara kvar här längre. nu går jag och lägger mig och kommer inte gå upp. fuck off. varför är allt så jävla orättvist hela tiden?

m

det är jobbigt det här med att man alltid ska vara så jävla trött men aldrig kunna sova. Det är så många tankar som hela tiden snurrar omkring här inne. Vill bara skita i allt annat för det finns bara en sak jag bryr mig om just nu!

snön faller och vi med den

ibland blir inget som man tänkt sig..


Love the way you lie

har lite funderingar på att sätta lösen på bloggen igen, vill skriva mer personliga saker som jag inte vill att alla ska få reda på. Men får se hur jag gör. Imorgon är det skola till halv 4 sen åker jag direkt till Mormor där hon ligger nu, mamma är troligtvis redan där då. Som ni kanske märkt så tränar jag knappt längre eller spelar matcher, anledningen är för att jag tagit paus från innebandyn. inget är som förr helt enkelt...

what's my name?

Efter att jag varit i stan och ätit middag med mamma och pappa igår så var jag jävligt seg och jävligt mätt, men bangade fan ändå inte på utgång. Åkte hem till jessica en snabbis sen kriga vi till pendeln, men otur som vi alltid har så var det något fel så den var försenad. Mötte upp malin i stan sen gick vi till woken och förade, träffa några kända ansikten. haha vad gjorde jag och jessica liksom, inte okej! haha. Sen skulle vi ner till nya stället entourage, träffade en kille i kön som vi började snacka med så det slutade med att vi åkte med dom till tullinge på fest istället haha! Var rätt segt där och jessica drog innan vi ens kom dit, men var kvar med malin och "dom tre vännerna" haha! Sen när vi skulle hem så missade jag ju såklart den sista nattbussen mot skärholmen så fick ta taxi, 250 spänn åt helvete. Jag som måste spara, men nu ska jag inte köpa något förens till London, om vi nu kommer åka. Sen låg jag uppe och väntade på jessica som kom hit och sov. Somnade nog inte förens vid 5 tiden, och uppgång vid 10 för jobb. Men det gick galant, och fick sluta en timme tidigare! Man känner sig alltid så jävla nöjd efter typ som idag 8 timmars jobb. Är bajs trött nu, har duschat, ätit middah, kollat ensam mamma med min mamma. Ska väl sova nu, får se om man pallar sig upp till svenskan imorgon.


oj nu blev det en bok, typ.

knasigt!

haha kvällen blev helt knas, jessica är här vi ska rulla iväg nu, jobb i 9 timmar väntar woho not!

palla dig

Gårkvällen var sådär, hade as kul hos jessica när vi föra och sen på lokalfesten också fram till en viss person kom dit.. då förstördes allt haha faktiskt! Hade iallafall mamma med i telefonen hela hemgången, boobi så snäll. Idag har jag jobbat, sen kom jag hem, fixade mig lite sen åkte jag in till stan med mamma och pappa, och så åt vi middag på en mysig restaurang på söder. Kom hem för ett tag sen, har prata lite med jessica och hon är taggad på utgång så det är bara att börja tagga nu dåra. Jag är sjukt trött haha och ska jobba 9 timmar imorgon men vafan man lever bara en gång. Men blir nog inte så sent idag tror jag, bara för det så kommer de väl blir det ändå haha. Aja nu ska jag väl börja packa ihop lite grejer och åka till jessica! Ska få med mig malin också! hihih wihoooo


I wanna go crazy

Sådärja nu är jag klar! har dock inte bestämt vilken klänning jag ska ha men det ska mina vänner hjälpa mig med så bestämer det hos Jessica. Jag och Cessan ska ta 20 över bussen så det är ett tag kvar, ska packa ner allt i väskan nu. Frågan är vilken jacka min ska ta.. snygg men kall eller ful men varm? Tåls att tänka på..

ja juuust nu...



håret blev lite knas, men så här ser det ut bakifrån haha!

we don't care

har varit i skäris, köpte med mig två klänningar vilken det blir ikväll återstår att se. Sen tog jag yttligare en promis med Cessan! Nu är jag hemma igen och ska hoppa in i duschen och börja fixa mig. Skulle förat hemma hos bella, men ändrade planer så blir nog hemma hos jessica istället. Håller på att måla naglarna nu, sen blir det dusch och fix.



yeeee brudar

Längesen

Godmorgon! klev nyss upp och ska snart bärja göra mig i ordning. Ska knalla till skärholmen en snabbis hade jag tänkt. Lite roligt att två i klassen ringer igår kväll vid 11 och frågar vart jag är för dom var på krogen och ville ses. Haha och så var det jag som låg hemma i sängen. Synd där! nästa gång kanske.. jag är så glad för att min älskling är tillbaka hos mig. big love mellan oss haha!


lista

1. Vem var det senaste du pussade? Johnny? haha
2. Vad har du för bh-storlek? 75C
3. Trivs du med det? - ibland
4. Har du lagt till något nummer på din mobil idag? Ja
5. Gillar du någon nu? Nej
6. Vad gjorde du inatt? Sov som en prinsessa
7. Och i förrigår? kommer inte ihåg
8 Vad gör du innan du somnar? datan <3
9. Kan du prata med din mamma om allt? Nästan allt
10. Hade du berättat för din päron om du var garvid? Vet inte
11. Har du varit gravid? Nope
12. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Nej 
13. Choklad eller glass? choklad
4. String eller hotpants? Båda
15. Stövlar eller sneakers? Stövlar
16. Kjol/klänning eller jeans? klänning/jeans

Åtta fakta

1. Hemstad/ort: Segeltorp
2. Hårfärg: Ljushårig
3. Längd: 170
4. Frisyr: bajs på den
5. Ögonfärg: blå
6. Skostorlek: 39
7. Humör: Glad
8. Vänster eller högerhänt höger

Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? yes
2. Tror du på kärlek? Japp
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? Ja tyvärr..
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? ja..
5. Har du någongång krossat någon annans hjärta? ja
6. Har du någonsin blivit kär i din bästavän? - ja inte bästavän men en av mina närmasta
7. Har du någonsin älskat någon utan att tala om det för honom? ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Just nu ja
9. Har du någongång haft en hemlig beundrare? Ingen aning

Fyra grejer

1. Har du någonsin blivit jagad av snuten? japp haha
2. Har du en hund? nej
3. Sover du helst själv eller med någon? Med någon
4. Tror du på spöken? nej

HAR DU
Blivit kysst ? - Yes
Stått på scen ? - Ja
Varit med om en bilolycka ?
Klättrat på berg ? Haha ja

ANTINGEN ELLER

Kallt eller varmt ? Varmt
Blått eller rött ? blått
Regn eller snö ? Snö
Ull eller bomull ? - Bombull
Rosor eller tusensköna ? - Rosor
Vår eller höst ? Båda
Historia eller vetenskap ? - Historia
Matte eller engelska ? Mattematik

U got me good

herregud jag är trött, ovanligt? I skolan var vi fett taggade på utgång ikväll, bla solidaritet har öppet på torsdagar, men sen va alla färskingar haha så blev inget utav det iallafall. Men nästa vecka maybe ;) Jag och malin åkte till stan efter skolan, köpte skor till min syster som hon ville ha. Sen vid 5 tiden mötte vi min kusin i sumpan. Kom hem vid 7 tiden och då åt jag två mackor, får ingen mat hemma, typ. Ska byta till sovkläder, fixa naglarna, kolla PH och sen blir det natti. Ska till skärholmen en stund imorgon och sen blir det prommis med cessan! det är helg nu, underbart. Fick en del av innebandytränar lönen idag, nu har jag 4000 och om en vecka är det löning + studiebidrag så kommer kunna bli riktigt mycket shopping i London. Om jag längtar!


favoritdagen torsdag!

Älskar torsdagar för då får jag helg! skolan dagen är chill fast tråkig men ändå najs. Pappa ringde precis och sa att han var på väg in mot stan för att hämta min telefon som är lagad och klar! fett bra så nu är jag väldigt glader.. Vi har lunch om en kvart typ, är bajs hungrig. Efter skolan blir det stan och träffa kussen! yeeeeey sen är det helg och den kommer bli bra (förutom typ 14 timmars jobb dåra)

fan va livet är bra

nu känns allting jävligt bra! dagen rullade på, fick G+ på mitt första matte C prov, okej G är väl inte bra fast jag är ändå nöjd för jag fattade inte ett skit haha! vid 4 åkte jag och alexia till småttingträningen som vanligt, och det gick snabbt. Sen vidare till huddinge då vi pratade med våra tränare. På något sätt var det skönt att få säga det jag ville, så dom vet hur läget ligger till, hur jag väljer att göra återstår att se, som jag sa till dom "jag tar en dag i taget". Får se om det blir träning imorgon (men troligtvis)

Imorgon är det torsdag och som jag har längtat! först skola mellan 8 - halv 4. Därefter blir det stan en snabbis för att köpa skor och kanske lite annat? sen möter jag upp min kusin för att fixa lite saker. Och sen får jag som sagt se om jag ska träna. Ska ringa och kolla om min iphone är klar imorgon också, isåfall åker pappa och hämtar den imorgon under dagen. bäst han är! kolla precis på PH men nu blir det något annat att kika på. Godnatt!

sjätte raka

"Hemma efter matchen AIK-SSK, inget snack AIK var bättre :-) Tack Lollo! det satt fint"

..såfint hade pappa uppdaterad sin facebook när vi kom hem, gullerå. Det var en riktigt rolig match, så det var värt varenda öre, pappa sa att det var den bästa presenten han fått i år hehe *stoooolt*. Det blev sjätte raka vinsten för AIK ikväll, nu ligger dom 4a i tabellen. Lite roligt att anders gozzi satt några platser ifrån oss bara och lite längre ner satt viktor lundberg, tror ni inte jag dog eller? Bajskorv va snygg han är! har kollat ph och ska sova nu. Min ögoninflamation är på väg tillbaka, kan bero på att ja sover för lite? aja helevetes dagen imorgon.. godnatt



kvällens spelare var christian sandberg, grym


AIK - SSK

mot hovet. ska äta med pappa innan! pappa och dotterkväll. I like <3


allting börjar om, jag kan börja om

Det handlar inte om att försöka fixa ihop något som är trasigt...
Det handlar om att börja om och skapa något som är ännu bättre!


seek bromance

Har varit ute och gått en sväng. Medans så har sex and the city 2 varit på nedladdning. Nu är den klar så det blir min sysselsättning denna eftermiddag.


det finns inga mirakel

Håller på att få tillbaka ögoninflamationen :O men har tagit dropparna nu så hoppas det går bort förfan! Bildlektionerna är så chill, idag hade vi på julmusik och så gjorde jag klart min det jag skulle så nästa gång ska jag måla av mig själv. fuck vem vill målet mig liksom! Sen var jag på banken efter skolan, har inte fått mitt studiebidrag än (minst 2 veckor sedan jag skulle fått typ) men tydligen så har pengarna hamnat på mammas och pappas konto så får dom ikväll. Ska gå en promenad nu tror jag! har inge plugg, så jävla skönt :D



körde på vågigt hår idag..


daaamp

jag skulle sova 9 ikväll lova jag min mamma, nu är klockan snart 1 på natten. Vad håller jag på med? faaaan godnatt. Morgondagen kommer bli bra <3


'Cuz baby I can't sleep

och nej jag tränade inte idag. Har tappat lusten helt just nu, vill köpa kort på gymmet så jag kan träna med Emma. Ska nog gå ut och springa när jag kommer hem imorgon, eller iallafall powerwalka, får se vad jag känner för!

gör min dag

Hade student talet imorse, chill att det var typ 10 pers från klassen i skolan idag haha! (kan de ha något och göra med att vi hade tal och natur prov idag???) jag gjorde inte naturprovet heller så ska inte klaga på alla andra. Jag åkte till s:t eriksplan istället under håltimmen och lämnade in min iphone och enligt dom så var det inga problem att laga och dom ringde idag under dagen och sa att dom höll på med den så förhoppningsvis är den typ hel nu (a). Sen åkte jag tillbaka till nacka för lunch i forum, sen hade vi historia lektion i 2 timmar och slutade halv 4. Efter det åkte jag hem snabbt som attan och bytte om sen åkte ja till fridhemsplan och mötte mamma, sen gick vi till mormor och hälsade på. Målade hennes naglar haha pysslar alltid om henne så hon känner sig fin. Sen var jag bajs hungrig så vi åkte hem runt 7 tiden. Har kollat ung och bortskämd med mamma haha fyfan garvar bara. Ska duscha nu och sen sova. Imorgon har jag bara bild så jag ska åka till stan efteråt och köpa ett par skor till emelie och sen gå till banken och fixa lite grejer. Sen på kvällen ska jag på hockey med pappa! naaaajs



kungis!

Tættere På Himlen

Några tråkiga saker har hänt idag, pågrund av detta så kunde bara jag och pappa åka till farmor och farfar på middag. Men det var trevligt ändå. Min farmor kan seriöst varenda hockeyspelare typ? hon är fett insatt, satt och skrek när vi kollade sverige - finland haha! Och hon har börjar heja på AIK nu istället för Djurgården, skön tant! så vi satt och heja på daniel bång båda två. Jag var så jälva trött så somnade på vägen hem och fortsatte sova en timme när jag kom hem. Gick upp vid halv 9 och gjorde kaffe så nu är jag pigg igen. Jag har börjat dricka kaffe haha wtf? det går inge bra med mitt tal, har liksom inget bra att säga. Upprepar bara all skit. Men ska verkligen fixa klart det nu och sen kolla ensam mamma. Har chattat med en kille från ett ställe som lagar iphone så jag ska dit imorgon så ska dom kolla på den. Det är skärmen som fått en smäll antagligen så får byta den isåfall menmen. Måste vända tillbaka dygnet gaaaah!

typ jag dör? hehehe lyssnar 24


stockholm i mitt hjärta

hemma från matchen nu, vi vann med 10-2 tror jag. Aja jag gjorde iaf 4 mål ett va as snyggt fan hihi! Tim åkte med och kollade lite ett tag men tror han tyckte de var tråkigt så han gick hahaha. Mamma och pappa kom och hämtade mig, lämnade av mig hemma och åkte vidare till sjukhuset.. fanfan :/ ska skriva med studenttal idag, kommer bli så bra. not

godmorgon

åh är fan död och nu ska jag åka på match! går inga fucking bussar som matchar? åh får typ springa från huddinge c till hallen. jaaaja! ligger här i sängen med timpen haha ska köra ut grabbarna snart och sen tagga själv. Ska till farmor och farfar efter matchen och jag ska inte plugga idag ihihihihi bbus!

Så här kul har vi

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAHHHAA kolla tim är höööög och alla andra me! fuck you


krök med grabbsen

tjenispenis! drar igenom dagen snabbt... jobbade, började bråka med min chef hahah sen åkte jag på match som vi torska men sånt är livet. Åkte hem och duscha, så plingade två små filurer på dörren (johan och tim) vi drog till donken och käkade sen tillbaka hit. Nu är vi här och lilja har kommit också. Vi krökar litegrann och sådär mys. Kommer lite fler snart så vi ska vara här och bara dricka bira och softa haha. Annie kommer snart! mina päron är i sandhamn på spa eller något sånt så dom kommer imorgon. Ska upp klockan 10 imorgon och lira match. Seriöst innebandyn dödar mig kan fan aldrig ha kul fast skiteri. Alexia kommer iallafall vara bakis imorgon!!! aja ska ner och vara social nu och dunkadunka. Ha en bra kväll people! juste glömde säga vad vi gjorde igår. Föra hos jerran, drog till woken och föra, sen vidare till metro och sen slutade vi kvällen på amba. gryymt. gartis taxi hem med cessan. hahaha den resan alltså! o sen gick min iphonie sönder tulllle mig...

fuuuuuck

hade as kul igår men när ja kom hem igår tappa jag min telefon och nu funkar de inte. Har försökt med allt men skärmen har fuckat upp så det blir att lämna in den på lagning på måndag. baaaaaajs! (mamma och pappa blev inte sura, tuuuuur) ja är mobillös nu, fuck. Aja ja måste tralla vidare till jobbet om en halvtimme typ, sen hämtar min tränare mig och så åker vi direkt till match, matchstart haha. Vi hörs ikväll. Är helt själv hela dagen och natten :(

MÄKTIGT..

.. är bara förnamnet. Sveriges bästa liveband heeelt klart!


Like A G6

okej har börjat på talet men får liksom inte till det får be någon om hjälp lite senare! orkar inte ens kolla på naturen, skiteri. Fan va jag har blivit slö i skolan haha! När klockan slår 16:10 måste jag börja med städandet, har massa tvätt att gå upp med och mamma kommer väl få utbrott om tvättkorgen står kvar nere vid trappan. Dunkar iallafall bra musik och taggar för ikväll. Vad som händer då ska jag berätta senare! puss



förra fredagen, super lyckad kväll! jag och älsklingen

Im ridin' solo

Kom hem från skolan för en halvtimme sen ungefär, skrev två prov idag och nu är dom båda ur världen så det är as skönt. Men nu väntas ännu mer plugg, svenska tal och naturkunskaps prov på måndag. Ska börja på talet nu, fast har ingen lust. Vill du göra något annat, kanske tar en prommis sen och jag är sugen på godis. Inte bra! nej inget godis blir det idag inte. Aja ska bajsa på mitt studenttal nu då. bajs



hatad av dem flesta, älskad av dem bästa :D! haha

allting har förändrats men du finns kvar

Dom senaste dagarna och veckorna har varit jobbiga. Jag försöker verkligen att glömma och gå vidare. Och det går bättre, för varje dag som passerar. Jag vet varken vad jag vill eller hur jag känner. Men en sak vet jag - jag har förlorat en väldigt stor del av mig som en gång i tiden var allt för mig



why can't it be the way it was
cause you were my Homie, Lover, and Friend

heartless

Gud så dutti ja varit. Sprang från mig till storängshallen på 45 minuter, sprang via stuvsta/kvarnbergsplan vilket är lite längre än att springa via källbrink men min tränare sa att det var JÄTTE viktigt att ja sprang där det var ljus och mycket bilar och så ifall något skulle hände. Hur som helst, rulla de på suveränt bra, inte speciellt jobbigt (halka inte en enda gång)! När jag kom till hallen hade vi i spelarrådet möte med våra tränare, sen tog jag bussen hem med alex. Har inte pluggar mycket idag men ber till alla gudar att det går bra på mina två prov imorgon! blev kallad till två matchern i helgen, lördag 16:15 mot ackers och söndag 12:00 mot Nacka! jaja ska sova nu ska vara i skolan halv 10. Myyycket viktigt! såg dig idag

torsdag

Skolan idag var ju helt meningslös men så är det ibland. Fast det var typ första gången jag jobbade på arbetspasset, tummen upp! Va på filosofin i 30 minuter sen åkte jag och malin till stan. Följde med malin till hennes jobb och sen följde hon med mig när jag skulle köpa biljetter hihi. Dom ligger där nere på köksbordet så fint, pappa kommer nog bli glad! Sen köpte ja ett nytt skal till min iphone också, blev ett silvrigt haha. Fanns inga fina men behövde ett nytt kände jag. Hehe bränt 4000 tusen nästan sen den 25 oktober! aja nu måste jag plugga, råplugg fram till middagen sen samma sak fram till jag ska springa till huddinge. Åh det är svinhalt haha detta kommer inte bli kul!

haha mitt skolfoto kom igår, ska visa er! sista någonsin...


London bokat

okej nu är klockan to much igen. Ligger och kollar på ph men det är slut snart så ska sussa. Småttingar träningarna gick bra, förutom att ena gruppen var bajs jobbig så skällde ut dom haha! Nu är det bara typ en månad kvar på den här terminen, känns skönt men vill ha mina money nu! Imorgon är det skola 08.15 - 15.30 osoft, ska köpa biljetter till matchen imorgon om jag hinner. Sen på kvällen är det fysträning och sen har vi i spelar rådet möte. Men ska ringa min tränare och säga att ja springer till hallen istället, det är ju runt 8 km så är väl lagom distansträning. Måste plugga fett mycket imorgon också bajs!

HAR BOKAT LONDON NU! JAG MAMMA OCH PAPPA ÅKER DEN 3E DECEMBER! läääääängtar <3


snart här! och hos min bästaste syster

onsdag

alltså jag sov till 12 idag, det var nog all sömn som jag behövde ta igen från helgen. Skönt och jag känner mig pigg nu! Mindre bra att massa plugg timmar försvann men inte så mycket att göra åt! Ska gå igenom lite religion nu och vid halv 5 är det dags att åka till Stuvsta! och efter det träning till 22. vi hörs ikväll..

nattti

Har varit duktig och räknat ganska mycket matte idag, men har fortfarande inte koll på allt. Jag orkar inte gå till skolan imorgon så jag stannar hemma, måste plugga till religion också, det sämsta jag är på är att plugga in ord/glosor, dom sätter sig liksom aldrig och det är just det jag måste plugga så får försöka tycka in dom i huvet där det får plats! Ska skriva ett studenttal som ska presenteras för klassen på måndag, ändå rätt kul fast problemet är att jag inte vet vad jag ska prata om. Måste klura ut det! (jaaa den här bloggen handlar om plugg och skola, pfffffh, det ena jag gör typ!) Tränade med sandra idag, och så var min innebandytränare där också haha. Aja skönt att träna iaf eftersom jag missade innebandyn igår, har 1 klipp kvar på huddinge sen ska jag nog köpa kort uppe på segeltorps gymmet. Tar 5 min att gå dit och dessutom tränar Emma där så vi kan ju liksom hooka ihop då och då och köra lite. Beach'11 elleeer vad?

Jag, mamma och pappa kollade på flygbiljetter till London idag, dom ska bara få ledigt från allt jobb sen bokar vi! Vi åker troligtvis den 2a eller 3e December och är borta i 4 dagar. Fan vad jag längtar att få träffa min syster! vill åka till henne nu! ajjjja ska sova nu!

?


snöstorm

åh palla det här jävla vädret! Måste köpa ett par uggs nu så man överlever. Hade en ju bara bilden imorse, kom typ 35 min sent men fick grönt hela lektionen ändå så det var bra! har pluggat lite matte under dagen, det är några grejer jag inte fattar ett skit av, missade några genomgångar så kan bero på det! Ska snart åka till huddinge och träna med sandra, men vi ska mötas upp lite tidigare så ska hon försöka hjälpa mig litegrann. Fett gulligt ju! jag är så otaggad på skola och har fett mycket känns det som, orkar inte. Funderar fan starkt på att sjukanmäla mig imorgon, fast vi får se. Hoppas buss jäveln går nura, annars....



typ naaaajs

sovmorgon

..Aa egentligen inte men tog mig lite sovmorgon för kände att jag behövde det! Pappa ska köra mig till fruängen nu och sen blir det hela långa vägen till nacka. Okej det tar 30 min från fruängen med ändå. Kommer typ komma 25 min sent? men vi har ju björn så det är chill. Nej nu ska jag säga till pappa att vi ska åka! ha en bra dag

jag har problem

varför sover jag inte? åh blir galen på mig själv fastnar alltid med datan i sängen och här liggar jag och nördar en massa program i timmar haha. Har en lektion imorgon bitti, sen blir det hem och plugga och senare box med sandra på gymmet! yey fan måste sova nu. Ska göra en kopp te till bara och kolla pensionärssjävlar för Sandra sa att de va bra så ska ge det en chans ;)

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

jag är hemma! fick sluta från jobbet 2 timmar tidigare för det var så lungt och då menar jag verkligen lugnt, jag var den enda i kassan och behövdes inte haha! Aja jag är död så det var superskönt. Somnade i skolan idag, soft haha (inte när mina vänner ska ta kort på mig dåra men annars så) Sen var dagen rätt seg men nu är det bara 4 dagar kvar till helg igen! Skulle verkligen behöva plugga nu, har 2 prov på fredag och 1 på måndag. Men jag känner att det inte är någon idé kommer väl somna i bäckerna. Ska sova tidigt idag, dvs jag ska lägga mig i sängen nu och kolla lite program som jag missat. Kunde inte somna igår kväll, onajs...



john mayer, ge mig dig <3

All we ever do is say goodbye

Ligger i syrrans säng och försöker sova. Det går inte! jag orkar inte att jag måste kriga upp klockan 6 imorgon. Morgondagen ser ju fan inte så rolig ut heller. Åka direkt till jobbet efter skolan är sämst. dessutom är det mördartider nu, skit mycket plugg som väntar. Haha jag bara garvar åt allt som händer just nu för det är så jävla komiskt. Nej men dags att nanna

Just when I had you off my head
Your voice comes thrashing wildly through my quiet bed


Grattis Alexia!

idag fyller alexia 18 år, grattis tjejen! vi firade ju det igår såklart och det var en rolig kväll. Var fortfarande jävligt sliten från dagen innan så vinglade ju lagom mycket på vägen hem. Men det var först middag hemma hos Alexia, vid 11 tiden åkte vi in mot stan och drog till gamla stan där vi stannade hela kvällen, var några andra där jag kände också, trevligt! Drog till jobbet imorse helt jävla sliten, krigade igen de 8 timmarna och nu är jag hemma. Fett skönt! ska hoppa in i duschen nu och sen lägga mig i sängen. Död tjej!


Lördag

det var inte så farligt att gå upp imorse, tog promenad till jobbet och efter det var jag helt vaken. Gick rätt segt att jobba, men eftersom att det är röd dag idag så fick vi 100% OB så slitet idag visar sig fint på lönen nästa månad. Kom hem för en halvtimme sen ungefär och måste fan lägga på ett kol nu, sitter i mjukisar och helt ofixad. Ska gå till bussen om ungefär en timme så. nej nu blir det att fixa håret. Hörs om ett tag! (& nej slutet på inlägget igår va inte till dig, UTAN dig....) haha ingen fattar!

don't need you

har verkligen insett en sak ikväll. Jag behöver inte dig för att ha kul eller må bra. jag har världens bästa familj och världens bästa vänner och det är det enda jag behöver. eftersom att läget är som det är så är det bara att gå vidare och det är precis vad jag gjort nu! tack och hej leverpastej. vad ska man säga? ha ett bra liv?

toppen kväll!

äntligen ligger jag i sängen! det blev en lång och väldigt lyckad kväll. Började kvällen på metro där alla tjejer va, vid halv 1 tiden gick jag, min kusin och emma vidare till amba, eftersom min kusin känner vakterna på både metro och amba så betala vi inte inträde någonstans! fett najs. Amba va verkligen grymt hade sjuk kul och mina syster kompisar va där och min kusse är fan bäst! vi 3 gick jag och min kusin till lobby där vi stanna till halv 5 då åkte jag och Annie hem. Vi fick gå från fruängen, sjukt kallt men ändå så värt det för det var min bästa utekväll hittills. taack till min kusse (bygge) som typ fixa hela kvällen till den bästa! måste göras om! ska upp om 4 timmar och jobba sa det är dags att sussa...

du är så falsk och har hört så jäävla mycket skit om dig BARA ikväll, haha pinsamma människa. du tror fööör mycket om dig själv. punkt slut. aldrig mer dig!

Skankin' Rave

Träingen gick bra och solning detsamma, blev fan as brun :O! Har precis sminkat mig klart, ska snart rulla mot Emsson där jag ska fixa mig klart. Vi ska möta upp min kusin på söder och sen får vi se vart han tar med oss haha, nej men vi vet inte vart vi ska, det återstår att se. Jag är fan as taggad. Samtidigt längtar jag till imorgon, då blir det att fira Alexia! hihi bajs att jag ska jobba imorgon... aja skiteri nu kör vi! har inte festat med kussen sedan kroatien så det här ska bli kul haha. (måste bara till lägga att han är 25, jag veeet, säg inget XD)



typ såhär taggad hoppas jag Emma är för ikväll haha gillart ;)

träning

Haha kom nyss hem efter att ha varit på jobbet med alexia! ska gå till gymmet nu, träna och solning står på schemat. Vi hörs senare! juste glömde säga att vi spela 1-1 mot statlaget, as dåligt resultat menmen jag ville ju mest bara att matchen skulle ta slut haha!

go alex!

haha alexia ringde nu så ska med henne på intervju haha på mitt jobb! hoppas hon får det.. hon hämtar upp mig nu! :D

"svart, vitt och allt därimellan"

Håller på att uppdatera telefonen. Tar ju en jävla tid! Kom hem från jerran för någon timme sedan, det var kuuul igår, och jävligt stressigt men jag hann med mitt tåg så det var toppen och det tog typ 25 min dit bara så det var skönt. Haha svidade om till kisse på 5 minuter och det var bara att köra haha! När jag emma och jessica sitter vid bordet och pratar dyker ett igenkänt ansikte upp, gissa vem? jo Patrik Nemeth i AIK. Direkt från globen haha, vilken hjälte. Jag presentera mig och krama han grattis, snygging alltså. Somnade iallafall sött i hemma hos jessica vid halv 3 tiden. Ska träna och sola med Emma snart, ska bara vänta på att hon kommer hem från stan. Sen ikväll ska jag troligtivs möta min kusse och "ta några bira" som han säger, fast blir nog inga bira för mig haha. Sen får jag se vart kvällen tar mig, jobbar imorgon och ska ut imorgon kväll och fira alexia så tar det nog rätt lugnt ändå.

går runt med en fet klump i magen hela jävla tiden. hatar det här! tror jag aldrig känt såhär förut. Måste acceptera läget och försöka gå vidare, omöjligt...



haha men fin då.... ser bara ena mitt öra och svansen ser man inte haha :(

Got left

Jaaa... det ser ut som att det blir maskerad ikväll! Har hittat lite katt grejer, så blir kissemisse ikväll. Fan va jobbigt att jag kommer få släpa runt på alla grejer men ska be någon i laget ta min klubba haha! sen måste jag duscha i hallen och tåget går 22:32 så kommer få springa typ. Och sover jag hos jessica i huddinge och det är skönt för det går en nattbuss från skanstull mot södertälje hela natten. Hoppas ni får en bra kväll! seee ya

AIK <3

Efter jobbet idag så gick jag hem och åt lite lunch, sen hade jag så jävla tråkigt så jag bestämde mig för att gå ut och gå. När klockan var halv 5 ringde ja pappa, han skulle åka från jobbet innan 5 så började gå mot västberga där han jobbar och så plockade han upp mig på vägen. Haha asså störd jag är ibland, men de va faktiskt väldigt skönt med en riktigt lång promenad, länge sen! Ikväll smäller det, DIF - AIK på globen. tyvärr blir det inte att se matchen live, men pappa ska beställa hem matchen och sen har jag fixat så jag får liveresultat hela tiden i mobilen. Jag har match ikväll (träningsmatch mot f-15 statslaget) så missar två perioder. Jessa smsa och undra ifall jag ville följa med på maskerad så kanske ska göra det sen efter matchen! men vad fan ska man klä ut sig till?


efter förra matchen, 5-2 till aik!

faller jag nu går jag sönder

Ska rulla mot jobbet om en kvart ungefär. Jobbar bara till klockan 14 idag, egentligen helt onödigt menmen! låg vaken hur länge som helst inatt, skrevskrevskrev ner allt. Sov i emelies säng inatt, mycket skönare. Ska nog beställa hem vinterjackan idag, men pappa måste va hemma och hjälpa mig så det får bli senare ikväll. Nej måste klä på mig nu. Vi hörs..


Free Fallin'

Bland det värsta jag vet är att inte ha kontroll, att vara helt maktlös och framför allt svag. jag känner mig som den minsta personen på jorden just nu. hela mitt liv ligger i dina händer.. känns det som!


jag överlevde

Filmen var inte så farlig ändå, tur va väl det! det var kul att träffa jessica och få prata lite med henne. Vi ska försöka ses igen innan helgen, men man har jämt så mycket att göra så det är lätt hänt att det inte blir av liksom. Ska troligtvis skypa med syrran snart. Och imorgon ska jag jobba ett litet tag på dagen och på kvällen har jag match.

snygggve då, ja precis nu!

Paranormal activity 2

nej självklart kan jag inte låta mig älskade lilla bloggis vara hihi! humöret går upp och ner, får jag bort tankarna på annat mår jag bra, men så fort jag börjar tänka är tårarna på väg. Fan vilken jävla chicken jag är. Har pratat med mamma och pappa, brukar aldrig prata med dom om saker men var verkligen tvungen eftersom att dom märkt att något inte är som det ska! Hur som helst, var först taggad på utgång denna kväll, men pratade med jerran och vi ska gå på bio istället och vi ska se Paranormal activity 2. Vi såg ettan i söndags och då blev jag fan livrädd, den här ska tydligen vara mycket värre! vi kommer skita på oss i brallan haha. Ska iallafall bli kul och det blev ingen date med min vän emma dag, vi tar det på fredag istället! Nu blir den en snabbis till IKEA med morsan sen biomys <3

bye

Bloggen ligger lite åt sidan just nu! jag har problem, svåra jävla problem som jag måste lösa. mår skit!

mot stan

åker in till stan med sandra för att fixa lite saker! möter upp mamma och så åker vidare till mormor sen så kommer hem runt middags tid igen. puss

I know

Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know, I know
Thinking all you need is there
Building faith on love is worst
Empty promises will wear
I know, I know

We R Who We R

Vill typ här ifrån nu. Orkar inte med det här. Fet jävla ångest. Fanfanfan.

Imorgon dagens planer är iallafall att åka in till stan, kolla på vinterjacka, möta upp mamma och åka vidare till mormor och på kvällen ska jag träffa en trevlig filur. Hoppas imorgon dagen blir bättre än denna dag! känner mig helt värdelös.. sa jag att ja ville här ifråååån? fattar inte vad problemet är.. ut och rensa tankarna imorgon bitti vore bra, blir en tidig uppgång för powerwalk. Skulle fan åkt till innebandyträning ikväll, de är det bästa man kan göra när man vill tänka på annat och träffa underbara människor. Nej deppmode is on. BAJSKORV



den här bilden tog jag på natten, medan jag väntade på att åka iväg till arlanda och kroatien med alla härliga människor. de va bra tider! missss it

ändrade planer

skulle jobbat idag, åkte dit men väl där var det bara att vända, hade tydligen blivit fel med schemat så min tid hade inte kommit upp så behövdes inte där idag. Så det kan bli ibland..

Love Sex American Express

nu tackar jag för mig, ska kolla the blind side och sen sova. Ska sova ut imorgon!


Söndag

Klockan ringde 08:00 imorse och mamma körde mig till hallen vid 9 för att spela första omgången i SM. Vi vann alla tre matcherna så vi vann också hela vår grupp vilken betyder att vi gick vidare till omgång 2 som är om fett lång tid tror jag. Va fan död efter alla matcherna, åkte hem och duscha och käka middag sen tog jag bussen hem till jessica där malin och cessan var, dom hade varit och hyrt film. Efter ett tag kom annie förbi också så kollade vi på panorama activity, den va ju fan as läskig iallafall i slutet haha skrek som fan. Sen sätte vi på någon annan skräckis men den sög så vi stängde av och satt och snacka bara! Malin körde hem mig sen så det var skönt. Ska ladda ner någon film nu och sedan sussa.



wihi har fått cessans bilder från magaluf. snabba vi är haha!