videoblogg



HAHAHAAHA


SÖNDAG!

Gick upp vid 11 tiden och har sen dess inte gjort någonting speciellt. Men har jag börjat fixa litegrann till mitt jobbsökande. Har lite idéer som jag ska fixa ihop lite senare. Det tar ju sin lilla tid om man säger så!

Damerna är på gotland och spelar mot Endre. Dem ligger under med 6-2 och matchen är snart slut. Lutar mot torsk. fan va tråkigt. Huddinge ska vara kvar i Elit så är det bara. Finns inget annat!

MB leder sin match mot Nyköping med 2-0 och det har gått en period. Dennis har gjort ett mål. Men han gör ju alltid mål så det börjar ju bli en vana haha!



Har inte speciellt mycket mer att berätta faktiskt.
Statslagsträning ikväll! 

Söndag 28 Februari

Tid: 18.30-21.00 (Samling 18.00)

Plats: Sköndalshallen


D <3



ville bara berätta att du betyder sjukt mycket för mig.
Ingen får mig att må så bra som du!

min bästavän, min pojkvän, min Dennis <3


280210

Ska börja med att säga grattis till Timpen, 18 barre. GRATTIS!

Kvällen då? nja ingen höjdare direkt. Eller inte alls skulle jag säga. Börja med att vi åker till Tim i Liljeholmen men när vi kommer så ska dom vidare på en gång, åker mot gullmars och det blev kallabalik på tvärbanan eftersom att vissa pojkar var lite för fulla och förde lite för mycket liv och oväsen. Men ja vad ska man göra? bara o garva. Sen drog vi vidare in mot stan och stannade inte länge, ingen av oss tjejer var speciellt taggade. Vid kvart i 12 bestämde vi oss för att röra oss hemåt. Blev ett litet stopp i liljeholmen också! MEN det var riktigt kul att träffa alla igen det var ett jävla bra tag sen om man säger så.

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sedan sussa gott. Miss min pojke bara :/
och vad fan ska man göra imorgon? en helt ledig söndag utan plugg eller match var länge sen, har dock statslagträning på kvällen men ändå. Kanske blir en liten tripp till skäris. Vi får se :D

langar lista

Favoritfärg: Svart, Marin
Favoritdjur: hatar djur?
Favoritmat: grillat
Favoritdryck: cola eller vatten
Favoritsysselsättning:
Favoritplagg: sommarkläder
Favoritaffär: H&M, Zara
Har du glasögon/linser: naj
Har du/haft tandställning: nopp
Hur gammal va du när du förlorade oskulden: 14 tror ja
Var du full då?: nej
Oskyddat?: minns fan inte
Har du sex idag: nej
Äter du p-piller?: yes I do
Har du mobil: Ahhrå
Vem hade du senast sex med? dum fråga, idiot
Vilken sort: Samsung
Vilken operatör: Comviq
Hur många sms får du varje dag?: Helt olika
Hur många telefonsamtal får du: Beror på
Bästa tv-program: solsidan
Bästa film: Finns för många
Bästa reklam: vettefan
Är du slarvig eller pedant: haha både och?
Hur ofta damsuger du ditt rum: eh pappa damsuger
Har du tänkt någon gång att du vill planera ett mord på någon: nej
Är du rasist: Näe
Vem diggar du mest, Paris Hilton eller Britney Spears: Brittan <3
Idol: Pappa förfa-an
Vad består din garderob av: ett överflöd av kläder
Favorit plats: Sängen med boobi
Fordon: najs bil
Cafe: vettefan
Brukar du titta på dig själv i spegeln: men ja?
Är du blyg?: Beror på, men oftast ja
Är du omtänksam?: jovars
Är du Smart?: när det behövs *blink*
Hur mycket pengar har du varje månad?: 1200 minst, sparar ju ;)
Några piercingar?: Öron
Egen dator?: Ja
Vilken svärdom använder du mest: fitta, skit? haha
Har någon av dina vänner barn?: japp
Vill du ha barn: om typ 10 år ja
Kan du vissla?: yes sir
Tror du på horoskop: nej
Vilken årstid gillar du mest: Sommaren, ge mig NU

färdig fixad!

Sådär ja nu är jag finito! vad jag vet just nu så ska vi hem till Tim och föra, sen får vi se vart vi hamnar, typ ingen av tjejerna har dricka(?) så vet inte om dom var så taggade men jag är det iallafall. Vi får se helst enkelt! Pallar inte ta kort på outfit så ni får se imorgon om jag tar några kort ikväll.

Vi torska matchen med 6-5, men det var roligt att spela någon match bara på kul ibland också! gjorde ett mål och en ass så är nöjd med det. Aja nu ska Cessan ringa när som helst så ska börja packa ihop grejerna. Ha en fin kväll! Puss


I can walk on water

Härligt med en morgonprommis och dessutom lite färg på kroppen! om en halvtimme bär det av mot högdalen för match. Kommer bli stressstress sen när jag kommer hem. Jobbigt men det är smällar man får ta när man stället upp på match! och imorgon är det statslagsträning, inte taggad någonstans. Ska berätta en kulig grej lite senare, inte helt klart än ska få mer info senare men jag berättar när jag vet mer sen :D



länge sen jag la upp en bild på boobi så här kommer en <3


So happy I could die!

gick och la mig väldans sent trots att jag inte gjorde något speciellt igår. Det slutade hur som helst med guld till Sverige! gick upp vid 11 tiden idag och har nu ätit frukost med syster. Ska gå och klä på mig nu och sedan gå till fruängen för att sola. Ska bli riktigt skönt! vi hörs sen <3



feettt snygg jao!


Godnatt

Vad gör jag uppe nu egentligen? jo jag kollar på damfinalen i curling mellan Sverige - Canada och det är så spännande just nu. Det står lika efter 10 omgångar så det blir en till omgång nu. Herre! Imorgon ska jag börja dagen med en prommis och sen en tripp till solariumet. Är blekast på jorden just nu känns det som! har världens shopping sug också, har typ en lista på 100 saker som jag vill ha. Nästa vecka blir det shopping. Vid halv 4 har jag samling i högdalshallen för match med u-laget. Sen utgång på kvällen med mina maggan brudar. TAGGAD!


Vem vill inte bli miljonär

Okej ja det blev ju en rolig början på lovet. Hemmakväll. Kanske lika bra eftersom att jag ska spela match imorgon med u-laget och det blir en jävla massa speltid så måste ju vara på topp! Men snart så börjar solsidan och det är grymt, garvar hela tiden. Sen ska jag kolla på "I taket lyser stjärnorna" och mysa! har hittat min drömtröja vill ha den nu(!!!)


press play och ni är fast med mig

Har städat hela huset, dammsugit och skurat alla golvet. duktiga jag! Pappa kom hem med en liten lön, hade 4 timmar som jag inte hade fått betalt för än så 340 kr fick jag plus extra 100 kronor som tack för att jag varit där och hjälpt till. Nu finns inte G:sson kvar så inget mer jobb blir det där. SAD!

Mamma och pappa ska på middag kväll så jag ska fixa egen mat, denna helg igen. Men syster kommer hem om ca 45 minuter så får kanske lite sällskap. Är sjukt taggad på att dra ut ikväll men verkar inte som att några andra vill ut så får se hur det blir med det.

Imorgon kommer 1000 kr till in på sparkontot! tack godegud för det

 

såhär fint är mitt rum nu, nystädat!


knas

okej min mattelärare hade lovat att resultaten från provet skulle ligga uppe innan lovet. Gick in och kollade schooler och han hade uppdaterat studielägesrapporten fast inte skrivit i något nytt reslutat. wtf?


FREDAG

Sprang ute i 50 minuter igår på fysen. Tiden bara rinn iväg och benen klarade hur mycket som helst känns det som. Härligt måste jag säga! (en aning jobbigt med den lösa snön bara, halkade om kring som fan). Skulle få skjuss hem så fick vänta i 45 minuter eftersom att syrran skulle övningsköra och inte slutade jobbet förens vid 9. Så jag satte mig och cyklade i 15 och körde lite styrka inne i storängshallen! Tänkte kanske ut och springa lite idag också (om jag hinner) ska nämnligen städa HELA huset och tjäna ihop en liten slant. Men måste sätta igång nu om jag ska hinna innan päronen kommer hem!

Gick hem till Dennis igår vid 11 tiden, där skrev jag klart min uppsats och sen kollade vi på film, eller dennis kollade på film och jag låg och snackade i sömnen som alltid! Sov ända till 1 idag, galet skönt att få sova ut och det kommer jag kunna göra hela lovet! FAST jag ska försöka träna så mycket som möjligt på mornarna så man har gjort dagens träning och har resten av dagarna lediga! Nej inga mer babbel nu, STÄDNING vare!


yeye

Nästa vecka så är jag både tränings- och matchledig så det blir att träna själv hela veckan. Idag är det ju löning så får studiebiraget och en liten lön på 400 kr sen när jag jobbat hos pappa så ska köpa ett 12gångers kort på gymmet nu så att jag tar tag i träningen. Nu är det faktiskt bara 3 månader kvar till sommaren så nu jävlar ska jag börja träna och äta blite nyttigare. Från den 1 mars är det godis förbud (eh om jag lyckas haha)

klockan är snart 6 och ingen mamma eller pappa har dykt upp än, ska på träning om en timme så får fixa någonting själv att käka antar jag! ska löpa utomhus idag, i en timme hade jag tänkt! ska försöka fixa musik till någon gammal mp3, mickis är sjuk så ska springa själv.


sportlov

Kollar på hockeyn, eller ja den delen jag missade imorse. Fan hur kunde dom torska mot slovakien? så jävla dåligt. Jag som hade hoppats på guld. Fan alla i hela Sverige kanske ska börja åka längdskidor istället, är ju det ändå som vi klarar av att ta medalj i?

provet imorse gick sådär, hade ju pluggat på fel grejer såklart. Det var bara en massa gramatik och jag hade pluggat på texterna så det var ju lite synd. Men skiteri för nu har jag SPORTLOV! har en inlämning som ska in ikväll bara, men är ju nästan klar så denajs!


In your eyes

Fan det här känns inte bra! aja ska upp till sängen nu
blir uppgång 05:30 imorgon ska tvätta håret på morgonen! blö


Ladies night

Det brann i stuvsta idag, var proppat med brandbilar. Lite sådär intressant att stå och kolla, va dock inte lika kul att inga bussar kom. Så det blev promenad halva vägen hem (brrr!) sen kom det en buss som tur va. Bajsa snett på träningen, inga ruliga skulle dit, jag behövde plugga och hade ingen skjuts hem. SÅ nejtack.

har inte så mycket mer att säga förutom att jag är galet trött och kommer faila på mitt tyskaprov imorgon. Aja skönt att det är första lektionen så man slipper tänka på det mer sen resten av dagen och galet skönt är det också att tunnelbanan funkar igen. Nu kanske jag lyckas komma i tid för första gången denna vecka. *tummen upp*

har oooont i magen, fucking lingon hihi! una har ju redan lämnat landet och imorgon gör mallan detsamma. blir just me and alex in school tomorrow höhö ;) GODNATT



ska fan göra en likadan kunglig


tack igen!

ja tack så mycket igen då SL. Missade fan hela jävla innebandyn pågrund av att tunnelbanan inte funkar och det var verkligen kaos överallt. 2 och ½ timme tog det att komma till fisksätra. Det kryllade av bilar imorse. ÖVERALLT så det blev feta köer och ja bussarna kom inte fram en meter! ingen nödvändig dag över huvudtaget eftersom att vi inte gjorde något på geografin heller. Fick iallafall MVG på min senaste geografi inlämning så bra jobbat lojsen! Om en timme är dags att ta bussen mot Stuvsta. Får se om jag tränar ikväll. Va tydligen typ 3 pers som skulle träna så känns inte direkt värt det då? min hjäna är helt stressad


natti

okej nu känner jag mig väldans trött så det är dags att sussa. Tar någon tidigare buss imorgon än vanligt eftersom att ersättningsbussen tar hundra år då lär jag hinna med saltsjöbanen. Förhoppningsvis är inte det några problem med den imorgon. Aja nu ska jag sova som sagt! PUSS


herremingöte

eh jadu det här med att plugga är inte min grej. Självklart sätter jag på OS och fastnar kvar där & jag har ett stort problem för JAG FATTAR INTE EN TEXT. Varannat jävla ord är helt cp svårt. hur ska jag klara det här? fail på mig känner jag. Imorgon blir det inte mycket tid till att plugga eftersom att jag har träning med pluttarna från 5-7 och sen egen träning. Det tar ju år och dar att komma hem från skolan också så får sitta uppe i natt. Fan juste har engelska att göra också herre min göte. HEJDÅ! <3


TISDAG

Åkte till skolan och skrev matteprov som gick Great eller jag hoppas det! sen hem till dennpan och chilla galet. Imorgon väntar en chillig dag med innebandy och en lektion där det är betygsnack. Nu har jag precis ätit middag och ska snart sätta igång med pluggandet till tyskaprovet. hejaheja!

hatar när folk glider genom allt på en räkmacka. Det är alltid samma personer också. Varför ska vara vissa behöva kämpa här i livet. fan så orättvist! hatare



NU: PLUUGGGGGGGGGGA!


brrr!

sitter i pappas fliströja, mina stora mjukisar och tjocka strumpor ändå fryser jag. Just nu är det -13 grader och det är typ "varmt" om man jämför med vad det var imorse. FAN för det här vädret säger jag bara. Kvällen har iallafall spenderats i allrummet, med högmusik i lurarna och en mattebok. Sen har det blivit lite alltför många pauser framför OS. Hoppas jag klarar matteprovet imorgon. blö natti

ingen träning

hoppar över träningen idag. För att jag ens ska ha en chans att kunna få bra på mina två prov den här veckan så är det nog bäst. Måste få VG på matteprovet och helst MVG på tyskan så det är bara att sätta igång nu. Vi hörs efter middagen när jag har liten "pluggpaus". Vill fan träna men min buss går egentligen om 10 minuter och sen är jag inte hemma förens vid 9 så det tar ju fan upp hela kvällen. Skolan är viktigare, dessutom har jag spelat 2 matcher mer än alla andra i laget i helgen sådeså. Måste bestämma vad jag spendera mitt present kort på, kasnke lite snygga träningskläder hihi!


DAGENS

Kan ju börja med att berätta att det tog 2 och ½ timme att åka till skolan och det tog 2 timmar att åka hem. Riktigt mysigt måste jag säga! HATAR SL MEST AV ALLT så nu vet ni det..

Humör: Ledsen
Planer: Träna och Plugga
Roligaste: Sverige krossa Finland imorse!
Tråkigaste: Resan till och från skolan
Äckligaste: SL
Borde: PLUGGA MATTE
Längtan: sportlov
Beroende: datan
Vill ha: SOMMAR
Frisyr: utsläppt, lockigt
Klädsel: Jeans, vitt linne, biege kofta
Person: INGEN
Låt: Bailando

FUCK DENNA DAG! hatar livet

fuck SL

tydligen är det helt stopp i tunnelbanan mellan fruängen och liljeholmen. Går inga tåg överhuvudtaget! brukar ta en buss som går 50 frågan är om man ska ta den ner till fruängen och se hur det blir när man kommer dit. Ska gå ersättningsbussar vad jag har förstått men nu kommer jag väl komma skit sent till skolan. Vafan varför ska man åka till skolan när man ändå inte kommer fram? blö


godnatt

Fandå Björn Ferry sköt två bom och kom eftersom fan, han som var såå bra. Aja nu sitter jag och kollar på hockey RUS - CZE. Vilken jävla matcher det är i natt alltså. Synd att dom har cp tid där borta så man missar allt. Jag har iallafall varit duktig och gjort klart min hälsopedagogikinlämning och nästan klar med specialidrotten. Great! Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla på matchen.


SÖNDAG

okej fett jobbig dag det har varit dåra. Uppgång vid 8 för match. Blev vinst i DJ matchen mot älvsjö med 4-1. Lyckades kirra 1 ass och 1 mål. Blev sen en snabb dusch och sen vidare till ICA för att köpa lite mat som man kunde trycka i sig. Elitserie match 2 och den gick inte så bra, varken för mig eller för hela laget. Torska med 7-2 så det sög riktigt hård. MEN jag fick spela hela matchen, och vi gick på 2 femmor. Rätt grymt. Fast vettefan va jag gjorde kvar på plan, jag var seg, dålig och benen vägde bly efter en riktig jobbig/tuff helg. NOG OM INNEBANDY!

Har ätit mumsig tacos med mamma och pappa, sen har jag tryckt i mig lite godis också. Ska väl börja plugga snart eftersom att denna vecka blir väldigt jobbig i skolan. 2 prov och 3 inlämningar. Inte klar med något än så det blir en jobb kväll. Är galet trött så ska sova tidigt idag! Imorgon blir det uppgång vid 6 för att kolla på hockeyn. Sverige - Finland :)



FAN VA JAG SAKNAR!


Vår nu tack!

Tänkte bara visa vad jag shoppade för drygt två veckor sedan. Jeans skjorta och jacka. Samma färger som på bilderna. Vill bara ha vår nu så jag kan börja använda jackan!


Beautiful Day

Jag knappt fatta att det är sant det som hänt, men det känns grymt jävla bra! Idag spelade jag min första Elitserie match från start. Jag gjorde ett mål och blev utsedd till matchens lirare. Kan knappt fatta det själv. Fick presentkort på intersport på 400:- och sen matchbollen som jag ska spara. Dock så torska vi matchen men vi spelade riktigt bra första och andra perioden, den sista tappade vi väldigt mycket. Men som sagt IKSU leder serien rätt stort och är riktigt bra. Jag är iallafall nöjd med min egna insats. Dock har jag fått skavsår på BÅDA fötterna och mina skor (som var helt nytvättade) är blodiga. Riktigt onajs vill ja säga.

Vi stannade och köpte en sallad till mig från Deli så ska snart äta den sen ikväll blir det chillpill, hoppas att någon vill komma hit och joina mig. Så tråkigt att vara själv och det har nog aldrig hänt att jag sitter helt själv en lördagkväll. Imorgon är det två matcher, först juniormatch i Div1 då vi möter Älvsjö. Den matchen är vid 10.30. Klockan 2 är det elitserie match igen, ska vara med på den också.


Lördag

Måste säga att man var rätt seg på träningen igår, träning från 8-10 en fredagkväll är inte någon hit. Men det gick hyffsat bra, så jävla synd bara att man aldrig kommer komma med i den slutgiltiga truppen, men det är ju kul att vara med nu i alla fall! Resten av kvällen spenderades i soffan med chirre och cola. Galet skönt ska jag säga. Utvilad är jag idag också. Ska plugga litegrann nu fram till klockan 1 sen bär det av mot storängshallen för match mot IKSU. Får se om man kommer fram till hallen ens, bussarna lär ju vara något försenade. aja det löser sig!

Mamma och Pappa ska ut och äta ikväll, så det blir ensam middag för mig :(
någon som vill äta middag med mig och kanske chillpilla litegrann med mig hela kvällen den kan ju höra av sig. Okej ingen kommer höra av sig. kors i taket! haha



idag är det första elitserie matchen som både jag och jossan är med på. KUL!


fredag

Hann med rätt mycket i skolan, tänkte göra lite mer nu hemma. Fast har såklart fastnat framför OS. Har en del annat viktigt att göra också som att hänga tvätt och bära upp tvätt korgen. Längtar till ikväll - statslagsträning. Det är så himla roligt. Alla är så duktiga. Eftersom att alla är född 92 (några 93) så blir det dessutom ännu roligare till skillnad från när halva laget är över 20 liksom. *hosthost* haha

Nej nu måste jag göra någon nytta känner jag!



galet gammal :)


skolan

Sitter i skolan med mallan och jobbar på engelska arbetet. Fan varför kan jag inte bara få vara bra på engelska. DAMP. Kom 40 minuter sent till teori lektionen. Bra jobbat av mig. Men fucking SL som det alltid är fel på så vad ska man göra? aja jag hoppas Marcus är snällis så jag får grönt hela lektionen för då har jag en GRÖN VECKA. Så nu vet ni att jag klarade det.

Vi hörs sen, jag drar nog hem snart med una som också är här föressten.

tjululu

är galet trött men jag sitter och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så mina skor hinner torka under natten, ska ju använda dom imorgon kväll så måste hänga upp dom innan jag lägger mig. Har suttit i en timme nu och väntat känns det som. Fast hur lång tid tar det ens för en maskin att bli klar? tänk om det tar typ 3 timmar :O

Nej men jag går och lägger mig i sängen nu och kollar OS. Hörde att Anja tog brons. FETT BRA! Rätt sjukt att hon ens lever? hade jag vurpat som hon gjorde häromdagen hade det blivit mos av mig kan jag ju säga..

Börjar 10 imorgon med innebandyteori. Får se hur länge jag stannar i skolan sen. 
Pusssilussi <3 

går inte att ladda upp bilder från den här jävla datan. Så ledsen för att det bara är texttexttext.


Bättre i Berlin

Ja damträning idag då, gick helt okej. Men inte så värst kul. Ska spela match med dom på Lördag - mot IKSU. Sveriges bästa lag. Råtorsk. Mys. Men jag kör bara. Ger det en chans. Blir min 5e elitserie match för säsongen.
HELGEN
Fredag: Skola 10:00-? Statslags träning 20:00-22:00 Eriksdalshallen
Lördag: Plugga. Dam match 16:00 Storängshallen. CHILLAGALET på kvällen
Söndag: Juniormatch 10:30 Storängshallen. Lunch med laget och sen kolla dam match. PLUGGA
ja kul helg? nej inte direkt
visst det är kul med innebandy, men inte när det blir föör mycket

TORSDAG

Lite halvt meningslös dag dåra, ingen tyska för andreas bil hade blivit stulen HAHA. Sen ingen samhälle där vi inte hade någon lärare och sen matte då jag gjorde litegrann. Blev lunch med alex på ticken och sen svenska då vi lyssna på redovisning och engelska då jag gjorde klart läxan som skulle in och sen glosförhör. Nu fick ni veta mina meningslösa skoldag!

DET BÄSTA, ingen innebandy imorgon. Vi har teori i skolan istället vilket är galet bra för jag kommer kunna sitta i skolan och plugga hela dagen imorgon och få en massa gjort. Kommer ha en grön vecka! ..förhoppningsvis, kan ju hända att man ramlar ner från spåret vid tuben och dör. Vem vet?

Nu ska jag byta om och sedan dra på träning, idag blir det träning med damerna. BLÖ


hockeynatt

Dennis är på väg hit och så ska vi sitta uppe hela natten och titta på OS, hockey då såklart. Just nu spelar damkronorna men ligger under mot Canada så det är rätt ointressant eftersom att dom inte kommer vinna! Halv 2(?) är det dags för herrarna och jag längar. Foppa är ju med, han är min boobi. Och har alltid varit. Typ kär i killen alltså. Aa men nästan. Lagom najs med uppgång vid 6 imorgon. Allt går om man vill. Okej inte direkt så att jag vill men jag måste. Grön vecka you know ;) 6 lektioner kvar. KÄMPA

Träningen med småttingarna gick bra, kollade en perre på pojkarna från skolan och sen träning som också gick bra. Great! Nu kommer dennis så vi ska väl leka litegrann fram till halv två. Sov gott!


How soon is now

Kom lite sent till innebandy men vad gör det när vi ändå inte gör någonting. Vi kommer dit, sätter oss på bänkarna och väntar till det är gått 40 min av lektionen då Sebban säger att vi ska börja bygga sarg. När en timme av lkeitonen gått är sargen uppe. Kör lite oseriöst smålagspel i 5 minuter, sen ger alla upp. Några sover på madrassen, några lirar litegrann, några skjuter och några sitter bara och pratar och vips så är lektionen slut. Hur oseriöst som helst, frågan är ska man klaga? Nje på ett sätt måste jag ju säga att man gillart.  

Galet skönt att komma hem till klockan 2. Har dock inte gjort något vettigt sent dess över huvudtaget. Har en text på engelska att svara på frågor till + glosor. Får göra dom ikväll helt enkelt för om 15 minuter går min buss mot Stuvsta. Så kanske dags att börja packa väskan. Juste Norris ska kolla bär vi har träning för pluttarna också. Och det är huddinge - orminge i tomtbergahallen 19.30 ska försöka få med mig alex och kika en perre. Sen 2 timmars träning. blö Nej men fan va ruttet tackar för mig. TJING <3


grönt tack

Ska ha en hel vecka grön för första gången 2010! ser ljust ut efter 2 dagar, bara 8 lektioner kvar denna vecka som ska bli gröna. Har en massa jävla små läxor och skit som jag måste ta tag imorgon. Idag fastnade jag framför OS. Plockade fram allt men mer hann (orkade) jag inte med.

Har betalat handpenningen till resan nu. Eller har skickat pengarna (1200 kr) till Cessan som hon betalar in imorgon. Fan nu känns det verkligen som att vi ska åka. GALET. Ska packa väskan till imorgon nu då. fan va jobbigt! säger väl godnatt nu då



snyggingar haha


semla

Sitter och kollar på OS såklart. Kollar hela tiden haha. Ska börja äta semla nu. Fetttttto.


Lady GaGa ft. Beyoncé - Telephone

Nu blir det mat. Pappa har lovat semlor till ikväll, det är ju faktiskt FETTISDAGEN.
Ska plugga lite ikväll, har 2 prov nästa vecka, som jag måste få bra på.
Dessutom har jag en engelska inlämning som måste bli klar innan lovet.
Så kan lika gärna börja lite nu. visst?




"we are the world"

Visade pappa låten "We are the world" for Haiti nyss. Nu har han blivit helt fast haha. Han har kopplat in datan till högtalarna i allrummet och spelar jättehögt i hela huset samtidigt som han lagar mat. Han har sagt 10 gånger nu hur bra han tycker det är att massa artister går ihop och gör låtar när det händer sånahär katastrofer. Haha "det är så himla bra lollo, tycker du inte? jätte bra ju" HAHA alltså vafan han har aldrig brytt sig om sånt innan? Han är så rolig. Knas pappa.

alla har denna låt i sina bloggar så skadar väl inte med en till


INTE OKEJ

fucking bussen gick från segeltorps cenrum imorse runt 08:25. Bussen segar så missar självklart 35 tuben. Nästa går 45. Innan liljeholmen står den och väntar i drygt en kvart? Den kör fram till perrrongen men kan ändå inte åka vidare pågrund av rökelse mellan t-centralen och östermalstorg. Väntar ännu längre, folk börjar röra sig mot stan på andra håll. Men jag väntar lite till och tuben kör vidare till zinkensdamm. Därifrån fick jag GÅ till slussen som tog en dryga 20 minuter det var jättemysigt med låga converse och leggings. MMM! härligt med en morgonpromenad. NJÄ. Bussen går sen 09:45 mot skolan och kommer fram 55. Det tog 1 och ½ timme att åka till skolan. Fan rekoooord eller?

Aja ville bara att ni skulle veta vad jag har varit med om denna morgonen. Missade hela första lektionen, men fick närvaro för hela så kanske inte sla klaga? dagen har varit chill. Fick sluta en halvtimme tidigare från tyskan också. Vi hade redovisning idag också, vi satt där framför klassen i en HALVTIMME. Haha. hela klassen somnade :)

Tisdag

Gick typ inte att skriva på hela kvällen igår. Är ap stressad nu så fattar inte varför jag sitter här. Bussen går om 25 minuter och jag har knappt börjat fixa mig. SMART! Igår hittade jag mitt thomas sabo armband som varit borta ett jävla bra tag och så glad jag blev. Wiho. Sverige tog sitt första Guld i OS igår, jag är fett insatt haha!

UPDATE: JAG HANNNNN HEJDÅ!


Crying in the rain

Livet känns lite lättare. Nu ska jag plugga i en timme och äta varma mackor mums!


tack dadi

glömde säga de förut. Jag har designat ett par egan innebandyskor, pappa beställde dom till mig igår. 1200 gick allt på men det är det värt. Nu kommer jag ha ett par egna skor som inte en annan jävel har, kul att få ha något eget för en skull liksom? Det tar 21-28 dagar innan dom kommer. Visar er då hur dom ser ut. Nu går om buss om 5 minuter så hejdå!


Måndag

Håller på och skriver till redovisningen som är imorgon. Den måste bli bra! Är snart klar med det första om england, sen ska jag skriva om efterkrigstiden som är på 3 sidor. Och sen det sista om min författare också, herre kommer ha över 2 A4 sidor att redovisa. Aja skönt att ha det över imorgon iaf!

Nu ska jag käka lite mellis och sedan dra iväg till träningen, ska ha snack hela laget innan träningen och sen ska jag prata med min tränare. Slutar detta i skit då vet jag inte vad jag gör! Ska inte träna sen, har ju hur mycket som helst att skriva om till redovisningen, ska tydligen vara med på något möte som handlar om småttingarna vi tränar också? ingen aning men aja.

Ska äta lite nu somsagt och sen dratta iväg. Tjing!



suck and blow. från i lördags


alla hjärtans dag

vi vann matchen igår, men det är inte kul att gå gråtandes från en match. Blev tjaffs med tränaren och jag tänker inte gå in mer på det. Men igår kände jag bara för att byta klubb. Slippa allt och börja om på nytt. Men jag antar att det blir bra. Mickis skulle prata med Andreas idag så jag hoppas att det löser sig!

Var mycket trevligt på middagen igår hos Mallan. Vid halv 11 tiden så åkte alla dom till Odenplan men jag gick hem till Runmon istället, var helt okej där hade dock varit kul att åka med dem andra nu kanske känner jag efter men det kommer ju fler tillfällen. Blev kvar väldigt länge eftersom att Dennis skor blev snodda så han fick åka hem i tofflor haha! Tog 3 bussen hem så var väl hemma till halv 4.

Idag har jag varit med Dennis och vi har typ legat och degat, kollat på OS och ätit pannkakor. Men nu ska jag sätta igång med pluggandet. Har som tur är imorgon på mig också, men ska försöka gör klart allt om min författare idag. Ikväll ska jag nog träffa Dennis igen, bara chilla galet :)


allt är komplicerat

Nu har jag satt lösenord på bloggen just för att jag tror att det är en av mina tränare som läser bloggen? Någon har hur som helst gått och sagt saker jag har skrivit i bloggen till mina tränare. Vilket kanske inte är så bra. Det är anledningen till varför jag sätter lösen ett tag. Tar säkert bort det sen igen..

Hur som helst så har jag varit och slingat håret hos Jessica och det gick jättebra. Är verkligen nöjd. Tack så mycket Jessica! Blev lite ljusare än innan, ingen jätte förändring men det ville jag inte ha heller. Det kommer blekas sjukt mycket i sommar, så kommer väl antagligen slinga en gång till innan sommaren och så blir det perfa. Har ringt en massa samtal fram och tillbaka också under dagen, tydligen behövdes det folk till dam matchen ikväll, dom möter Rönnby i västerås. Dennis ville ha med mig, men det blev alldeles för stressigt. Kände mig inte heller taggad på 6 timmars bussresa fram och tillbaka. Har ju laddat inför statslagsträningen nu hela veckan. Men Dennis hade ringt till Tony (statslagstränaren) så det var hur som helst helt okej att jag åkte iväg men nu blir det inte av eftersom att bussen redan har gått (dom skulle samlas vid 15 i huddinge). Däremot kanske jag åker med på söndag till Karlstad. Vi får se hur det blir med det. Min juniortränare har ringt också och frågat en massa grejer. Jag känns mig väldigt trött på allt krångel fram och tillbaka. ALLT är komplicerat just nu. Men fan va glad jag är att det är Fredag och helg! Får se vad jag hittar på ikväll efter träningen. Men nu ska jag äta lunch/middag, börja byta om till träningskläder och sedan platta håret. Jag har varit duktig och tvättat 2 maskiner också. Mamma kommer bli happy hihi


FRÅGA OM LÖSEN!

Nu ska jag dra börja fixa mig för att sedan dra mig mot sjödal. Som jag skrev igår så ska jag slinga håret. Kommer få två timmar skolk för det men just nu skiter jag i det för mitt hår ser förjävligt ut! Ska träffa Cessan en snabbis också och lämna pengar till henne, skönt att allt med pengarna löste sig. Det har jag bara att tacka mami för. Men nu har jag rätt bråttom. Jag skriver ner jag kommer hem igen. Då hade jag tänkt att plugga litegrann så jag slipper göra det i helgen. SÄTTER LÖSEN PÅ BLOGGEN NÄR JAG KOMMER HEM SÅ FRÅGA OM NI VILL HA :)<3


Godnatt

Ska röra mig mot sängen. Imorgon blir det hyffsat tidig uppgång för att jag tänkte gå ett varv runt långsjön innan frulle. Ni vet jag lovade mig själv att jag skulle bli nyttig och börja träna när resan till i sommar var bokad och det är den nu! Så imorgon bitti blir det 8 km powerwalk. Sen hem och fixa sig för att sedan dra mot sjödal för att slinga håret hos Jessica. Kan redan nu säga att det inte blir någon jätte förändringar ska väl mest färga utväxten tänkte bara lägga några ljusare slingor. Sen bleks det ju jätte mycket i sommar så för blondt vill jag inte göra. Pallar inte ha utväxt hela tiden nu är det perfekt eftersom att den nästan inte syns alls! På kvällen har jag statslagsträning från 18.15 - 20.00

3OH!3 - STARSTRUKK



JAG HAR SÅN JÄVLA LUST ATT KLIPPA AV MIG HÅRET...
...men jag vååågar inte OCH jag kommer ångra mig haha!

hard workwork

Jag och mickis var ute och sprang i typ 45 minuter(?) Det var verkligen jätteskönt och det gick jätte lätt. Vi höll ett bra tempo hela vägen och skulle nästan kunnat fortsätta i en kvart till. Blir kondition UTOMHUS varje torsdag från och med nu!

tydligen är det någon som läser min blogg, som kanske inte borde läsa den?
från och med imorgon blir det lösen på bloggen, bara så ni vet!



ledsen om jag skrivit något dumt om någon tagit åt sig av det!


MAGGAN!

Har glömt att berätta att MAGALUF ÄR BOKAT! kommer bli helt galet.
 Vi åker den 7 Augusti. Längtar


HELG

Nu har jag helg och fan va skönt det känns! Dock känns det som att denna helg kommer gå med en väldans fart. Har fullt schema nästan. Ska snart börja byta om till träningskläder och sen fixa musik till min gamla mp3. Mamma ringde och frågade om jag kunde börja med maten så får väl göra det också!



ge mig SOMMAR. nu!

PS. MALLAN IS BACK ON TRACK! WOOOOOHO


plugghästen

Ska kila film och mysa nu, har varit duktig och sprungit. Blev inte så långt dock, alldeles för kallt! ska sätta på "I taket lyser sjärnorna" som var inspelat på boxen såg jag nu. MYS! Mamma och pappa är på konsert? eller så var det teater? aja skit samma och syster är i stan och röjjer så blir att vara själv haha. Mobboffret nummer ett :) Gick föressten bra idag för mig och Alex. Ungarna fick en liten godispåse att dela på efteråt för att dem var så duktiga (Fast några ungar vill ja bara skjuta ett skott i huvudet på!)

HAHAH så jävla kul, min granne kallar mig plugghäst. Inte okej vafan!


pöss

kom på att jag MÅSTE fixa fram money! får ta ett snack med mamma. Nej nu måste jag dratta mot bussen! Föressten ligger träningstruppen till statslaget uppe på stockholminnebandy. Är jävligt chockad över att vissa namn inte är med. HERRE! hur tänkte dom nu? nje ska dra. Tjao!


glamourama

Har precis kollat på dom två första avsnitten av glamourama. UNA DU MÅSTE TITTA PÅ DEN ANDRA AVSNITTET! du kommer dö, det gjorde fan jag! Ska snart dra till bussen och åka till stuvsta för att träna småttingarn, idag är det dubbelträning vilket betyder mer cash. Great! Det är B-match ikväll så några i laget ska spela. Inte jag dock. Pallar inte åka och kolla.. tror jag hade ju tänkt att gå ut och springa. Vi får se men kanske hinner med båda vi får se. Har inte pluggat ett skit idag heller. INTE OKEJ! Nu måste jag börja göra mig klar. höööööööörs


hejdå

fan va tråkigt det är att sitta helt själv här i skolan, inte en jävel är här? ska väl börja röra mig ner mot bussen om 10-15 minuter iallafall. Har inte fått speciellt mycket gjort men ska ta tag i skiten imorgon för då slutar jag tidigt. Har bestämt mig för att imorgon efter att jag tränat killarna ska jag hem och sen ut och kuta. runt långsjön(?) sen torsdag ska har vi fys på träningen då ska jag köra kondition och följa me några ut och springa. Min kondition måste upp på topp nu! höhöh

Ta buss 443 från Nacka strand mot Slussen.
Den går från Nacka strand 17:12 
och kommer till Slussen 17:25.

Vid Slussen byter du till tunnelbanans gröna linje 18 mot Farsta strand.
Den går från Slussen 17:29.
Du är framme vid Skanstull 17:32.

Restid 20 minuter. Trevlig resa!



HEEEEEEEEEEJDÅ!


innebandy

Skolan tog precis slut. Men jag ska sitta kvar och plugga litegrann eftersom att jag ändå knappt hinner hem innan jag ska till Eriksdalshallen. Ska möta upp Alexia vid skanstull kvart över 6 innan det måste jag käka något också. Ikväll är det alltså final för seniorerna i DM (bäst i stan). I damerna så är det Huddinge - Balrog. Den matchen börjar 18:30! Efteråt spelar killarna Täby - Balrog. Tror inte vi ska kolla på den eftersom att den är rätt sent men vi får se. Dem flesta i laget kommer antagligen vara där och titta.

Vi hoppade över svenska lektionen idag och gick över till nacka gymnasium för att kolla på skol-dm i innebandy där killarna i vår skola gått vidare. Dom mötte nacka och värmdö, vet dock inte hur det gick för dom i sista matchen men dom vann mot nacka iaf!

Jag fick mail från statslaget idag. Dom har tagit ut hela träningstruppen nu och jag kom som jag skrev förut med! På fredag börjar som första träningarna och jag är sjukt nervös. Från mitt lag har jag Nelly med mig som dock är målvakt men skönt att slippa vara själv. Jossan åkte ut i den sista uttagningen :/ Jobbigt att det kommer vara träningar fredagar och söndag kvällar men det är sånt man får ta. Nu jävlar!

nej dags för lite plugg!

MÅNDAG

Najs skoldag, tråkig men najs eftersom att den bara bestod av tre lektioner. Åkte hem till dennis efter skolan, han hade varit sötis och fixat frankenstein filmen till mig som vi har prov på imorgon så ska lägga mig i sängen och titta på den snart. Träningen gick skit dessutom, men så blir det ibland. Ogillar att träna tillsmmans med 94erna. Var det inte elitsatsnings träning? vissa kan ju inte ens ta emot en pass? åh nej men gillar mitt lag bättre (a).

Käkade middag nyss, bättre sent än aldrig. Fan känns som att jag har mycket att göra denna vecka, skriver ner allt så jag kommer ihåg.

Måndag: -
Tisdag: Skola 9.10 - 15.50. Kolla DM-finalerna i eriksdalshallen
Onsdag: Skola 9.00 - 13.15. Träna småbarnen 17-19 Träna gymmet efteråt(?)
Torsdag: Skola 8:00 - 14.20. Fysträning
Fredag: Frissan (ska snacka med jessica) Annars träning i skolan 12-14
Lördag: ?
Söndag: ?

Emellan allt detta måste jag hinna plugga en massa också. Längtar INTE till sista veckan innan lovet. Bombad med plugg. 1 inlämning och 2 prov!

Nej men dags att tagga upp till sängen. PÖSS


chilla på livet

jag är helt DÖD! har gjort tusen saker idag känns det som, dagen har varit lååång med andra ord. Sov inte många timmar inatt, har hållt på att somna flera gånger men nu måste jag fan sova. Skönt att jag börjar 10 imorgon så det blir en liten sovmorgon. Nej pallar inte babbla skit. GODNATT


D Ö D

första matchen imorse gick bra, vi vann med 6-2. Dock var alla i laget sjukt sega, speciellt jag. Dom behövde folk till matchen efter våran, så jag ställde upp och var med på den också. Där blev det torsk med typ 12-8 eller något sånt(?) kass målvakt? JA! just nu vill jag bara lägga mig i sängen och typ sova i en vecka men icke.. ska snart bege mig mot SATS för spinning med mami. Gud vad jag kommer dö efteråt! Men det är bara och kööööra. Efter träningen ska vi till hockeyhallen och kolla match, sen hem och äta smarrig tacos. MUMS!

ikväll bokar vi förhoppningsvis resan :D


dags för match

Gårkvällen var verkligen lyckad. Jag hade skitkul! tack Annie, patricia och jessica

nu har jag precis käkat frulle och ska gå och klä på mig nu, sen blir det match. Fett jobbigt att jag måste åka dit själv med buss för pappa är på hockey. Aja ska gå fem över så måste skynda lite nu. Fyfan va jag bara vill soooooova. Tur att man tog bakis tabletter innan man sussade!


LÖRDAG

Denna dag har jag väntat på hela jävla veckan. Ska snart hoppa in i duschen och sen kleta in mig med lite BUS. Är ju blekfet så lite fejk bränna skulle sitta fint! Idag blir det först middag hos Annie som fyller 18 år på onsdag. Så mysigt att äta middag allihoppa. Det blir annie, jag, malin, cessan, jessica, amanda, angelica och hanna. GRYMT! Efter middagen blir det lokalfest i frunken. Kommer bli grymt det med. Hoppas verkligen att kvällen bli som man hoppas. Men inna duschen ska jag gå ner och käka lite lunch. Börjar bli hungrig!

Jag kanske kan visa outfit och skit för ikväll sen. Beror på om kameran funkar håller på och laddar den till ikväll nu. TJOHO! ha en bra lördag <3

I <3 chris brown

Hans senaste album "graffiti" är jättebra! Jag skiter i om han är en "kvinnomisshandlare". Han är grym och det har han alltid varit. Hans musik är verkligen min musiksmak!



Seriöst lysssna. GRYMMA


You make me dreams

Skönt att träna lite, fan tänk om man alltid kunde få vara ledig på fredagar och åka och simma. Hade varit underbart men nej nu är det ju den där jävla innebandyn som stör en litegrann! Aja efteråt mötte jag upp Cessan i huddinge C och fixade some stuffs!

Börjar bli hundrig. Jobbigt att vi ska äta om typ 3 timmar så pallar ju inte trycka i sig värsta maten. Men måste ju äta något. Aja får hitta på något. Innan päronen kommer hem ska jag städa och bestämma outfit + hår till imorgon :) Håret är störta problemet nu, rakt - lockigt - långt - kort?



något sånt här kanske?


If today was your last day

Imorgon blir det ingen innebandyträning i skolan för mig. Känns onödigt med knät. Bättre att jag sparar mig till söndag. Däremot ska jag och Sandra åka och simma. Mamma trodde det skulle vara bra för knät också. JÄVLA TJAT OM DE DÄR KNÄT ASSÅ! haha. Har en massa andra grejer och fixa också. Blir nog en skön fredag med sovmorgon i alla fall! Och imorgon fyller Sandra 18 år :D fy fan va avis jag är!

GaGa


Speechlees

Tog hundra år att åka hem från skolan idag. ONAJS! Väl hemma hade jag verkligen as tråkigt. Men vid halv 6 kom mamma hem så började jag med maten, pannkisar fick det bli idag.. gjorde dem på soyamjölk, haha visst låter det äckligt? fast det smakar som vanligt bara att det är nyttigare! I alla fall sen skjutsade pappa mig till träningen, blev det inte speciellt mycket träning för mig, kunde inte springa för att det gjorde så ont i knät. Det gick bra att springa försiktigt men nu var det intervaller som vi skulle göra så jag satte mig på tränings cykeln istället och stannade där hela träningen. Kicki kollade på knät men som jag sa så är det bara en smäll så det är svullet och kommer göra lite ont ett tag men det kommer gå över. Har jag ont på matchen på söndag är det bara att bita ihop och köra!
Damtränaren kom fram och pratade med mig idag. "Laget saknade mig". Dem vill ha mig tillbaka till a-laget. Det är många som slutat, skadat sig mm. Han kollade på våran match i lördags och sa att jag borde spela på en högre nivå. Men jag sa som jag kände att jag har roligast i juniorerna för det är verkligen så. Men jag ska tänka på saken. Kommer jag tillbaka nu kommer jag antagligen få spela matcher. Men jag tror inte att jag är redo?
Det här laget var BÄST!
jag är # 3 haha! blooondie

skolan

brabra, kom en halvtimme försent till första lektionen. Jävla buss i slussen som inte kom stog och vänta i en kvart. Och sen log jag och snooza imorse i en halvtimme. bra dääär! nu börjar andra lektionen. Som tur är så har jag inte lika lång dag idag som vissa andra i klassen. TACK GUD! nej men ska väl gå och dö lite nu. tjing

mår inge bra

Min kropp mår inte bra. Jag har ont överallt. Jag har minst 15 blåmärken över hela kroppen. Jag har inga bra skor för mina fötter, fossingarna pallar inte mer snart (inte mina innebandyskor heller för den delen. KIRRA NYA, PAPPA?) Jag har huvudvärk, jag känner mig fet eller jag ÄR ett fetto, jag vill sova men pallar inte. Jag vill inte gå till skolan imorgon. Fan va allt blev jobbigt! gaaaaah. Nej ska sova NU

långdag

Har haft fullt upp hela dagen verkligen. Har varit och badat i Eriksdalsbadet med skolan. kuligt! Vid 14 tiden träffade jag Dennis. Bara chillade hemma hos honom. Vid 16 var jag hemma och började med maten och packa. Skulle ta bussen mot stuvsta vid kvart i 5. Den var dock jätte sen, men jag mötte upp Alexia vid kungsklippeskolan. Hade en träning med pluttarna, gick väl bra för att vara första träningen liksom. Fick faktiskt beröm av en pappa efteråt, han tyckte vi skötte oss riktigt bra. Så det var kul och dem flesta barn verkade tycka det var kul också (Y). Efter det var dit dirr till huddingehallen för match mot Täby IS. Blev torsk med 4-2. Jag sög hästballe. Jag själv tycker i alla fall det. Fick en smäll på knät så har jätteont just nu, kan knappt gå :/ får se om jag kommer kunna träna imorgon. Hoppas det för jag behöver röra på fläsket, inge snack om!
Nu har jag precis ätit lite grann och duschat. Ska snart hoppa i säng, jag börjar 8 imorgon :/ FYFAN!
den här trenchcoaten ska jag beställa. Provade den idag. Perfekt!

party music

fixat lite ny partymusic till min spotify nu! tänkte vara lite snäll och dela med mig av det. Typ alla har väl spotify i denna värld? Annars ser ni ju vad låten heter så kan ni söka på youtube.

Tom Pulse – Cuando - Sunshine Radio Mix

3OH!3 – STARSTRUKK [FEATURINGKATYPERRY] - Explicit Bonus Version

Star Pilots – I'm Alive - Radio Edit

Cheryl Cole – Fight For This Love

Alex Sayz – Shame On Me - Radio Edit

Armin Van Buuren – In And Out Of Love (Radio edit)

Medina – You & I - Svenstrup & Vendelboe Remix

Deepside Deejays – Beautiful Days - Original Radio Edit

Lady Gaga – Dance In The Dark

Lady Gaga – Alejandro

Edward Maya Feat Vika Jigulina – Stereo Love - Radio Edit

David Guetta – One Love (Featuring Estelle)

Guru Josh Project – Crying In The Rain - Niels Van Gogh & Dave Ramone Radio Edit

Nexx – Synchronize Lips - Radio Edit


DÅLIG JAG ÄR

Hahah jag tog bort sminket, men tror ni jag pallade mer sen eller? NEJ. fan pallar inte åka ääända  till frunk för att sola. Istället har jag varit snäll mot familjen (mindre snäll mot min feta mage) och bakat en kladdis till ph finalen ikväll. Ska gå och kolla 2 and ½ men medans jag väntar in PH. Nu dör min data också. Bra tajming där lojs!
sööötrå baby (till höger förfan)

Lyssna på länken!

http://www.huddingehockey.com/downloads/Svullo_-_Sodra_Stockholms_Stolthet_Nummer_1_(1993).mp3

Nu ska jag gå och ta bort sminket. Det är nämnligen så här att imorgon är det vinterfriluftsdag, jag ska åka och bada med una och massa andra. DÅ KAN MAN INTE VARA BLEK. HALLLÅ? så nu blir det bums till solariumet för att kirra lite färg (a). Ska nog köpa med mig något mums hem också, det är ju fan PH final. Frågan är bara vad jag ska köpa? :/


HAHA okeeej?!

garvar varje gång! kul att någon är på topp om mornarna ;)


irriterad

..Över allt och ingenting. Har värsta humör svägningarna just nu känner jag! Vettefan vad det beror på? kanske är för att jag är hungrig och ingen jävel i min familj kommer hem och gör mat till mig? Bara för de så ringde det här hemma nu.

Och det var Mormor som hade problem med tvättmaskinen, söt hon är alltså. Tydligen hade hon pratat med pappanyss som hade sagt att det bara var jag och han som skulle äta. HOPPAS det blir något gott alltså. Pallar inte me någon jävla GI-mat idag. Är inte alls sugen på det! Måste fixa ihop info. om terminen nu som vi ska träna killarna också eftersom att det drar igång imorgon! Ber till alla gudar att det är snälla barn och att dom gillar oss (a)!

Nej men nu ringer jag padre och frågar vart fan han hör hus. Ikväll händer det ingenting. Ville egentligen åka och träna med jag kände att det kanske var bäst att ta det lugnt eftersom att det har varit så mycket hela helgen + att det är match imorgon! Nästan vecka ska jag köra igång!



minns det som igår.. :')<3


segdag

Sitter på sjukt seg svenska lektion. Orkar inte med skolan just nu. Jag sitter och tittar in i väggen hela dagarna, om man får ha datorn så har jag den som sysselsätter mig med. Kul att man slutar 15:50! JAG ORKAR INTE.
Bara för att jag har så tråkigt så langar jag en lista!
KÄNSLOLIV [x] Du har gråtit för att du varit kär i en idiot [x] Du har sårat nån så de börjat gråta. [x] Nån har sårat dig så du börjat gråta [x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år [ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år ÄRLIGHET [x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. [x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra. [x] Jag har smygit ut utan lov. [x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar. [x] Jag har en hemlighet som ingen vet. [x] Jag har fuskat i ett spel. [x] Jag har struntat i ett prov. [x] Jag har fuskat på ett prov DÅLIGA TIDER [x] Jag har druckit alkohol. [ ] Jag tar mediciner mot depression. [ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det. [ ] Jag har vaknat gråtande. [x] Jag har somnat gråtande. DÖDEN [x] Jag är rädd för att dö. [x] Jag hatar begravningar. [ ] Jag har sett någon dö. [ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord. [ ] Någon nära till mig har begått självmord. MATERIALISM [x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare. [x] Jag äger något från H&M. [ ] Jag äger något jag köpt på E-bay. [ ] Jag äger något från Diesel. RANDOM [ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. [x] Jag ser på nyheterna. [ ] Jag dödar inte insekter. [x] Jag svär ofta. [x] Jag sjunger i duschen. [x] Jag är en morgonperson. [ ] Jag betalade för min rington. [ ] Jag är petig med grammatik. [x] Jag är en sportfanatiker. [x] Jag är bra på att baka [ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan. [x] Jag vet hur man skjuter. [x] Jag skrattar åt mina egna skämt. [x] Jag äter snabbmat varje vecka. [ ] Jag är bra på matematik. [x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet [x] Jag är kittlig. [x] Jag älskar mörk choklad. [ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel. [x] Jag är bra på att minnas ansikten. [ ] Jag är bra på att minnas namn. [ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv HÄLSA [ ]Jag föddes med en sjukdom. [ ]Jag har fått stygn på ett öppet sår. [ ] Jag har brutit ett ben i kroppen. [ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän. [ ] Mina visdomständer har tagits bort. [ ] Jag har genomgått en allvarlig operation. [ ] Jag har haft vattkoppor. [ ] Jag har haft/har astma. ERFARENHETER [x] Jag har tappat bort mig i min hemstad [x] Jag har sett en fallande stjärna. [x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. [ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. [x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. [x] Jag har sparkat en kille mellan benen. [ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan. [x] Jag har lekt sanning eller konsekvens. [x] Jag har medverkat i en teater. [x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga. [x] Jag har sett norrskenet. [x] Jag har suttit på ett tak på natten. [x] Jag har aprillat någon. [x] Jag har åkt taxi. [x] Jag har ätit sushi. [x] Jag har åkt snowboard. UTSEENDE [ ] Jag är kortare än 170cm. [x] Ibland tycker jag att jag är ful [x] Jag blir lätt brun. [x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. [ ] Jag har en tatuering. [x] Jag är osäker över mitt utseende. [ ] Jag har haft/har tandställning. [x] Jag har glasögon/linser. [x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. [x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg. [ ] Jag har mer än två piercingar. [ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. [x] Jag har fräknar FAMILJ [x] Jag har svurit åt mina föräldrar. [ ] Jag har blivit utslängd hemifrån. [x] Mina biologiska föräldrar är ihop. [ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal. [x] Jag vill ha barn nån dag. SKAMLIGHETER [ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer. [ ] Jag har pissat på mig av skratt. [x] Jag har gråtit av skratt. [ ] Jag har limmat fast min hand i något.

A Place Nearby

Dags för sängen nu kanske då! längtar till imorgon kväll klockan 22, alla vet nog varför. FUCKING PH FINAL! kul att man vet vem som vinner, men vafan skiteri. Börjar 9.10 imorgon och slutar vid 16. Sjukt segt men vad gör man! Efter imorgon är det ju nästan helg känns det som eftersom att det är bad på onsdag och en bara torsdag, skönt som fan. nej men nu måste jag sova. Vi hörs imorgon tullisar!
bara för att den är så 7kt söt GULL1. Lilldennpan asså haha kompizzzz :)

nytt jobb

Träningen gick helt okej, förutom att jag har jätte ont på mitt skavsår på handen. Men Andreas fixade det så det gick bra sen i alla fall. Och nu har man kirrat ett jobb också. WIHO! Känns så jävla skönt att man kommer dra in lite slantar fram till sommaren. Jag och Alexia kommer börja träna ett pojklag i innebandy födda 03. Dom är alltså 6 år gamla så det kommer bli kul. En timme i veckan från 6-7 på onsdagar, det blir nog inte speciellt jobbigt. Lätt förtjänta pengar kan man lugnt säga! Dessutom kanske det kommer bli ett till lag födda 04 som vi också kommer ha hand om, men ingenting bestämt än!
Nu börjar snart paradise hotel, fan imorgon tar det slut. SAAAAD!
Alla vet väl vem som vinner? Men jag hejjar ändå på Christoffer (a)
Den här outfiten vill jag ha i vår :')

Måndag

Nu har jag precis ätit lite och ska byta om, sedan träning i två fucking timmar. Men jag överlever nog och ikväll är det paradise hotel. Satan i gatan va kul! jag orkar inte med människor som dig, aa juste precis du!


A lot like Love

Kollade på A lot like love igår med mami och syster. Ashton kutcher är för snygg dööör! Mycket söt film i alla fall hade faktiskt aldrig sett den innan!
är i skolan nu, började vid 10 och slutar ett tag. Våran hälsopedagogik är inställd superduper mega bra jö. Vet inte vad jag ska göra när jag kommer hem har nämligen inge plugg den där veckan :) Ikväll är det träning!