Ny blogg!

http://louiseekman.bubbleroom.se


lite planer

Pjuuuh, Huddinge klarar sig kvar i Elitserien efter andra året i högsta serien. Skönt!

Har precis ätit världens godaste middag, min pappa är verkligen grym på att laga mat. Ska bli som han när jag blir stor, Dadicool. Vi satt och pratade lite under middagen om i sommar. Ska försöka komma iväg på en veckas utomlandsresa med familjen, det är ju alltid kul att göra något under sommaren med familjen. Lutar just nu åt Kroatien med faster, stene och kusinerna? Jag HOPPAS verkligen på det. MEN ingenting som är bestämt eller så vi sekulerar litegrann bara. Håller tummarna!

Nej men vad ska man säga? plugget börjar imorgon, galet otaggad för det + att jag har rätt mycket plugg att fixa den här veckan. TVÅ prov som jag har missat ska göras på fredag. Och har 2 läxor i engelskan som jag inte gjort som måste göras också. Nån frivillig som skulle kunna ställa upp och göra dom? tacktack. Har mest ångest över att jag kommer missa ett viktigt prov när jag är i fjällen. Fuckit.



mallis sommar09


innebandy

Kom på att dom sänder Falun - TT på tv idag så sitter och kikar på det nu. Eller ja matchen har inte börjat än men det är lite kul att dem snackar om min innebandytränare och att hans brorsa som tränar TT blev intervjuad nyss och herre va lika dom är haha! Sen är det ju så att en liten tönt  från skolan spelar i TT så ska se om han får spela något. Dessutom så spelar Martin i min klass tvilling! Idag avgörs ju både SSL och Elitserien så det är en riktig innebandydag jö!


Sunny Sunday

Härligt med sol, känns som att våren är litelite närmare nu iaf! Idag är det den dagen jag hatar mest, sista dagen på lovet. Känns riktigt onajs om jag får säga det. Skulle inte skada med en till vecka ledigt. Men det är ju faktiskt så att jag bara går en vecka och sen åker jag ju till fjällen så jag ska inte klaga.

Igår så blev det att vi stannade kvar här hemma, killarna kom hit och så var vi här i någon timme till folket fick nog och drog hem. Rätt skönt ändå att slippa dra ut i det kalla vädret. Nej ska nog sätta mig ute på altanen i solen en stund och njuta. Sen ska jag skriva ut mitt CV och fixa med att det där så det ligger på postlådan ikväll! Måste bara få lite hjälp av madre, men hon och dadi är på brunch så vettefan när dom kommer hem. Aja. Måste kolla på Solsidan idag också, mitt favorit program ju, missade det i fredags eftersom att jag tränade hihi.



så jävla snyggggggggg.


Just say yes

I'm running out of ways to make you see
I want you to stay here beside me
I won't be ok and I won't pretend I am
So just tell me today and take my hand
Please take my hand
Please take my hand

Just say yes, just say there's nothing holding you back
It's not a test, nor a trick of the mind
Only love

It's so simple and you know it is
You know it is, yeah
We can't be to and fro like this
All our lives
You're the only way to me
The path is clear
What do I have to say to you
For Gods sake, dear
For Gods sake, dear
For Gods sake, dear
For Gods sake, dear
For Gods sake, dear

Just say yes, just say there's nothing holding you back
It's not a test, nor a trick of the mind
Only love

Just say yes, coz Im aching and I know you are too
For the touch of your warm skin
As I breathe you in

I can feel your heart beat through my shirt
This was all I wanted, all I want
Its all I want
Its all I want
Its all I want
Its all I want

Just say yes, just say there's nothing holding you back
It's not a test, nor a trick of the mind
Only love

Just say yes, coz Im aching and I know you are too
For the touch of your warm skin
As I breathe you in

köööör ba!

KRÖÖÖÖKAR MED CESSAN!.... vi krökar aa det kanske jag sa? men det är fan najs vi får se vart vi hamnar men någonstans blir det väl? denajs!


Leave me alone!

Dagens humör: upp och ner!
Dagens mående: seg, MEN ska bli ändring på de
Dagens frisyr: just nu - fläta
Dagens klädsel: shorts och linne
Dagens längtan: sommar helt klart
Dagens beroende: godis
Dagens tråkigaste: att jag suttit och skrivit CV i typ 2 timmar nu.



ser ju inte alls härligt ut. NÄ eller.. jo!


Lördag

Dennis har precis gått och jag ska bärja fixa mitt CV nu så jag har gjort ett av mina mål för detta lov! vid 16 början svenska super cupen som är mellan AIK - IFK göteborg så jag ska väl kika lite på det och sen hoppas jag verkligen att det händer något kul ikväll, är galet taggad på att göra något!

Nu ska jag hämta lite lunch som består av Pepsi och chips. nyttigt yyyah! Fick kläderna från h&m igår om jag har tid kan jag ju visa det jag beställde. Fast skorna kommer jag garanterat få skavsår av. onajs!

SKRIVER SEN TÖÖÖTISAR!


så sant!

- Tjejer uppskattar telefonsamtal/sms.
- Tjejer blir glada när du lägger märke till att de har nya kläder.
- Tjejer har humörsvängningar ibland, hon menar inte att bli sur på dig.
- När du uppfattar en tjej som stel emot dig, då har det garanterat hänt något.
- Tjejer vill höra att de ser bra ut , även fast de kanske inte tycker det själva.
- Skriker en tjej på dig har du gjort något som gjort henne väldigt ledsen/arg.
- När en tjej säger "Jag älskar dig" vill hon höra : "jag älskar dig också"  inte: "detsamma"
- Skiter du i att höra av dig på ett par dagar, kommer hon garanterat att må dåligt.
- Presenterar du inte henne som din flickvän inför dina vänner, är du illa ute.
- Vänd aldrig bort huvudet från henne, det sårar henne.
- Använd ord som vacker och fin om henne istället för sexig och het.
- Ta henne i handen/ håll om henne när andra är runt om.
- Tycker du om henne påminner du henne om det ofta.
- Påminn henne om att hon är vacker i dina ögon, även utan smink.
- Tjejer uppskattar datum, glöm inte hennes födelsedag eller när ni blev tillsammans för hon vet helt säker..

FRIDAY

superdupersmarrig middag igår i staden. Kul att man var uppblåst som en fet ballong efteråt men jaja. Drog till Dennis sen på kvällen och sussade där. Vi kollade på mysteriet på greveholm, grymt jö! Har varit där hela dagen och typ luffat runt, inte gjort mycket. Fast Dennis gjorde våfflor så duktig. Vi har ju varit tillsammans i fem månader idag :)

Nu står pappa och lagar käk och jag ligger däckad i soffan. Ska snart gå och byta om till träningskläder. Är fan ingen hit att träna fredagkväll. What to do? det är bara och köra! fast jag missar AIK - Örebro på hovet :/ Håller tummarna för iaf!

VILL OSÅ VA SNYGGG! bläää


Torsdag

fan nu känns det som att lovet snart är slut och jag har inte fått speciellt mycket gjort. dåligt av mig! Fast idag har jag inte legat på latsidan. Mötte upp cissi på bussen mot huddinge vid 11, köpte en underställströja på intersport till innebandyn för 350 spänn(!!!) sen gick vi till friskis&svettis och gymmade i en timme. Efter de gick vi tillbaka till huddinge centrum och solade. Så nu känner man sig riktigt fräsch. Ska hoppa in i duschen och börja fixa mig och senare åka in till stan för middag med tjejerna! hörs väl ikväll


3 mars

Det har varit full fart hela dagen. Började med att jag åkte in till stan och strosade runt, vid 1 tiden åt jag en smarrig lunch med emma i sturegallerian! Efter det mötte jag upp älskling och Isak, dem båda shoppade på för fulla muggar, eller dem köpte inte mycket men dyyyrt. blö.

Lämnade pojkarna och kollade lite mer till mig själv, idag kom jag hem med ett par jeans (fett braaa!!), en grå vanlig tröja och ett par leggings med skinndetaljer. Mycke bra (som Grillis säger). Åkte sen direkt från stan till stuvsta för att träna småpluttarna med Alexia från 17-19 och efter det hem och äta middag. Mums. Nu har jag rensat garderoben och ligger och väntar på Dennis. Imorgon blir det träning med Cessan. HUrrRaaY!

fett sugen alltså. Kul att vi inte har något gott hemma att äta..


2010-03-02

Var i stan igårkväll och fikade med Jessica och Cessan. Myspys! Gick till världens bästa Dennis sen vid halv 12 tiden, ville inte sussa själv. Vi har varit med varandra hela dagen idag och bara myst! nu är jag hemma och har precis ätit middag med päronen. får se vad som händer ikväll. Ska slå en pling till Cessan och höra med henne!


duschen kallar!

men bajskorv på mig så dålig jag är. Kan inte baka, fick kasta skiten, smaken en tugga och blö så äckligt. Träna har jag inte heller gjort idag. fy! Pappa kom precis hem och berättade att han kanske fixat ett litet sommarjobb till mig. I en vecka typ. Men alltid något. visssst? :D

Jag beställde några saker från H&M igår, ett par skor, en bikini och en väst. Muma!
nä e hungrig nu, varför äter man inte mat när det är lov? knas. Nu - dussssch


GIVE ME SOME SUNSHINE. PLEASE

Efter träningen igår, så kom älskipälski hit och så kollade vi hockeyn. Sussa sedan gott och sov länge. Gick hem till Cessan en stund för att fixa lite saker sen har jag bara varit hemma, har bakat och det blev misslyckat eller jag har inte vågat smaka än eftersom att jag glömde ha i mjöl. Koko jag är! men jag skyller på receptet

Och vad är det här för väder om jag får fråga? skulle det inte bli bra väder på sportlovet. Hatar när det snöar/regnar. Lite sol kan vi väl i alla fall få?


vaxholm i sommras